Για πες ρε φίλε εσύ τι παραμύθι θα σε ταϊσει πάλι αυτός ο διαβολικός αλλά ταυτόχρονα παντελως ανίκανος άνθρωπος;V-olakiotis έγραψε:Νάτος και στη Δική με τον Θωμαιδη να μας φλομωσει στο παραμύθι...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Kυριάκος Κυριάκος
Re: Kυριάκος Κυριάκος
- V-olakiotis
Μεγαλύτερο παραμύθι από την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ επειδή δεν έγινε βουλευτής έχεις δει rain;
Ο Κυριάκος Κυριάκος επέστρεψε από ό,τι θυμάμαι, αφότου του έγινε πρόταση από την ΠΑΕ να επιστρέψει.
Αρχικά ως υπεύθυνος επικοινωνίας και στη συνέχεια τοποθετήθηκε ως Β' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, που είναι τώρα.
Λογικά, εάν είχε εκλεγεί βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ, δεν θα του είχε γίνει πρόταση επιστροφής.
Προσπαθώ να καταλάβω ποιό είναι το παραμύθι στα παραπάνω γεγονότα.
Αρχικά ως υπεύθυνος επικοινωνίας και στη συνέχεια τοποθετήθηκε ως Β' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, που είναι τώρα.
Λογικά, εάν είχε εκλεγεί βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ, δεν θα του είχε γίνει πρόταση επιστροφής.
- V-olakiotis
Όταν χρωματιζεσαι πολιτικά, δεν είσαι και τόσο ΠΑΟΚ αγαπητέ...Δες Σαουλίδης, Κάλαφάτης...
Παραμυθάκια για προβατακια ..
Παραμυθάκια για προβατακια ..
Το παραμύθι που έλεγες παραπάνω, αφορά το ότι χρωματιστήκε ο Κυριάκος πολιτικά /κομματικά ή το ότι επέστρεψε πίσω, που έγραψες;
Δεν έχω καταλάβει τι εννοείς.
Δεν έχω καταλάβει τι εννοείς.
- V-olakiotis
Το ότι του έγινε προταση, με δεδομένο το πώς λειτουργεί η ΠΑΕ, δε λέει κάτι φίλε μου.paoki4b έγραψε:Ο Κυριάκος Κυριάκος επέστρεψε από ό,τι θυμάμαι, αφότου του έγινε πρόταση από την ΠΑΕ να επιστρέψει.
Ο ίδιος παραιτήθηκε για να ακολουθήσει άλλον δρόμο, αυτόν της πολιτικής. Αλλά επειδή δεν βγήκε βουλευτής είπε να ξαναγυρίσει.
Το ότι δεν εκλέχθηκε είναι δείγμα και της αποδοχής που έχει η θητεία του στα διοικητικά του ΠΑΟΚ, εδώ και εικοσι περίπου χρόνια.
Αυτός κι αν ειναι ξαναζεσταμένο φαγητό...
Να σου θυμισω οτι ο κκ ηταν μετα υπευθυνος τυπου του κιναλ και μετα παραιτηθηκε.
Το οτι δεν εκλεχθηκε και βγηκε πρωτο κομμα με 65% στη Β. Ελλαδα το κομμα του μαρινακη ειναι δειγμα του τι μυαλο κουβαλανε οι ψηφοφοροιV-olakiotis έγραψε:Το ότι του έγινε προταση, με δεδομένο το πώς λειτουργεί η ΠΑΕ, δε λέει κάτι φίλε μου.paoki4b έγραψε:Ο Κυριάκος Κυριάκος επέστρεψε από ό,τι θυμάμαι, αφότου του έγινε πρόταση από την ΠΑΕ να επιστρέψει.
Ο ίδιος παραιτήθηκε για να ακολουθήσει άλλον δρόμο, αυτόν της πολιτικής. Αλλά επειδή δεν βγήκε βουλευτής είπε να ξαναγυρίσει.
Το ότι δεν εκλέχθηκε είναι δείγμα και της αποδοχής που έχει η θητεία του στα διοικητικά του ΠΑΟΚ, εδώ και εικοσι περίπου χρόνια.
