πιπεριkos έγραψε:
Τι ακριβώς να κατακρίνουμε??? Το ότι λέει ψέματα???
Αυτό είναι το μικρότερο πρόβλημα.
Το μεγαλύτερο είναι πως λέει τόσο εύκολα ψέματα σε ανθρώπους που γνωρίζουν την αλήθεια.
Και το κάνει γνωρίζοντας ότι γνωρίζουν. Ξεδιαντροπα δηλαδή
Εσένα μπορεί να μην σε πειράζει, το δέχομαι. Εμένα με πειράζει.
Εσύ είχες ενημέρωση ότι μιλάνε εδώ και δύο μήνες, τον ακούς να κάνει το άσπρο μαύρο και μπορεί να λες Κλάιν.
Εγώ λέω ότι είναι ένας αλαζόνας που υποτιμάει την νοημοσύνη μας. Ότι έγινε τσοπάνης σε μαντρί με πρόβατα.
Kυριάκος Κυριάκος
Re: Kυριάκος Κυριάκος
- PAOK_Antarctica
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί να πουν ένα τόσο εξόφθαλμο ψέμα.
Είναι πέρα από κάθε λογική.
Είναι πέρα από κάθε λογική.
Χρειάστηκε να υπάρχει μια πολύ καλή προεργασία και μια πολύ καλή προσέγγιση από εμάς. Δεν έγινε καιρό πριν από τον τελικό του Κυπέλλου. Στο Βουκουρέστι ταξιδέψαμε την Τρίτη, μετά τον τελικό, για να πάρουμε τις υπογραφές».
Ειπε οτι υπηρχε προεργασια και πολυ καλη προσεγγιση. επαφη επισημη ειπε οτι υπηρξε μετα τον τελικο.αλλα βεβαια καθενας το μεταφραζει οπως τον βολευει και θελει.τα ελληνικα ειναι πολυ πλουσια γλωσσα.προεργασια δεν κανεις σε ενα βραδυ. Την αλλη φορα η διοικηση της παε θα ζηταει αδεια ποτε θα μιλησει τι προεργασια θα εχει κανει κι αν συμφωνει ο μπαμπης απο την ξηροκρηνη θα προχωρα τον σχεδιασμο της
Αλλα τι λεω δεν υπαρχει σχεδιασμος.ολα τυχαια γινονται.
Εξαλλου στο paokmania γνωριζουμε οτι μια πρωτη επαφη δεν προυποθετει προεργασια και φτιαξιμο κλιματος σπασιμο παγου.αυτα ειναι ερασιτεχνικα.που να ξερουν στην παε.για αχρηστους μιλαμε.
Ειπε οτι υπηρχε προεργασια και πολυ καλη προσεγγιση. επαφη επισημη ειπε οτι υπηρξε μετα τον τελικο.αλλα βεβαια καθενας το μεταφραζει οπως τον βολευει και θελει.τα ελληνικα ειναι πολυ πλουσια γλωσσα.προεργασια δεν κανεις σε ενα βραδυ. Την αλλη φορα η διοικηση της παε θα ζηταει αδεια ποτε θα μιλησει τι προεργασια θα εχει κανει κι αν συμφωνει ο μπαμπης απο την ξηροκρηνη θα προχωρα τον σχεδιασμο της
Εξαλλου στο paokmania γνωριζουμε οτι μια πρωτη επαφη δεν προυποθετει προεργασια και φτιαξιμο κλιματος σπασιμο παγου.αυτα ειναι ερασιτεχνικα.που να ξερουν στην παε.για αχρηστους μιλαμε.
Taseos έγραψε:Χρειάστηκε να υπάρχει μια πολύ καλή προεργασία και μια πολύ καλή προσέγγιση από εμάς. Δεν έγινε καιρό πριν από τον τελικό του Κυπέλλου. Στο Βουκουρέστι ταξιδέψαμε την Τρίτη, μετά τον τελικό, για να πάρουμε τις υπογραφές».
Αυτή είναι η δήλωση;
Μίλησε για προεργασία λοιπόν.
Δεν είχα ακούσει ή διαβάσει.
Τσάμπα τόση κουβέντα για ψέματα κλπ.
Προεργασία λέει, καλή, και δεν ξέρω ποιο είναι το ψέμα.
Δουλειά δεν είχε ο διάολος, γ@...ουσε τα παιδιά του... που λέει και μία παροιμία.
