Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από barlow4 »

Καταθλα
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Luigi Vampa έγραψε:Η λογική λέει ότι ο κομβικός παίκτης θα είναι ο αντί Μαουρισιο, καθώς αυτός δεν έχει έρθει ποτέ. Ένα πλάγιο μπακ λείπει αριθμητικα κ ένας σέντερ φορ, για αρχή.
Ουτε ο μαουριτσιο ειχε ερθει.Ο πιο ντεκαβλε κ βαρετος παικτης που εχει περασει απο τον ΠΑΟΚ.Περιπου οπως ειναι κ ο καντουρης ,μονο που ο τελευταιος εχει κανει ορισμενα εντυπωσιακα παιχνιδια κ εχει λιγη περισσοτερη ζωη μεσα του.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Obdulio έγραψε:
laska4 έγραψε:Κάτι μου λέει φέτος η έκπληξη( αν μείνει βέβαια ) θα είναι ο καγκαβα , ο παίχτης κλειδί ...
Να μην το ξεκόβουμε τότε και για τον Εσίτι...
Μην ξεχναμε ομως,οτι 6αρια δεν ηθελε ο Λουτσε δλδ (Εσιτι κλπ),εκτος κι αν επαιζε Αραβια ή θελει τωρα να παιξει(Ευρωπη και 5-10 αγωνες εδω).

Οσο για Γκαγκαβα κι εγω πιστευω οτι θα παιξει φετος,με το στυλ του Λουτσε.

Με Ουαρντα εχω μια επιφυλαξη,αλλα πιστευω οτι αλλαξε ο Ουαρντα(ελπιζω στα χουγια) και αν τον παρει κοντα του με ομιλιες κλπ κλπ ο Λουτσε,θα παοδοσει αυτο που μπορει.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

laska4 έγραψε:O στρατηγός είπε δεν παίζουν ρόλο οι ηλικίες
Ο Πελέ σε τι κατάσταση είναι,ξέρουμε; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

john4serres έγραψε:
seaman έγραψε:Είχε υπογράψει κλειστό 6ετές συμβόλαιο, με συνολικές αποδοχές 21 εκ ευρώ, που τελειώνει τον τρέχοντα Ιούνη.
3.5 εκ μικτά ετησίως, περίπου τα μισά καθαρά.
Για μετά τον Ιούνη έχει υπογράψει ετήσια επέκταση, που κανείς δεν έχει δώσει τα οικονομικά της στοιχεία.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι για να δέσουν τον παίχτη και για τη στήριξη της ανάρρωσης και της επανόδου του, αποκλείεται να του έχουν προσφέρει πάνω από 5-6 κατοστάρικα.
seaman επειδή το κατέχεις
Στην Αγγλία, όταν διαβάζουμε για απολαβές, πως υπολογίζουμε τα καθαρά ενός παίκτη;
Τώρα ξαναμπήκα και η απάντηση είναι "στο περίπου".
Οι ποδοσφαιριστές φορολογούνται για μισθωτή εργασία και για τα συμβόλαια που μας ενδιαφέρουν η κλίμακα ήταν στο 45% (δεν ξέρω αν έχει αλλάξει). Στο ύψος δηλαδή που ήταν και η δική μας μέχρι πέρσι. Βέβαια επειδή τα κορόιδα τα πάτησε και εκεί το τρένο, οι καλά αμειβόμενοι και γνωστοί ποδοσφαιριστές είθισται να ιδρύουν μια εταιρία περιορισμένης ευθύνης που εκμεταλλεύεται τα δικαιώματα της εικόνας τους. Οπότε ένα μέρος του συμβολαίου αφορά στη μισθωτή εργασία και ένα άλλο , συνήθως μικρότερο, μέρος αφορά στην αμοιβή της εταιρίας. Έτσι ο ποδοσφαιριστής για τα έσοδα της εταιρίας πληρώνει ¨χοντρικά" 20% φόρο και όχι 45%.
Επομένως είναι πολύ δύσκολη η εκτίμηση για τη μετάφραση του μικτού των συμβολαίων σε καθαρά στην τσέπη.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι από τους ξένους ποδοσφαιριστές προτιμούν και πληρώνονται σε ευρώ και όχι σε λίρες. Αυτό έγινε μετά το δημοψήφισμα για το Brexit και την πτώση της λίρας.
tsaousila

