Δεν νομίζω ότι είναι οπαδοί. Αυτό που μου περιγράφεις είναι σεχταρισμος. Δηλαδή μέσα στον ίδιο χώρο αναπτύσσονται φραξιες. Σαν να λέμε δηλαδή για Ιβανικους, παμπλικους, αμπελικους, ρασβανικους και αντελινικους. Δεν πιστεύω ότι υοαρχει αυτό. Προφανώς ο κάθε ένας έχει συμπάθειες και αντιπάθειες.obanebane έγραψε:buffalobill4 έγραψε:Κοιτα μπανε δεν υπαρχει οπαδός του Πάμπλο όπως δεν υπάρχει και οπαδός του Σαββίδη. Όλοι οπαδοί του ΠΑΟΚ είμαστε εδώ.obanebane έγραψε:Η αλήθεια φίλε buffalo είναι, ότι η καταστροφολογία έχει αρχίσει και κάνει την εμφανισή της έντονα.
Κυρίως από τους οπαδούς του Πάμπλο.
Ανθρώπινο,δε λέω,αλλά η στήριξη που χρειάζεται οποιαδήποτε ομάδα κάνει νέα αρχή,άρα και ο ΠΑΟΚ,πάει περίπατο νωρίς νωρίς.
Όπως γουστάρει ο καθένας, απλά το καταγράφω.
Άλλοι μπορεί να λένε ότι έπρεπε να μείνει ο Πάμπλο άλλοι ότι έπρεπε να φύγει. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλουν την ομάδα να πετύχει. Ούτε αυτοί που θέλανε τον αμπελ πιστεύω ότι θέλανε ο Πάμπλο να αποτύχει.
Δεν υπάρχει καταστροφολογια αλλά ένας προβληματισμος. Όταν η ομάδα θα αρχίσει προετοιμασία σε λιγότερο από ένα μήνα και δεν έχεις καν τδ, υπάρχουν τόσα θέματα με τις ανανεώσεις με τους δανεισμούς που λήγουν με τις μεταγραφές που πρέπει να έρθουν, ε δεν το λες ότι τρέχουμε κιόλας. Νταξει υπάρχει και το θετικό ότι τουλάχιστον έχουμε προπονητή που γνωρίζει την ομάδα και την λίγκα.
Ο ανταγωνισμός φέτος θα είναι μεγαλύτερος και αυτό μόνο θετικό είναι. Θα πρέπει να κάνουμε σοβαρές κινήσεις.
Εγώ δεν έγραψα πουθενά ότι οι οπαδοί του Πάμπλο δεν είναι και οπαδοί του ΠΑΟΚ.
Μη μου λες όμως ότι δεν υπάρχουν οπαδοί του Γκαρσία.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
- buffalobill4
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
- Shivaspace
Ναι ρε παιδιά, παικτάρα είναι ο baba, δεν έπαιξε φούλ μπακ, σε φάση που δεχόμασταν εύκολα γκόλ, κύριο μέλημά του ήταν να είναι σταθερός στην άμυνα και να βγάζει τη μπάλα με ασφάλεια μπροστά, κάτι που έκανε πολύ καλά. τσουλάει όμορφα πλέον το τόπι από αριστερά.
και τώρα με Luce δεν θα παίζουμε με φούλ μπάκ ν αλονίζει την πλευρά, πάλι αμυντικά καθήκοντα θα έχει.
και τώρα με Luce δεν θα παίζουμε με φούλ μπάκ ν αλονίζει την πλευρά, πάλι αμυντικά καθήκοντα θα έχει.
- Shivaspace
νοστάλγια..με θέα το Πανθεσσαλικόseaman έγραψε:Πιάσε θέση Πορταριά και ανέμενε την κούλα φέτοςShivaspace έγραψε:μην υποτιμάς τον γύπα, είναι η ειδικότητά του τέτοιες δύσκολες αποστολέςseaman έγραψε:Το 10 και ο Ουάρντα δεν έχουν καμία σχέση και δεν γίνεται και να αποκτήσουν.
Ο Μπίσε πλέον δεν έχει καμία σχέση με τον παίχτη που είχε κάποια σχέση με το 10.
