Και κατά σύμπτωση κερδίζουμε πάντα...mbison έγραψε:O oποίος Καντουρί δεν τα καταφερε για αλλη μια φορα να παραστει σε τελικο
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Καλυτερα. Αφου δεν κανει ο παικτης. Σαπακι ειναι. Και αντιαισθητικος. Τι να τον κανεις ρε Μπρυζ τωρα τον 28χρονο φερελπι. Αστον να παει στο καλο σε κανα μπας κλας πρωταθλημα σαν το Ελληνικο να ησυχασεις και εσυ. Ασχολησε τωρα με την αλλαγη της αλλαγης. Αντε καλη μας Μπρυζ.seaman έγραψε:O Γκουσγκούνης γιατί έμεινε εκτός αποστολής απόψε. Τρέχει κάτι?
Αυτα δεν τα λεμε. Χαλανε τα γουρια. Ο Καντουρι για παντα εδω!! Και ας μην παιζει.οσοι προπονητες περασανε απο την ομαδαρα μας πρωτη μουρη τον ειχανε. Ξερετε εσεις και δεν ξερουν ολοι αυτοι. Αντε,απο εδω παντογνωστες. Εγω θελω Καντουρι με θλαση καθε Μαη.ΑποστόληςΑ έγραψε:Και κατά σύμπτωση κερδίζουμε πάντα...mbison έγραψε:O oποίος Καντουρί δεν τα καταφερε για αλλη μια φορα να παραστει σε τελικο
-
Ο Καντουρι μια χαρά είναι. Δεν ξέρω όμως αν αξίζει 700. Όπως δεν τα άξιζε ο Σαχοφ πχ όταν τα ζητούσε, που κι αυτός πρόσφερε πολλά.
Με την εφορια στο 20% πλεον τα νουμερα ειναι διαφορετικα. Και για να τον θελει ο Λουτσε κατι σημαινει. Ξερει τι εχει και που κπορει να βοηθησει. Εγω θελω Καντουρι στον παγκο και αυτοι που θα ειναι βασικοι να ειναι μια δυο κλασεις παραπανω.
joshua έγραψε:Σταματήστε βρε…Μια φορά είπα να είμαι χαλαρός και να μην γκρινιάζω,εσείς να με αγχωσετε με το ζόρι…
Ποιο εμβόλιο αλήθεια έχεις κάνει εσύ; Μήπως πήγες Σερβία μεριά;
Κάπως πρέπει να εξηγηθούν όλα αυτά που βλέπουμε τελευταία στο paokmania.
Και ποιους άλλους είχες μαζί, κάτι Sick κλπ;
Ο Μαουρίτσιο μαζί με τον Καντουρί, έχουν προσφέρει ελάχιστα σε σχέση με τους Μισιτς, Σβάμπ και Σάκχωφ και μάλιστα με συμβόλαια 2 έως και 3 φορές επάνω από αυτούς.Totem_pk έγραψε:Με την εφορια στο 20% πλεον τα νουμερα ειναι διαφορετικα. Και για να τον θελει ο Λουτσε κατι σημαινει. Ξερει τι εχει και που κπορει να βοηθησει. Εγω θελω Καντουρι στον παγκο και αυτοι που θα ειναι βασικοι να ειναι μια δυο κλασεις παραπανω.
Ενδεικτικά:
(αφορά στον Μ.Ο. όλων των χρόνων παραμονής τους στην ομάδα)
α) Η κατάταξη ανά συμμετοχή σε γκολ (γκολ+ασίστ) έχει ως εξής:
1ος ΜΙΣΙΤΣ.............1/1,87 αγώνες
2ος ΣΒΑΜΠ............1/2,23 αγώνες
3ος ΣΑΚΧΩΦ..........1/2,95 αγώνες
4ος ΚΑΝΤΟΥΡΙ.......1/4,52 αγώνες
5ος ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ...1/5,64 αγώνες
β) Η κατάταξη πλήρων αγώνων (90λεπτα) ανά αγωνιστική χρονιά έχει ως εξής:
1ος ΣΒΑΜΠ...........40,09 αγώνες
2ος ΣΑΚΧΩΦ..........27,57 αγώνες
3ος ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ...25,71 αγώνες
4ος ΜΙΣΙΤΣ............22,40 αγώνες
5ος ΚΑΝΤΟΥΡΙ.......21,49 αγώνες
γ) Η κατάταξη των παικτών με βάση το κόστος συμβολαίου και τα λεπτά συμμετοχής τους ανά έτος (κόστος ανά λεπτό συμμετοχής), έχει ως εξής:
1ος ΣΒΑΜΠ..............430.000 έτος/3.608 λεπτά=119,19 ευρώ
2ος ΣΑΚΧΩΦ............420.000 έτος/2.481 λεπτά=169,29 ευρώ
3ος ΜΙΣΙΤΣ...............750.000 έτος/2.016 λεπτά=372,02 ευρώ
4ος ΚΑΝΤΟΥΡΙ......1.100.000 έτος/1.934 λεπτά=568,77 ευρώ
5ος ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ..1.500.000 έτος/2.317 λεπτά=647,39 ευρώ
Η τελική κατάταξη των παικτών με βάση τον συνδιασμό και των τριών πιο πάνω κατηγοριών, έχει ως εξής:
1ος ΣΒΑΜΠ............1,34
2ος ΣΑΚΧΩΦ..........2,33
3ος ΜΙΣΙΤΣ.............2,67
4ος ΚΑΝΤΟΥΡΙ.......4,33
5ος ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ...4,33
-
Νομίζω ότι η κατάταξη αυτή αντικατοπτρίζει και την εικόνα που έχουμε για τους παίκτες.
