Tο PAOKmania και στα σχολεία!!

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
costacurtaG4

...

Δημοσίευση από costacurtaG4 »

το θρανίο μου φετος...

Εικόνα

:) :) :) :) :) :) :) :) :)
JaMeR

Δημοσίευση από JaMeR »

Ιδιοτικά εκπαιδευτήρια Βέροιας.......ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ.....ολη την μέρα συνθήματα στο σχολείο...αμπαλαέα στο διάλειμα κ πολλά αλλα.....καλα άσε τα θρανία ολα παοκ G4.....εχει και κάτι λιγους αλόθρησκους και πέφτουν και κάτι φάπες που κ πού.....ΠΑΝΤΟΣ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ το σχολείο τόσο όσο και όλη η Ναουσα....η πόλη μ...Τεχνολογική είμαι last χρονιά......costacurta o filos t theo εδώ ρε...απο Νάουσα...χερετισμούς απ' την ασπρόμαυρη Νάουσα.....Σ.Φ ΠΑΟΚ ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ...... :? :? :?
Άβαταρ μέλους
litsaki4

Δημοσίευση από litsaki4 »

και το δικο μου το θρανιο καπως ετσι ητανε αλλα ενα σκουλικη πηγε και μου τα εσβησε...αλλα την αλλη μερα βρηκε το θρανιο του μουτζουρομενο με μολυβι και στη μεση γραμμενο με μεγαλα γραμματα αρη εκει στην β εθνικη :shock: [/quote]
Άβαταρ μέλους
litsaki4

Δημοσίευση από litsaki4 »

το ξαναεγραψα σημερα...αλλα δεν μου πετυχε ο δικεφαλος ρε γαμωτο..αν χρειαστω καμια βοηθεια θα σε πω...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Re: ...

Δημοσίευση από free4 »

gash042 έγραψε:
costacurtaG4 έγραψε:το θρανίο μου φετος...

Εικόνα

:) :) :) :) :) :) :) :) :)

Ωραίος μπράβο αδερφέ! :) :) :) :)
Μάλλον το πιο gothic και ΠΑΟΚτσήδικο θρανίο ανά την επικράτεια!!
χαχαχα :) :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
costacurtaG4

...

Εγά παρακαλάω (λέμε τώρα) να μην πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ γιατί μετά άντε να γράψεις πανελλήνιες μετά από τόσα ξενύχτια!!!

Να περάσω ΑΕΙ στην Σαλόνικα και απο του χρόνου να μην χάνω ουτε προπονήσεις!!!

:) :) :) :) :) :) :)
goudas4

Δημοσίευση από goudas4 »

iliasthes έγραψε:
litsaki4 έγραψε:ολοι ειναι ενας και ενας απο που να ξεκινησω...αλλα οταν εχεις στην φυσικη τον γουνη ολα ειναι τελεια(οταν τον βλεπεις αυτον τον ανθρωπο λεςοτι η βγηκε απο πυρινηκη εκρηξη η διδασκει φυσικη!!!)
:wink:

Χα χα τι μου θυμήσατε, Γούνης Θεός. Το σχολείο αυτό έχει μεγάλη ασπρόμαυρη ιστορία. Το τελείωσα το 96. Είχαμε φτιάξει και ένα club τότε το BLACK ARMY και είχαμε ανοίξει γραφεία κοντά στην πλατεία αγίων αναργύρων. Στο ΠΑΟΚ-GAY 3-0 είχαμε πάει από το σχολείο μέχρι την τούμπα πορεία καμιά 60ρια άτομα από το σχολείο, αλλά και σε πολλούς άλλους αγώνες, όταν παίζαμε τετάρτη απόγευμα οι τάξεις άδειαζαν (διπλοβάρδια τότε).

Κάθε Δευτέρα γυρνούσαμε τις τάξεις μία μία για αν εντοπίσουμε τον μοναδικό γάβρο και 2-3 σκουλήκια που υπήρχαν για να περάσουν το corner of pain. Δηλαδή τους κρατούσαμε στην γωνία και ένας ένας όσοι ήταν πάνω από 100-120 κιλά από την παρέα πέρναν φόρα και πέφταν πάνω τους και μετά τους λιώναμε από κάτω. :lol: .

