UEFA Euro 2020
-
Re: UEFA Euro 2021
Δεν είναι άσχημη η εθνική Σκωτίας. Με Ρομπέρτσον, Τιρνι κ Τσε Άνταμς μπροστά μπορεί να κάνει ζημιές.
- milhouse777
Για το σωστο το scouting φροντιζει ο Ιβαν!!
https://www.ethnos.gr/athlitismos/16063 ... a-sto-open
https://www.ethnos.gr/athlitismos/16063 ... a-sto-open
Αμα ειναι να αποκλειστουμε απο τον ερντογαν και τις Ουαλιες καλυτερα να μην κατεβουμε καν. Ενα κυπελλο το 68 ειναι πολυ λιγο οσο και να υπαρχουν οι αγγλοι που και μονοι τους να παιξουν θα βγουνε δευτεροιΑποστόληςΑ έγραψε:Ας περάσει πρώτα Τουρκία, Ελβετία και Ουαλία...
- ΑποστόληςΑ
Τραυματίστηκε στο φιλικό με Βουλγαρία ο Καρίμ Μπενζεμά και περιμένουν οι Γάλλοι να δουν αν είναι κάτι σοβαρό. Ο Ζιρού που τον αντικατέστησε σκόραρε δις.
Ποια Ιταλία τώρα...
Ποια Ιταλία τώρα...
-
Πολύ μοντέρνα για Ιταλία η ομάδα τους φέτος. Εκτός απ τα σέντερ μπακ.. Θα έχει ενδιαφέρον να τους δούμε αν κ δεν πιστεύω ότι είναι για μεγάλα πράγματα. Τα καλύτερα κ πιο ολοκληρωμένα ροστερ πιστεύω τα έχουν Γάλλοι κ Πορτογάλοι. Βλέπω repeat του προηγούμενου τελικού Euro 

-
- ΑποστόληςΑ
Τίποτε το σοβαρό δεν έχει ο Μπενζεμά. Θα μείνει εκτός προπονήσεων για 2-3 μέρες και θα είναι παρών στην πρεμιέρα, κόντρα στην Γερμανία, στο Μόναχο (15/6).
-
https://gaming.uefa.com/en/uefaeuro2020 ... ll/my-team
Αν κάποιος έχει παίξει το Fantasy premier league κ του αρέσει, έχει βγάλει το σαιτ της uefa κ αντίστοιχο Fantasy Euro21. :ugeek:
Αν κάποιος έχει παίξει το Fantasy premier league κ του αρέσει, έχει βγάλει το σαιτ της uefa κ αντίστοιχο Fantasy Euro21. :ugeek:
- ΑποστόληςΑ
Απόψε στις 22:00 στο Olympico της Ρώμης ξεκινάει το Euro 2020 (εν έτει 2021) με τον αγώνα: Τουρκία - Ιταλία (γηπεδούχος τυπικά η ...Τουρκία)
Το Σάββατο έχουμε 3 αγώνες:
Baku Olympic Stadium Baku: 16:00 Wales - Switzerland
Parken Stadium Copenhagen: 19:00 Denmark - Finland
Saint Petersburg Stadium St Petersburg 22:00 Belgium - Russia
Το Σάββατο έχουμε 3 αγώνες:
Baku Olympic Stadium Baku: 16:00 Wales - Switzerland
Parken Stadium Copenhagen: 19:00 Denmark - Finland
Saint Petersburg Stadium St Petersburg 22:00 Belgium - Russia
- john4serres
Αν το Γιούρο δεν γίνεται σε μια μόνο χώρα για να πλακωθουν οι οπαδοί, δεν έχει ουσία.
Καλησπέρα ! Επειδή το βράδυ ξεκινάει για εμάς το euro αν το δείτε φίλοι μου hawklord και Napoli
Θέλω κάποιες πληροφορίες γιατί λόγω απογευματινής εργασίας δεν κατάφερα να δω καθόλου seria a φέτος .
