Kυριάκος Κυριάκος

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Δημοσίευση από Equalizer »

Kos η δική σου αίσθηση δεν υπήρχε καμία αμφιβολία πως θα ήταν η χειρότερη δυνατή για τον ΠΑΟΚ.

Βγήκε ο Καμίνης καμιά εικοσαριά φορές και είπε οτι έχει προσωπική σχέση με όλη την οικογένεια Κυριάκου, αλλά εσένα οι αισθήσεις σου δεν το αντελήφθησαν. Οχι, ο Ιβάν τον φύτεψε.

Μην έχετε τόσο καλή προαίρεση για την ομάδα ρε μάγκες, θα πάθετε τίποτα απο την τόσο τυφλή υπακοή.

Κι όποιος τα βλέπει λίγο πιο θετικά τα πράγματα, στην καλύτερη των περιπτώσεων παίρνει γραμμή ή τα παίρνει ή τον παίρνει, κάτι παίρνει τέλοσπάντων.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Λολ για την κατακλείδα, rain.
Πραγματικά, υπάρχουν κάποιοι και εδώ μέσα, που η χαιρεκακία τους είναι πιο δυνατή από την, όπως την αντιλαμβάνονται, αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Βεβαια περα από τους χαιρεκακους εχει και μερικους που οι απαιτησεις τους απο τα στελεχη του ΠΑΟΚ ειναι τοσο χαμηλα που συμβιβαζονται με ανεπαγγελτους ασχετους τύπους που το μονο που ξερουν ειναι να πουλανε παραμυθια στον λαο του ΠΑΟΚ.
κι αν δεν θυμαστε τα παραμυθια σας παραπεμπω αμεσως αμεσως στις δηλωσεις του κυριου αναφορικα με το ανταγωνιστικο ροστερ που θα εκανε πρωταθλητισμο οσο και στις δηλωσεις οτι μεχρι το Πασχα θα χαμε ΤΔ.
Συνεχιστε λοιπον το Αγιολόγιο του Κυριακου.
Μη τυχον και θυμώσει το παιδι και φυγει και που θα βρουμε αλλη γλαστρα σαν αυτον...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
paoki4b

Δημοσίευση από paoki4b »

Ο Κυριάκος Κυριάκος έχει ευφράδεια και ηπιότητα λόγου.
Το κομμάτι της επικοινωνίας το κατέχει πολύ καλά και αυτό φαίνεται από το πόσο άνετος είναι όταν μιλάει.

Προφανώς για να τοποθετηθεί στη θέση Β' Αντιπροέδρου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κάποιες ικανότητές του αλλά και στοιχεία του χαρακτήρα του πιθανότατα (εμπιστοσύνη, εχεμύθεια κλπ), αξιολογήθηκαν θετικά και τοποθετήθηκε σε αυτή τη θέση, από τον Μεγαλομέτοχο / Ιδιοκτήτη της ΠΑΕ.

Το αν συμφωνεί ή όχι κάποιος, με αυτά που κατά καιρούς λέει, είναι ένα άλλο κομμάτι.

Στη χθεσινή συνέντευξη, μου έκανε εντύπωση, η απάντηση που έδωσε και που αφορούσε το Λουτσέσκου, το ότι οι επαφές, έγιναν μετά τον Τελικό Κυπέλλου.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Από τη στιγμή που τον θέλει ο Ιβάν και έτσι θέλει να λειτουργεί η ΠΑΕ όλοι οι άλλοι ξύδι.
Δηλαδή δεν έχετε καλύτερο να κάνετε, κάθε μέρα σας ξυνίζει κάτι στην ΠΑΕ. Αυτή είναι, τι να κάνουμε τώρα? Δεν το συνηθίσατε ακόμα? Δέκα χρόνια κοντεύουμε ρε παιδιά, δέκα χρόνια

Επίσης τη λειτουργία ποιας ΠΑΕ στην Ελλάδα ζηλεύετε και θα θέλατε να της μοιάσουμε, ποιο είναι το κριτήριο επιτυχίας ρε παιδί μου? Ο γάβρος, ο ζέλος, η κούλα, ο ρούλης, ο Ιωνικός, ποιος? Ποιος τα πάει καλύτερα?
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Γλεντα τους κκ.μεχρι να πουν οτι δεν θελουν σαββιδη γιατι δεν τους αφηνει να κανουν κουμαντοΓΛΕΝΤΑ ΤΟΥΣ να πεσουν οι μασκες επιτελους.που 85 χρονια ολα ηταν καλα και τα τελευταια 10 χρονια το ενα βρωμαει το αλλο ξυνιζει.ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΡΕ ΠΑΟΚ.δε χωρας ΠΟΥΘΕΝΑ σαυτη την φουκαρουπολη.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Πολυ χαμηλο επιπεδο δυστυχως. Εξηγει και τις αντιστοιχες αποψεις και αντιληψεις.

Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ο ''ανίκανος'' γύρισε με αναβαθμισμένο μάλιστα ρόλο, γιατί ο Ιβάν δεν ξέρει πού πάνε τα τέσσερα.
Ή όπως είπαμε τις προάλλες φοβάται μην πάει ο ΚυρΚυρ στο λιμάνι και μαρτυρήσει.
Μην τα ξαναλέμε...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Gospi, το περνάς το όριο, επανειλημμένα

Μάζεψε λίγο το ύφος σου.

Κανένα αγιολόγιο (αν είναι η σωστή λέξη αυτή) δεν υπήρξε, καμία τακτική δεν ακολουθούμε "για να μη θυμώσει και φύγει".

Άμα έχεις προσωπικά με τον οποιονδήποτε, πήγαινε λύσ'τα.

Όταν γράφονται ψέμματα για στελέχη του ΠΑΟΚ, θα απαντάμε με την αλήθεια.

Πρώτος εγώ είπα ήδη απο χθες, οτι αμα δεν είναι κατάλληλος, κανένα πρόβλημα, να απολυθεί άμεσα.

Το να επικαλούμαστε ψέμματα για να πετάμε λάσπη, είναι αηδία.
Άβαταρ μέλους
milhouse777

Δημοσίευση από milhouse777 »

Tolaros έγραψε:Από τη στιγμή που τον θέλει ο Ιβάν και έτσι θέλει να λειτουργεί η ΠΑΕ όλοι οι άλλοι ξύδι.
Δηλαδή δεν έχετε καλύτερο να κάνετε, κάθε μέρα σας ξυνίζει κάτι στην ΠΑΕ. Αυτή είναι, τι να κάνουμε τώρα? Δεν το συνηθίσατε ακόμα? Δέκα χρόνια κοντεύουμε ρε παιδιά, δέκα χρόνια

Επίσης τη λειτουργία ποιας ΠΑΕ στην Ελλάδα ζηλεύετε και θα θέλατε να της μοιάσουμε, ποιο είναι το κριτήριο επιτυχίας ρε παιδί μου? Ο γάβρος, ο ζέλος, η κούλα, ο ρούλης, ο Ιωνικός, ποιος? Ποιος τα πάει καλύτερα?
Γουσταρουν καραπαπαρα ορισμενοι και ντρεπονται να το παραδεχτουν. Ας καταλαβουν οτι με κουραδες δεν ασχολουμαστε και σκατα δε θα γινουμε ποτε!
Στο νου ορισμενων πρεπει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να βγαζει ειδησεις για πιθανες μεταγραφες, και να εχει ενα τιμ να ανταπανταει σε καθε σαχλαμαρα που γραφετε απο καθε κλοουν του χαβουζοσυστηματος στο ιντερνετ. Επισης θελουν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να γινει δικομανης σας τον 2 μετρα δικηγορο, και να αραδιαζει μηνυσεις.
Ε αυτο δε θα γινει...
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Αποκλειεται ρε. μυθος ειναι.τον τιτλο αντιπροεδρος τον εβαλε μονος του εκ μερους του σαββιδη.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

rainmaker έγραψε:Gospi, το περνάς το όριο, επανειλημμένα

Μάζεψε λίγο το ύφος σου.

Κανένα αγιολόγιο (αν είναι η σωστή λέξη αυτή) δεν υπήρξε, καμία τακτική δεν ακολουθούμε "για να μη θυμώσει και φύγει".

Άμα έχεις προσωπικά με τον οποιονδήποτε, πήγαινε λύσ'τα.

