Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Πάντως για να κλείνει το θέμα ΤΔ και να προχωρήσουμε τον σχεδιασμό, εγώ θα ήμουν ευχαριστήμενος με Μίχελ ή Βρύζα. Καλύτερα αυτοί τώρα, παρά ο Μόντσι μέσα Ιούλη.
Όλα αυτά επειδή το έγραψε απλά το inpaok για Λημνιό; Έχω χάσει κάτι;
Georgios GeorgiadisDoomlord4 έγραψε:Δεν σε βρηκαgergeo4 έγραψε:doom στείλε μου αιτημα φιλιας στο φμπ.
Ας ειχε τα νουμερα του 14 και ας ερχοτανTony79 έγραψε:Αυτό το φιλότιμος αφαιρεσε το σε παρακαλώ με θυμηζει τον 28:2 .ΑποστόληςΑ έγραψε:Σαν αμυντικός μπορεί να μην κάνει, γιατί οι καλοί επιθετικοί τον καταπίνουν αμάσητο καθώς είναι soft.
Σαν επιθετικός μπορεί επίσης να μην κάνει, γιατί δεν έχει το γκολ και είναι μέτριος στην παραγωγή ασίστ.
Αλλά...
1. Είναι φιλότιμος
2. Είναι τρεχαντήρι, καλύπτει χώρους και όλη την πλευρά.
3. Είναι Έλληνας
4. Είναι διεθνής
5. Έχει εμπειρία από Bundesliga.
6. Τον γνωρίζει καλά ο προπονητής![]()
![]()
![]()
@Napoli4 από τις σεμνότερες και σημαντικότερες παρουσίες του Paokmania. Προσφορά χωρίς γκρίνια και πολλά λόγια. Ταχυδυναμικός σε όλες τις θέσεις (νήματα). Να είσαι καλά Αδελφέ μου.Napoli4 έγραψε:Πάντως για να κλείνει το θέμα ΤΔ και να προχωρήσουμε τον σχεδιασμό, εγώ θα ήμουν ευχαριστήμενος με Μίχελ ή Βρύζα. Καλύτερα αυτοί τώρα, παρά ο Μόντσι μέσα Ιούλη.
του Χαραλαμπους;gergeo4 έγραψε:Georgios GeorgiadisDoomlord4 έγραψε:Δεν σε βρηκαgergeo4 έγραψε:doom στείλε μου αιτημα φιλιας στο φμπ.
Καλησπερα friends
"«Χτύπησε» ψηλά ο ΠΑΟΚ, αλλά πλέον συνεχώς κερδίζει έδαφος (χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί ακόμη) η πιθανότητα να μην έρθει τεχνικός διευθυντής."
"«Χτύπησε» ψηλά ο ΠΑΟΚ, αλλά πλέον συνεχώς κερδίζει έδαφος (χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί ακόμη) η πιθανότητα να μην έρθει τεχνικός διευθυντής."
Περα απο την πλακα το λημνιο τον θεωρω μια χαρα για βαθος παγκου κ ροτεσιο.
Απορω γιατι τοση χολη.Μακαρι να ερθει.Πολυ πιο χρησιμος απο μουργκ ας πουμε.
Αν θεωρει σουπερ τον Καντουρι και πονταρει στον Μπισε, πιστεψε με, λιγοτερες απαιτησεις εχει απο τον Παμπλο.sic-4 έγραψε:Ο Γκαρσια με ενα κυπελο εχει απαιτησεις αλλα ο Λουτσετσκου των 2 νταμπλ οχι;Gospi έγραψε: Διωξαμε τον Φερειρα που ηθελε παιχτες και φεραμε τον Γκαρσια για να απορροφησει τους κραδασμους.
Βεβαια ο Γκαρσια καταφερε με τα ψεμματα και εφερε τιτλο, οποτε απεκτησε απαιτησεις, αρα τον στειλαμε και φεραμε πισω τον Λουτσεσκου, για να κερδισουμε αλλο ενα 6μηνο ηρεμιας.
Ο Παμπλο σε ενα 3μηνο καθαρισε στεγνα Τσολακ Μπισε Εσιτι κλπ
Αυτο σημαινει χασουρα για την ομαδα.
Τωρα ηρθε ο Λουτσε που τα βρισκει ολα εξαιρετικα, και οπως ειπε και αυτος το ροστερ ειναι εξαιρετικο με ελαχιστες πινελιες...
Εσυ αν ησουν ιδιοκτητης και σ ελεγε ο προπονητης θελω να διωξεις την μιση ομαδα και να φερεις καινουριους, ενω ο αλλος σου ελεγε θελω 3 μεταγραφες μονο, ποιον θα διαλεγες?
Βεβαια η χασουρα σ αυτα εχει παντα δυο οψεις, ειτε βραχυπροθεσμη ειτε μακροπροθεσμη. Εμεις κοιταμε να μην χανουμε βραχυπροθεσμα κι ας μεγιστοποιουμε την μακροπροθεσμη...
Μιχελ είναι η λογικοτερη λύση για ΤΔ.
Με δεδομένο ότι ο προπονητής θέλει να δουλέψει με έναν κορμό 24 περίπου παικτών και υπάρχουν κενά στο ρόστερ που πρέπει να καλυφθούν με μεταγραφές, δεν υπάρχει χώρος για επιστροφές τύπου Λημνιου.
Με τις υποθέσεις Μπαμπα, Κριεμντσικ είναι καλό να ξεκαθαρίσει γρήγορα το τοπίο.
Ο Πριγιο είναι μάλλον αδύνατο να παραμείνει ελεύθερος και το κασέ έστω και για δανεισμό είναι απλησίαστο.
Περνάν οι μέρες και είναι άγνωστο ποιος από τον οργανισμό χειρίζεται το θέμα των μεταγραφών...
Με δεδομένο ότι ο προπονητής θέλει να δουλέψει με έναν κορμό 24 περίπου παικτών και υπάρχουν κενά στο ρόστερ που πρέπει να καλυφθούν με μεταγραφές, δεν υπάρχει χώρος για επιστροφές τύπου Λημνιου.
Με τις υποθέσεις Μπαμπα, Κριεμντσικ είναι καλό να ξεκαθαρίσει γρήγορα το τοπίο.
Ο Πριγιο είναι μάλλον αδύνατο να παραμείνει ελεύθερος και το κασέ έστω και για δανεισμό είναι απλησίαστο.
Περνάν οι μέρες και είναι άγνωστο ποιος από τον οργανισμό χειρίζεται το θέμα των μεταγραφών...
- navigator11
- Mitsospaoki4
- Moderator
Κολκας;Dimg4 έγραψε:Καλησπερα friends
Δεν νομιζω πως κανεις κολλαει σ αυτη καθε αυτη την ουσια του θεματος, αλλα στο τι φανερωνει μια τετοια κινηση για το επιπεδο ετοιμοτητας της ΠΑΕ, για την οργάνωσή μας και για την προεργασία που (δεν) εχει γίνει.barlow4 έγραψε:Περα απο την πλακα το λημνιο τον θεωρω μια χαρα για βαθος παγκου κ ροτεσιο.
Καμία κίνηση δεν είναι απαραίτητα κακή όταν γίνεται επί τη βάση σχεδιασμού και προεργασία, και όλες είναι λάθος ( ακόμη και οι φαινομενικά σωστές) όταν γίνονται ευκαιριακά και τυχαία.