- Shivaspace
πραγματικά πιστεύετε πως με τον Παντελή Κωνσταντινίδη δεξί χέρι του Lucescu, χρειαζoταν προσεκτική και καλή προεργασία για τη διαπραγμάτευση ? λες και μιλάμε για κάποιους άγνωστους.
και αυτό εσύ το ονομάζεις επαγγελματισμό και όχι ερασιτεχνισμό ?
επίσης στον κόσμο του ποδοσφαίρου ο Μπάμπης απ τη Ξηροκρήνη είναι νάμπερ ουάν στην " ιεραρχία " καθώς δεν υπάρχει μεγαλύτερο "αξίωμα " από αυτό του οπαδού. Υποτίθεται οτι όλα γίνονται για τους οπαδούς στην τελική, γιατί τόση υποτίμηση για την ριμάδα την άποψή τους ?
και αυτό εσύ το ονομάζεις επαγγελματισμό και όχι ερασιτεχνισμό ?
επίσης στον κόσμο του ποδοσφαίρου ο Μπάμπης απ τη Ξηροκρήνη είναι νάμπερ ουάν στην " ιεραρχία " καθώς δεν υπάρχει μεγαλύτερο "αξίωμα " από αυτό του οπαδού. Υποτίθεται οτι όλα γίνονται για τους οπαδούς στην τελική, γιατί τόση υποτίμηση για την ριμάδα την άποψή τους ?
Ο παντελης κωνσταντινιδης ειναι οτι και ο λουτσεσκου.ενας επαγγελματιας.πιθανως αξ δεν ηταννστο τιμ του λουτσεσκου στον ΠΑΟΚ δε θα ξαναπατουσε.ναι η επαγγελματικη προσεγγιση ειναι οτι οταν με καποιον τα σπας δυο μερες προν την προετοιμασια δεν πας απευθειας να του κανεις προταση.ετοιμαζεις κλιμα. Σου ειπε χθες οτι ξεραμε οτι ηθελε μια εβδομαδα μηπως παει ιταλια.καταλαβαινεις οτι απο την δευτερα μεχρι την τριτη δε μεσολαβει μια εβδομαδα.φτανει με το μισος ρε παιδες.ο ιδιοκτητης τον εφερε πισω οχι ως υπευθυνο τυπου αλλα ως αντιπροεδρο.κατι ειδε την κρισιμη περιοδο που ηταν πριν.δεν ειναι κανας χαζος ο σαββιδης.καποια πραγματα σαφως και δε λεγονται.ειναι ενδοεταιρικα.
Στον κοσμο του επαγγελματικου ποδοσφιαρου ο μπαμπης απο την ξηροκρηνη οπαδος αν δεν πληρωνει διαρκειας και δεν αξιοποειται απο την παε με καποιον τροπο ειναι κατι πολυ αμελητεο.για την ΠΑΕ ο μπαμπης απο το κορδελιο ππυ παιρνει διαρκειας αγοραζει απο την μπουτικ προιοντα ειναι το νουμερο1.ο μπαμπης απο την ξηροκρηνη ειναι χρησιμος για να μετραμε την ψωλη κας στα σουτια το 2021.αλλα τα σουτια δεν εχουν καμια αξια για την παε.
Αν δε σας αρεσει το συγχρονο ποδοσφαιρο τι συζητατε για σεντονια τσαμπιονς λιγκ μαγικα βραδια ευρωπαικα παικταραδες στην τουμπα.αυτα ειναι ολα συγχρονο μαρκετινγκ.το old school ειναι στην ΕΠΣΜ
Στον κοσμο του επαγγελματικου ποδοσφιαρου ο μπαμπης απο την ξηροκρηνη οπαδος αν δεν πληρωνει διαρκειας και δεν αξιοποειται απο την παε με καποιον τροπο ειναι κατι πολυ αμελητεο.για την ΠΑΕ ο μπαμπης απο το κορδελιο ππυ παιρνει διαρκειας αγοραζει απο την μπουτικ προιοντα ειναι το νουμερο1.ο μπαμπης απο την ξηροκρηνη ειναι χρησιμος για να μετραμε την ψωλη κας στα σουτια το 2021.αλλα τα σουτια δεν εχουν καμια αξια για την παε.
