Αποχωρήσεις & συζήτηση περί πιθανών πωλήσεων παικτών

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
milhouse777

Re: Αποχωρήσεις παικτών απο τον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από milhouse777 »

free4 έγραψε:Τελικά ήταν καλή η χρονιά???
Αν είναι να ξέρω και να δώσω και του χρόνου τις ευχές μου στην ομαδάρα μας!!

Πάμε για ένα ακόμη πανηγύρι..

Αποχώρησαν:
Παντελής Κωνσταντινίδης
Ibrahima Bakayioko
Marcos Antonio Elias Santos
Λάμπρος Βαγγελής
Λάμπρος Χούτος

Στην έξοδο:

Βασίλης Λάκης
Νίκος Αραμπατζής
Φίλιππος Δάρλας
Στέλιος Ηλιάδης

Ήρθανε:
Βασίλης Κουτσιανικούλης
Dario Krešić
Θανάσης Παπάζογλου
Γιώργος Φωτάκης
Mohammed Abubakari
για τον χουτο δεν ειναι ακομα τιποτα σιγουρο...
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

ισως παει μποχουμ ο ηλιαδης.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=2887480

:?
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 15/8/2009 όπου είναι και η γιορτή της Σαρδέλλας σε πολλά μέρη της Χαλκιδικής και όχι μόνο.[/quote]

:) :) :) :)
paok x.m.

Δημοσίευση από paok x.m. »

Παιδια με τον χουτο ξερει κανεις τι γινεται?Λες να τον κρατησουμε για να φερουμε και κανενα ξανθο κολλητο του?
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

free4 έγραψε:...
Αποχώρησαν:
Παντελής Κωνσταντινίδης
Ibrahima Bakayioko
Marcos Antonio Elias Santos
Λάμπρος Βαγγελής
Λάμπρος Χούτος

Στην έξοδο:

Βασίλης Λάκης
Νίκος Αραμπατζής
Φίλιππος Δάρλας
Στέλιος Ηλιάδης
Μήπως το αποχώρησαν είναι μόνο για όσους ανακοινώθηκε κάτι επίσημα...? Γιατί την "πατήσαμε" ήδη με τον Σέρτζιο, μη την πατήσουμε και με κανέναν Μπακαγιόκο π.χ. ...
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

το ονομα του αραμπατζη δεν περιμενα να το δω στη λιστα, ειναι σιγουρο οτι ειναι προς αποχωρηση. κατα τ αλλα συμφωνω
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Για δανεικός φημολογείται, το "προς αποχώρηση" δε νομιζω ότι ταιριάζει ακριβώς στον Αραμπατζή...
Άβαταρ μέλους
Velas

Αθανασιαδης-Μπακαγιοκο

Δημοσίευση από Velas »

