Razvan Lucescu
Re: Razvan Lucescu
Ντιμγκ ακόμα δε γύρισες και συνεχίζεις να σπέρνεις καυγάδες με υπερβολές και αναίτια φυτίλια.
Το τι θα κάνει ο ένας και ο άλλος θα το δούμε.
Για την ώρα το ακριβώς αντίστροφο από αυτό γράφεις, βλέπω εγώ. Και έχω καλέσει εκατό φορές να ηρεμήσουμε με τις υπερβολές. Από όπου κι αν προερχονται
Για την ώρα το ακριβώς αντίστροφο από αυτό γράφεις, βλέπω εγώ. Και έχω καλέσει εκατό φορές να ηρεμήσουμε με τις υπερβολές. Από όπου κι αν προερχονται
Πάντως εγώ που θεωρώ απαράδεκτη τη συμπεριφορά του Σαββιδη και της διοίκησης προς τον Γκαρσια, τόσο ως προς την απόλυση αυτή καθ’ αυτή, όσο και για το timing της απόφασης και τις διαρροές που βγήκαν από την ΠΑΕ παραμονές του τελικού, δεν βρίσκω κανένα λόγο να κράξω τον Λουτσεσκου που και νταμπλ μας έφερε και τους Αθηναίους τους έσβηνε με κάθε του δήλωση. Από την άλλη βλέπω μια μεγάλη μερίδα οπαδών να έχουν αποδοθεί στην αποδόμηση του Γκαρσια άνευ λόγου και αιτίας προσβάλλοντας και μειώνοντας έναν από τους μετρημένους στα δάχτυλα παίχτες-σύμβολα για την ομάδα μας. Συμφωνώ πάντως πως είναι ώρα να κλείσει αυτό το θέμα, ελπίζοντας πως ο Γκαρσια θα δεχτεί να παραμείνει στην Β’ ομάδα.
Κανεις από τους δυο πάντως δεν είναι Φερειρα, και καλό είναι να μη συγχέουμε τις περιπτώσεις. Ο Λουτσεσκου έφερε δυο νταμπλ αν μετρήσουνε τους βαθμούς στο γήπεδο και ο Γκαρσια παραλαμβάνοντας διαλυμένη ομάδα επανέφερε την καύλα και πήρε και ένα κύπελλο από τον γαύρο. Ας μην τους αναφέρουμε στην ίδια πρόταση με τον απίθανο μάγο-ζωγράφο που παρέλαβε νταμπλούχο ομάδα και την διέλυσε.
Κανεις από τους δυο πάντως δεν είναι Φερειρα, και καλό είναι να μη συγχέουμε τις περιπτώσεις. Ο Λουτσεσκου έφερε δυο νταμπλ αν μετρήσουνε τους βαθμούς στο γήπεδο και ο Γκαρσια παραλαμβάνοντας διαλυμένη ομάδα επανέφερε την καύλα και πήρε και ένα κύπελλο από τον γαύρο. Ας μην τους αναφέρουμε στην ίδια πρόταση με τον απίθανο μάγο-ζωγράφο που παρέλαβε νταμπλούχο ομάδα και την διέλυσε.
Ποιός θα κράζει Γκαρσία μετά από κάθε νίκη Λουτσέσκου; Δεν υπάρχει περίπτωση εδώ μέσα. Άλλωσε οι πιο πολλοί είμαστε λάτρεις του Γκαρσία αλλά ταυτόχρονα και Λουτσόσκυλα.Dimg4 έγραψε:Οι σασταλεγακηδες οπαδοι του Λουτσεσκου σε καθε νικη θα κραζουν Γκαρσια. Το μισος σε ενα συμβολο ειναι επικο.
Οσοι κραξαμε τη διοικηση για το μεγαλο φαουλ με Γκαρσια θα στηριξουμε Λουτσεσκου για το καλο του ΠΑΟΚ.
Τουλαχιστον δε θα γινουμε οπαδοι που ευχονται να χασει το κυπελλο για να φυγει ο προπονητης.
