Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Ναι αλλά με αυτούς στην πρώτη τους χρονια χωρίς εμπειρία σε βγάλανε 2τερο και σου φέρανε το κυπελο
Κάπως έτσι σου βγήκε ο τσολης
Ο Γιαννούλης
Ο μιχαι αν δεν τραυματιζωταν
Ο Μιχαηλίδης ο τσιγγαρας
Σκέψου του χρόνου πουθα έχουν την εμπειρία
Από φέτος
Φετος χάσαμε τους ομίλους γιατί πήραν τα μυαλά μας αέρα και θέλαμε αλλαγές και μεταγραφές
Ας εχουμε και λίγο εμπιστοσύνη στους δικούς μας παιχτες
Ο γύρος βγήκε πρώτος γιατί είχε τον περσινό κορμο αυτοί ήταν έτοιμη στην αρχή του πρωταθλήματος και εμείς όπως πάντα θέλαμε 20 μεταγραφές
Της καλύτερες χρονιες της είχαμε όταν κρατήσαμε το βασικό κορμο
Κάπως έτσι σου βγήκε ο τσολης
Ο Γιαννούλης
Ο μιχαι αν δεν τραυματιζωταν
Ο Μιχαηλίδης ο τσιγγαρας
Σκέψου του χρόνου πουθα έχουν την εμπειρία
Από φέτος
Φετος χάσαμε τους ομίλους γιατί πήραν τα μυαλά μας αέρα και θέλαμε αλλαγές και μεταγραφές
Ας εχουμε και λίγο εμπιστοσύνη στους δικούς μας παιχτες
Ο γύρος βγήκε πρώτος γιατί είχε τον περσινό κορμο αυτοί ήταν έτοιμη στην αρχή του πρωταθλήματος και εμείς όπως πάντα θέλαμε 20 μεταγραφές
Της καλύτερες χρονιες της είχαμε όταν κρατήσαμε το βασικό κορμο
Τα μισα εκει μεσα δεν ισχυουν. Ειναι οπως αυτο που γραφτηκε πιο πανω οτι αν απλα κερδιζαμε τη Μπατε θα μπαιναμε στους ισχυρους του τσουλουDoomlord4 έγραψε:ΌΛΑ αυτά που ρωτάς έχουν απαντηθεί πολλάκις εδώΓκουερινο έγραψε:Επρεπε να μπεις στους ισχυρους. Πως θα μπεις? ο γαυρος που ειναι στους ισχυρους κι εχει βατους αντιπαλους εχει μαζεψει τους ποντους επειδη προκρινοταν απευθειας στους ομιλους. Το ξερεις οτι φετος για να διατηρησεις την ιδια βαθμολογια που εχεις πρεπει οχι μονο να μπεις στους ομιλους αλλα και να προκριθεις απο αυτους? Ειναι ευκολο να το κανεις κυνηγωντας ταυτοχρονα και το πρωταθλημα?
viewtopic.php?f=275&t=5267
Και η τελευταία ερώτηση,με ΠΑΜΠΟΛΛΑ παραδείγματα
Αλλά σου έχω και κάτι εναλλακτικό εδώ
Μια γαμημένη φορά τα τελευταία 25 χρόνια,να πούμε πως δεν έχουμε στόχο το πρωτάθλημα,αλλά θα δώσουμε βάση στην Ευρώπη
ΜΙΑ
Ούτε καν φέτος που ήταν ηλίου φαεινότερο,πως δεν υπήρχε περίπτωση να το πάρουμε
Και να κάνουμε τα παιχνίδια με την Ομόνοια ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ

Το "παμπολλα παραδειγματα" ειναι πολυ αοριστο. Μπορεις να μου αναφερεις ενα?
Για το τελευταιο με την Ομονοια συμφωνω αλλα ποιος φταιει?
- Mitsospaoki4
- Moderator
Φυσικά και θα μπαίναμεΓκουερινο έγραψε:Ειναι οπως αυτο που γραφτηκε πιο πανω οτι αν απλα κερδιζαμε τη Μπατε θα μπαιναμε στους ισχυρους του τσουλου![]()
![]()
![]()
![]()
Μπορείς να αποδείξεις το ανάποδο;
Επίσης,τα μισά εκεί μέσα δεν ισχύουν...μάλιστα
Ένα βρες μου....