Αν δε σας αρεσει το συγχρονο ποδοσφαιρο τι συζητατε για σεντονια τσαμπιονς λιγκ μαγικα βραδια ευρωπαικα παικταραδες στην τουμπα.αυτα ειναι ολα συγχρονο μαρκετινγκ.το old school ειναι στην ΕΠΣΜ
- Shivaspace
φίλε Τaseos δεν υπάρχει κανένα μίσος απέναντι σε πρόσωπα τουλάχιστον απ την δικιά μου πλευρά. Αυτό όμως που θα ήθελα να βλέπω είναι σωστά και έντιμα πράγματα.Η επιτυχία χτίζεται πάνω σε κάποιες σταθερές αρχές, όταν όμως αρχίζεις να απομακρύνεσαι από αυτές, τότε το ίδιο θ αρχίσουν να κάνουν και οι επιτυχίες.
ο Κωνσταντινίδης δεν ήταν ένας απλός υπάλληλος της ΠΑΕ, αλλά πάντα είχε αρκετό παρε δώσε με τον απλό κόσμο της ομάδας. Για εισητήρια για παιχνίδια στο εξωτερικο, συνήθως στον Παντελή έπρεπε να καταλήξεις για να βρείς, είχε δηλαδή και έχει δυνατή σχέση με τον απλό κόσμο του ΠΑΟΚ.
η δικιά μου γνώμη είναι πως ο Lucescu περισσότερο πίεσε αυτός να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, παρά τα στελέχη της ομάδας προσπάθησαν με οργανωμένες κινήσεις να τον επαναπροσεγγίσουν. Αυτό, το στηρίζω μόνο στο ότι δεν πιστεύω αυτή τη στιγμή να υπάρχει ομάδα στην Ευρώπη που να του πρσφέρει τoν συνδιασμό "πρόκληση,συναισθήματα, τα ίδια χρήματα, ποιότητα ζωής και κυρίως τη δυνατότητα να συνεχίσει να κάνει πρωταθλητισμό " . Θα μπορούσε να πάει στην Ιταλία, αλλά εκεί δεν θα ήταν ο "General" , μάλλον θα τύχαινε αντιμετώπισης ως " προπονητής Ξάνθης".
ο Κωνσταντινίδης δεν ήταν ένας απλός υπάλληλος της ΠΑΕ, αλλά πάντα είχε αρκετό παρε δώσε με τον απλό κόσμο της ομάδας. Για εισητήρια για παιχνίδια στο εξωτερικο, συνήθως στον Παντελή έπρεπε να καταλήξεις για να βρείς, είχε δηλαδή και έχει δυνατή σχέση με τον απλό κόσμο του ΠΑΟΚ.
η δικιά μου γνώμη είναι πως ο Lucescu περισσότερο πίεσε αυτός να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, παρά τα στελέχη της ομάδας προσπάθησαν με οργανωμένες κινήσεις να τον επαναπροσεγγίσουν. Αυτό, το στηρίζω μόνο στο ότι δεν πιστεύω αυτή τη στιγμή να υπάρχει ομάδα στην Ευρώπη που να του πρσφέρει τoν συνδιασμό "πρόκληση,συναισθήματα, τα ίδια χρήματα, ποιότητα ζωής και κυρίως τη δυνατότητα να συνεχίσει να κάνει πρωταθλητισμό " . Θα μπορούσε να πάει στην Ιταλία, αλλά εκεί δεν θα ήταν ο "General" , μάλλον θα τύχαινε αντιμετώπισης ως " προπονητής Ξάνθης".
Ο λουτσεσκου εχει κονε να παει οπου θελει.την γκαυλα της διετιας δεν μπορει να βρει αλλου.τα λεφτα πλεον γι αυτον ειναι επιβεβαιωση και οχι αναγκη.εχει να φανε και τα δισεγγονα.εν παση πεειπτωσει μακαρι να εχει μια σρυση τριετια στον ΠΑΟΚ να παρουμε 3 νταμπλ ακομη.
Πριν βεβαια κανει ρον προπονητη σρην ξανθη τον εκανε και αλλου με ευρωπαικη πορεια πετυχημενα
Πριν βεβαια κανει ρον προπονητη σρην ξανθη τον εκανε και αλλου με ευρωπαικη πορεια πετυχημενα
αν διαβασεις την δηλωση στην κεντρικη θα διαβασεις κι αυτοtrouman έγραψε:Taseos έγραψε:Χρειάστηκε να υπάρχει μια πολύ καλή προεργασία και μια πολύ καλή προσέγγιση από εμάς. Δεν έγινε καιρό πριν από τον τελικό του Κυπέλλου. Στο Βουκουρέστι ταξιδέψαμε την Τρίτη, μετά τον τελικό, για να πάρουμε τις υπογραφές».