-
Dimg4
Παραβλεπεις τις μπηχτες προς εμενα απο μερικους. Δεν πειραζει. Η εμπαθεια συνεχιζεταιrainmaker έγραψε:Ντιμγκ ακόμα δε γύρισες και συνεχίζεις να σπέρνεις καυγάδες με υπερβολές και αναίτια φυτίλια.
Αυτό που περιγράφεις είναι πρόβλημα συμπεριφοράς των οπαδών. Δεν μπορεί να το κερδίσει ο Ρουμάνος ότι και να κάνει. Μόνο αν βρει εμβόλιοΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Στο μεταξυ πρεπει να μας προβληματιζει που ενα στα τεσσερα ξερωγω ποστ εδω λενε οτι ο Λουτσεσκου θα χασει το κεφαλι του αν ειναι στο -5/-8 απο τον Γαβρο μετα απο 3 μηνες. Παιδια αν δεν εχουμε υπομονη και δεν δειχνουμε εμπιστοσυνη στον Λουτσεσκου, ας το κλεισουμε το μαγαζι. Δεν ξερω τι αλλο πρεπει να κανει καποιος για να μας πεισει δηλαδη, μετα ας κανει δημοψηφισμα η εξεδρα ποιον αγαπαει για να τον στηριζει τυφλα.
Μπορώ να σου πω 2-3 άτομα εδώ μέσα που ήταν υπέρ της επιστροφής του, που αν τους ρωτήσεις θα σου πουν πως πρέπει να κριθεί στο τέλος της χρονιάς και που τα ίδια άτομα από τον πρώτο κιόλας αγώνα θα κρίνουν τις 11αδες που κατεβάζει το τι αλλαγές κάνει και το πότε τις κάνει.
Μην την ψάχνεις...
Εάν υπάρξει μερίδα που θα κράζει τον Ρουμάνο γιατί γουστάρει τον Πάμπλο δεν το ξέρω. Πιστεύω πως όλοι θέλουμε να πετύχει η ομάδα. Αν παρά ταύτα υπάρξει σίγουρα δεν θα φταίει ο Πάμπλο, ούτε μπορεί να κάνει κάτι για αυτό.
5 σχολια πριν του Ντιμγκrainmaker έγραψε:Ντιμγκ ακόμα δε γύρισες και συνεχίζεις να σπέρνεις καυγάδες με υπερβολές και αναίτια φυτίλια.
αλλά στον ντιμγκ την ειπες που απαντησε
από paok re niamou » Παρ Ιουν 04, 2021 9:29 am
οι οπαδοι του Παυλαρα θα κυνηγανε τον Λουτσε μερα νυχτα.
Τουλαχιστον δεν θα μας πρηζουνε αλλο με τον Αμπελ.....
σκουφο στα μαλλια
φουλαρι στην καρδια
πρωταθλημα ξανα
- kataramenos5
Ριαν συμπεριφορες περιγράφουμε. Συμπεριφορες που τις βλεπουμε χρόνια. Το περσινο καλοκαιρι ολοι πιναν νερο στ ονομα του Παμπλο. Μολις αρχισαν οι στραβες αρχισε η γκρινια. Το Μαρτη οι περισσότεροι ελεγαν πως πρεπει να φυγει για να σωθει η ομαδα. Εδω τα διαβαζαμε..Τα ιδια βλεπουμε ξανα και ξανα.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Στο μεταξυ πρεπει να μας προβληματιζει που ενα στα τεσσερα ξερωγω ποστ εδω λενε οτι ο Λουτσεσκου θα χασει το κεφαλι του αν ειναι στο -5/-8 απο τον Γαβρο μετα απο 3 μηνες. Παιδια αν δεν εχουμε υπομονη και δεν δειχνουμε εμπιστοσυνη στον Λουτσεσκου, ας το κλεισουμε το μαγαζι. Δεν ξερω τι αλλο πρεπει να κανει καποιος για να μας πεισει δηλαδη, μετα ας κανει δημοψηφισμα η εξεδρα ποιον αγαπαει για να τον στηριζει τυφλα.