Ο δε Κάγκβα είναι πιο μυστήριο και από αυτό του χρυσού πιθήκου, από μόνος του και άσχετα με το 10.
κι έλεγα να κάνω εσωτερικό τουρισμό αυτό το καλοκαίρι
Επειδή είδα αντιδράσεις πέρα των επιθυμητών και λογικών έστω και διαφωνούντων σχολίων, να υπενθυμίσω ότι εγώ είναι υπέρ Λουτσου, ούτε δράματα άρχισα για Πάμπλο κλπ, και όποιος θέλει μια βόλτα από το νήμα του σκουφιού αρκεί.
Την ανησυχία μου εξέφρασα, ούτε 4 μεταγραφες εδώ ανέφερα, ούτε καταστροφολογια. Απλά για μικρό καλάθι μίλησα ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ.
Τώρα, συνονόματε Κωστα19, εάν η κουβέντα μπορεί να γίνεται μόνο επί επιβεβαιωμενων νέων, τότε δεν είναι φόρουμ αυτό, ειδησεογραφικο site θα είναι και θα σχολιάζουμε τετελεσμενες καταστάσεις και γεγονότα μόνο.
Εμένα πχ μρ καθησυχασε που 2 μέλη που εκτιμώ την άποψη τους είπαν ότι δεν πιστεύουν ότι μπορεί να ισχύει τέτοιο σενάριο.
Την ανησυχία μου εξέφρασα, ούτε 4 μεταγραφες εδώ ανέφερα, ούτε καταστροφολογια. Απλά για μικρό καλάθι μίλησα ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ.
Τώρα, συνονόματε Κωστα19, εάν η κουβέντα μπορεί να γίνεται μόνο επί επιβεβαιωμενων νέων, τότε δεν είναι φόρουμ αυτό, ειδησεογραφικο site θα είναι και θα σχολιάζουμε τετελεσμενες καταστάσεις και γεγονότα μόνο.
Εμένα πχ μρ καθησυχασε που 2 μέλη που εκτιμώ την άποψη τους είπαν ότι δεν πιστεύουν ότι μπορεί να ισχύει τέτοιο σενάριο.
Καλησπέρα στην μεταγραφοπαρεα.
Αν μιλάμε για 4 παικτες και μπαμπα και κρμεντσικ, αυτές είναι 6 μεταγραφες.
6 μεταγραφες μέχρι την πρώτη προπόνηση ειναι υπεραρκετες.
Μέχρι το τελος θα έχουν γίνει εύκολα 10.
Αν μιλάμε για 4 παικτες και μπαμπα και κρμεντσικ, αυτές είναι 6 μεταγραφες.
6 μεταγραφες μέχρι την πρώτη προπόνηση ειναι υπεραρκετες.
Μέχρι το τελος θα έχουν γίνει εύκολα 10.
Έτσι είναι.Shivaspace έγραψε:Ναι ρε παιδιά, παικτάρα είναι ο baba, δεν έπαιξε φούλ μπακ, σε φάση που δεχόμασταν εύκολα γκόλ, κύριο μέλημά του ήταν να είναι σταθερός στην άμυνα και να βγάζει τη μπάλα με ασφάλεια μπροστά, κάτι που έκανε πολύ καλά. τσουλάει όμορφα πλέον το τόπι από αριστερά.
Στη Τσέλσι δεν έπιασε γιατί ήθελαν κάποιον καλύτερο επιθετικά.
Για το γνωστό σύστημα (εκτός αν αλλάξει) Λουτσέσκου ο υγιής και προπονημένος Μπάμπα είναι εντεκαδάτος, άνευ συζήτησης.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μου αρέσει που η forza αναφέρει 6αρι, ενώ ως γνωστών ο Λουτσεσκου δεν θέλει 6αρια.