Αυτή είναι η δήλωση;
Μίλησε για προεργασία λοιπόν.
Δεν είχα ακούσει ή διαβάσει.
Τσάμπα τόση κουβέντα για ψέματα κλπ.
Προεργασία λέει, καλή, και δεν ξέρω ποιο είναι το ψέμα.
Δουλειά δεν είχε ο διάολος, γ@...ουσε τα παιδιά του... που λέει και μία παροιμία.
"Για τις επαφές με τον Λουτσέσκου και πότε έγιναν αυτές: «Οι επαφές με τον Λουτσέσκου έγιναν τη Δευτέρα μετά τον τελικό. Δε μπορεί το αποτέλεσμα ενός παιχνιδιού να κρίνει την ανάλυση μιας χρονιάς και τις προδιαγραφές με τις οποίες ξεκινάει η επόμενη».
και επειδη ειναι το αντικειμενο της δουλειας σου
τι σημαινει προσεγγιση?
πως προσεγγιζεις καποιον-κατι?
γιατι περα απο την προεργασια υπηρξε και προσεγγιση
και φυσικα η Ελληνικη γλωσσα ειναι πλουσια και ταυτοχρονως κατανοητη
Η προεργασια και η προσεγγιση ειναι να βαλω καποιους κοινους γνωστους να κανουν διερευνηση τι θα ηθελε τι θα ηθελα εγω, τι περιμενει( εδω ειπε οτι ηθελε μια εβδομαδα να περιμενει προταση απκ ιταλια) και εφοσον το εδαφος ειναι προσφορο να επικοινωνησουνε.αυτο σημαινει.το ιδιο γινεται παντου.απομονωθηκε το οτι η πρωτη επαφη εγινε μετα τον τελικο γιατι αυτο βολευε το αφηγημα περι ψευτη κλπ
Μη μας βάζεις βραδιάτικα δύσκολα priest.
Εντάξει, δε θα το ψάξω παραπάνω, ίσως έχει εικόνα καλή όποιος το είδε.
"Επαφές¨ επίσης μπορεί να εννοεί τις τελικές και με φυσική παρουσία κλπ κλπ
Δεν αξίζει τον κόπο να το ψάχνουμε.
Εγώ απλά ήθελα να πω ότι δε γίνεται να λέγεται ό,τι συμβαίνει.
Από κει και πέρα δεν έχω καμιά κάψα να υπερασπιστώ κανέναν.
Πραγματικά δεν μπορώ να ξέρω τι γίνεται με όλους αυτούς. Μπορεί να είναι ανεπαρκείς. Αλλά είμαι σίγουρος ότι όποιος κι αν είναι εκεί, δεν υπάρχει περίπτωση να μην την ακούει κανονικά.
Δεν την ξέρω την ιστορία του συγκεκριμένου,
Από εσάς που σχολιάζετε ό,τι πιάνω.
Κοιτάς βέβαια και τα στελέχη του ευρωπέου και πρωταθλητή θρήνου και λες πάλι καλά είμαστε..
Τέλος πάντων, άμα είναι να φύγει για καλό , να φύγει κι αυτός.
Αλλά έχω απορία πραγματική γιατί ο Ιβάν τους κρατάει και τι απαντάει σε αυτό κάποιος που θέλει να τους διώξει χθες.
Δεν τον έχω για τόσο μυρωδιά τον Σαββίδη, κατάλαβες τι με μπερδεύει. Έχει διώξει κόσμο, αλλά κρατάει κάποιους, γιατί;
Επίσης μια ψιλοπουστιά στον Γκαρσία την έπαιξαν, εντάξει. Αλλά δε θα φέρουμε το τέλος του κόσμου.
Εντάξει, δε θα το ψάξω παραπάνω, ίσως έχει εικόνα καλή όποιος το είδε.
"Επαφές¨ επίσης μπορεί να εννοεί τις τελικές και με φυσική παρουσία κλπ κλπ
Δεν αξίζει τον κόπο να το ψάχνουμε.
Εγώ απλά ήθελα να πω ότι δε γίνεται να λέγεται ό,τι συμβαίνει.