Προσωπικα(χρονια το λεω) θελω ο προπονητης να χει το χρονο του αλλα και τη στηριξη(μεταγραφες που θελει) απ τη διοικηση για να βγαλω συμπερασμα.
Και φυσικα τον στηριζω μεχρι τελους.
Εμένα ποτε δεν με ενδιέφεραν τόσο τα αποτελέσματα όσο η εικόνα της ομάδας. Τα αποτελέσματα κάποιες φορές είναι συγκυριακά. Έχω κράξει μετά από νίκες και έχω αποθεώσει μετά από ανεπιτυχή αποτελέσματα. Κανείς πχ δεν είχε να πει κάτι κακό για τον Γκαρσια μετά από το 1-1 με τον γαύρο. Αντίστοιχα ο Φερειρα ήταν στους 2 βαθμούς διαφορά λίγο πριν το τέλος αλλά ήταν φανερό πως η ομάδα δεν πατούσε καλά.
Ο Γκαρσια και ο Λουτσεσκου ειναι μαζι μετον Βιερινια και τον Σαββιδη οι πιο σημαντικοι ανθρωποι που περασαν απο τον ΠΑΟΚ τα 10 τελευταια χρονια για να μην το παμε μακρυα. Οποιος βριζει τον οποιοδηποτε απο αυτους δεν στεκει καλα στα μυαλα του. Αλλο το να κανεις κριτικη οταν κατι δεν κανουν καλα κι αλλο να βρισκεις πατηματα για να ξερνας χολη. Και ο Γκαρσια δεν ειχε παρουσιασει κατι καλο μεχρι πριν εναμισι μηνα και ο Λουτσεσκου απετυχε στην Ευρωπη.
Πετυχαν πολλα αλλα ομως που δεν τα εχει πετυχει κανενας αλλος και αξιζουν σεβασμο ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ
Πετυχαν πολλα αλλα ομως που δεν τα εχει πετυχει κανενας αλλος και αξιζουν σεβασμο ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Παντως για να απαντησω και στον Κος και στον Καταραμενο, κατ'εμε οποιος κραζει Λουτσεσκου πανω στο τριμηνο ειναι απλα εμπαθης. Για οποιονδηποτε αλλο προπονητη θα δεχομουν οτι εχει κακο προαισθημα, οτι δεν του αρεσει, οτι δεν τον πειθει κλπ. Ε για τον Ρουμανο εχουμε το πιο προσφατο δυνατο δειγμα οτι κανει για την δουλεια αυτη. Και το λεω ως καποιος που δεν ειναι φαν του, απλα του πιστωνει το μεριδιο του στην αδιανοητη επιτυχια μας. Δηλαδη πως να το πω, ειναι σαν ενα αξιοπιστο τεστ αντικειμενικοτητας το να στηριξουμε τον Λουτσεσκου οσο τα πραγματα βαινουν φυσιολογικα. Δεν μιλαω για -15 απο την κορυφη σε 3 μηνες, ουτε μιλαω για πονοματο και 0,5-0 ακομα και με τα χωρια. Λεω για μια φυσιολογικη αργη αρχη.
Αντιστοιχα οφειλει να του γινει η εμπεριστατωμενη κριτικη που θα προκυπτει αβιαστα, αν και εφοσον παρατησει παλι την Ευρωπη και/η την εξελιξη ταλεντων.
Αντιστοιχα οφειλει να του γινει η εμπεριστατωμενη κριτικη που θα προκυπτει αβιαστα, αν και εφοσον παρατησει παλι την Ευρωπη και/η την εξελιξη ταλεντων.
-
Dimg4
Οσο και να το αρνουνται ειναι η αληθεια πριστprist64 έγραψε:5 σχολια πριν του Ντιμγκrainmaker έγραψε:Ντιμγκ ακόμα δε γύρισες και συνεχίζεις να σπέρνεις καυγάδες με υπερβολές και αναίτια φυτίλια.
