Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από Napoli4 »

Αυτο ;)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αυτό που είναι σίγουρο πιστεύω, είναι ότι δεν θα κρατήσει ποδοσφαιριστή που θα είναι δυσαρεστημένος με τον ρόλο του,δεν παίρνει το παραμικρό ρίσκο να του χαλάσει κάποιος τα αποδυτήρια.
Κάτι πάρα πολύ σημαντικό.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Όλοι μας καταλάβαμε τι ειπώθηκε απλά δεν είναι του γούστου μας. Θέλουμε πολλές μεταγραφές. 10-11 στον αριθμό και όλες να πετύχουν. Στην φαντασία μας υπάρχει η εικόνα να παίζουν, να εξελίσσονται και πέντε από τις ακαδημίες. Τι άλλο?
Τρεις καλές μεταγραφές θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στην πάροδο του χρόνου έως την λήξη της μεταγραφικής περιόδου άλλες δύο τρεις λόγω αποχωρήσεων.
Πράγματι το πιστεύω ότι με 3 καλές προσθήκες εκ των οποίων η μία να είναι στο κέντρο, μπορεί η εικόνα της ομάδας να αλλάξει. Δεν το κρύβω ότι και γω μαζί σας φαντασιώνομαι.... μια νέα ομάδα με δέκα παικταράδες να γκρεμίζουν αεροδρόμια, να πέφτουν τσιμέντα!
Ραντεβού στα φιλικά. Αν η ομάδα δείξει θετικά στοιχεία να την αποθεώσουμε. Αν δεν τσουλάει να την απαξιώσουμε.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

FreeWatcher έγραψε:[quote="Γκουερινο"
paokpool έγραψε:
joshua έγραψε:Μαλλον Κρμεντσικ γιοκ,βλεπω να γυρναει ο Πριγιοβιτς και καπως ετσι αντι να αυξησουμε ταχυτητα παμε για μειωση....[/quote
Καθένας έχει ξεχωριστή άποψη φυσικά, όμως εδώ γελάω αδερφέ...

Συγνώμη όμως τον CF τον θέλεις για να έχεις ταχύτητα, ή για να παστελώνει; Προσωπικά, γελάω με όλους όσους θεωρούν πως υπάρχων σέντερ φορ στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, τα τελευταία δύο χρόνια, είναι άξιος να συγκρίνεται με τον Πρίγιοβιτς.

Πρίγιοβιτς = μισή ευκαιρία - ένα γκολ
Σβιντέρσκι, Κρέμτσικ, Άκπομ και λοιποί φιλότιμοι επιθετικοί = τρεις κλασσικές καραμπινάτες ευκαιρίες - ένα γκολ (με το ζώρι)

Δεν ξέρω αν τελικά έρθει ο Πρίγιοβιτς, αυτό που ξέρω γιατί όντως το είδα / το είδες / το είδαμε, οι σέντερ φορ που έχουμε ΔΕΝ ΠΑΣΤΕΛΩΝΟΥΝ!
Θέλω έναν να παστελώνει και πραγματικά στα παπάκια μου αν έχει ταχύτητα, αν είναι φιλότιμος, αν τρέχει, βοηθάει, κυνηγάει και καθαρίζει τα αποδυτήρια και είναι ταπεινός!
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΣΤΕΛΩΝΕΙ! Και αυτοί που έχουμε / είχαμε μετά τον Πρίγιο, το γκολ δεν το έχουν.
Το σημαντικο ειναι να βαζει γκολ η ομαδα οχι ο φορ. Με τον Ακπομ η ομαδα εβαζε 30% περισσοτερα γκολ γιατι εκανε την τριπλασια δουλεια ο Ακπομ απο τον Πριγιο
Ωραία να βάζει γκολ όλη η ομάδα ΑΛΛΑ ομάδα χωρίς σεντερ φορ που παστελώνει δεν έχει πάρει πρωτάθλημα ΠΟΤΕ! Και ούτε πρόκειται....
Δες τι διαφορα εκανε στον γαυρο φέτος...
Αυτά τα ποτέ και τα δεν πρόκειται πόσο εύκολα τα πετάτε?
Μόλις πέρσι η Λίβερπουλ που έκανε πλάκα στο νησί πήρε πρωτάθλημα με το σέντερ φορ της να έχει τα μισά γκολ από τους πλάγιους
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

FreeWatcher έγραψε:
Ωραία να βάζει γκολ όλη η ομάδα ΑΛΛΑ ομάδα χωρίς σεντερ φορ που παστελώνει δεν έχει πάρει πρωτάθλημα ΠΟΤΕ! Και ούτε πρόκειται....
Το αηττητο με τον Ακπομ που δεν παστελωνε το πηρες. 3 γκολ μεσο ορο ειχε η ομαδα οταν εφυγε ο Πριγιο
Άβαταρ μέλους
obanebane

Όχι και πλάγιοι οι Μανε,Σαλαχ.
Είναι σαν να λέμε ότι ο Κριστιάνο είναι πλάγιος.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Γκουερινο έγραψε:
FreeWatcher έγραψε:
Το αηττητο με τον Ακπομ που δεν παστελωνε το πηρες. 3 γκολ μεσο ορο ειχε η ομαδα οταν εφυγε ο Πριγιο