Δημοσίευση από tsaousila »

αν κρατησει πασχαλακη βασικο μεγα σφαλμα , αν δεν φερει τουλαχιστον 5-6 πρωτοκλασατους βασικους εμπειρους δευτερο σφαλμα , δεν μπορει να εχει ματος βιερινια ξανα με 20 γκολ συμμετοχη στο νταμπλ , γκολ και ασσιστ, και με τεσσερα χρονακια στην πλατη τους του βαρελα κρεσπο . για καντουρι σφαλμα αν δεν μεινει με 300.000 ευρο , χαμενα λεφτα αν μεινει με μεγαλο συμβολαιο.κοινως η ομαδα θελει αλλαγες οχι παμε με τους ιδιους και 2-3 πινελιες , που θα παμε ετσι???? θα την πατησουμε αν σκεφτουμε συναισθηματικα με τους παλιους..... αλλα πασχαλακης ξανα δεν αντεχεται παρολες τις καλες εμφανισεις στο τελος αλλα τα κοροιδιστικα γκολ και οι αποκλεισμοι δεν ξεχνιουνται.. ααα και σε οτι αφορα τον ουαρντα καλυτερα να φυγει το παιδι γιατι εχει προκαταληψη μαζι του, και ηδη ο μανατζερ του ψαχνεται ρωταει....
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

barlow4 έγραψε:
Luigi Vampa έγραψε:Η λογική λέει ότι ο κομβικός παίκτης θα είναι ο αντί Μαουρισιο, καθώς αυτός δεν έχει έρθει ποτέ. Ένα πλάγιο μπακ λείπει αριθμητικα κ ένας σέντερ φορ, για αρχή.
Ουτε ο μαουριτσιο ειχε ερθει.Ο πιο ντεκαβλε κ βαρετος παικτης που εχει περασει απο τον ΠΑΟΚ.Περιπου οπως ειναι κ ο καντουρης ,μονο που ο τελευταιος εχει κανει ορισμενα εντυπωσιακα παιχνιδια κ εχει λιγη περισσοτερη ζωη μεσα του.
Διαφωνώ κ για τους δύο, αλλά σεβαστή η αποψη
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ο μαουρισιο τώρα να έρθει σε εμάς όχι όταν ήρθε (ηλικία τραυματισμοί κλπ) πάλι βασικός κ Αναντικατάστατος θα είναι.... αν δεν πάρουμε παιχταράδες εκεί δύσκολα είμαστε...
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Εγώ κατάλαβα ότι ο Λουτσέσκου θέλει αρχικά τρεις παίκτες άλλης ποιότητας, (το μεταφράζω ως ανώτερης ποιότητας) σε σχέση με το υπάρχον ρόστερ, δεν τρελαίνεται για Κρμέντσικ και Πρίγιοβιτς, θέλει δεκάρι καθώς ουσιαστικά λέει ότι θα προτιμούσε Μπίσεσβαρ σε σχέση με Ουάρντα και Καγκάβα, θέλει Καντουρί και Τζόλη να μείνουν αλλά δεν εμπλέκεται στις διαπραγματεύσεις ανανέωσης και τυχόν πρότασης πώλησης αντίστοιχα.
Φαντάζομαι ότι οι τρεις που θέλει δεδομένα είναι δύο ακραία μπακ και μέσος. Θέλει σίγουρα δεκάρι, εξτρέμ, σέντερ φορ και ίσως έναν ακόμη μέσο.
Κάπως έτσι τον ψυχολογώ τον Ρουμάνο χωρίς να είμαισίγουρος.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Ωραια αρχισαμε..
Κραταμε Καντουρι,μενει κι ο Μπισεσβαρ να παρουμε και τον Μπουφον
και παμε να τα σαρωσουμε ολα.. :lol:
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