θελω να πω την αποψη μου για τον Aθανασιαδη κ τον Mπακαγιοκο..πολλοι ειναι αυτοι που λενε οτι αδικα φευγουν κ οτι πως ειναι δυνατον να μενει ο αναστασακος?ε ή αυτοι δεν ξερουν μπαλα ή εγω ειμαι τυφλος..που πας ρε Στεφανακο μ'αυτο το κορμι να παιξεις στον ΠΑΟΚ?επειδη δλδ ετυχε (ή πετυχε δε με νοιαζει) στο γιουρουσι της φυλης να εισαι στην καταλληλη θεση?δλδ την σεντρα του Βερον δε την ειδε κανεις?δε θυμαμαι που αλλου εβαλε γκολ αλλα ρε σεις φανταζεστε να παιζει 4-2-3-1 με τον Στεφανακο κορυφη....(γιατι κ του χρονου με Σαντος αυτο θα δουμε αλλα με καλυτερα εξτρεμ). δεν αμφισβητω το ταλεντο του αλλα αμα δε δεσει το κορμι του δεν ειναι ουτε για β΄(γιατι εκει πεφτει περισσοτερο ξυλο)
οσο για τον μπακαγιοκο,προσωπικα πονουσαν τα ματια μου οταν επαιρνε μπαλα..μεχρι να τη φερει μπροστα του για να κανει οτιδηποτε ειχε γυρiσει το σεντερ φορ τους..μες το καραισκακι τον προλαβε ο Αβρααμ,ελεος!κ για τα γκολ που εβαλε ε μη τρελαθουμε,πειτε ενα που πηρε την μπαλα κ εκανε ενεργεια ή να αξιοποιησε μια καλη μπαλια.τα περισσοτερα ηταν επειδη μαρκαραν 2-3 τον Μουσλι κ αυτος αλωνιζε στην περιοχη ολομοναχος..πχ τα γκολ με πανιωνιο κ ξανθη κ μη μου πει κανεις οτι ειχε το ενστικτο να παει εκει.οι αριθμοι δε λενε παντα την αληθεια κ πρεπει να δεχτουμε οτι ηταν κ τυχερος σε πολλα ματς,αλλα παιδια η τυχη δεν ειναι κριτηριο για να κρατησεις εναν παιχτη στην ηλικια του με την προσδοκια να την εχει κ του χρονου.
οφειλω να παραδεχτω οτι τρελαθηκα με την κεφαλια στη λαρισα κ οτι πανιγυρησα σα τρελος το γκολ του μικρου στη φυλη αλλα η σταση της διοικησης απεναντι στους 2 με βρησκει απολυτα συμφωνο.εξαλλου για τον Αθανασιαδη στο χερι του να δουλεψει κ να γυρισει του χρονου δυνατος κ ετοιμος. γιατι ας μη ξεχναμε οτι τα χρονια που διναμε δανεικους για τα ματια του κοσμου κ μετα τους χαναμε εχουν περασει ανεπιστρεπτη!
ΥΓ:α,κ γι'αυτους που συγκρινουν τον Αθανασιαδη με τον Παπαζογλου ειναι τουλαχιστον αμπαλοι.ας ειναι γερο το παλικαρι κ εγω πιστευω οτι θα βγαλει τα λεφτα του
Άβαταρ μέλους
lostparadise

Re: Αθανασιαδης-Μπακαγιοκο

Δημοσίευση από lostparadise »

θα πεσει τρελο κλειδωμα...που πας ρε καραμητροοοοοοοοοοο...
speak for your self...
Άβαταρ μέλους
mkpaok

Δημοσίευση από mkpaok »

Μαλλον παει Ομονοια δανεικος ο Αραμπατζης
Άβαταρ μέλους
vangelis183

Δημοσίευση από vangelis183 »

ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Το θεμα συγχωνευθηκε.
Παρακαλω μην ανοιγετε τοπικς οπως σας κατεβει. Κοιτατε μηπως υπαρχουν ηδη καποια με αναλογο θεμα και ποσταρετε εκει.
xtbabis

Δημοσίευση από xtbabis »

ΜΕ λενε VELA και οπως θελω τα γυριζω...
περιμενω συντομα να γραψεις τι παικταρας που ειναι ο Κλαους
Μπραβο με εκανες πρωι πρωι και γελασα μου θυμισες Αλεφαντο που εκανε γυρισματα μετα την Ριζουπολη, ποιος Καρυπιδης ποιος Αγγελος, ο κοντος ειναι μονο για β εθνικη.... ....και μετα μεγαλο φορ και το τελειωμα του... καλως τα παιδια, καλως τα παιδια
Άβαταρ μέλους
PAOKSaLoNiCa

Δημοσίευση από PAOKSaLoNiCa »