Μίσιτς κλάση ( αλλά για 1 χρονιά).
Σβαμπ- Σαχοφ value for money, με πολύ μεγάλη προσφορά.
Καντουρι καλός αλλά ακριβός.
Μαουρίτσιο, υπερτιμημένος. Πληρώσαμε πολλά, πήραμε λιγότερα.
Μίσιτς κλάση ( αλλά για 1 χρονιά).
Σβαμπ- Σαχοφ value for money, με πολύ μεγάλη προσφορά.
Καντουρι καλός αλλά ακριβός.
Μαουρίτσιο, υπερτιμημένος. Πληρώσαμε πολλά, πήραμε λιγότερα.
Σήμερα άκουσα τον φαλακρό στο ραδιόφωνο που ανέφερε λεγόμενα του Μπούζου, ότι υπάρχει πρόβλημα με το FFP και ότι ο Σαββίδης δεν θα ανοιχτεί πολύ στις μεταγραφές...Τι να πιστέψεις δεν ξέρεις πια...
Φιλε δεν αντιλεγω οτι ο Μισιτς και φετος ο Σβαμπ εκαναν εξαιρετικη χρονια. Αλλα περα απο τα γκολ και τις ασσιστ ποιος απο τους 5 προαναφερθεντες κρατουσε καλα την ομαδα στο κεντρο? Ποιος εκοβε και εραβε? Ποσο θα αντεξει ο Σβαμπ με 40 και ματς τον χρονο? Πολλα τα ερωτηματα.
Εγω απλα ειπα οτι εφοσον ειναι στην ομαδα τοσο καιρο και τον θελει και η ομαδα και ο προπονητης κατι θα ξερουνε. Απλα ισως να μην κανει για 11αδα αλλα για παγκο να ειναι σουπερ. Δεν ξερω. Και αυτο που λεω ειναι οτι εγω θελω να εχω τα βασικα μου χαφ επιπεδα πανω του Καντουρι και ας ειναι και αυτος στον παγκο.
Εξαλου ποτε δεν τον συμπαθησα εγω αλλα δεν παυει ο καλος Καντουρι να ειναι παικτης επιπεδου.
Εγω απλα ειπα οτι εφοσον ειναι στην ομαδα τοσο καιρο και τον θελει και η ομαδα και ο προπονητης κατι θα ξερουνε. Απλα ισως να μην κανει για 11αδα αλλα για παγκο να ειναι σουπερ. Δεν ξερω. Και αυτο που λεω ειναι οτι εγω θελω να εχω τα βασικα μου χαφ επιπεδα πανω του Καντουρι και ας ειναι και αυτος στον παγκο.
Εξαλου ποτε δεν τον συμπαθησα εγω αλλα δεν παυει ο καλος Καντουρι να ειναι παικτης επιπεδου.
Τα ράδια...proedros έγραψε:Σήμερα άκουσα τον φαλακρό στο ραδιόφωνο που ανέφερε λεγόμενα του Μπούζου, ότι υπάρχει πρόβλημα με το FFP και ότι ο Σαββίδης δεν θα ανοιχτεί πολύ στις μεταγραφές...Τι να πιστέψεις δεν ξέρεις πια...
Ο φαλακρός απο το μίσος του και για τα νούμερα λέει βλακείες ...καθίστε είναι μέχρι την πρώτη κίνηση μετά το ξέρουμε το άθλημα του , χρυσό στην κωλοτούμπα έχει
Το δεν ανακοινωνουμε δε σημαινει οτι δεν εχουμε ή οτι δεν κινειταο η παε στα ανοιχτα μετωπα της.οι εποχες ππυ ολοι οι ;ρδ ηξεραν τι ωρα κατουρα ο κοντρερας τελειωσαν στον ΠΑΟΚ