Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Alastor

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από Alastor »

Obdulio έγραψε:Από τη συνεντευξη:
Θετική εντύπωση ως προς την αυτοποπεποίθηση.
Απο την άλλη, δε μου άρεσε το ότι έδωσε την εντύπωση ότι παίκτες του τοτε μπορεί να παίξουν τον ίδιο καθοριστικό ρόλο σήμερα ή αύριο. Συγκεκριμένα δε μου άρεσε η αναφορά στους τερματοφύλακες και στην περίπτωση Πριγιοβιτς που θα το θεωρώ ακόμα μεγαλύτερο λάθος αν γίνει πράξη. Στο θέμα της ανανέωσης Καντουρί θα συμφωνούσα φυσικά αλλά μόνο με μειωμένο συμβόλαιο.
Θα ήθελα περισσότερο κι από την αναφορά σε τίτλους, να δώσει ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα "ευρωπαϊκή πορεία" και στον όρο "ταχύτητα στο παιχνίδι"
ψυχολογια λεγεται αυτο. Αν μεινει με καποιους απτους παικτες που εχει,τι θελεις να τους πει οτι ειναι σκουπιδια ?

Το τι πιστευει ο λουτσεσκου και η διοικηση για το ροστερ θα φανει με το τι κινησεις θα κανει το καλοκαιρι και οχι με τι λεει ο λουτσεσκου στις συνεντευξεις.

Εμενα μου αρεσε,φαινεται να εχει γνωση του οτι εφυγε ο Παμπλο για να ερθει αυτος με τις απαιτησεις στον θεο και οτι για αυτο πληρωνεται.

Μπαλανς και τα μυαλα στα καγκελα,παμε για νταμπλ και οτι καλυτερο ευρωπη
Άβαταρ μέλους
paoki4b

Δημοσίευση από paoki4b »

Μπάλανς, μεντάλιτι, αγκρεσίβιτι, φάμιλι.

Ο άνθρωπος είναι κορυφαίος στα mind games. Θα κάνει σπουδαία πράγματα και πάλι.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Σήμερα περίμενα να ακούσω τα ακριβώς αντίθετα.

Να αναφερθεί στην ομάδα του νταμπλ ναι, να πει ναι μεν τα καλύτερα για το ροστερ, αλλά για την νέα σεζόν που έρχεται και σε βάθος τριετίας ότι χτίζεται μια νέα ομάδα, ένας δυνατός ΠΑΟΚ.

Δεν μπορώ να φανταστώ τους ίδιους παίκτες να τραβάνε κουπί για άλλο ένα χρόνο.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

obanebane έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Οι περισσοτεροι θεωρουν οτι θα ζησουμε μια απ τα ιδια, οτι θα παρουμε παλι νταμπλ περιπατο απλα και μονο γιατι φεραμε τον ιδιο καλουτσικο προπονητη. Υπαρχουν ομως κι ενα σωρο αλλοι παραμετροι που επηρεαζουν το τελικο αποτελεσμα
Η ιστορία λεει επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία και τη δεύτερη σαν φάρσα.
Ελπιζω εμεις να ξεφύγουμε απ αυτο. Ελπιζω.

Πιστεύω ότι είσαι πολύ λάθος σε αυτό που γράφεις ότι οι περισσότεροι πιστεύουν ότι θα ζήσουμε τα ίδια από τον πρώτο χρόνο,εκτός αν εννοείς για την τριετία.
Προσωπικά για το μόνο που είμαι σίγουρος (και αν κρίνω από τα ποστ σε όλο το φόρουμ,αν δεν ειμαι ο πιο αισιόδοξος εδώ μέσα,ειμαι από τους πιο αισιόδοξους) είναι ότι θα φτιάξουμε μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα από την πρώτη χρονιά που δεν θα αφήσει καμία άλλη να της ξεφύγει στην βαθμολογία.
Αν δεν πάρουμε τον τίτλο,θα είμαστε μέσα στην διεκδίκηση του μέχρι τέλους.
Το σημαντικό είναι να φτιάξουμε ξανά μια πανίσχυρη ομάδα,όπως εκείνη της προηγούμενης θητείας του.Τρια χρόνια συμβόλαιο έχει.
Αν του δώσουν αυτά που θέλει, αν δε το πάρουμε φέτος θα το πάρουμε του χρόνου,σε αυτό ειμαι βέβαιος,όσο μπορεί να είναι κάποιος στο ποδόσφαιρο.
Και στην χώρα που ζούμε,επίσης.
Ποια 3ετια βρε Μπανε ?Ποιος ΠΑΟΚτσης θα κανει υπομονη μια τριετια?Αν στραβωσει κι εισαι 5-6 βαθμους πισω απ το σιχαμα στο τριμηνο ή ο μη γενοιτω χασεις απ αυτο η απο καμια κουλα θα γινει της ποπης.Ο προηγουμενος τους κερδισε 2 φορες σ ενα μηνα ,τους πηρε το κυπελο. θα γινουν συγκρισεις και δυσκολα θα στηριξουν οσοι ηθελαν να συνεχισει ο Παμπλο.Και μαλλον φετος θα χουμε και κοσμο στο γηπεδο...
Ο Λου δε θα χει περιοδο χαριτος κι αν δε μπουμε δυνατα απ την αρχη θα μας πνιξει η εσωστρεφεια(οπως παντα)
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