Velas έγραψε:θελω να πω την αποψη μου για τον Aθανασιαδη κ τον Mπακαγιοκο..πολλοι ειναι αυτοι που λενε οτι αδικα φευγουν κ οτι πως ειναι δυνατον να μενει ο αναστασακος?ε ή αυτοι δεν ξερουν μπαλα ή εγω ειμαι τυφλος..που πας ρε Στεφανακο μ'αυτο το κορμι να παιξεις στον ΠΑΟΚ?επειδη δλδ ετυχε (ή πετυχε δε με νοιαζει) στο γιουρουσι της φυλης να εισαι στην καταλληλη θεση?δλδ την σεντρα του Βερον δε την ειδε κανεις?δε θυμαμαι που αλλου εβαλε γκολ αλλα ρε σεις φανταζεστε να παιζει 4-2-3-1 με τον Στεφανακο κορυφη....(γιατι κ του χρονου με Σαντος αυτο θα δουμε αλλα με καλυτερα εξτρεμ). δεν αμφισβητω το ταλεντο του αλλα αμα δε δεσει το κορμι του δεν ειναι ουτε για β΄(γιατι εκει πεφτει περισσοτερο ξυλο)
οσο για τον μπακαγιοκο,προσωπικα πονουσαν τα ματια μου οταν επαιρνε μπαλα..μεχρι να τη φερει μπροστα του για να κανει οτιδηποτε ειχε γυρiσει το σεντερ φορ τους..μες το καραισκακι τον προλαβε ο Αβρααμ,ελεος!κ για τα γκολ που εβαλε ε μη τρελαθουμε,πειτε ενα που πηρε την μπαλα κ εκανε ενεργεια ή να αξιοποιησε μια καλη μπαλια.τα περισσοτερα ηταν επειδη μαρκαραν 2-3 τον Μουσλι κ αυτος αλωνιζε στην περιοχη ολομοναχος..πχ τα γκολ με πανιωνιο κ ξανθη κ μη μου πει κανεις οτι ειχε το ενστικτο να παει εκει.οι αριθμοι δε λενε παντα την αληθεια κ πρεπει να δεχτουμε οτι ηταν κ τυχερος σε πολλα ματς,αλλα παιδια η τυχη δεν ειναι κριτηριο για να κρατησεις εναν παιχτη στην ηλικια του με την προσδοκια να την εχει κ του χρονου.
οφειλω να παραδεχτω οτι τρελαθηκα με την κεφαλια στη λαρισα κ οτι πανιγυρησα σα τρελος το γκολ του μικρου στη φυλη αλλα η σταση της διοικησης απεναντι στους 2 με βρησκει απολυτα συμφωνο.εξαλλου για τον Αθανασιαδη στο χερι του να δουλεψει κ να γυρισει του χρονου δυνατος κ ετοιμος. γιατι ας μη ξεχναμε οτι τα χρονια που διναμε δανεικους για τα ματια του κοσμου κ μετα τους χαναμε εχουν περασει ανεπιστρεπτη!
ΥΓ:α,κ γι'αυτους που συγκρινουν τον Αθανασιαδη με τον Παπαζογλου ειναι τουλαχιστον αμπαλοι.ας ειναι γερο το παλικαρι κ εγω πιστευω οτι θα βγαλει τα λεφτα του
Τα εννοείς όλα αυτά τώρα ρε σ???δηλαδή θες έναν αθανασιάδη τούμπανο σαν τον ibahimovic??για ηρέμησε λίγο..σε λίγο θα μας πεις ότι ο Αθανασιάδης είναι για Γ' εθνική να παίζει στον φωκικό..μήπως ξεχνάς τι έκανε πρόπερσι στα τυριά??είμαι σίγουρος ότι θα είσαι από τους πρώτους που θα κάνουν post εάν βάλει goal ο Claus τι γκολάρα ήταν αυτή και που τον βρήκαμε αυτόν τον παικταρά και και και...ένα έχω να σου πω..Ο ΖΗΣΗΣ ΞΕΡΕΙ!
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Ο Μπακαγιόκο άχρηστος που έβαλε τόσα γκολ επειδή ο Μουσλίμοβιτς που έχει να σκοράρει 5 μήνες τραβούσε πάνω του παίχτες; Αυτός μας ξελάσπωνε...

Ε όχι... Συμφωνώ ότι ο Μπακαγιόκο δύσκολα θα κάνει αυτή τη χρονιά ξανά αλλά θα τον ήθελα για του χρόνου, αυτοί που ξέρουν καλύτερα όμως αποφάσισαν αλλιώς.
Βλέπω πάντως μεθοδικότητα από τον ΠΑΟΚ, συγκεκριμένο σχέδιο και όσον αφορά τις αποχωρήσεις και όσον αφορά τις μεταγραφές και αυτό από μόνο του είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό...

Διόρθωση: Έσβησα ένα δυο άσχετα πράγματα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pegasus1589 την Παρ 05 Ιουν 2009, 12:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”