Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από buffalobill4 »

bane1980 έγραψε:Δεν ξέρω γιατί μου έχει κολλήσει ότι δεν θα γίνουν πάνω από 2-3 αναγκαίες μεταγραφες ίσως και για να καλύψουν απλά κενά πωλήσεων.

Ο Λου θέλει να δείξει ότι η ειδοποιός διαφορά είναι αυτός, όχι οι νέοι παιχταράδες. Θέλει να δείξει ότι "ορίστε, αυτούς που έμειναν 25 και δεν ξέρω γω πόσους βαθμούς πίσω, εγώ τους έκανα πρωταθλητές."
Όχι να του πουν "ε, με αυτούς που σου έφεραν, και ο Οτσαλαν έπαιρνε τιτλο".

Και φυσικά αυτό άρεσε. Έχουμε και κάμποσα βαρίδια ακόμα στο ροστερ.

Εγώ κρατάω πολύ μικρό καλάθι.
Θα φανεί στο τέλος των μεταγραφών αυτό. Πιστεύω ότι ο λουτσεσκου έχει θέσει και κάποιες απαιτήσεις πριν υπογράψει όσον αφορά στις μεταγραφές.

Ο τρόπος που έκλεισε η περσινή χρονιά με 2η θέση και κύπελλο μόνο θετικό είναι γιατί θα υπάρχει και μια σύγκριση. Αν είχαμε βγει τριτοτεταρτοι χωρίς κούπα ότι και να έκανε η ομάδα φέτος βελτίωση θα ήταν. Τώρα η βελτίωση θα είναι η πρώτη θέση το κύπελλο και η πορεία στην Ευρώπη.
Tony79

Δημοσίευση από Tony79 »

Καλημέρα σε όλους,είχαμε κάποια μεταγραφική εξέλιξη;
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

Για τον Αμίρι Κούρντι για δεξί μπακ στον ΠΑΟΚ γράφουν σήμερα. Γεννημένος το 1991. Ξεκίνησε απο Πανιώνιο και πήγε σε Αλ Φιλαλήθης όπου τον είχε ο Λουτσεσκου.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Δεν το πιστευω αυτο το σεναριο.Οση πιστη κ αν εχει κανεις στον εαυτο του , αν εχει στοιχειωδη ευφυια (που εν προκειμενω εχει) ξερει οτι δεν μπορει να βγαλει 3 διοργανωσεις στα κοκκινα με γερασμενο κορμο χωρις εκρηξη κ αθλητικοτητα.
Δε νομιζω ο Λουτσεσκου να καψει το ονομα του απο εγωισμο κ υπερβολικη αυτοεκτιμηση.Δε βγαζει λογικη.
Μενει να δουμε.ΠΑΟΚ ειμαστε κ του σπανου τα γενια γινονται βεβαια.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Aye4 έγραψε:Για τον Αμίρι Κούρντι για δεξί μπακ στον ΠΑΟΚ γράφουν σήμερα. Γεννημένος το 1991. Ξεκίνησε απο Πανιώνιο και πήγε σε Αλ Φιλαλήθης όπου τον είχε ο Λουτσεσκου.
Aλ Φιλαληθης η Φιλοθέης;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

gika έγραψε:
EugenePAOKI έγραψε:Θεωρείται τώρα γκρίνια αν πούμε πως ο Τέτι μοιάζει μετριότατη επιλογή; Δεν φαίνεται να έχει κάνει πουθενά κάτι αξιοσημείωτο. Άμα κινηθούμε για κάτι με τόσο ρίσκο ας δώσουμε καλύτερα τη θέση σε κάναν δικό μας άνθρωπο (πχ Λίνο, Μίχελς)
Νομίζω πως σε τέτοιου επιπέδου ΤΔ θα κινηθούνε στην ΠΑΕ. Το κουμάντο θα το έχει ο Λουτσεσκου. Ο ΤΔ που θα έρθει θα έχει πιο διεκπεραιωτικό ρόλο. Ούτως ή άλλως παίκτες βρίσκουμε από προτάσεις μάνατζερ, και η κρίση θα γίνεται από τον Ρουμάνο.
OK αλλα φερτε καποιον που να βλεπεται. Αυτος δεν. Που να πας με τετοια μουτρα να κλεισεις συμφωνια. +40% θα χρεωνουν.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

buffalobill4 έγραψε:Ο τρόπος που έκλεισε η περσινή χρονιά με 2η θέση και κύπελλο μόνο θετικό είναι γιατί θα υπάρχει και μια σύγκριση. Αν είχαμε βγει τριτοτεταρτοι χωρίς κούπα ότι και να έκανε η ομάδα φέτος βελτίωση θα ήταν. Τώρα η βελτίωση θα είναι η πρώτη θέση το κύπελλο και η πορεία στην Ευρώπη.
Βελτίωση θα είναι όσα γράφεις με έναν αστερίσκο. Το να διεκδικήσεις πρωταθλημα μέχρι τελευταία αγωνιστική κ ας μην το πάρεις θα είναι σημαντικη βελτίωση. Άλλο 2ος -26 κ άλλο -2 . Τεράστια διαφορά.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Ναι προφανώς και να το διεκδικησεις μέχρι τελευταία αγωνιστική είναι σαφής βελτίωση σε σχέση με το να το έχεις χάσει 10 αγωνιστικές πριν.

