Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
προτιμώ να βλέπω τζόληδες να παίζουν με τα ασπρόμαυρα, παρά να γεμίζει λίγο περισσότερο τα ταμεία της η ΠΑΕ
- buffalobill4
Είσαι συναισθηματικος, δεν έχεις καμία σχέση με το σύγχρονο ποδόσφαιρο.
δυστυχώς μπάφαλο μπιλ, έτσι είναι
και στα μάτια μου ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ γίνεται όλο και περισσότερο μία ανώνυμη εταιρεία
σκατώθηκα πάλι βραδιάτικα. άντε καληνύχτες
και στα μάτια μου ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ γίνεται όλο και περισσότερο μία ανώνυμη εταιρεία
σκατώθηκα πάλι βραδιάτικα. άντε καληνύχτες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Τετ 02 Ιουν 2021, 22:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είπαμε...η τιμωρία μας για τον τρόπο που έχουμε φερθεί στα δικά μας παιδιά κατά καιρούς θα είναι να μην έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε από κοντά το μεγαλύτερο ταλέντο που έχουμε βγάλει. Νέμεσις
Ότι αξίζει, το πουλάμε στο ελληνικό πρωτάθλημα και κρατάμε μόνο τα σαπακια. Έχουμε μονο βαδιστες τύπου Ελ Καντουρι. Ο Τζολης αν πουληθεί θα πρέπει σίγουρα να φροντίσουμε να βάλουμε τουλάχιστον 20% ποσοστό μεταπώλησης. Δεν πρέπει να αποκλείσουμε οτι η επόμενη μεταγραφή αν είναι απο πολύ δυνατό κλαμπ, σε τοπ κλαμπ μπορεί να περάσει ακόμη και τα 50εκ. Δηλαδή με ένα 20%, μπορούμε μελλοντικά να εισπράξουμε αλλα 10εκ. Γιατί οχι να μπει ρήτρα 25%. Μεγαλύτερο ποσοστό δεν είναι συμφέρον, γιατί δε θα υπάρχει κίνητρο πώλησης. Ως σημερινό ποσό τα 20εκ φαίνονται δίκαια. Στα 15 είμαστε ριγμενοι και σίγουρα θα πρέπει να ζητήσουμε 25%.
Αποδείχτηκε τελικά, οτι λογω Ffp, δεν παίζει ρόλο μόνο να έχεις χρήμα, αλλά να αγοράζεις Value/money. Χρειάζονται νεοι Μάτος (εμπειροι value/money) , αλλά και παίκτες με μελλοντική προοπτική μεταπώλησης, ώστε να μην ξαναγκρεμισουμε μετά απο 2-3 χρόνια. Δεν περιμένω ο Λουτσεσκου να μεινει παραπάνω απο το 3ετες του, γιατί φιλοδοξεί να πάει Ιταλία ή σε μεγάλο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να ενσωματώσει τα θέλω του κοουτς μέσα ομως σε ένα πλανο που όντως θα εξασφαλίσει sustainability.
Για τον Τζολη, πάντως θα προτιμούσα να μείνει άλλη μια τουλάχιστον χρονιά. Έχει πολλά να δώσει με Λουτσεσκου + επιτελείο, και να βελτιωθεί. Γιατί όχι, να πιάσει 30εκ τουχρονου από την επιπλέον του πρόοδο με τον ΠΑΟΚ.
Αποδείχτηκε τελικά, οτι λογω Ffp, δεν παίζει ρόλο μόνο να έχεις χρήμα, αλλά να αγοράζεις Value/money. Χρειάζονται νεοι Μάτος (εμπειροι value/money) , αλλά και παίκτες με μελλοντική προοπτική μεταπώλησης, ώστε να μην ξαναγκρεμισουμε μετά απο 2-3 χρόνια. Δεν περιμένω ο Λουτσεσκου να μεινει παραπάνω απο το 3ετες του, γιατί φιλοδοξεί να πάει Ιταλία ή σε μεγάλο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να ενσωματώσει τα θέλω του κοουτς μέσα ομως σε ένα πλανο που όντως θα εξασφαλίσει sustainability.