Εμείς αύξηση της ποιότητας θέλουμε,μπορούμε να έχουμε και Πριγιο και Κρμεντσικ και Σφιντερσκι;
Να μπορούμε να παίζουμε όλα τα συστήματα;
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Νομίζω για τέρμα είπε ότι δεν χρειαζόμαστε ενίσχυση. Είμαστε οκ. Γενικά είπε αυτά που έπρεπε να πει. Για οποιον παίκτη ανήκει στην ομάδα κ ρωτήθηκε είπε ότι τον θέλει κ πάνω κάτω τον αποθέωσε. Οπότε κ οι παίκτες δε θα ναι απογοητευμένοι κ οποιες ομαδες πίστευαν ότι θα πάρουν κομμένους παίκτες μας τσάμπα θα το ξεχάσουν. Επίσης για όσους παίκτες δεν ανήκουν στην ομάδα μας δεν έδειξε ότι καίγεται, πχ Κρμεντσικ, που σε διαπραγματευτικο επίπεδο είναι σωστό. Μόνο στο θέμα Καντουρι πιστεύω θα πρεπε να ταν λιγότερο εκδηλωτικος, απτή στιγμή που διαοραγματευομαστε ανανέωση θεωρητικα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ενημερωτικά στο πρώτο τους εξάμηνο σε ΠΑΟΚ ο Πριγιοβιτς έβαλε 10 γκολ και ο Κρμεντσικ 9.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Luigi Vampa έγραψε:Νομίζω για τέρμα είπε ότι δεν χρειαζόμαστε ενίσχυση. Είμαστε οκ. Γενικά είπε αυτά που έπρεπε να πει. Για οποιον παίκτη ανήκει στην ομάδα κ ρωτήθηκε είπε ότι τον θέλει κ πάνω κάτω τον αποθέωσε. Οπότε κ οι παίκτες δε θα ναι απογοητευμένοι κ οποιες ομαδες πίστευαν ότι θα πάρουν κομμένους παίκτες μας τσάμπα θα το ξεχάσουν. Επίσης για όσους παίκτες δεν ανήκουν στην ομάδα μας δεν έδειξε ότι καίγεται, πχ Κρμεντσικ, που σε διαπραγματευτικο επίπεδο είναι σωστό. Μόνο στο θέμα Καντουρι πιστεύω θα πρεπε να ταν λιγότερο εκδηλωτικος, απτή στιγμή που διαοραγματευομαστε ανανέωση θεωρητικα

Προφανώς ο Καντουρι έχει δεχθεί να ανανεώσει φίλε, δεν είναι χαζός για να πει ότι είπε.
Απλά μπερδεύτηκε ,γιατί πίστεψε ότι αυτό έχει ανακοινωθεί.
Εγώ αυτό κατάλαβα.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Ναι έτσι βγάζει πιο πολύ νοημα
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

obanebane έγραψε:
Luigi Vampa έγραψε:Νομίζω για τέρμα είπε ότι δεν χρειαζόμαστε ενίσχυση. Είμαστε οκ. Γενικά είπε αυτά που έπρεπε να πει. Για οποιον παίκτη ανήκει στην ομάδα κ ρωτήθηκε είπε ότι τον θέλει κ πάνω κάτω τον αποθέωσε. Οπότε κ οι παίκτες δε θα ναι απογοητευμένοι κ οποιες ομαδες πίστευαν ότι θα πάρουν κομμένους παίκτες μας τσάμπα θα το ξεχάσουν. Επίσης για όσους παίκτες δεν ανήκουν στην ομάδα μας δεν έδειξε ότι καίγεται, πχ Κρμεντσικ, που σε διαπραγματευτικο επίπεδο είναι σωστό. Μόνο στο θέμα Καντουρι πιστεύω θα πρεπε να ταν λιγότερο εκδηλωτικος, απτή στιγμή που διαοραγματευομαστε ανανέωση θεωρητικα

Προφανώς ο Καντουρι έχει δεχθεί να ανανεώσει φίλε, δεν είναι χαζός για να πει ότι είπε.
Απλά μπερδεύτηκε ,γιατί πίστεψε ότι αυτό έχει ανακοινωθεί.
Εγώ αυτό κατάλαβα.
Μία ακόμα οπτική: Η πρόταση του ΠΑΟΚ στον παίκτη είναι στάνταρ, ο παίκτης το σκέφτεται, και ο Λου είναι σε φάση "έλα αφού σε θέλω, ανανέωσε να τελειώνουμε. Εγώ σε υπολογίζω".
Άβαταρ μέλους
obanebane

joshua έγραψε:Ενημερωτικά στο πρώτο τους εξάμηνο σε ΠΑΟΚ ο Πριγιοβιτς έβαλε 10 γκολ και ο Κρμεντσικ 9.

Εγώ πιστεύω ότι και οι δύο μπορεί να είναι στο ροστερ,joshua.
Δε γίνεται να πάμε με έναν πολύ καλό φορ μόνο.
Ο Γαύρος έχει ήδη δύο πολύ δυνατά φορ και έναν τρίτο πολύ καλού επιπέδου.
Έτσι πρέπει να κινηθούμε και εμείς στην θέση.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

obanebane έγραψε:Όχι και πλάγιοι οι Μανε,Σαλαχ.
Είναι σαν να λέμε ότι ο Κριστιάνο είναι πλάγιος.
Φουνταριστοι δεν παίζανε πάντως
Δεξιός επιθετικός ο Σαλάχ, αριστερός ο Μανέ.
Ας μην πάμε σε πιο τεχνικα θέματα
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

obanebane έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:
FreeWatcher έγραψε:

Εμείς αύξηση της ποιότητας θέλουμε,μπορούμε να έχουμε και Πριγιο και Κρμεντσικ και Σφιντερσκι;
Να μπορούμε να παίζουμε όλα τα συστήματα;
Δεν ειναι απαραιτητο να εχεις 20 παικταραδες. Οι γκαλακτικος της Ρεαλ απετυχαν. Η φετεινη ομαδα με Γιαννουλη Πελκα Ακπομ και ενα χαφ ακομα και τον Λουτσε στον παγκο ανετα θα διεκδικουσε το πρωταθλημα μεχρι τελους κι ισως και να το επαιρνε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”