Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Anthimox έγραψε: Ελπίζω να μην ακούσω πως χτυπήσαμε παιχταράδες και δεν τα καταφέραμε. Ήδη ο Κόλκας έγραψε πως χτυπάμε πολύ μεγάλους παίκτες, αλλά είναι δύσκολες περιπτώσεις.

.
Ελπιζω η φάση να μην γίνει καλοκαίρι 2019.
Και τότε τέτοια ακούγαμε και τα αποτελέσματα γνωστά

Το σίγουρο είναι πάντως ότι θα πέσει χρήμα φέτος
Zarka4

Δημοσίευση από Zarka4 »

Καλησπέρα σε ολη τη παρεα. Χρόνια παρακολουθώ και διαβάζω αλλά φέτος είπα να συμμετέχω και γω στη συζήτηση.
Ελπίζω να είμαι γουρλής γιατί είναι θεωρώ η πιο κρίσιμη χρονιά και κατ επέκταση μεταγραφική περίοδος για να αλλάξει στάτους ο ΠΑΟΚ μας. Ο Ιβάν δείχνει να το έχει πάρει απόφαση οπότε θα περιμένω τη συνέντευξη για να δούμε τι θα ακούσουμε.
Τα υπόλοιπα μετα
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Πριν την προετοιμασία θα πρέπει να κλείσουμε
Δεξί μπακ
Αριστερο μπακ ας είναι και ο μπαμπά.
Σέντερ φορ ας είναι και ο Κρμεντσικ.
2 χαφ ο ένας ας είναι και ο ομαρ.
Και μετά μόνο με αλλαγές προσώπων
Δλδ φευγει ο αουγκουστο παίρνεις άλλον χαφ.
Πουλας τζολη παίρνεις άλλον για αριστερά
Φευγει ο καγκαβα ή ο Ουαρντα παίρνεις 10.
Φευγει ο μούργκ παίρνεις εξτρεμ...
Πουλας Κάρολ παίρνεις και άλλον Σέντερ φορ.
Φευγει ένας από τους 3 στόπερ που παίζουν δεξιά παίρνεις έναν να παίζει και αριστερά...
Αλλά 5 μεταγραφές πρέπει να γίνουν άμεσα...
Αυτό σε συνάρτηση με την έλευση λουτσεσκου ανεβάζει αυτόματα την ομάδα σε σχέση με περυσι.
Όπως και ότι βιειρινια,κρεσπο,καγκαβα,μπαμπα,Κρμεντσικ θα κάνουν κανονική προετοιμασία....αυτόματα ανεβαίνεις και άλλο.
Αν οι αντίπαλοι δεν πάρουν παίχτες που θα τους αλλάξουν επίπεδο εγώ είμαι πολύ αισιόδοξος για την νέα χρόνια....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Πέμ 03 Ιουν 2021, 11:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Χαχαχα.

Σκέφτηκα τώρα και γελάω Μονος μου.

Θα κάνουμε μεταγραφές αλλά δεν θα τις βγάλουμε προς τα έξω. Και όταν με το καλό έρθει ο νέος ΤΔ θα του πούμε καλωσήρθες κάνε συνέντευξη τύπου και αύριο θα ανακοινώσεις αυτούς τους παίκτες.

Πλάκα κάνω μην βαράτε.....

Υ.Γ. Με ένα δυάρι ο μπαμπά είναι σούπερ. Ακόμη και μυριο να θέλει.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ασχετο- σχετικό και κάπως οφ τοπικ αλλά επικαιρο: το ματς της Εθνικής κόντρα στο Βέλγιο είναι χρυσή ευκαιρία για τον Τζόλη

Η πορεία του Βελγίου τα τελευταία χρόνια, όντας στην κορυφή της παγκόσμιας λίστας επί μακρόν, σε συνδυασμό με τις συνεχείς αγοραπωλησίες παικτών σε εκείνα τα μέρη, φέρνει σκάουτερς και βλέμματα ποδοσφαιρόφιλων στο παιχνίδι
kos

Δημοσίευση από kos »