Για τον Τζολη, πάντως θα προτιμούσα να μείνει άλλη μια τουλάχιστον χρονιά. Έχει πολλά να δώσει με Λουτσεσκου + επιτελείο, και να βελτιωθεί. Γιατί όχι, να πιάσει 30εκ τουχρονου από την επιπλέον του πρόοδο με τον ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 02 Ιουν 2021, 22:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αυτό το sustainability μας έκανε μεγάλο κακό
λες και οι υπόλοιπες ομάδες είναι sustainable
λες και οι υπόλοιπες ομάδες είναι sustainable
Σε ποια δικά μας παιδιά φερθηκαμε άσχημα?renegade έγραψε:Είπαμε...η τιμωρία μας για τον τρόπο που έχουμε φερθεί στα δικά μας παιδιά κατά καιρούς θα είναι να μην έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε από κοντά το μεγαλύτερο ταλέντο που έχουμε βγάλει. Νέμεσις
- buffalobill4
Ε βέβαια. Όταν κράζεις ότι υπάρχει σε Έλληνες που καταλαβαίνουν και την περιρρεουσα ατμόσφαιρα εννοείται καλά να πάθεις.renegade έγραψε:Είπαμε...η τιμωρία μας για τον τρόπο που έχουμε φερθεί στα δικά μας παιδιά κατά καιρούς θα είναι να μην έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε από κοντά το μεγαλύτερο ταλέντο που έχουμε βγάλει. Νέμεσις
Βέβαια κάποιοι θα πανηγυρισουν κιόλας. Θα το δεις.
Παιδιά στην ελλαδα είμαστε όχι στην γερμανια ούτε στην ολλανδια καλα τα συναισθήματα αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι έτσι παίξε με Έλληνες κανενα πρόβλημα εγώ παλι Π.Α.Ο.Κ θα είμαι αλλά αν βγαίνεις 5ος και σε περνάει ο αστέρας όπως σε περνούσε όταν έπαιζες με τζαβελλα κιτσιου κλαους σκονδρα σαλπιγγιδη μην φωναζεται εξω από τα επίσημα βαριά βαριά του Π.Α.Ο.Κ η φανέλα να ξέρουμε και τι θέλουμε.
Εχουμε σαπιο πρωταθλημα πως να μεινουν εδω να παιξουν παικτες που ερχοτανκαποτε στο παρελθον; Αν παιζαμε Τσουλου η 16 Γιουροπα θα επαιρνες 20 κ παραπανω. Τωρα 15 να παρουμε και ευχαριστω να πουμε γιατι με Λουτσε και Conference φετος (ισως και του χρονου) θα δεις την αξια του να πεφτει στα 5-8εκ. Για ολα αυτα βεβαια ο ΠΑΟΚ εχει το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης, αν ειχες βγει φετος Τσουλου δεν θα εφευγε καν η θα ζητουσες 30.vs40 έγραψε:Ότι αξίζει, το πουλάμε στο ελληνικό πρωτάθλημα και κρατάμε μόνο τα σαπακια. Έχουμε μονο βαδιστες τύπου Ελ Καντουρι. Ο Τζολης αν πουληθεί θα πρέπει σίγουρα να φροντίσουμε να βάλουμε τουλάχιστον 20% ποσοστό μεταπώλησης. Δεν πρέπει να αποκλείσουμε οτι η επόμενη μεταγραφή αν είναι απο πολύ δυνατό κλαμπ, σε τοπ κλαμπ μπορεί να περάσει ακόμη και τα 50εκ. Δηλαδή με ένα 20%, μπορούμε μελλοντικά να εισπράξουμε αλλα 10εκ. Γιατί οχι να μπει ρήτρα 25%. Μεγαλύτερο ποσοστό δεν είναι συμφέρον, γιατί δε θα υπάρχει κίνητρο πώλησης. Ως σημερινό ποσό τα 20εκ φαίνονται δίκαια. Στα 15 είμαστε ριγμενοι και σίγουρα θα πρέπει να ζητήσουμε 25%.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Για ποια συναισθήματα μιλάςTheCursed έγραψε:Παιδιά στην ελλαδα είμαστε όχι στην γερμανια ούτε στην ολλανδια καλα τα συναισθήματα αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι έτσι παίξε με Έλληνες κανενα πρόβλημα εγώ παλι Π.Α.Ο.Κ θα είμαι αλλά αν βγαίνεις 5ος και σε περνάει ο αστέρας όπως σε περνούσε όταν έπαιζες με τζαβελλα κιτσιου κλαους σκονδρα σαλπιγγιδη μην φωναζεται εξω από τα επίσημα βαριά βαριά του Π.Α.Ο.Κ η φανέλα να ξέρουμε και τι θέλουμε.