Αυτός κι αν ειναι ξαναζεσταμένο φαγητό...
Για ακόμα μια φορά θα τονίσω προς όλους, οχι μόνο στο Βολακιώτη, οτι είναι άλλο πράγμα να είμαστε απογοητευμένοι, ή/και να έχουμε βάσιμους λόγους αυστηρής κριτικής, και άλλο πράγμα να καταφεύγουμε σε ο,τι κατεβάσει η γκλάβα μας για να κράζουμε όποιον να'ναι μέσα στην ΠΑΕ.
Το οτι πολιτεύτηκε ο κυρκυρ σε μια εποχή που ο καθένας κοιτάει τον κώλο του, ή/και κατεβαίνει υποψήφιος μόνο για τα λεφτά και τις εξυπηρετήσεις, είναι μαγκιά του, οχι λόγος απολογίας.
Το ο,τι είχε δουλειά ΑΦΟΤΟΥ δεν εξελέγη, είναι γνωστό και επίσημο. Συνεπώς δεν είχε ΑΝΑΓΚΗ να επιστρέψει.
Και τέλος, ο ίδιος ο ΠΑΟΚ αλλά και ο ΚυρΚυρ, ανέφεραν επίσημα οτι η ομάδα του ζήτησε να επιστρέψει και οχι ο ίδιος.
Σταματήστε να πασχίζετε να βάλετε την πραγματικότητα στο καλούπι που βολέυει εσάς, απλά και μόνο για να βγάλετε χολή.
Είναι ακατάλληλος ο ΚυρΚυρ;
Μάλιστα, μαζί σας. Να απολυθεί.
Όλα τα άλλα είναι μπαρούφες.
Υγ. Εγώ σήμερα περιμένω να τον ακούσω και θεωρώ οτι, ως συνήθως, θα μου αρέσει και το ύφος και το περιεχόμενο όσων θα πει.
Το οτι πολιτεύτηκε ο κυρκυρ σε μια εποχή που ο καθένας κοιτάει τον κώλο του, ή/και κατεβαίνει υποψήφιος μόνο για τα λεφτά και τις εξυπηρετήσεις, είναι μαγκιά του, οχι λόγος απολογίας.
Το ο,τι είχε δουλειά ΑΦΟΤΟΥ δεν εξελέγη, είναι γνωστό και επίσημο. Συνεπώς δεν είχε ΑΝΑΓΚΗ να επιστρέψει.
Και τέλος, ο ίδιος ο ΠΑΟΚ αλλά και ο ΚυρΚυρ, ανέφεραν επίσημα οτι η ομάδα του ζήτησε να επιστρέψει και οχι ο ίδιος.
Σταματήστε να πασχίζετε να βάλετε την πραγματικότητα στο καλούπι που βολέυει εσάς, απλά και μόνο για να βγάλετε χολή.
Είναι ακατάλληλος ο ΚυρΚυρ;
Μάλιστα, μαζί σας. Να απολυθεί.
Όλα τα άλλα είναι μπαρούφες.
Υγ. Εγώ σήμερα περιμένω να τον ακούσω και θεωρώ οτι, ως συνήθως, θα μου αρέσει και το ύφος και το περιεχόμενο όσων θα πει.
- V-olakiotis
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Μόλις είπε.. ότι η περιβόητη φωτογραφία, με την υπογραφή Λουτσέσκου, ήταν την Τρίτη, μετά το Κύπελλο.
Μόλις είπε ότι οι επαφές με το Λουτσέσκου, έγιναν την Δευτέρα μετά τον Τελικό και όχι 2 μήνες πιο πριν........
- V-olakiotis
Πολλά ειπε, αλλά στα περισσότερα έλεγε δεν θέλω να μπω σε άλλες λεπτομέρειες...
Και δεν μας έκανε σοφότερους σε τίποτα ως τώρα ο ...Τηλέμαχος Χυτήρης!
Και δεν μας έκανε σοφότερους σε τίποτα ως τώρα ο ...Τηλέμαχος Χυτήρης!