Μάλλον εννοούν χαφ
Επίσης παίχτης που παίζει τόσο εξτρέμ, όσο και 10αρι εννοούν στυλ Λούκας;
Όχι καθαρό εξτρέμ που λέγαν ότι είναι προτεραιότητα;
Μάλλον εννοούν χαφ
Επίσης παίχτης που παίζει τόσο εξτρέμ, όσο και 10αρι εννοούν στυλ Λούκας;
Όχι καθαρό εξτρέμ που λέγαν ότι είναι προτεραιότητα;
Ας μην μπερδεύουμε το αγουροξυπνημένος με το φοβισμένος ή για να το πω πιο κομψά (και ίσως πιο ορθά) έχοντας πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού του τον τραυματισμό. Έχετε προσπαθήσει ποτέ να δουλέψετε στο διάστημα που περιμένετε τα αποτελέσματα μιας σοβαρής ιατρικής εξέτασης; Όλα γίνονται θαμπά. Μια τέτοια θαμπάδα είχε και ο Μπάμπα σε πολλά σημεία, όχι πάντα. Γιατί κάποιες φορές ξεχνιόταν, όπως είναι και φυσιολογικό, και έδειχνε τι πάιχτης είναι. Γιατί κακά τα ψέματα, κορμί και μπάλα το παλικάρι έχει για άλλη λίγκα, όχι για εδώ.Totem_pk έγραψε:Ο Μπαμπά μια χαρά είναι το παλικάρι. Ποιοτικότατος. Έβγαλε και ξαφνικά ένα σκασμό ματς ίσως τα περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο. Ναι μπροστά ήταν κάπως αλλά ούτε προετοιμασία με την ομάδα έκανε ούτε ήταν δεμένος με αυτήν. Όπως λέει ο αδελφός παραπάνω όντως ήταν αγουροξυπνημένο το παιδί.
Αλλά εμένα για κάποιο λόγο μου έβγαζε μια σιγουριά στα μετοπισθεν που είχα να Νοιώθω πολύ καιρό. Ίσως φταίει το σύστημα με τα τρία Σέντερ αλλά από εκεί έσβηνε επιθετικά ο αντίπαλος.
Στοίχημα είναι - που μάλλον χάνεις στο τέλος. Το θέμα είναι αν ακόμα και σαν χαμένο στοίχημα, ένας θαμπός (αγουροξυπνημένος αν θέλετε) Μπάμπα είναι αρκετός για το δικό μας επίπεδο.
ΟΚ, ο Δανιηλίδης πήγε στο λαγό. Με Γκαλίνοβιτς που είχε υπογράψει διετές τι γίνεται?
- Shivaspace
Στοιχημα ειναι σιγουρα . Καθε ποδοσφαιριστης που εχει περασει τον τραυματισμο του ειναι στοιχημα.cellophan έγραψε:Ας μην μπερδεύουμε το αγουροξυπνημένος με το φοβισμένος ή για να το πω πιο κομψά (και ίσως πιο ορθά) έχοντας πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού του τον τραυματισμό. Έχετε προσπαθήσει ποτέ να δουλέψετε στο διάστημα που περιμένετε τα αποτελέσματα μιας σοβαρής ιατρικής εξέτασης; Όλα γίνονται θαμπά. Μια τέτοια θαμπάδα είχε και ο Μπάμπα σε πολλά σημεία, όχι πάντα. Γιατί κάποιες φορές ξεχνιόταν, όπως είναι και φυσιολογικό, και έδειχνε τι πάιχτης είναι. Γιατί κακά τα ψέματα, κορμί και μπάλα το παλικάρι έχει για άλλη λίγκα, όχι για εδώ.Totem_pk έγραψε:Ο Μπαμπά μια χαρά είναι το παλικάρι. Ποιοτικότατος. Έβγαλε και ξαφνικά ένα σκασμό ματς ίσως τα περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο. Ναι μπροστά ήταν κάπως αλλά ούτε προετοιμασία με την ομάδα έκανε ούτε ήταν δεμένος με αυτήν. Όπως λέει ο αδελφός παραπάνω όντως ήταν αγουροξυπνημένο το παιδί.
Αλλά εμένα για κάποιο λόγο μου έβγαζε μια σιγουριά στα μετοπισθεν που είχα να Νοιώθω πολύ καιρό. Ίσως φταίει το σύστημα με τα τρία Σέντερ αλλά από εκεί έσβηνε επιθετικά ο αντίπαλος.
Στοίχημα είναι - που μάλλον χάνεις στο τέλος. Το θέμα είναι αν ακόμα και σαν χαμένο στοίχημα, ένας θαμπός (αγουροξυπνημένος αν θέλετε) Μπάμπα είναι αρκετός για το δικό μας επίπεδο.
