14. Αθανάσιος Παπάζογλου
Re: Θανάσης Παπάζογλου
Και η mvp της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου είναι ερπετάκι, αλλά τους κάρφωσε 2 γκολάκια πέρυσι!
αδερφε το παραξενο θα ηταν να μην ειναι. απο τα τσικο του κουη πηγε στα τσικο του αρη και απο εκει ανεβηκε στην πρωτη ομαδα δλδ πρεπει να ειναι καμια 10 χρονια. ε λογικο δεν ειναι???tsif έγραψε:Παντως παιδια το παληκαρι ειναι φολα αρειανος....
- DimisK
- Επικοινωνία:
Αυτό δεν λέει τίποτα ρε παιδιά. Κι ο Σαλπίγγίδης από τις δικές μας ακαδημίες ξεκίνησε και τώρα είναι φόλα...λαγός!!!
Πέραν της πλάκας, αυτό δεν έχει σημασία. Το μόνο που μπορεί να γίνει στο μέλλον, είναι να φτάσει ο Παπάζογλου 33 χρονών, να έχει κάνει μια λαμπρή καριέρα στην ΠΑΟΚΑΡΑ, με τίτλους πολλούς και στα 33 του να πεί "θέλω να κλείσω την καριέρα μου στην ομάδα της καρδιάς μου, στον Άρη¨"!!! Ε, μας χαλάει αυτό;;;

Πέραν της πλάκας, αυτό δεν έχει σημασία. Το μόνο που μπορεί να γίνει στο μέλλον, είναι να φτάσει ο Παπάζογλου 33 χρονών, να έχει κάνει μια λαμπρή καριέρα στην ΠΑΟΚΑΡΑ, με τίτλους πολλούς και στα 33 του να πεί "θέλω να κλείσω την καριέρα μου στην ομάδα της καρδιάς μου, στον Άρη¨"!!! Ε, μας χαλάει αυτό;;;

Δεν υπαρχει μεγαλυτερη ξεφτιλα απο τα σκουλικια που καταφεραν να χασουν ενα παικτη φολα ερπετο (ενω τον ηθελαν) και να ερθει στον ΠΑΟΚ ή για τον ΠΑΟΚ να κλεψει το μεγαλυτερο ταλεντο της 10ετιας που εβγαλαν και δεν ειναι και ΠΑΟΚtsif έγραψε:Παντως παιδια το παληκαρι ειναι φολα αρειανος....
Αλλα με τον βρυζα τι αλλο να περιμενουμε

Κάτσε να παίξει στην Τούμπα και μετά θα σου πώ πόσο αρειανός θα είναι!!tsif έγραψε:Παντως παιδια το παληκαρι ειναι φολα αρειανος....

- xristosnikomidia
Σε λιγα χρονια ο αρχηγος του ΠΑΟΚ θα ειναι και θα τιμησει την φανελλα μας (αρρωστο ΠΑΟΚι ο Θανασης)
- ΑποστόληςΑ
αντε ρε σταματηστε τις βλακειες ας καρφωνει τον ρουλη και ας ειναι οτιtsif έγραψε:Παντως παιδια το παληκαρι ειναι φολα αρειανος....
θελει ποσοι παικτες του ΠΑΟΚ ειναι ΠΑΟΚ απο μικροι ?
πλακα μας κανετε να προσφερουν στον ΠΑΟΚ και ας υποστηριζαν
μικροι την κολο-κολο δεν με νοιαζει......

Όλη του η οικογένεια είναι αρης γι'αυτό ήταν και αυτός από μικρός.
Θυμάμαι με τι πάθος έπαιζε όταν χωριζόμασταν σε Π.Α.Ο.Κ. και αρης καμιά φορά στην προπόνηση για να παίξουμε. Μαζί με τον αδερφό του όλους κάτω μας έβαζαν. Έτυχε κιόλας να είμαι μαζί του στην πρώτη του συγκέντρωση στον αρη και να προσθέσω πως παίζαμε σε κάτι 5χ5 δίπλα στο ρέμα στον Φοίνικα (έκλεισαν τώρα) και όχι στην ακαδημία του Κούη.
Την τελευταία μας χρονιά είχε έρθει και μας έκανε κάτι προπονήσεις.
Νομίζω πως στο Youtube έχει video από παλιές χρονιές του αρη (πριν ξαναπέσει) που ο Θανάσης ήταν ball boy μπροστά στην 3. Ξεχώριζε λόγω ύψους και χρώματος μαλλιού.

Θυμάμαι με τι πάθος έπαιζε όταν χωριζόμασταν σε Π.Α.Ο.Κ. και αρης καμιά φορά στην προπόνηση για να παίξουμε. Μαζί με τον αδερφό του όλους κάτω μας έβαζαν. Έτυχε κιόλας να είμαι μαζί του στην πρώτη του συγκέντρωση στον αρη και να προσθέσω πως παίζαμε σε κάτι 5χ5 δίπλα στο ρέμα στον Φοίνικα (έκλεισαν τώρα) και όχι στην ακαδημία του Κούη.
Την τελευταία μας χρονιά είχε έρθει και μας έκανε κάτι προπονήσεις.
Νομίζω πως στο Youtube έχει video από παλιές χρονιές του αρη (πριν ξαναπέσει) που ο Θανάσης ήταν ball boy μπροστά στην 3. Ξεχώριζε λόγω ύψους και χρώματος μαλλιού.

- fofanaserres