Από κει και πέρα δεν έχω καμιά κάψα να υπερασπιστώ κανέναν.
Πραγματικά δεν μπορώ να ξέρω τι γίνεται με όλους αυτούς. Μπορεί να είναι ανεπαρκείς. Αλλά είμαι σίγουρος ότι όποιος κι αν είναι εκεί, δεν υπάρχει περίπτωση να μην την ακούει κανονικά.
Δεν την ξέρω την ιστορία του συγκεκριμένου,
Από εσάς που σχολιάζετε ό,τι πιάνω.
Κοιτάς βέβαια και τα στελέχη του ευρωπέου και πρωταθλητή θρήνου και λες πάλι καλά είμαστε..
Τέλος πάντων, άμα είναι να φύγει για καλό , να φύγει κι αυτός.
Αλλά έχω απορία πραγματική γιατί ο Ιβάν τους κρατάει και τι απαντάει σε αυτό κάποιος που θέλει να τους διώξει χθες.
Δεν τον έχω για τόσο μυρωδιά τον Σαββίδη, κατάλαβες τι με μπερδεύει. Έχει διώξει κόσμο, αλλά κρατάει κάποιους, γιατί;
Επίσης μια ψιλοπουστιά στον Γκαρσία την έπαιξαν, εντάξει. Αλλά δε θα φέρουμε το τέλος του κόσμου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Τρί 08 Ιουν 2021, 23:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιατι κανουν την δουλεια που θελει.αυτη εινακ η αληθεια.μας αρεσει ή οχι.αυτος κρινει
Γιατι πηγαινουν μαζι με το ακινητο.
Η μονη εξηγηση που μπορω να δωσω ειναι πως παρα την προφανη ανεπαρκεια τους στη διαχειριση των τομεων τους , ειναι αξιοι εμπιστοσυνης.Δεν ειναι ποντικια που μασουλανε το κασερι μολις κοιταξει η γατα απο την αλλη.Υποθετω δλδ.
Η μονη εξηγηση που μπορω να δωσω ειναι πως παρα την προφανη ανεπαρκεια τους στη διαχειριση των τομεων τους , ειναι αξιοι εμπιστοσυνης.Δεν ειναι ποντικια που μασουλανε το κασερι μολις κοιταξει η γατα απο την αλλη.Υποθετω δλδ.
αυτο που περιγραφεις λεγεται διερευνητικη επαφηTaseos έγραψε:Η προεργασια και η προσεγγιση ειναι να βαλω καποιους κοινους γνωστους να κανουν διερευνηση τι θα ηθελε τι θα ηθελα εγω, τι περιμενει( εδω ειπε οτι ηθελε μια εβδομαδα να περιμενει προταση απκ ιταλια) και εφοσον το εδαφος ειναι προσφορο να επικοινωνησουνε.αυτο σημαινει.το ιδιο γινεται παντου.απομονωθηκε το οτι η πρωτη επαφη εγινε μετα τον τελικο γιατι αυτο βολευε το αφηγημα περι ψευτη κλπ
μπορεις να παιξεις οσο θελεις με τις λεξεις
αλλά τα γεγονοτα σε διαψευδουν κι εσενα
ο Λουτσεσκου ηταν κλεισμενος τουλαχιστον ενα μηνα πριν τον τελικο και το ηξερε η μιση πολη
αν και δεν χρειαζεται και πολλη προσπαθεια να αποδειξει καποιος οτι
στην προσπαθεια σου να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα λες ψεματα
Δημοσίευσηαπό Taseos » Πέμ Μάιος 27, 2021 9:30 pm
Ε ναι. Τι εγκλημα με τον ΠΑΟΚ σχεδον εκτος ευρωπης φωτιγραφηθηκε στις υπογραφες του κορυφαιου προπονητη του ΠΑΟΚ.ωιμε
μαζι σου ασχοληθηκα γιατι απαντησες στο ποστ μου,λεγοντας ψεματα
τωρα αντε να παιξεις με κανα παιδακι της ηλικιας σου
-
Υπάρχουν πράγματα που λέγονται και δεν γίνονται, όπως υπάρχουν και πράγματα που γίνονται αλλά δεν λέγονται.
Αξίωμα.
Σημ. "Περί όνου σκιάς"
Αξίωμα.
Σημ. "Περί όνου σκιάς"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΩΣΤΑΣ2019 την Τρί 08 Ιουν 2021, 23:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.