Μήπως η έλευση Λουτσέσκου και η διαβεβαίωση ότι θα έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο στο αγωνιστικό άλλαξε το πλάνο για τον ΤΔ; Είναι άλλο το να έχεις ΤΔ που να κάνει κουμάντο και να χτίσει ομάδα και άλλο να έχεις έναν ΤΔ με διεκπαιρεωτικό χαρακτήρα που απλά θα υλοποιεί τα θέλω του προπονητή.Doomlord4 έγραψε:Για όσους λένε γιατί υπάρχει γκρίνια
Αν ο Γκαγκάτσης δήλωνε πως δεν θα πάρουμε Τ.Δ και έχουμε άλλο σχέδιο,όλα καλά
Υπομονή και στήριξη
Αν ο Γκαγκάτσης δήλωνε πως θα πάρουμε Τ.Δ αλλά θα αργήσουμε αρκετά,όλα καλά
Υπομονή και στήριξη
Αφού ο Γκαγκάτσης δήλωσε στις 15 Απριλίου (με ένα μήνα ήδη χωρίς Τ.Δ) πως θα πάρουμε Τ.Δ
και μάλιστα σύντομα
Υπομονή και στήριξη,πάλι..... αλλά κάτι δεν λειτουργεί καλά στην ΠΑΕ,γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ
Οπότε δυστυχώς θα γκρινιάξουμε και λίγο
Μακάρι να πάνε όλα καλά
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
- john4serres
Βρε μπας και είναι ήδη μέσα στην ομάδα ο Λούμπος ο Σκιας και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς από τους ΑΡΔ;
Τι να σου πω ρε Γκίκα,δεν μπορώ να ξέρω
Με τα συμφραζόμενα όμως,δεν νομίζω να άλλαξε κατι,πέρα από ότι μας απέρριψαν οι μισοί και απορρίψαμε τους υπόλοιπους
Με τα συμφραζόμενα όμως,δεν νομίζω να άλλαξε κατι,πέρα από ότι μας απέρριψαν οι μισοί και απορρίψαμε τους υπόλοιπους
Ας κανουν τον Βιειρινια ΤΔ κι ας βρουν ενα αριστερο μπακ.
Πιο ευκολα βρισκεις ενα αριστερο μπακ παρα καλο ΤΔ, ε? οχι?
Πιο ευκολα βρισκεις ενα αριστερο μπακ παρα καλο ΤΔ, ε? οχι?
Δεν είναι λογικό να σε απορρίψουν οι "καλοί" όταν τους λες έλα στην Ελλαδίτσα, αλλά αυτός θα είναι ο προπονητής, αυτό θα είναι το team του, αυτό είναι το ρόστερ, αυτά μας προτείνουν οι διάφοροι ατζέντηδες και ο προπονητής θα σου λέει ποιος του κάνει και ποιος όχι;
Ποιος σοβαρός επαγγελματίας θα έπαιρνε ένα πρότζεκτ που δεν θα είχε καμία ελευθερία στο να κάνει κινήσεις, αλλά θα είχε όλη την ευθύνη για την επιτυχία/αποτυχία της ομάδας. Και μάλιστα στον ΠΑΟΚ του ECL που ούτε σαν brand στο βιογραφικό δεν προσφέρει κάτι.
Καλύτερα να προσθέσουμε έναν negotiator στο team του Λουτσέσκου, παρά να ψάχνουμε ΤΔ.
Ποιος σοβαρός επαγγελματίας θα έπαιρνε ένα πρότζεκτ που δεν θα είχε καμία ελευθερία στο να κάνει κινήσεις, αλλά θα είχε όλη την ευθύνη για την επιτυχία/αποτυχία της ομάδας. Και μάλιστα στον ΠΑΟΚ του ECL που ούτε σαν brand στο βιογραφικό δεν προσφέρει κάτι.
Καλύτερα να προσθέσουμε έναν negotiator στο team του Λουτσέσκου, παρά να ψάχνουμε ΤΔ.