Βρες ποσες ομάδες έχουν πάρει πρωταθλήματα στην χώρα τους τα τελευταία 10 χρόνια και το συνδύασαν με εξαιρετική ευρωπαϊκή πορείαΓκουερινο έγραψε:Το "παμπολλα παραδειγματα" ειναι πολυ αοριστο. Μπορεις να μου αναφερεις ενα?
- Scientist@PAOK
Εδώ κάτι μυρίζει απο προηγούμενα χρόνια όταν η πληροφορία έβγαινε με το σταγονόμετρο. Υπάρχει το ενδεχόμενο να έχουμε ήδη Τεχν. Διευθ. ....απλά προτιμά να δουλεύει προς το παρόν στην...Σκιά. 

E τι να κάνουμε? Αφού έχουμε κλείσει δεξί μπακ από Ρωσία. Πόσους να πάρουμε?jibbie έγραψε:προσπερασαμε τον Rafael διαβαζω. να δω τι θα φερουμε.
Οι ίδιοι που γράφουν σήμερα για τις προσπεράσεις το δώσανε αυτό ως σιγουράκι.
Αυτό πάντως με το μηχανάκι του Αστέρα (late blooming φάση μοιάζει) θα περίμενα να το διαβάσω στο ρεπορτάζ της κούλας λόγω Μιλόγεβιτς. Πως και δεν κινήθηκαν αφού στην ουσία ψάχνουν δεξί μπακ? Περιμένουν να ξεφορτώσουν πρώτα? Παίζει να είναι ακριβή περίπτωση, τουλάχιστον είναι σε ανοδική πορεία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Δευ 07 Ιουν 2021, 20:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- soflodoras
Αγαπητε γκοσπι, αγαπητε ντουμλορντ. Οταν θα μιλατε για τον ΠΑΟΚ δημοσια καλο ειναι να προσεχετε τις λεξεις που χρησιμοποιειτε. Επισης τη λεξη «κατρακυλα» δε θα τη χρησιμοποιουσε κανενας οπαδος του ΠΑΟΚ που βαζει το «εγω» του κατω απο την ομαδα για να περιγραψει την ευρωπαικη πορεια του ΠΑΟΚ. Αλλα ας το ξεπερασουμε αυτο. Ας πουμε πως επρεπε να μυρισουμε τα δαχτυλα μας και να καταλαβουμε πως μιλατε για το ranking της uefa. Που ειχαμε οντως πτωση. Ξερετε ομως γιατι ειχαμε πτωση; ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ!!! Γιατι απο την μια εχουμε δυο αποκλεισμους ντροπη , αλλα 5 προκρισεις επος και κανα δυο σφαγες με ομαδες που διεκδικησαν τον τιτλο. Και μετα ζητατε και τα ρεστα. Στωραιοι
παντως αυτο το περιμενουμε να κλεισει ο τδ για να ανακοινωθουν οι παιχτες , χαζο δεν ακουγεται ;;;seaman έγραψε:E τι να κάνουμε? Αφού έχουμε κλείσει δεξί μπακ από Ρωσία. Πόσους να πάρουμε?jibbie έγραψε:προσπερασαμε τον Rafael διαβαζω. να δω τι θα φερουμε.
Οι ίδιοι που γράφουν σήμερα για τις προσπεράσεις το δώσανε αυτό ως σιγουράκι.
δηλαδη αν τους ανακοινωσουν μια μερα μετα την προσληψη του τδ θα πουμε τι δουλευταρας που ειναι ;;;
jibbie έγραψε:προσπερασαμε τον Rafael διαβαζω. να δω τι θα φερουμε.
Ντονατέλο μίνιμουμ.
Στο κάτω κάτω, έχουμε ήδη Σπλίντερ στον πάγκο.