Άντε να πω ότι έχει μια λογική να γυρίσει ο πριγιο ή ο λουκας που έκαναν παπάδες στον ΠΑΟΚ.
Ο Κίτσιου? Πραγματικά τώρα ο Κίτσιου?
Ότι και καλά φταίμε που δεν έπαιξε μπάλα και έφυγε και έκανε παπάδες? Και να γυρίσει να κάνει τι? Να φάει την θέση του πιτσιρικά?
5 Μπακ.
Μεταγραφή βασικού δεξιά
Μεταγραφή βασικού αριστερά ( μακάρι ο baba)
Πρώτη αλλαγή δεξιά και αριστερά ο Βιερίνια
Περέιρα και λυρατζης.
3 έμπειρους και έτοιμους παικταραδες και δύο πιτσιρίκια.
Ούτε Κίτσιου, ούτε 30χρονη ρεζέρβα τύπου Μίρκο Σαβίνι ή Ροντρίγκο Σοάρες.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Καλός ο Μπάμπα, αλλά δεν νομίζω να αξίζει συμβόλαιο μυρίου.
Δεν μπορώ να φανταστώ ομάδα από καλό πρωτάθλημα να δίνει τέτοια λεφτά για αυτόν.
Μπορεί να τον έχω αξιολογήσει και λάθος, δεν ξέρω.
rainmaker έγραψε:Η πορεία του Βελγίου τα τελευταία χρόνια, όντας στην κορυφή της παγκόσμιας λίστας επί μακρόν, σε συνδυασμό με τις συνεχείς αγοραπωλησίες παικτών σε εκείνα τα μέρη, φέρνει σκάουτερς και βλέμματα ποδοσφαιρόφιλων στο παιχνίδι
Και επί μακρόν, και επί ολλάντ νομίζω ήταν στην κορυφή... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

Anthimox έγραψε:Ένας Άγγλος δημοσιογράφος είπε για Μπάμπα πως εκτιμά ότι η Τσέλσι θα τον δώσει για ένα ποσό περίπου 2εκ. (δεν ξέρω αν μιλούσε για ευρώ ή λίρες). Αν ο παίκτης θέλει να παίξει στον ΠΑΟΚ, πιστεύω τελικά θα κλείσει η δουλειά. Ο ΠΑΟΚ περιμένει να δει μήπως μπορεί να τον πάρει ως ελεύθερο. Λογική σκέψη, καθώς και η Τσέλσι καίγεται να ξεφορτωθεί τον παίκτη. Υπάρχει βέβαια πάντα το ρίσκο να βρεθεί ομάδα να τα δώσει τα λεφτά και να χάσεις τον παίκτη, αλλά βεβαιότητα και ευκαιρία ποτέ δεν πάνε μαζί. Ή τα σκας και κλείνεις τον παίκτη άμεσα, ή προσπαθείς να τον πάρεις ελεύθερο γλιτώνοντας 2εκ. ρισκάροντας να χάσεις τον παίκτη.
Προσωπικά θεωρώ τον Μπάμπα ισάξιο, αν όχι ανώτερο του Γιαννούλη και θα προσπαθούσα να τον κλείσω άμεσα. Δεν έχω όμως 2εκ, οπότε περιμένω να δω τι θα αποφασίσουν αυτοί που τα έχουνε.

Όσον αφορά τον Μίσιτς που αναφέρθηκαν κάποιοι: Ο ΠΑΟΚ είχε προτείνει στον παίκτη να έρθει δανεικός από Ιανουάριο. Να μείνει δηλαδή 6 μήνες στην Πορτογαλία, να κάνει την θεραπεία του και να έρθει μετά στην Ελλάδα. Το ζήτημα υγείας που είχε ήταν σοβαρό και υπήρχε περίπτωση να μην αγωνιστεί ξανά. Ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε να αναλάβει το ρίσκο. Μην ξεχνάμε πως ο ΠΑΟΚ είχε προτείνει στην Σπόρτιγκ, πριν διαγνωστεί το πρόβλημα υγείας του Μίσιτς, να αγοράσει τον ποδοσφαιριστή για λίγο μικρότερη τιμή της ρήτρας και οι Πορτογάλοι αρνήθηκαν.