Με το να αγοράζεις κάθε χρόνο 10-12παιχτες ομάδα δεν θα κάνεις ποτέ
Η ομάδα είναι έτοιμη ισος θέλει 2 παιχτες
Ακόμη ένα 6 και ένα 8
Τίποτα άλλο γιατί απαξιώνουμε
Του νεαρούς παίχτες μας οι άλλοι έχουν καλύτερους
Απλός μάθαμε να τα ισοπεδώνουμε ολλα
Η ομάδα είναι έτοιμη ισος θέλει 2 παιχτες
Ακόμη ένα 6 και ένα 8
Τίποτα άλλο γιατί απαξιώνουμε
Του νεαρούς παίχτες μας οι άλλοι έχουν καλύτερους
Απλός μάθαμε να τα ισοπεδώνουμε ολλα
Ας κάνουν ότι θέλουν
Στην προετοιμασία θα έχουμε 3-4 παίκτες καινούριους;
Αν ναι, τουμπεκί από μένα
Η θα τους πάρουμε τον 15 αυγουστο και μετά θα βρίσκουμε ελαφρυντικά το φθινόπωρο
-Δεν έκανε προετοιμασία το παιδί-
Στην προετοιμασία θα έχουμε 3-4 παίκτες καινούριους;
Αν ναι, τουμπεκί από μένα
Η θα τους πάρουμε τον 15 αυγουστο και μετά θα βρίσκουμε ελαφρυντικά το φθινόπωρο
-Δεν έκανε προετοιμασία το παιδί-
Τώρα σκέφτομαι και κάτι άλλο: λογικά όποτε τελειώσουν οι δανεισμοί Τσολακ, Ζαμπα μάλλον ο Σκούφος θα θέλει να τους δει κι αυτούς από κοντά..
Έχουμε και τον Εσιτι...
Να φέρουμε πίσω Μαουρίτσιο, Σακχοφ, Ακπομ και Λημνιό και να πούμε στο Σκουφο:
Σαν να μην πέρασε μία μέρα! Ξεκίνα από κει που σταμάτησες και καλή τύχη...
Έχουμε και τον Εσιτι...
Να φέρουμε πίσω Μαουρίτσιο, Σακχοφ, Ακπομ και Λημνιό και να πούμε στο Σκουφο:
Σαν να μην πέρασε μία μέρα! Ξεκίνα από κει που σταμάτησες και καλή τύχη...
Χαλαρωστε βρε...Μια ο Σικ στα του προπονητη υποδειγμα ηρεμιας,τωρα εγω στα των μεταγραφων...Τα υστερα του κοσμου...
Ηρεμηστε. ΤΔ σοβαρο να κανει την δουλεια δεν θα φερουμε γιατι απλα αυτοι θελουνε να ελεγχουνε ολο το αγωνιστικο τμημα. Προπονητες παικτες κλπ. Εχουν φιλοσοφιες διαφορες κλπ.
Εμεις εχουμε τωρα προπονητη με τα κλειδια της ομαδας και εναν παρορμητικο προεδρο που σκαει που και που καναν Μπερμπατωφ στην Ομαδα.
Εν ολιγοις τμημα σκαουτινγκ θελουμε και ενα ΤΔ να ερθει να μιλαει με τους μανατζερς και να συζητάει και να κλεινει τα συμβολαια θελουμε.
Οποτε ας ελπισουμε οτι η δουλεια στο σκαουτινγκ γινεται οι επαφες υπαρχουν και εν καιρο θα ερθει και ενας να κανει τα διαδικαστικα.
Ξεκαθαριζω οτι δεν ειναι ειρωνικο το ποστ μου. Δεν εχω τετοια διαθεση.
Εγω αφου δεν παμε σε επιλογες τυπου Αρνεσεν και βλεπουμε αυτους που γραφτηκαν παραπανω δεν εχω προβλημα. Εμενα με απασχολει αν λειτουργει το σκαουτινγκ στην ομαδα.
Εμεις εχουμε τωρα προπονητη με τα κλειδια της ομαδας και εναν παρορμητικο προεδρο που σκαει που και που καναν Μπερμπατωφ στην Ομαδα.
Εν ολιγοις τμημα σκαουτινγκ θελουμε και ενα ΤΔ να ερθει να μιλαει με τους μανατζερς και να συζητάει και να κλεινει τα συμβολαια θελουμε.
Οποτε ας ελπισουμε οτι η δουλεια στο σκαουτινγκ γινεται οι επαφες υπαρχουν και εν καιρο θα ερθει και ενας να κανει τα διαδικαστικα.