Α και όσοι λέτε οτι θέλετε να σπουδάσετε πληροφορική, ξανασκεφτείτε το αν είστε σίγουροι.
Ελα ρε φιλε τοσοι πολλοι τελειωσαμε το 2ο Συκεων? Κι εγω προπερσυ το τελειωσα...Γουνης απιστευτος θεος αλλα ακομα καλυτερος ο Νικολοπουλος (διαρκειας σε μπαλα και μπασκετ ΠΑΟΚ) που εδινε φαπες σε οποιο σκουληκι ειχαμε στο σχολειο...;)
Μεχρι οταν εφυγα εγω συνεχιζε να ειναι φουλ Ασπρομαυρο το σχολειο, πλεον δεν ξερω τι γινεται αλλα Συκιες δεν παιζει να εχει αλλαξει το χρωμα...Αλλωστε εδω με το κυαλι τον ψαχνεις τον αλλοθρησκο...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Tο PAOKmania και στα σχολεία!!

Δημοσίευση από gika »

Λοιπόν, λογικά μιλάτε για το 2ο λύκειο... Εκεί θα είμαι του χρόνου... Αμα θέλετε να δώσω τίποτε χαιρετίσματα, εδώ είμαι!!! Πάντως μέχρι και σήμερα ασπρόμαυρο είναι απο ότι μαθαίνω...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ρε μπαγάσες, έπρεπε να είσανσταν Σταυρούπολη..
Πέρα από όλα τα υπόλοιπα που είχανε οι συμπολίτες μας από μας, είχαμε και την τύχη να έχουμε κι έναν σκουλίκι καθηγητή στο λύκειο ονόματι Γκάτση, ο οποίος μας κολλούσε επειδή είμασταν όλα ΠΑΟΚια.. Μας κατέβαζε βαθμούς, μας έλεγε τις ιστορίες του και τα λοιπά, μέχρι που σε κάποια φάση μπουκάραμε καμιά 20αρια άτομα στην τάξη που έκανε το μάθημα και τον γεμίσαμε με ασπρόμαυρα κασκόλ και τα συναφή και οι φωτογραφίες από τότε, παραμένουν ντουκουμέντο!! χαχαχα
Άβαταρ μέλους
anestis_trelopaoki

Δημοσίευση από anestis_trelopaoki »

Το θρανιο μου στον ασπρομαυρο ευοσμο...
ΠΑΟΚ θρησκεια κ στα θρανεια...

Εικόνα

:?: :?:
Άβαταρ μέλους
costacurtaG4

φιλε το θρανιο σου ειναι απαιχτο!!!!
προσκυνώ...

btw...ρε αλανια ποσοι δινατε πανελληνιες μαζι με εμενα?? για πειτε τι κανατε???

:shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

πάω δευτέρα γυμνασίου στα Βασιλικά.
το χοριό είναι 50-50 με τους πολυαγαπητούς οπαδούς του Άρεος αλλά το σχολίο είναι 75-25 δικό μας γιάτι ερχονται παιδιά από πολλα χωριά που είναι όλα ασπρόμαυρα :shock: :shock:
:? :? :? :? :?
:) :) :) :) :) :) :)
ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΡΕ :|
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Να και ένας μικροτερος μου... Αυτό κι αν είναι ΜΠΑΜ! :) :)
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

καποια στιγμή ελπίζω να σου μοιάσω :|

gika αλανι πες καμια μλκια
ΠΑΟΚ αμπαλαεα και στα ασπρομαυρα σχολια

:twisted:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Να σ' ακούσει κανας μοντ να λες τέτοια... Ακους εκεί να μου μοιάσεις... Αν μαζευτούνε 1-2 ακόμα με τα ίδια μυαλά με μένα, πάει το χάσαμε φόρουμ!!! :) :) Αλλά ΠΑΟΚ είσαι! Έλα να μαζευόμαστε οι οφτοπικιστές... :) Μιλάμε για μεγάλο πανηγυρι!!! :)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”