Όμως όπως σε κάθε ΑΕ λαμβάνεται υπόψιν και το κόστος για να πετύχεις τους στόχους. Είναι άλλο να παίρνει ο προπονητής 200 Χιλ και άλλο 1μυριο. Αυξάνονται και οι απαιτήσεις της εργοδοσίας.

Το ίδιο θα ισχύσει κσι στο ροστερ.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Aye4 έγραψε:Για τον Αμίρι Κούρντι για δεξί μπακ στον ΠΑΟΚ γράφουν σήμερα. Γεννημένος το 1991. Ξεκίνησε απο Πανιώνιο και πήγε σε Αλ Φιλαλήθης όπου τον είχε ο Λουτσεσκου.
Μόνο ως τρολάρισμα μπορώ να το εκλάβω όπως και του Ιταλού επιπέδου Απόλλων Σμύρνης τεχνικού διευθυντή!
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Λοιπόν... Στην κουβέντα που είχα με τον Ραζβαν, δεν μου ανέφερε ονόματα. "Δεν έχουμε καταλήξει", μου είπε. Αυτό που μου είπε, είναι το αν μπορώ να τον βοηθήσω σε περισσότερες επιλογές παικτών. Μου ανέφερε λοιπόν σε ποιές θέσεις ψάχνει. Για άμεσα, οπωσδήποτε δεξί μπακ "επιπέδου Μάτος", ένα 6-8αρι "επιπέδου Ολιβειρα" και ένα φορ "τύπου 28χρονου Μπεργκ". Αυτούς σε πρώτο χρόνο. Στη συνέχεια και ανάλογα με το τι θα δει στην προετοιμασία και στα φιλικά, πιθανόν να χρειαστεί ένα δεκάρι "επιπέδου Μπισε και πάνω" (αν δεν ικανοποιήσει ο Καγκάβα), ένα αριστερό μπακ "τύπου Μπ. Ραχμάν σε πιο 'σκυλι' αν δεν μείνει ο Γκανεζος και ένα σούπερ αριστερό εξτρεμ, αν πουληθεί ο Τζόλης (που μάλλον αυτό έχει ήδη συμβεί όπως μου 'πε). Μπορείτε να τον βοηθήσετε?
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

buffalobill4 έγραψε:
Aλ Φιλαληθης η Φιλοθέης;
αυτά συμβαίνουν όταν γράφεις καθοδόν προς σούπερ μάρκετ. Αλ Χιλαλ Άνω Φιλοθέης εννοώ :opaokara:
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Η συζήτηση βάσει ανυπόστατων φημών, μου φέρνει στο μυαλό το ανέκδοτο με τον γρυλο.

Η κατάληξη??
..... κι εσύ κι ο γρυλος σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΩΣΤΑΣ2019 την Σάβ 05 Ιουν 2021, 09:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

bane1980 έγραψε:Δεν ξέρω γιατί μου έχει κολλήσει ότι δεν θα γίνουν πάνω από 2-3 αναγκαίες μεταγραφες ίσως και για να καλύψουν απλά κενά πωλήσεων.

Ο Λου θέλει να δείξει ότι η ειδοποιός διαφορά είναι αυτός, όχι οι νέοι παιχταράδες. Θέλει να δείξει ότι "ορίστε, αυτούς που έμειναν 25 και δεν ξέρω γω πόσους βαθμούς πίσω, εγώ τους έκανα πρωταθλητές."
Όχι να του πουν "ε, με αυτούς που σου έφεραν, και ο Οτσαλαν έπαιρνε τιτλο".

Και φυσικά αυτό άρεσε. Έχουμε και κάμποσα βαρίδια ακόμα στο ροστερ.

Εγώ κρατάω πολύ μικρό καλάθι.

ΑΔΥΝΑΤΟΝ
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Κώστας 19.Και τι θες να κάνει ρε συ ο κόσμος; να μην συζητάει; και ποιο το νόημα του φόρουμ;

Εκτός και αν εννοείς ότι θες η παε να βγαίνει κάθε μέρα και να λέει θέλουμε τον τάδε ώστε να κάνουμε συζήτηση επί κάτι επίσημου. Τότε πασο
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Εξυπηρετει σε κατι η Συζήτηση με βάση τις ανυπόστατες φήμες??

Μόνο ως ψυχοθεραπεία.[dailymotion][/dailymotion]
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”