Ξεκαθαριζω οτι δεν ειναι ειρωνικο το ποστ μου. Δεν εχω τετοια διαθεση.
Εγω αφου δεν παμε σε επιλογες τυπου Αρνεσεν και βλεπουμε αυτους που γραφτηκαν παραπανω δεν εχω προβλημα. Εμενα με απασχολει αν λειτουργει το σκαουτινγκ στην ομαδα.
- sourmenetes
- Moderator
Χάλασε ο κόσμος...
Πφφφ..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πφφφ..
Αριστερό μπακ εχουμε?
Δεξι μπακ εχουμε?
Χαφ εχουμε?
Αλλαγη στα εξτρεμ εχουμε?
Δευτερο φορ εχουμε?
Δεύτερο τερματοφύλακα εχουμε?
Τωρα αν μετρατε ως αριστερο μπακ τον περειρα και ως δεξι μπακ τον Λυρατζη και τον Ροντριγκεζ, τοτε μαλλον εχετε τον ΠΑΟΚ ιδιο.επιπεδο με τον ατρομητο...
Αυτη τη στιγμη ο μονος αξιοπρεπης μπακ ειναι ο 35χρονος Βιειρινια (θεωρω πως δεν θα μεινει ο Μπαμπα).
Οποιος θεωρει οτι αρκουν μονο 2 παιχτες δεν ξέρω πως το βλεπει...
Η ομαδα χρειαζεται 2 μπακ τουλαχιστον εναν χαφ εναν εξτρεμ και εναν επιθετικο τουλαχιστον
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεξι μπακ εχουμε?
Χαφ εχουμε?
Αλλαγη στα εξτρεμ εχουμε?
Δευτερο φορ εχουμε?
Δεύτερο τερματοφύλακα εχουμε?
Τωρα αν μετρατε ως αριστερο μπακ τον περειρα και ως δεξι μπακ τον Λυρατζη και τον Ροντριγκεζ, τοτε μαλλον εχετε τον ΠΑΟΚ ιδιο.επιπεδο με τον ατρομητο...
Αυτη τη στιγμη ο μονος αξιοπρεπης μπακ ειναι ο 35χρονος Βιειρινια (θεωρω πως δεν θα μεινει ο Μπαμπα).
Οποιος θεωρει οτι αρκουν μονο 2 παιχτες δεν ξέρω πως το βλεπει...
Η ομαδα χρειαζεται 2 μπακ τουλαχιστον εναν χαφ εναν εξτρεμ και εναν επιθετικο τουλαχιστον
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
sourmenetes έγραψε:Χάλασε ο κόσμος...
Πφφφ..
Έχουμε κάποιο νέο ;
Για να παιξεις ομιλους πρεπει και να μπεις και στους ομιλους σε εβαλε προπονητης του εκατομμυριου, και αν η διαφορα ηταν -26 με φτηνο προπονητη, με προπονητη χ9 αν μεινουμε πισω 3 ειναι οκgika έγραψε:Απλά μαθηματικά..Parolos έγραψε:Μια χαρά είναι η ομάδα όπως είναι βγαίνει άνετα 2η με μικρή απόσταση από γαύρο.
Ή μήπως όχι?
Εγώ έτσι ήξερα.
Ειδικά στα χαφ είμαστε αριθμητικά πλήρεις.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με έναν προπονητή χωρίς πτυχίο και συμβόλαιο 200Κ, αποκλειστήκαμε στους ομίλους του Europa, βγήκαμε 2οι στο πρωτάθλημα με 20+ βθαμούς διαφορά και πήραμε το κύπελο.
Αν κρατήσουμε το ίδιο ρόστερ και βάλουμε έναν προπονητή του 1.8 εκατομμυρίων, δεν θα έπρεπε να είναι δεδομένη η πρόκριση στους 32, η διεκδίκηση του πρωταθλήματος μέχρι τέλους και φυσικά το κύπελο;
Αλλιώς ποιος ο λόγος να δίνεις 9 φορές περισσότερα για προπονητή;

Οι όμιλοι θα είναι με 32 ομάδεςgika έγραψε:Αν κρατήσουμε το ίδιο ρόστερ και βάλουμε έναν προπονητή του 1.8 εκατομμυρίων, δεν θα έπρεπε να είναι δεδομένη η πρόκριση στους 32