Το θεμα ειναι πως σε μια ξεχαρβαλωμενη ομαδα εστω κ αγουροξυπνημενος εδειξε πραγματα.Συχνα δεν επιστρεφουν καν.Γινονται φαντασματα.Αυτος σε εμας τουλαχιστον εδειξε κατι παραπανω νομιζω.
Ειναι κ πως το διαχειριζεται ψυχολογικα ο καθε χαρακτηρας.Αυτος νομιζω οτι δεν εδειξε σουπερ παικτης λογω της καημενοτητας της ομαδας.
Πάνω σε αυτό που γράφεις και χωρίς να έχω ακόμα διαβάσει τι ακριβώς γράψανε οι υπόλοιποι συμφορουμιτες στις δυο σελίδες που ακολουθούν, μπορεί να τα είπε ήδη κάποιος άλλος, αλλά σου δίνω δίκιο σε αυτό.seaman έγραψε: ... Ως παιδί θυμάμαι με λαχτάρα να περιμένουμε να ανέβουν οι εφημερίδες στη μαρκίζα και να τις κατεβάζουμε κλέφτικα το καλοκαίρι να διαβάσουμε για κάνα όνομα.
Που βοηθάνε όλα αυτά τα στεγανά? τα media που, ας πούμε ότι, προμοτάρουν τον ΠΑΟΚ πως θα "επιβιώσουν" χωρίς είδηση? Τι θα πουλήσουν? Φιλοσοφίες και εικασίες για το τι σκέφτεται ο καθένας στην ΠΑΕ? Και αν αυτά βαρέσουν λουκέτο εσύ τι θα κάνεις μετά? Θα αυτοπροβάλλεσαι και πως? κάτι πρέπει να δώσεις για να πάρεις σε αυτό το παιχνίδι για να είσαι στην επικαιρότητα.
Ή θα χαλάσουν οι μεταγραφές γιατί θα διαρρεύσουν ονόματα στο ineternet?
Δεν ξέρει δηλαδή η επαγγελματική πιάτσα και τα μανατζερικά γραφεία το τι υπάρχει προς πώληση ή δανεισμό?
Το paokmania, το sdna και το χοντροδέκα περιμένουν για να κλέψουν τις συμφωνίες?
Δεν μπορεί να προμοτάρεις το PAOKtv και να προσφέρεις ένα σωρό υλικό που νομίζεις ότι ενδιαφέρει τον πελάτη, αλλά όχι πληροφορίες για το σχεδιασμό και την εξέλιξη της Ομάδας και τις μεταγραφές, που αυτά είναι κυρίως που ενδιαφέρουν τον οπαδό. Από τη συνέντευξη Λουτσέσκου δηλαδή τι πληροφόρηση πήραμε για τα μεταγραφικά? Να μεν αλλά, οι καινούριοι, οι παλιοί, να τους δούμε, κάτι διαφορετικό θα πάρουμε, μπάλανς.
Ο γαύρος κάθε μέρα διαβάζει για τους μεταγραφικούς στόχους της Ομάδας του, ο βάζελος το ίδιο, ο χάρτινος το αυτό. Εμείς τοίχο, πληροφόρηση καμία, μόνο στήριξη πρέπει να δίνουμε. Εμείς πάμε να τους πιάσουμε στον ύπνο...
Θέλω να πω ότι, παρακολουθώ ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο το βλέπω τα παιχνίδια. Έχει και άλλα πράγματα που ενδιαφέρουν, όπως αυτή η κουβέντα που κάνουμε. Αν δεν ενδιέφερε η συζήτηση και η αναμονή των μεταγραφών θα περιμέναμε απλά και αδιάφορα τις ανακοινώσεις. Και ναι ρε γαμότο, σε όλο τον πλανήτη οι οπαδοί με τις μεταγραφές ασχολούνται και από αυτές τρέφονται.
Φταίμε και εμείς όμως οι ψαγμένοι οπαδοί για όλο αυτό, εμείς ζητούσαμε με μανία να υπάρχουν "στεγανά" για να μη χαλάσουν οι μεταγραφές.
