Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Λοιπόν δεν μιλάω ούτε για την μπαρτσελονα ουτε για τη λιβερπουλ ουτε για την εθνική Βραζιλίας (που κ αυτή παντα ειχε σεντερ φορ παστελωτή)! Για την Παοκαρα μου και το ελληνικό ποδόσφαιρο μιλάω!!!! Όσοι κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε εθελοτυφλειτε κ θα είστε οι πρώτοι που θα κράζετε αν ερθει περιοδος (οπως καποια φετος) που δεν βάζουμε γκολ κ ερχονται οι γκελες. Γιατί ωραίο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ αλλα ειμαι κ ειστε οπαδοι κ το αποτελεσμα μετραει... Σκεφτειτε τι διαφορα θα εκανε ΕΝΑΣ ελ αραμπι στην ομαδα φετος!
Ο φοβερος κ τρομερος ακπομ αφου ειναι τετοια παιχταρα οπως λετε πολλοι, να δω που θα καταληξει φετος ελευθερος που τον εδιωξαν!!!!!!!
Ελπιζω οχι ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Για τον Καντουρι,στο τέλος είπε ότι πιστεύει θα μείνει.
Δε λέγονται εύκολα αυτά.
Περισσότερο το είπε,για να μαζέψει την "γκαφα" που κατάλαβε ότι έκανε, ουσιαστικά ανακοινώνοντας τον.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

γατα ειναι ο ρουμανος...τι εχω να πω, οτι δεν εχω να πω τιποτα...

σιγα μην ανοιξει τα χαρτια του σε μια συνεντευξη τυπου πριν καν δει τους ποδοσφαιριστες του για πρωτη φορα. ο λουτσεσκου δεν ειναι προπονητης, ειναι μανατζερ και αυτο σημαινει οτι η ατμοσφαιρα και η ψυχολογια ειναι το α και το ω. μεγαλουργησε φτιαχνοντας πολεμικη περιρεουσα ατμοσφαιρα και κατι αντιστοιχο θα κανει και τωρα

πιστευω οτι μεχρι το καλοκαιρι το ροστερ θα ειναι το παρακατω

τερμα - πασχα / μεταγραφ

δεξι μπακ - μεταγραφη/ροντριγκο

αριστερο μπακ / μεταγραφη - βιερινια

στοπερ - κρεσπο / βαρελα / ιγκασον / μεταγραφη - μεταγραφη

εξαρια - τσιγγαρας / μεταγραφη

οχταρια - μεσοι - ομαρ/ σβαμπ / μεταγραφη / μουργκ / μπισε

εξτρεμ - ουαρντα / ζιφκο / μεταγραφη / μεταγραφη

φορ - μεταγραφη - μεταγραφη

συνολο 11 μεγαγραφες, 26 παιχτες, με οσους δεν ειναι παραπανω προφανως ειτε να μην ανανεωνουν δανεισμο ειτε να φευγουν με μεταγραφη αλλου (πχ τζολης)

ειναι μια τρομερα συνθετη διαδικασια και θα παρει κυριολεκτικα μεχρι τις 31 αυγουστου αν και νομιζω οτι μεχρι τα μεσα ιουλιου θα μας εχουν χαιρετησει τουλαχιστον 10 απο το υπαρχον ροστερ

Και ρωταω εγω, πως γινεται αν αυτο ειναι που πανω κατω χρειαζεται να κανουμε να βγει και να το πει σημερα?

καλο καλοκαιρι
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

joshua έγραψε:Ενημερωτικά στο πρώτο τους εξάμηνο σε ΠΑΟΚ ο Πριγιοβιτς έβαλε 10 γκολ και ο Κρμεντσικ 9.