theo-drama έγραψε:Εγω παλι βλεπω να ανασταινονται καποιοι παικτες,βασικα ολοι,ειτε δανεικοι,ειτε νεαροι(ανω των 21) και με 3-4 παικτες που θα ερθουν καινουργιες μεταγραφες,θα ειναι ετοιμη η ομαδα κατα τον Οκτωμβρη- Νοεμβρη.

Μεχρι τοτε ελπιζω να ειμαστε στο ρελαντι στους Ομιλους του Κονφερενς,χωρις κανενα ιδιαιτερο ποδοσφαιρο,αφου δεν θα εχει επελθει η χημεια(μακαρι να ερθει και νωριτερα αυτη καλοδεχουμενη) και τον Γεναρη να παρουμε με μεταγραφη οτι χρειαζεται για οποιαδηποτε τρυπα διαπιστωθει οτι εχουμε σε καποια θεση.
Νομίζω κι εγώ πως το σενάριο που θα παίξει θα είναι το συγκεκριμένο.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αν δει ο κόσμος ομάδα με αρχή μέση και τέλος,δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε άσχημες αντιδράσεις,αλλά και να γίνει από κάποιους,δεν πρέπει να επηρεαστεί ο Ιβάν.
Ξέρει ποιον έφερε και τι μπορεί να κάνει.
Τώρα αν η ομάδα δε βλέπεται,δεν ξέρω τι θα κάνει,δε πιστεύω όμως ότι θα γίνει κάτι τέτοιο.
Είμαι σίγουρος όπως έγραψα ήδη,ότι η ομάδα από την αρχή θα έχει ισχυρό χαρακτήρα και δεν θα λυγίζει εύκολα.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

Άιντε Razvane, μπέρδεψέ τους όλους,
Αν δεν νικήσω θα φύγω είπε, έχεις όμως τρία χρόνια συμβόλαιο αρχηγέ..τον Ιβάν έχεις πρόεδρο, μπορει να νικήσεις και να φύγεις, δεν έχει να κάνει :)
λατρεύουμε κι εμείς τον Bise, όχι όμως για την μπάλα που παίζει..πρίν να φύγει για Κύπρο, ήταν προκλητικά αδιάφορος, τώρα περασμένα ξεχασμένα ? δεν πάει ακριβώς έτσι..
φέρε τους παίκτες που χρειάζεται η ομάδα γιατί θα το φάς το κεφάλι σου, εσύ βέβαια έχεις τη συμβολαιάρα σου και κάνεις ότι θές..εμείς τί σου φταίμε,
Mr τον Garcia δεν πρέπει να τον έχει πεί ποτέ κανείς :D
όποιος πεί οτι δεν τον αρέσουν τ αγγλικά του Razvan, είναι ψεύτης..,
επιτέλους μετάφραση χωρίς Μανιάτογλου, η καλύτερη είδηση ever..αυτός τον έφαγε τον Pablo :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Δεν ξέρω αν το ανέφερε κανείς άλλος αλλά... βάλτε ένα μεταφραστή που δε δολοφονεί τα νοήματα ρε πστμ.... θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε με αυτό το παληκαράκι στη σ.τ.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

φίλε κιθαρίστα το παληκαράκι αυτό είναι όαση μπροστά στον προκάτοχό του :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δε διαφωνώ ρε φίλε... Αλλά στις μισές ερωτήσεις ο Λου παλεύει να καταλαβεί τι εννοεί... Δε μιλάμε τώρα ότι κακοποιεί τη γλώσσα... αλλά κακοποιεί ακόμη και το νόημα