σκουφο στα μαλλια
φουλαρι στην καρδια
πρωταθλημα ξανα
![]()
![]()
- abc_o_ karpouzas
ξεκολλατε ρε με τον γκαρσια και με τον λουτσεσκου και ... και ... και...
ολοι υπηρετες του ΠΑΟΚ ειναι ...
ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα....
ολοι υπηρετες του ΠΑΟΚ ειναι ...
ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα....
-
paok düsseldorf
Ειναι ΝΤΡΟΠΗ να μπαινει στην ιδια ζυγαρια ,εστω και καλοπροαιρετα,ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ με τους γκαρσια,βιερινια ,λουτσεσκου.
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ακομη και να επιχειρηματολογησω για το παραπανω.
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ακομη και να επιχειρηματολογησω για το παραπανω.
Σου έγραψα ξεκάθαρα τι βλέπω ΕΓΩ να συμβαίνει.Dimg4 έγραψε:Οσο και να το αρνουνται ειναι η αληθεια πριστprist64 έγραψε:5 σχολια πριν του Ντιμγκrainmaker έγραψε:Ντιμγκ ακόμα δε γύρισες και συνεχίζεις να σπέρνεις καυγάδες με υπερβολές και αναίτια φυτίλια.
σκουφο στα μαλλια
φουλαρι στην καρδια
πρωταθλημα ξανα
![]()
![]()
Ένα τεράστιο κομμάτι όσων ενοχλήθηκαν που έφυγε ο Γκαρσία, είτε έκανε αρνητικά σχόλια για λουτσεσκου, για παρελθόν και παρόν, είτε ανακοίνωσαν ότι θα έχει μηδενικό περιθώριο χρόνου για να φέρει αποτελέσματα. Αυτό αναγκαστικά σημαίνει ότι συνδέουν τους δύο προπονητές και τους βάζουν σε έναν άτυπο ανταγωνισμο.
Αντιθέτως όσοι ήθελαν να φύγει ο Γκαρσία (πόσοι ήταν άραγε; Ειδικά εδώ μέσα;) Κανείς τους δεν είπε, φέρε νίκες Ραζβαν να γαμησουμε τον Γκαρσία.
Γιατί δεν έχει και νόημα να πεις κάτι τέτοιο.
Οι δύο προπονητές μεταξύ τους δεν μπαίνουν σε σύγκριση, ανταγωνισμό, τίποτα. Αποφασίστηκε ο ένας να φύγει και ο άλλος να έρθει.
Εξαντλήθηκε το θέμα της απόλυσης Γκαρσία.
Εστιάζουμε στο πως θα πάει καλά η ομάδα τώρα.
Τίποτα άλλο
-
johnthes98
Ολοσωστος!!!gika έγραψε:Πάντως εγώ που θεωρώ απαράδεκτη τη συμπεριφορά του Σαββιδη και της διοίκησης προς τον Γκαρσια, τόσο ως προς την απόλυση αυτή καθ’ αυτή, όσο και για το timing της απόφασης και τις διαρροές που βγήκαν από την ΠΑΕ παραμονές του τελικού, δεν βρίσκω κανένα λόγο να κράξω τον Λουτσεσκου που και νταμπλ μας έφερε και τους Αθηναίους τους έσβηνε με κάθε του δήλωση. Από την άλλη βλέπω μια μεγάλη μερίδα οπαδών να έχουν αποδοθεί στην αποδόμηση του Γκαρσια άνευ λόγου και αιτίας προσβάλλοντας και μειώνοντας έναν από τους μετρημένους στα δάχτυλα παίχτες-σύμβολα για την ομάδα μας. Συμφωνώ πάντως πως είναι ώρα να κλείσει αυτό το θέμα, ελπίζοντας πως ο Γκαρσια θα δεχτεί να παραμείνει στην Β’ ομάδα.