Και δες το απο την μικρή κοινωνία εδώ μέσα. Έρχεται κάποιος και λέει κάτι που άκουσε, και πέφτουμε όλοι αμέσως να τον φάμε - πες πρώτα στους μοντς ποια είναι η πηγή σου - παρε πιστοποίηση απο τους μοντεράτορς οτι δεν είσαι παπατζής. Βλέπω ακόμα σχόλια να αναφέρονται σε ποσταρίσματα που έγιναν πριν απο 2-3 χρόνια, "τι μας λες τώρα και εσύ.. νομίζεις πως δε θυμόμαστε τι είχες πει τότενες και δεν έγινε τελικά... μπαν γιατί πριν 3 χρόνια είχες πει το Α ενώ δεν έγινε ... άρα είσαι παπατζής και μας κοροϊδεύεις - και μοντς πως αφήνετε τον τάδε να πουλάει παπά - και έτσι - και γιουβέτσι - και εμάς κοροΐδο δε μας πιάνει κανείς -και ..."
Κάπου λίγο έλεος
ναι υπάρχουν τα τρολ και οι ατενσιον σεεκερς αλλά μαζί με τα ξερά καίγονται και των φρονίμων τα παιδιά.
Πως να μπει κάποιος στη διαδικασία να μοιραστεί μια πληροφορία αν του τη πέσουν 20 άτομα κάνοντας του Μπούλιγκ?
Πρέπει να αποφασίσουμε αν θέλουμε στεγανά ή πληροφόρηση
Εκ των πραγμάτων οι περισσότερες πληροφορίες τελικά δεν θα γίνουν πραγματικότητα, και όχι απαραίτητα γιατί δεν είχαν καμία βάση απο την αρχή, αλλά γιατί μπορεί να μεσολαβήσουν 1002 λόγοι και να χαλάσει μια μεταγραφή.
Τι μας ενδιαφέρει λοιπόν περισσότερο? να έχουμε θέματα να συζητάμε ή να μη τρώμε "επικοινωνιακές
(και καλά) ήττες"?
Προτείνω να αφήσουμε τους παπατζήδες να κυκλοφορούν ελεύθεροι. Καθένας μας έχει τη νοημοσύνη να κρίνει.
Λευτεριά στους παπατζήδες!
Ισως τελικα αυτη η πολυσυζητημενη ανεπαρκεια των στελεχων μας να εχει βαση και να ειναι αυτη που ευθυνεται γι αυτο το κρυφτο. Ισως δηλαδη, λογω ανεπαρκειας να μην μπορουν να διαχειριστουν τις πιθανες μικροαναταραξεις που μπορει να φερνουν καποιες φορες οι φημες, οποτε αποφασισαν το κρυφτο.obanebane έγραψε:Έχεις δίκιο seaman.
Πραγματικά δεν ξέρω σε τι οφείλεται,όλο αυτό το κρυφτό.
Οποιαδήποτε δικαιολογία και να σκεφτώ,μου φαίνεται από αβάσιμη έως αστεία.
Τώρα όσον αφορά την στήριξη,επειδή έχω αναφερθεί αρκετά.
Αυτό που αγαπάς με πάθος το στηρίζεις,ακόμα και όταν δεν σου ανταποδίδει τίποτα.
Συμφωνω απολυτα πως η μεταγραφολογια ειναι βασικη τροφη του οπαδου και αυτο αποδεικνυεαται και εδω μεσα απο την κινηση που εχει παντα το σχετικο τοπικ.
ευτυχως εκαναν κινηση νωριςShivaspace έγραψε:έχω αρχίσει και τις συμπαθώ τις σκανδιναβικές ομάδες, μας ξελασπώνουν, μια με Βέρν, μια με Τσόλακ, τώρα με Bergvs40 έγραψε:Λήγει το συμβόλαιο και του Marcus Berg. Την ερχόμενη σεζόν θα είναι 35 όμως για ένα νορμάλ ποσό, μου φαίνεται μια αξιόπιστη ποιοτική λύση, από έναν επαγγελματία. Αν θέλει να πέσει στα 400-500Κ για μονοετές...
Υγ: Λάθος μου, μόλις είδα ότι έκλεισε στην Göteborg![]()
Δεν θα αντεχα αλλη Μπεργκιαδα εδω μεσα... νυσαφι