Επίσης ο Πρίγιο βαρούσε και τα πέναλτι! Εν αντιθέσει με τον Τσέχο που όλα τα γκολ τα έβαλε σε σε κανονική ροή
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Ένα χαφ επιπέδου Μίσιτς και ένα Μπακ επιπέδου Μάτος αλλάζουν όλη την ομάδα. Μετά βλέπουμε.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Εγω απο αυτα που ειπε ο Λουτσεσκου, καταλαβα οτι:
1. Δεν προκειται να φυγει καποιος απο τους τερματοφυλακες. Ισως (επειδη ανεφερε τον αριθμο 4) να ερθει καποιος.
2. Θα επιστρεψει Μπισε, εστω και για το ρολο του game changer.
3. Εχει συμφωνησει ηδη ο Καντουρι.
4. Ζητησε 2-3 μεταγραφες (κατα την αποψη μου φορ, χαφ κ ενα μπακ).
5. Δε τον ενδιαφερει το ηλικιακο κομματι στους παικτες, αρκει να του δινουν αυτα που ζηταει (πχ Βαρελα, Κρεσπο, Αντρε).
6. Ο ΤΔ δε θα αλλαξει και πολλα σε οσα εχει στο μυαλο του. Μου φαινεται λογικο κατα μια εννοια. Εγινε οτι εγινε προπερσι. Για να τα βρει ξανα με τη διοικηση, προφανως ζητησε και θα παρει καποια πραγματα.
7. Διπλωματικος με το θεμα Πριγιοβιτς, ειπε οτι τον εκτιμαει αλλα ανηκει αλλου και με πολυ μεγαλο συμβολαιο. Τωρα αυτο το εκανε για να κουρδισει Πριγιο; για να κουρδισει Κρμεντσικ; Ποιος ξερει;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ο λουτσέσκου είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου και το βλέπει τελείως διαφορετικα απ' όλους όσους είναι μακριά απ' αυτο.
Ναι καλές οι μεταγραφές αλλά δεν φέρνουν αυτές τις επιτυχίες, αυτό που φέρνει τις επιτυχίες είναι όλα αυτά που γίνονται καθημερινά στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

renegade έγραψε:
obanebane έγραψε:Όχι και πλάγιοι οι Μανε,Σαλαχ.
Είναι σαν να λέμε ότι ο Κριστιάνο είναι πλάγιος.
Φουνταριστοι δεν παίζανε πάντως
Δεξιός επιθετικός ο Σαλάχ, αριστερός ο Μανέ.
Ας μην πάμε σε πιο τεχνικα θέματα

Τώρα τα λες σωστά,επιθετικοί.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Γκουερινο έγραψε:
Δεν ειναι απαραιτητο να εχεις 20 παικταραδες. Οι γκαλακτικος της Ρεαλ απετυχαν. Η φετεινη ομαδα με Γιαννουλη Πελκα Ακπομ και ενα χαφ ακομα και τον Λουτσε στον παγκο ανετα θα διεκδικουσε το πρωταθλημα μεχρι τελους κι ισως και να το επαιρνε
Δε διαφωνώ σε κάτι.
Εγώ δε μίλησα για γκαλακτικος.
Ποιότητα θέλουμε, εργάτες έχουμε,άντε να χρειαστούμε έναν δύο ακόμα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

loukas karadimos έγραψε:γατα ειναι ο ρουμανος...τι εχω να πω, οτι δεν εχω να πω τιποτα...

σιγα μην ανοιξει τα χαρτια του σε μια συνεντευξη τυπου πριν καν δει τους ποδοσφαιριστες του για πρωτη φορα. ο λουτσεσκου δεν ειναι προπονητης, ειναι μανατζερ και αυτο σημαινει οτι η ατμοσφαιρα και η ψυχολογια ειναι το α και το ω. μεγαλουργησε φτιαχνοντας πολεμικη περιρεουσα ατμοσφαιρα και κατι αντιστοιχο θα κανει και τωρα

πιστευω οτι μεχρι το καλοκαιρι το ροστερ θα ειναι το παρακατω

τερμα - πασχα / μεταγραφ

δεξι μπακ - μεταγραφη/ροντριγκο

αριστερο μπακ / μεταγραφη - βιερινια

στοπερ - κρεσπο / βαρελα / ιγκασον / μεταγραφη - μεταγραφη

εξαρια - τσιγγαρας / μεταγραφη

οχταρια - μεσοι - ομαρ/ σβαμπ / μεταγραφη / μουργκ / μπισε

εξτρεμ - ουαρντα / ζιφκο / μεταγραφη / μεταγραφη

φορ - μεταγραφη - μεταγραφη

συνολο 11 μεγαγραφες, 26 παιχτες, με οσους δεν ειναι παραπανω προφανως ειτε να μην ανανεωνουν δανεισμο ειτε να φευγουν με μεταγραφη αλλου (πχ τζολης)