Ποιοι πιστεύετε ότι θα παίξουν βασικοί ;;;
Λογικά τέρμα ντοναρουμα
Στο κέντρο της άμυνας μπονουτσι με κιελινι ή αριστερά μπαστονι;
Δεξιά λογικά φλορεντζι και αριστερά εμερσον ή σπινατσολα;
Στο κέντρο διαβάζω για τον πιτσιρικά σεσνι της Ίντερ. Τόσο καλός είναι να φάει την θέση βερατι ή Ζορζίνιο;
Είναι και ο μπαρελα παιχταρας αλλά και ο Πελεγκρίνι . Ελπίζω να μην δω Κρισταντε (αν και Ρωμαίος , είχα διαβάσει και συνέντευξη του ντε ροσι που τον εγκωμιάζει αλλά εμένα δεν με πολύ ψήνει)
Τέλος για μπροστά ιμομπιλε αντί για μπελοτι αριστερά εννοείται ισινιε. Για δεξιά στην επίθεση βλέπω σε πολλά ματς αυτόν τον μπεναρντι (τόσο καλός είναι ????) έχουμε και Κιέζα και μπερναντερσκι....
Αν το δείτε απαντήστε μου ευχαριστώ ή οποίος άλλος γνωριζει
Θέλω κάποιες πληροφορίες γιατί λόγω απογευματινής εργασίας δεν κατάφερα να δω καθόλου seria a φέτος .
Ποιοι πιστεύετε ότι θα παίξουν βασικοί ;;;
Λογικά τέρμα ντοναρουμα
Στο κέντρο της άμυνας μπονουτσι με κιελινι ή αριστερά μπαστονι;
Δεξιά λογικά φλορεντζι και αριστερά εμερσον ή σπινατσολα;
Στο κέντρο διαβάζω για τον πιτσιρικά σεσνι της Ίντερ. Τόσο καλός είναι να φάει την θέση βερατι ή Ζορζίνιο;
Είναι και ο μπαρελα παιχταρας αλλά και ο Πελεγκρίνι . Ελπίζω να μην δω Κρισταντε (αν και Ρωμαίος , είχα διαβάσει και συνέντευξη του ντε ροσι που τον εγκωμιάζει αλλά εμένα δεν με πολύ ψήνει)
Τέλος για μπροστά ιμομπιλε αντί για μπελοτι αριστερά εννοείται ισινιε. Για δεξιά στην επίθεση βλέπω σε πολλά ματς αυτόν τον μπεναρντι (τόσο καλός είναι ????) έχουμε και Κιέζα και μπερναντερσκι....
Αν το δείτε απαντήστε μου ευχαριστώ ή οποίος άλλος γνωριζει
Αδερφε καλησπέρα.
Η αλήθεια είναι πως στον ξερόλα πάντα πάω κουβα. Οποτε δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου.
Στο τελευταίο φιλικό ξεκίνησαν
Μπαρελα Τζορτζινιο Λοκατελι
Μπεραρντι Ιμομπιλε Ινσινιε
Πιθανώς να παει έτσι απόψε. Ο Μπεραρντι πιστευω θα προτιμηθεί του Κιεζα. Το κέντρο δεν νομιζω να αλλαξει.
Η αλήθεια είναι πως στον ξερόλα πάντα πάω κουβα. Οποτε δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου.
Στο τελευταίο φιλικό ξεκίνησαν
Μπαρελα Τζορτζινιο Λοκατελι
Μπεραρντι Ιμομπιλε Ινσινιε
Πιθανώς να παει έτσι απόψε. Ο Μπεραρντι πιστευω θα προτιμηθεί του Κιεζα. Το κέντρο δεν νομιζω να αλλαξει.
Ο λοκατελι δεν είναι ο πιτσιρικάς που έπαιζε Μίλαν; Τόσο πολύ βελτιώθηκε; Δλδ έχουμε τόση ποιότητα που ο βερατι θα μείνει έξω;;; Μου ακούγεται τρελο! Μου αρέσει πολύ φέτος η ομάδα. Δεν έχει τα ονόματα όπως το Μουντιάλ της Γερμανίας πχ αλλά από άποψη ταλέντου και μικρής ηλικίας μου αρέσει πολύ η ομάδα...