makispaspartou έγραψε:Εγώ κατάλαβα ότι ο Λουτσέσκου θέλει αρχικά τρεις παίκτες άλλης ποιότητας, (το μεταφράζω ως ανώτερης ποιότητας) σε σχέση με το υπάρχον ρόστερ, δεν τρελαίνεται για Κρμέντσικ και Πρίγιοβιτς, θέλει δεκάρι καθώς ουσιαστικά λέει ότι θα προτιμούσε Μπίσεσβαρ σε σχέση με Ουάρντα και Καγκάβα, θέλει Καντουρί και Τζόλη να μείνουν αλλά δεν εμπλέκεται στις διαπραγματεύσεις ανανέωσης και τυχόν πρότασης πώλησης αντίστοιχα.
Φαντάζομαι ότι οι τρεις που θέλει δεδομένα είναι δύο ακραία μπακ και μέσος. Θέλει σίγουρα δεκάρι, εξτρέμ, σέντερ φορ και ίσως έναν ακόμη μέσο.
Κάπως έτσι τον ψυχολογώ τον Ρουμάνο χωρίς να είμαισίγουρος.

Επειδή αυτό το σημείο το άκουσα και ζωντανά, καθόλου σίγουρος δεν είμαι ότι με το quality εννοούσε ποιότητα. Από τα συμφραζόμενα, μάλλον θα κατέληγα στο ότι εννοούσε ότι, σε 2-3 θέσεις θέλει διαφορετικά χαρακτηριστικά ποδοσφαιριστών για να είμαστε καλυμμένοι.

edit: Τώρα που κοιτάζω και το twitter και η ΠΑΕ το μεταφράζει σε παίχτες που μπορούν να έρθουν και να φέρουν διαφορετικά χαρακτηριστικά στην Ομάδα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Πέμ 03 Ιουν 2021, 18:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
tsaousila

Δημοσίευση από tsaousila »

εγω αν ειμουνα γκαρσια θα χαιρομουνα γιατι στην επιστροφη μου θα ειχα συμβολαιο ενα εκατομμυριο, ετσι παει στον ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Νομιζω στερειται σοβαροτητας οποιαδηποτε συζητηση περιλαμβανει μπισεσβαρ, καντουρι, πριγιοβιτς ως παικτες με τους οποιους θα παει για πρωταθλημα.Οχι επειδη δεν υπηρξαν παικταραδες, ουτε επειδη μπορει να τους επαναφερει απο την αφανεια στην οποια περιηλθαν με φερεϊρα.Ειτε ειναι μεγαλοι ειτε αργοι.Μονο συμπληρωματικοι.
Μπορει οπως ειπε ενα παιδι εδω, πως ο ουαρντα δεν ειναι ουτε το δεξι ριπαπα του καλου μπισεσβαρ αλλα η πραγματικοτητα ειναι οτι πλεον ο ουαρντα ειναι σαφως καλυτερος κ πιο αθλητικος.
Η ομαδα χρειαζεται ολικο λιφτινγκ.περα απο ινγκασον, τσιγγαρα,τζολη,σβαμπ, αουγκουστο του τελευταιου διαστηματος, ουαρντα,σφιντερσκι κ ζιφκοβιτς.δεν ξερω αν ξεχναω κ κανεναν.
Επισης χρειαζεται ολικο λιφτινγκ γιατι δε μιλησαν για τριετες πλανο αλλα για αμεσα αποτελεσματα.
Μια χρονια που ξεκιναει με τρομερη πιεση με το καλημερα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

tsaousila έγραψε:εγω αν ειμουνα γκαρσια θα χαιρομουνα γιατι στην επιστροφη μου θα ειχα συμβολαιο ενα εκατομμυριο, ετσι παει στον ΠΑΟΚ...

Θα κάνω μια πρόβλεψη,τσάμπα είναι άλλωστε.
Γκαρσία προπονητή στον ΠΑΟΚ,δεν θα ξανά δούμε.
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Εδώ γύρισε ο Λουτσέσκου ρε Μπάνε που εφυγε δύο μέρες πριν την προετοιμασία...

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”