ειναι μια τρομερα συνθετη διαδικασια και θα παρει κυριολεκτικα μεχρι τις 31 αυγουστου αν και νομιζω οτι μεχρι τα μεσα ιουλιου θα μας εχουν χαιρετησει τουλαχιστον 10 απο το υπαρχον ροστερ

Και ρωταω εγω, πως γινεται αν αυτο ειναι που πανω κατω χρειαζεται να κανουμε να βγει και να το πει σημερα?

καλο καλοκαιρι

Με τίποτα δεν θα γίνουν 11 μεταγραφές,ξεχάστε το.
Είναι πολύ μεγάλο το νούμερο.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Μ'αρέσει που ονειρευόμαστε και μεγάλη αντεπίθεση στο πρωτάθλημα....με Zivko Zivkovic,Varela,Crespo και.....Biseswar!Μάλιστα......
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Λοιπόν δεν μιλάω ούτε για την μπαρτσελονα ουτε για τη λιβερπουλ ουτε για την εθνική Βραζιλίας (που κ αυτή παντα ειχε σεντερ φορ παστελωτή)! Για την Παοκαρα μου και το ελληνικό ποδόσφαιρο μιλάω!!!! Όσοι κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε εθελοτυφλειτε κ θα είστε οι πρώτοι που θα κράζετε αν ερθει περιοδος (οπως καποια φετος) που δεν βάζουμε γκολ κ ερχονται οι γκελες. Γιατί ωραίο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ αλλα ειμαι κ ειστε οπαδοι κ το αποτελεσμα μετραει... Σκεφτειτε τι διαφορα θα εκανε ΕΝΑΣ ελ αραμπι στην ομαδα φετος!
Ο φοβερος κ τρομερος ακπομ αφου ειναι τετοια παιχταρα οπως λετε πολλοι, να δω που θα καταληξει φετος ελευθερος που τον εδιωξαν!!!!!!!
Ελπιζω οχι ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Και οι 5 αυτοί παίχτες αν μείνουν,θα είναι όλοι αναπληρωματικοί.
Ξανα γράφω,μην αρχίσουμε την γκρίνια από τώρα,είναι πολύ άδικο.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Εγω δεν θεωρω τιποτα δεδομενο απο αυτα που ειπε.Προφανως και δεν μπορει να ανοιξει πληρως τα χαρτια του.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ενταξει τον Λουτσεσκου τον ξερουμε οτι ειναι πανεξυπνος, οποτε σημερα μαλλον θελησε να ανεβασει τους παιχτες που εχει ηδη το ροστερ και καλα εκανε.

Γενικα ομως, αν στην ΠΑΕ νομιζουν οτι το προβλημα της διετιας 2019-2021 ηταν οι προπονητες που δεν επαιρναν το 100% απο τους παιχτες και τωρα με Λουτσεσκου ξαφνικα θα γινουν ολοι ξανα παιχταραδες, νομιζω θα εχουμε προβλημα. Ο Λουτσεσκου δεν εχει Ματος, ο Βιειρινια δεν γινεται να κανει αυτα που εκανε το 2017-2019, οι Κρεσπο-Βαρελα εχουν αρχισει και δειχνουν τα χρονια τους, γκολτζης τυπου Πριγιοβιτς δεν υπαρχει αυτην την στιγμη, ο Μπισεσβαρ εχει να παιξει σοβαρη μπαλα απο τον επαναληπτικο στον Αγιαξ και ο Πασχαλακης ειναι στοιχημα.

Πιστευω οτι θα του φερουν δυνατες μεταγραφες. Οχι πολλες, αλλα χρειαζεται 4-5 καλους παιχτες σιγουρα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”