Ελπίζω το κλείσιμο Λουτσέσκου να σημαίνει και σημαντική μεταγραφική ενίσχυση.
Ελπίζω να μην ακούσω πως χτυπήσαμε παιχταράδες και δεν τα καταφέραμε. Ήδη ο Κόλκας έγραψε πως χτυπάμε πολύ μεγάλους παίκτες, αλλά είναι δύσκολες περιπτώσεις.

Αν ο Άρης κάνει γρηγορότερα μεταγραφή από εμάς (υπενθυμίζω πως περιμένει απόφαση από το CAS) θα "πηδηχτώ από το παράθυρο". Οι τρεις του ΠΟΚ πάντως ήδη έχουν αρχίσει τις κινήσεις τους.
Παντως να αναλογιστουμε οτι ο Μπαμπα ειναι πολυ injury prone το να δωσεις πολλα λεφτα και μακροχρονια συμβολιαιο για τετοιο παικτη ειναι μεγαλο ρισκο
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Δημοσίευση από Salvador Allende »

john4serres έγραψε:
Totem_pk έγραψε:Καλα η Τσέλσι κανα 7-8αρι θα θέλει. Και αυτός κάτω από κύριο δεν θα πέφτει. Τι να πω δύσκολη περίπτωση. Δεν ξέρω αν αξίζει τόσο χρήμα. Αλλά αυτό είναι κάτι που δεν γνωρίζω να το πω εγώ πιστεύω.
Λόγω κανονισμών θα αποχωρήσει ο Μπάμπα.

Ίσως μείνει και ελεύθερος.
Μακάρι να ζητάνε τόσα λεφτά για μεταγραφή γιατί δε θα τα δώσει καμία ομάδα κι έτσι έχουμε περισσότερες πιθανότητες να τον πάρουμε ξανά ως δανεικό.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

kos έγραψε:Άντε να πω ότι έχει μια λογική να γυρίσει ο πριγιο ή ο λουκας που έκαναν παπάδες στον ΠΑΟΚ.
Ο Κίτσιου? Πραγματικά τώρα ο Κίτσιου?
Ότι και καλά φταίμε που δεν έπαιξε μπάλα και έφυγε και έκανε παπάδες? Και να γυρίσει να κάνει τι? Να φάει την θέση του πιτσιρικά?
5 Μπακ.
Μεταγραφή βασικού δεξιά
Μεταγραφή βασικού αριστερά ( μακάρι ο baba)
Πρώτη αλλαγή δεξιά και αριστερά ο Βιερίνια
Περέιρα και λυρατζης.
3 έμπειρους και έτοιμους παικταραδες και δύο πιτσιρίκια.
Ούτε Κίτσιου, ούτε 30χρονη ρεζέρβα τύπου Μίρκο Σαβίνι ή Ροντρίγκο Σοάρες.
Δε σου αρεσε ο Σαβίνι;;

Μα ο Σαβίνι;
Πως τολμάς.

Εγώ πάντως τον Κίτσιου πάντα τον υπερασπιζομουν. Μέτριος ναι, αλλά αντί του σοκαριστικου Σοάρες, μια χαρά τον δεχομουν για παγκιτη.

Προφανώς για βασικό θέλουμε ΠΑΙΚΤΑΡΑ.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Αν είναι να κλείσουμε κιτσιου καλύτερα να μείνουμε με τον λυρατζη ....
Καλά ο ροντριγκο είναι ντανι αλβες...
Δεν συζητώ για λεο ΜΑΤΟΣ στην τωρινή του κατάσταση( καφου στην ρομα...και στο Μουντιάλ του 98)
Koumpouriscorfu

Δημοσίευση από Koumpouriscorfu »

Πλάκα-πλάκα έχουμε προπονητή με c.l.
:opaokara:
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Τι συμβόλαιο έχει ο Μπαμπά στην Τσελσι ξέρουμε;
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Λούτσε μόλις τώρα: Δεν κοιτάω την ηλικία των ποδοσφαιριστών. Ο καλός παίκτης πρέπει να παίζει ακόμα και αν είναι 36.

Αδέρφια ετοιμαστείτε για Μπίσεσβαρ στα φτερά :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
paoki4b

Δημοσίευση από paoki4b »

Luigi Vampa έγραψε:Τι συμβόλαιο έχει ο Μπαμπά στην Τσελσι ξέρουμε;
1,8M euros p /y.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”