Αφου κατηγορούμε τον Κυρ Κυρ για τα πάντα, ας τον κράξουμε και λίγο για την επολογή μεταφραστών

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Shivaspace έγραψε:φίλε κιθαρίστα το παληκαράκι αυτό είναι όαση μπροστά στον προκάτοχό του :mrgreen:

Ξέρεις ισπανικά;
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

είναι στο team Lucescu αυτό το παιδί, τον θυμάμαι και από την προηγούμενη θητεία του σε μας, μετά τον είχε και Σ. Αραβία (μπορεί ν ανήκει και στην κατηγορία των στελεχών που λέγαμε οτι μας τους ξεσήκωσε όλους, μόλις την έκανε ο Ρουμάνος, κάνει και κάτι άλλο αυτό το παιδί εκτός απ το να μεταφράζει, VIS track, αναλυτής ή κάτι τέτοιο..)

Αλλά ναι ρε Κυριάκο τι κατάσταση ειν αυτή, άμα δε μπορείς να βρείς ούτε μεταφραστή, φέρε έλληνα προπονητή

Άβαταρ μέλους
Guitarman

Shivaspace έγραψε:είναι στο team Lucescu αυτό το παιδί, τον θυμάμαι και από την προηγούμενη θητεία του σε μας, μετά τον είχε και Σ. Αραβία (μπορεί ν ανήκει και στην κατηγορία των στελεχών που λέγαμε οτι μας τους ξεσήκωσε όλους, μόλις την έκανε ο Ρουμάνος, κάνει και κάτι άλλο αυτό το παιδί εκτός απ το να μεταφράζει, VIS track, αναλυτής ή κάτι τέτοιο..)

Αλλά ναι ρε Κυριάκο τι κατάσταση ειν αυτή, άμα δε μπορείς να βρείς ούτε μεταφραστή, φέρε έλληνα προπονητή

:mrgreen: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

obanebane έγραψε:
Shivaspace έγραψε:φίλε κιθαρίστα το παληκαράκι αυτό είναι όαση μπροστά στον προκάτοχό του :mrgreen:

Ξέρεις ισπανικά;
ξέρω κάτι λίγα bane, αλλά αυτός ο Μανιάτογλου ήταν απελπισία..μπορείς να με κατηγορήσεις αν θές ότι έχω κόλλημα μ αυτόν τον αντιτουριστικό τύπο, το παραδέχομαι

όμως οι μεταφράσεις του ήταν άθλιες!! 2 λέξεις έλεγε ο Γκαρσία που μιλάει κοφτά έτσι ? κι αυτός έλεγε και έλεγε και έβαζε σάλτσες και ξανά ελληνικούρες..λές και έγραφε έκθεση στο σχολείο, και έκανε και κάποια πολύ χοντρά λάθη στην απόδοση. απαράδεκτος με μια λέξη. Κανείς άλλος δεν είχε πρόβλημα μ αυτόν ? πολύ καλύτερα να μιλούσε ελληνικά ο Pablo, έτσι όπως το χε ξεκινήσει..δεν κατάλαβα ποτέ γιατί το αλλάξανε..
φαίνοταν αυτός απ την αρχή που ντρέποταν να μεταφράσει το > ο λαός του ΠΑΟΚ έχει μεγάλα αρκίδια

hijo de puta τον είχε πεί μετά ο Pablo και παίζει να το εννοούσε :)

και μια και είπες για ισπανικά , μόλις θυμήθηκα μια παροιμία, που χρησημοποιείται αρκετά συχνά, και λέει >

mala hierba nunca muere ,

δηλαδή > το κακό το χόρτο δεν πεθαίνει

νομίζω κολάει πολύ και για τον Pablo, και για τον ΠΑΟΚ γενικότερα και για όλους :)

τώρα τι μετάφραση θα έκανε ο άλλος ο μεταφραστής..άστα καλύτερα
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Ο Τσονακας ειναι ρε παιδιά ο μεταφραστής. Είναι με τον Λουτσεσκου από την εποχή της Ξάνθης. Είναι δικός του συνεργάτης. Είναι γυμναστής αποκατάστασης, άσχετα που κάνει και τον μεταφραστή του Λουτσεσκου. Καλά, δεν τον θυμάστε?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BlackFriday την Πέμ 03 Ιουν 2021, 23:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”