Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Μια χαρα.
Αντε μπας και δεν περνάει με 5αρες η ΕΟ από παντού και της κόβει κι άλλος βαθμούς.
Τώρα εάν φάμε σκόνη στις μεταφραφες από νιάου και αφραγκουζο, καλά να πάθουμε.
Αντε μπας και δεν περνάει με 5αρες η ΕΟ από παντού και της κόβει κι άλλος βαθμούς.
Τώρα εάν φάμε σκόνη στις μεταφραφες από νιάου και αφραγκουζο, καλά να πάθουμε.
- ΑποστόληςΑ
Μην αγχώνεστε με τις μεταγραφές.
Ξέρει ο Ιβάν.
Ξέρει κι ο Λουτσέσκου.
Ξέρει ο Ιβάν.
Ξέρει κι ο Λουτσέσκου.
- ΑποστόληςΑ
- Shivaspace
o Fernando ο "πιτσιρικάς" της Shahtar, παίζει κυρίως center forward από τότε που ήρθε Ευρώπη, ενώ Βραζιλία ήταν left winger. Ίσως γι αυτό να μην γράφει καλά νούμερα, πιστεύω στ αριστερά είναι η θέση του αλλά έχει πολύ καλή επαφή με τα δίχτυα. Ζαμπαδίζει αρκετά αλλά φαίνεται λιγότερο δυνατός όμως και πιο καλός τεχνίτης. Επίσης παίζει και η δυνατότητα δανεισμού, τον είχαν δώσει το 2019 στην Sporting CP, καλή και σχετικά προσιτή περίπτωση..
γενικότερα όμως και σε σχέση με άλλους μεταγραφικούς στόχους, λέτε να υπάρχει πρόβλημα να σπρώξει χρήματα για μεταγραφή ο Ιβάν σε Ουκρανικές ομάδες εξαιτίας του εχθρικού κλίματος με την Ρωσία ή δεν παίζει τέτοιο κόλλημα ?
γενικότερα όμως και σε σχέση με άλλους μεταγραφικούς στόχους, λέτε να υπάρχει πρόβλημα να σπρώξει χρήματα για μεταγραφή ο Ιβάν σε Ουκρανικές ομάδες εξαιτίας του εχθρικού κλίματος με την Ρωσία ή δεν παίζει τέτοιο κόλλημα ?
-
με καντουρί, σβαμπ, αουγκούστο, τσιγγάρα, νινούα... πόσα χαφ πιστεύετε θα πάρει η ομάδα?
1 και πολύ μας είναι
1 και πολύ μας είναι
Σταματήστε βρε…Μια φορά είπα να είμαι χαλαρός και να μην γκρινιάζω,εσείς να με αγχωσετε με το ζόρι…
Shiva νομίζω τις μεταγραφές μάτος, σάχοβ, χατσερίδη τις κάναμε όλες αφού ξεκίνησε η κρίση.
Ένας και καλός έτσι..danirifle έγραψε:με καντουρί, σβαμπ, αουγκούστο, τσιγγάρα, νινούα... πόσα χαφ πιστεύετε θα πάρει η ομάδα?
1 και πολύ μας είναι
Παρεπιπτόντως 30 χρόνια νεότερος θα ήμουν μία πολύ τίμια λύση στα χαφ..
- ΑποστόληςΑ
Ναι, διαβάζω κι εγώ ότι και καλός χαφ είναι και μόνο 25 ετών. Έχει όλο το πακέτο που λέμε. Αυτό που δεν μπορώ να κατανοήσω είναι το πώς ένας τέτοιος παικταράς μένει ελεύθερος. Οι δύο εκδοχές που μπορώ να φανταστώ είναι:TheCursed έγραψε:Η χάρτινη παίρνει ntcham και ο βάζελος έκανε πρόταση για μπαταλια νομίζω ότι σφιξαμε αντε να δουμε.
1. Η Celtic δεν ήθελε να τον ανανεώσει, οπότε δεν είναι και τόσο παικταράς,
2. Ο παίκτης δεν θέλησε να ανανεώσει γιατί ψάχνει κάτι καλύτερο. Οπότε δεν θα πάει στην ΑΕΧ.
joshua έγραψε:Σταματήστε βρε…Μια φορά είπα να είμαι χαλαρός και να μην γκρινιάζω,εσείς να με αγχωσετε με το ζόρι…

Josh το κενό σου αναπληρώνεται επάξια μέχρι στιγμής
Σαν παιχτης ειναι πολυ πανω απο το επιπεδο ελλαδας απλα πρεπει να ειναι προβληματικος μαλλον για να μην θελει να τον αγορασει η μαρσειγ δεν ξερω τι να πω.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ναι, διαβάζω κι εγώ ότι και καλός χαφ είναι και μόνο 25 ετών. Έχει όλο το πακέτο που λέμε. Αυτό που δεν μπορώ να κατανοήσω είναι το πώς ένας τέτοιος παικταράς μένει ελεύθερος. Οι δύο εκδοχές που μπορώ να φανταστώ είναι:TheCursed έγραψε:Η χάρτινη παίρνει ntcham και ο βάζελος έκανε πρόταση για μπαταλια νομίζω ότι σφιξαμε αντε να δουμε.
2. Ο παίκτης δεν θέλησε να ανανεώσει γιατί ψάχνει κάτι καλύτερο. Οπότε δεν θα πάει στην ΑΕΧ.
- Dark Knight
Με αυτά τα χαφ, με συγχωρείτε , αλλά δεν πάμε πουθενά! Καμία συζήτηση για πρωτάθλημα, πόσο μάλλον για Ευρώπη. Η ομάδα χρειάζεται 2 σύγχρονα 8άρια, με ταχυδύναμη, που φυσικά θα αμοίβονται και αδρά. Αλλά με πορδές αβγά δεν βάφονται! Όταν λοιπόν θα κατηγορείτε τον Σβαμπ για αργό, τον Καντουρί για εύθραυστο, τον Αουγκούστο για αδιάφορο, τον Τσιγγάρα για άπειρο και τον Νινούα για αδύναμο, να μην ρίχνεται το ανάθεμα σε κανέναν!danirifle έγραψε:με καντουρί, σβαμπ, αουγκούστο, τσιγγάρα, νινούα... πόσα χαφ πιστεύετε θα πάρει η ομάδα?
1 και πολύ μας είναι
- Salvador Allende
Ο Λούτσε χρησιμοποιούσε τον Καντουρί ως εξτρέμ. Δεν είναι σίγουρο ότι θα παίζει στα χαφ. Θα δείξει η προετοιμασία.danirifle έγραψε:με καντουρί, σβαμπ, αουγκούστο, τσιγγάρα, νινούα... πόσα χαφ πιστεύετε θα πάρει η ομάδα?
1 και πολύ μας είναι
3. Ο παίκτης ψάχνει ρισταρτ (τύπου Αντρίγια) και η κούλα χώθηκε σωστά. Θα δείξει όμως που θα καταλήξει.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ναι, διαβάζω κι εγώ ότι και καλός χαφ είναι και μόνο 25 ετών. Έχει όλο το πακέτο που λέμε. Αυτό που δεν μπορώ να κατανοήσω είναι το πώς ένας τέτοιος παικταράς μένει ελεύθερος. Οι δύο εκδοχές που μπορώ να φανταστώ είναι:TheCursed έγραψε:Η χάρτινη παίρνει ntcham και ο βάζελος έκανε πρόταση για μπαταλια νομίζω ότι σφιξαμε αντε να δουμε.