Η Ψυχρότατη λογική μου μου λέει πως αν μείνει ο Τζόλης θα έχει ακόμα περισσότερα γκολ και ασίστ
και μάλιστα στην Ευρώπη,που θα μου φέρουν έσοδα 15 εκ στο Κονφερενς
Στο τέλος της χρονιάς θα έχω 15 στην τσέπη,και τον Τζόλη να κοστίζει 25 να είναι περουσιακό στοιχείο της ομάδας
Πουλάω τον Τζόλη 15
Δίνω 4,5 για αντικαταστάτη που θα παίρνει και 500.000 τον χρόνο παραπάνω
Μου βγαίνει λίγο καλύτερος από Τσόλακ,βάζει κάποια γκολ ΟΤΑΝ προσαρμοστεί
αλλά στην Ευρώπη δεν περνάμε τους ομίλους
Ψυχρά μαθηματικά
Τώρα γιατί να έχεις κάποιον που σου κάνει την δουλειά άψογα σε τέλεια ηλικία
να ΘΕΛΕΙΣ να τον δωσεις για να πάρεις καποιον που ίσως σου κάνει την δουλειά,δεν το καταλαβαίνω
Χωρίς συναισθηματισμούς
- Dark Knight
Χαλαράάάάάάάά........... έχουμε χρόνο. Ας παίξουμε λίγο ακόμα με τις τάπες των βαρελιών.
Ντουμ ολα εικασιες ειναι. Με Λουτσε (ο Γκαρσια τον εκρυψε για 6 ματς μαλλον γιατι υπερφορτωθηκε) αν δεν παιξει και Conference φετος (ισως και του χρονου) θα δεις την αξια του να πεφτει στα 5-8εκ ακομα και 15 γκολ να βαλει. Στο σεναριο τραυματισμου τα αποχαιρετας ολα αυτα. Βεβαια αν το παιδι θελει να μεινει μακαρι να κατσει εδω να μας βγαλει και ΤσουΛου. Για ολα αυτα βεβαια ο ΠΑΟΚ εχει το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης, αν ειχες βγει φετος Τσουλου δεν θα εφευγε καν η θα ζητουσες 30.Doomlord4 έγραψε:Για ποια συναισθήματα μιλάςTheCursed έγραψε:Παιδιά στην ελλαδα είμαστε όχι στην γερμανια ούτε στην ολλανδια καλα τα συναισθήματα αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι έτσι παίξε με Έλληνες κανενα πρόβλημα εγώ παλι Π.Α.Ο.Κ θα είμαι αλλά αν βγαίνεις 5ος και σε περνάει ο αστέρας όπως σε περνούσε όταν έπαιζες με τζαβελλα κιτσιου κλαους σκονδρα σαλπιγγιδη μην φωναζεται εξω από τα επίσημα βαριά βαριά του Π.Α.Ο.Κ η φανέλα να ξέρουμε και τι θέλουμε.
Η Ψυχρότατη λογική μου μου λέει πως αν μείνει ο Τζόλης θα έχει ακόμα περισσότερα γκολ και ασίστ
και μάλιστα στην Ευρώπη,που θα μου φέρουν έσοδα 15 εκ στο Κονφερενς
Στο τέλος της χρονιάς θα έχω 15 στην τσέπη,και τον Τζόλη να κοστίζει 25 να είναι περουσιακό στοιχείο της ομάδας
Πουλάω τον Τζόλη 15
Δίνω 4,5 για αντικαταστάτη που θα παίρνει και 500.000 τον χρόνο παραπάνω
Μου βγαίνει λίγο καλύτερος από Τσόλακ,βάζει κάποια γκολ ΟΤΑΝ προσαρμοστεί
αλλά στην Ευρώπη δεν περνάμε τους ομίλους
Ψυχρά μαθηματικά
Τώρα γιατί να έχεις κάποιον που σου κάνει την δουλειά άψογα σε τέλεια ηλικία
να ΘΕΛΕΙΣ να τον δωσεις για να πάρεις καποιον που ίσως σου κάνει την δουλειά,δεν το καταλαβαίνω
Χωρίς συναισθηματισμούς