Βεβαιως και μπορω να στο αποδειξω. Αν κερδιζαμε τη Μπατε θα βγαιναμε τριτοι στον ομιλο. Μονο ΑΝ κερδιζαμε ΚΑΙ την βιντι και περναγαμε τους ομιλους ειχαμε τυχη να ειμαστε ισχυροι ως το τελος. Δειξε μου το αντιθετοDoomlord4 έγραψε:Φυσικά και θα μπαίναμεΓκουερινο έγραψε:Ειναι οπως αυτο που γραφτηκε πιο πανω οτι αν απλα κερδιζαμε τη Μπατε θα μπαιναμε στους ισχυρους του τσουλου![]()
![]()
![]()
![]()
Ένα βρες μου....
Βρες ποσες ομάδες έχουν πάρει πρωταθλήματα στην χώρα τους τα τελευταία 10 χρόνια και το συνδύασαν με εξαιρετική ευρωπαϊκή πορείαΓκουερινο έγραψε:Το "παμπολλα παραδειγματα" ειναι πολυ αοριστο. Μπορεις να μου αναφερεις ενα?
Γιατι δεν μου λες εσυ μια? Ποιες να δω ? Ρεαλ Μπαρτσα Γιουβε η καποιες που παιζουν μονες τους χωρις ανταγωνισμο στη χωρα τους οπως ο γαυρος καποτε που κερδιζε πριν κατεβει στα ματς?
Φετος ποσους ποντους θελεις για να διατηρηθεις στην ΙΔΙΑ βαθμολογια? Κατσε υπολογισε τα μεχρι που πρεπει να φτασεις για να τους παρεις. Δεν ειναι απιθανο αλλα δεν ειναι και ευκολο
Gospi έγραψε:Κάποτε δήλωσε πως ο ΠΑΟΚ θα μπει στο τοπ 20 της ευρώπης, και έκτοτε ακολουθησε κατρακύλα.
Όσο για το γιατί είχαμε πτώση,δεν το ήξερα μέχρι σήμεραsoflodoras έγραψε:Ας πουμε πως επρεπε να μυρισουμε τα δαχτυλα μας και να καταλαβουμε πως μιλατε για το ranking της uefa.
Το έμαθα όμως από αρκετούς
Συγνώμη για την λέξη κατρακύλα και για τις λανθασμένες αντιλήψεις μου
Το μεταφέρω στο δίπλα θέμα γιατί εδώ είμαστε οφ τόπικΓκουερινο έγραψε:Βεβαιως και μπορω να στο αποδειξω. Αν κερδιζαμε τη Μπατε θα βγαιναμε τριτοι στον ομιλο. Μονο ΑΝ κερδιζαμε ΚΑΙ την βιντι και περναγαμε τους ομιλους ειχαμε τυχη να ειμαστε ισχυροι ως το τελος. Δειξε μου το αντιθετοDoomlord4 έγραψε:Φυσικά και θα μπαίναμεΓκουερινο έγραψε:Ειναι οπως αυτο που γραφτηκε πιο πανω οτι αν απλα κερδιζαμε τη Μπατε θα μπαιναμε στους ισχυρους του τσουλου![]()
![]()
![]()
![]()
Ένα βρες μου....
Γιατι δεν μου λες εσυ μια? Ποιες να δω ? Ρεαλ Μπαρτσα Γιουβε η καποιες που παιζουν μονες τους χωρις ανταγωνισμο στη χωρα τους οπως ο γαυρος καποτε που κερδιζε πριν κατεβει στα ματς?
Φετος ποσους ποντους θελεις για να διατηρηθεις στην ΙΔΙΑ βαθμολογια? Κατσε υπολογισε τα μεχρι που πρεπει να φτασεις για να τους παρεις. Δεν ειναι απιθανο αλλα δεν ειναι και ευκολο
-
Συγγνώμη για το ελαφρώς off topic αλλά διακρίνω έντρομος ότι μετά από ένα χρόνο ακόμα μερικοί δεν ξέρετε πως λένε το παιδί... Το όνομα του είναι Τζολης. Ούτε Τσολης, ούτε Τσιώλης, ούτε Τζιώλης και το κυριότερο ΟΥΤΕ ΤΖΙΟΛΗΣ. Όχι τίποτα άλλο... αλλά τώρα τελευταία που είναι της μόδας οι επιστροφές διαβάζω κάτι τζιολης εδώ μέσα και τρομάζω [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk