9. Karol Swiderski
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Re: 9. Karol Swiderski
Τι κισμετ έχει αυτός ο Σφιντέρσκι ρε πστ μου;;
Όχι μόνο πηγέ euro αλλά θα πάρει και χρόνο συμμετοχής απ'ότι φαίνεται! Δεν γίνεται ένα φορ να βγάλει όλα τα ματς με ενενηνταλεπτα, ειδικά αν περάσουν τον όμιλο.
Όχι μόνο πηγέ euro αλλά θα πάρει και χρόνο συμμετοχής απ'ότι φαίνεται! Δεν γίνεται ένα φορ να βγάλει όλα τα ματς με ενενηνταλεπτα, ειδικά αν περάσουν τον όμιλο.
Μετρημένες και οι μέρες, ή μάλλον οι ώρες, και του Λεβαντόφσκι.
Τι 'σαι συ, ρε παιδάκι μου!
Τι 'σαι συ, ρε παιδάκι μου!
Είδε γάβρο τερματά και το κάρφωσε
Θα της φαίνεται πλέον της Φιορεντίνας ότι με τα 7-8 εκ που μας έδινε μας έπιανε κορόιδο και έχασε την ευκαιρία. Πιάνει διψήφια νούμερα εκ. με τέτοιες εμφανίσεις

Θα της φαίνεται πλέον της Φιορεντίνας ότι με τα 7-8 εκ που μας έδινε μας έπιανε κορόιδο και έχασε την ευκαιρία. Πιάνει διψήφια νούμερα εκ. με τέτοιες εμφανίσεις
Βεβαια χωρις ανανεωση συμβολαιου και με εναν μονο χρονο να απομενει, παλι μας βλεπω να πουλαμε φτηνα...
ΠΑΟΚ εισαι εξαλλου
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΠΑΟΚ εισαι εξαλλου
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Παντα σε πιστευα ρε παιχταρε! (Ουτε καν). 2 γκολακια στο Γιουρο και φευγεις με 8-10εκ
Στο φετινό euro θα λάμψει το αστέρι του next big thing της πολωνικής επιθετικής γραμμής.
Μέχρι πότε θα παίζει εξάλλου, ο ήδη 33χρονος (σε δύο μήνες γίνεται), Λεβαντόφσκι;
Μέχρι πότε θα παίζει εξάλλου, ο ήδη 33χρονος (σε δύο μήνες γίνεται), Λεβαντόφσκι;
Ο εξαιρετικός σβι είναι ένας παίκτης που νομίζω έχει υποτιμηθεί σοβαρά από την πλειοψηφία των οπαδών του ΠΑΟΚ. Αν η ΠΑΕ έχει αποφασίσει να τον πουλήσει, μια εξαιρετική παρουσία στο Euro είναι ότι χρειαζόμαστε. Αν είναι στα πλάνα του προπονητή είναι κι πάλι ευπρόσδεκτος , αλλά σε αυτή την περίπτωση ας μην παίξει και τόσο καλά στο Euro!! 
-
black death
Σταθερος αν και ειχε καποια ντεφορμαρισματα. Το οτι θελαμε φορ τανκς επειδη δεν ειχαμε πλαινους ή δεκαρι να ανοιξει χωρους τον χαντακωσε. Σε μια ομαδα στις θεσεις 6-12 σε Γερμανια ή Ιταλια θα εκανε ΠΑΠΑΔΕΣ.Andrew R έγραψε:Ο εξαιρετικός σβι είναι ένας παίκτης που νομίζω έχει υποτιμηθεί σοβαρά από την πλειοψηφία των οπαδών του ΠΑΟΚ. Αν η ΠΑΕ έχει αποφασίσει να τον πουλήσει, μια εξαιρετική παρουσία στο Euro είναι ότι χρειαζόμαστε. Αν είναι στα πλάνα του προπονητή είναι κι πάλι ευπρόσδεκτος , αλλά σε αυτή την περίπτωση ας μην παίξει και τόσο καλά στο Euro!!