Όταν γράφονται ψέμματα για στελέχη του ΠΑΟΚ, θα απαντάμε με την αλήθεια.

Πρώτος εγώ είπα ήδη απο χθες, οτι αμα δεν είναι κατάλληλος, κανένα πρόβλημα, να απολυθεί άμεσα.

Το να επικαλούμαστε ψέμματα για να πετάμε λάσπη, είναι αηδία.
Τι λες ρε συ? Σοβαρα?
Ο αλλος λεει σας γλενταει ο κυρκυρ και περναω εγω το οριο?
Εγω δεν αναφερομαι σε κανεναν επι προσωπικού.
Απανταω μονο σ αυτους π πουλανε τρελα με το ιδιο υφος.
Ακου ξεπερναω το οριο
Βρες μου ενα ποστ που αναφερεται απροκλητα σε αλλο μελος επι προσωπικού και πες μου
Οσο για το αλλο που λες, τι ψευδες ειπα ακριβως?
Ποια ειναι η λασπη?
Χθες δηλωσε οτι με τον Λουτσεσκου εγινε επαφη μετα τον τελικο οταν ολη η πολη ηξερε την συμφωνία ενα μηνα πριν...
Να μας κοροιδευουν μεσα στα μουτρα μας και να λεμε οτι ολα ειναι κομπλε?
Αυτη ειναι η αληθεια σας?
Να χαρω εγω
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Δεν αναφερθηκα σε κανενα μελος.αναφερομαι σαυτον που περα απο τον δεν ξερει τι του γινεται σαββιδη και το κιναλ τον εχρισε γραμματεα υπευθυνο του γραφειου τυπου του με την εξης συνθεση

Αναλυτικά η νέα σύσταση του Τομέα Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής:

Γραμματέας: Κυριάκος Κυριάκος, Σύμβουλος Επικοινωνίας / Δημοσιογράφος
Αναπληρώτρια: Ανδριάννα Αλεβίζου, Φιλόλογος, Νομικός, PP Master
Αναπληρωτής: Δημήτρης Οικονόμου, Οικονομολόγος
Εκπρόσωπος: Παύλος Χρηστίδης, Δικηγόρος
Αναπληρωτής: Παναγιώτης Βλάχος, Νομικός
Αναπληρώτρια: Ζέφη Δημαδάμα, Πανεπιστημιακός, Περιβαλλοντολόγος
Σύμβουλος Επικοινωνίας Προέδρου: Φίλιππος Φιλιππακόπουλος, Δημοσιογράφος
Διευθυντής Γραφείου Τύπου: Νίκος Βοσδογάνης, Δημοσιογράφος
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/politiki/nea- ... epikefalis

Αλλα ξεχασα.ολοι στην παε ειναι αχρηστοι.ο λογος που ειναι αχρηστοι βεβαια ειναι επειδη ειναι πολλα χρονια στην παε.βεβαια ετσι αχρηστος μπορει να ειναι οποιοσδηποτε σε οποιαδηποτε εργασια που δεν εχει απολυθει η παραιτηθει σε 4 χρονια.ειναι νεο μανιφεστο εργασιακο
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Δηλαδη αυτη ειναι η επιχειρηματολογια σου?
Οτι τον εκανε γραμματεα το ΚΙΝΑΛ?
Να φερουμε και τον γραμματεα του Βελοπουλου τοτε μιας και υπαρχει τεκμηριο αξιωσυνης απο την εμπλοκη στην πολιτικη.

Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Το προβλημα το κεντρικο λεγεται ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ.εχει ξεκινησει υπογειως εδω και 4 χρονια.στηβ αρχη δεν ενοχλουσε.δεν ειχε δευτερο σακακι να φορεσει
Ξεκινησε λοιπον απο το κεντρο και φυσικα οπως σε ολους τους τομεις βρηκε δορυφορους για να το κανουν βιωμα και στη θεσσαλονικη.για τα οπαδικα δεν μιλαω.ειναι το πιο ευκολο κομματι.ο συλλογος το ξαναπερασε με παντελακη. Βρε με τον υπαλληλο να βαζετε βρεεεεεε.φοβαστε την φαπα αππ τον ιδιοκτητη βρεεεεε
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”