Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από soflodoras »

Miles έγραψε:Ο Ουάρντα υστερεί σε ατομική ενέργεια - δεν υπάρχει εξτρέμ χωρίς μπούκα και δυστυχώς ο Αιγύπτιος δοκιμάζει μόνο σέντρες έξω από την περιοχή (μιλάω για οργανωμένη αντίπαλη άμυνα). Ως δεκάρι, ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Ναι, ο Ουάρντα δίνει κάποια δευτερεύοντα πράγματα: κατοχή μπάλας μακριά από την περιοχή, κερδισμένα φάουλ, το ένα-δύο με συμπαίκτες, γκολ από καλές θέσεις που παίρνει στην περιοχή, αλλά αυτά δεν φτάνουν για μένα.
Ειναι τρελο αυτο που γινεται με εμας τους ΠΑΟΚτζηδες. Μια σκαρτος ο Πασχαλακης , τωρα ο Ουαρντα. Ο πολυτιμοτερος παικτης της σεζον 17-18 με μια ομαδα οπως ο ατρομητος, ενας απο τους πολυτιμοτερους παικτες στην αναγεννηση του ΠΑΟΚ στο δευτερο γυρο, εθνικη Αιγυπτου, ενας απο τους ποιοτικοτερους παικτες στο πρωταθλημα, δεν εχει ενεργειες και δοκιμαζει μονο σεντρες εξω απο την περιοχη. Διωχτε τους κ αυτους ρε τσακαλια. Ξερετε τον τροπο. Σε καθε αγγιγμα της μπαλας μουρμουρα απο τον «παγκο» της εξεδρας

Ωρες ωρες νιωθω πως δεν μας αξιζει ενας μεγαλος ΠΑΟΚ που εχουμε και μεγαλωνει αλλα πως ειμαστε λαος που του αξιζουν ροστερ με παικτες μεχρι τον Τονι Γκονζαλες, τον Μουν και τον Ραιαν Καπαγιαννιδη
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

ABOLEYTOI έγραψε:
TheCursed έγραψε:
seaman έγραψε:Περνούσε ποτέ από το μυαλό μας ότι, και τα 2 φορ μας θα έπαιζαν σε EURO και εμείς θα είμασταν υπό σκέψη αν θέλουμε να τα κρατήσουμε?
αυτοι που ειναι 30 σαν εμενα και πανω ΠΟΤΕ αυτοι που πανε τριτη λυκειου το λες και φυσιολογικο.
αξίζει να ξαναδιαβαστούν αυτά
Ορμώμενος κυρίως από αυτό που έγραψε ο Cursed, έχω να τονίσω το εξής:

Από την αγωνιστική περίοδο 2008-09, έχουν περάσει 13 ολόκληρα χρόνια. Αυτό σημαίνει πως οι σημερινοί 18δες, τότε ήταν μόλις 5 ετών.

Για να δούμε με ποιον ΠΑΟΚ "ανδρώθηκαν" αυτά τα παιδιά και σε τι μπορεί να προσδοκούν για το αύριό του, πρέπει να αναλύσουμε αυτά τα τελευταία 13 χρόνια.

Σε αυτά λοιπόν τα 13 χρόνια, οι βαθμοί που μάζεψαν καθένας από τους 5 (κατά γενική ομολογία) μεγάλους της χώρας (μόνο κανονική περίοδος), ήταν οι παρακάτω:

ΟΣΦΠ-> 964
ΠΑΟΚ-> 789
ΠΑΟ -> 712
ΑΕΚ -> 584
Άρης -> 372

Η θέσεις που κατέλαβαν η κάθε μία ξεχωριστά (όχι πάντα στον βαθμολογικό πίνακα αλλά κυρίως μεταξύ τους) σε αυτά τα 13 πρωταθλήματα, ήταν οι παρακάτω:

ΟΣΦΠ-> 1ος (10) - 2ος (2) - 3ος (1) - 4ος (0) - 5ος (0)
ΠΑΟΚ-> 1ος (1) - 2ος (6) - 3ος (4) - 4ος (2) - 5ος (0)
ΠΑΟ -> 1ος (1) - 2ος (4) - 3ος (4) - 4ος (3) - 5ος (1)
ΑΕΚ -> 1ος (1) - 2ος (0) - 3ος (5) - 4ος (4) - 5ος (1)
Άρης -> 1ος (0) - 2ος (1) - 3ος (0) - 4ος (3) - 5ος (5)

Επίσης, οι τίτλοι που έχουν κατακτήσει, σε αυτά τα τελευταία 13 χρόνια (πρωταθλήματα και κύπελλα), είναι οι παρακάτω:

ΟΣΦΠ-> Πρωταθλήματα (10) και Κύπελλα (5). Σύνολο (15)
ΠΑΟΚ-> Πρωταθλήματα (1) και Κύπελλα (4). Σύνολο (5)
ΠΑΟ -> Πρωταθλήματα (1) και Κύπελλα (2). Σύνολο (3)
ΑΕΚ -> Πρωταθλήματα (1) και Κύπελλα (2). Σύνολο (3)
Άρης -> Πρωταθλήματα (0) και Κύπελλα (0). Σύνολο (0)

Τέλος, οι τίτλοι ντροπής (κυριολεκτικά και όχι μεταφορικά γιατί εκεί ο ΟΣΦΠ δεν έχει ανταγωνισμό) σε αυτά τα 13 χρόνια, έχουν ως εξής:

ΟΣΦΠ-> 0
ΠΑΟΚ-> 0
ΠΑΟ -> 0
ΑΕΚ -> 2 (έναν στην Γ' εθνική και έναν στην Β' εθνική)
Άρης -> 4 (δύο στην Γ' εθνική και δύο στην Β' εθνική).

Φτάνουμε λοιπόν, στο τι προσδοκίες έχουν οι σημερινοί 18δες για το αύριο του ΠΑΟΚ.

Οι προσδοκίες λοιπόν, είναι οι ίδιες με αυτές που είχαμε εμείς πριν από 20, 30, 40 ή 50 χρόνια, θέλουν απλά και μόνο, να δουν τον ΠΑΟΚ να μεγαλώνει.

Εμείς τότε βλέπαμε ότι θα πρέπει η ομάδα να ξεπεράσει 6 εμπόδια:
1) Διοικητικό
2) Οικονομικό
3) Κυβέρνηση
4) Νταϊφά, Σαλιαρέλη, Κοσκωτά, Κόκκαλη
5) Βαρδινογιάννη
6) Καρρά, Μελισσανίδη

ενώ αυτοί βλέπουν ότι πρέπει να ξεπεράσει 2 εμπόδια που είναι τα εξής 1 :
Μαρινάκη-Κυβέρνηση.

Εύχομαι και ελπίζω, να μη χρειαστεί να φάνε την μισή και παραπάνω ζωή τους απλά και μόνο βλέποντας τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί, αλλά να συνεχίσουν να ζουν και να μεγαλώνουν, βλέποντας παράλληλα και τον ΠΑΟΚ να γιγαντώνεται.
Άβαταρ μέλους
nikaia4

Δημοσίευση από nikaia4 »

Συγγνωμη εκ των προτερων για τις παρακατω σκεψεις-αποψεις που μπορει να ακουστουν ως γκρινια, αλλα εγω ως γεννημα θρεμα Παοκτζης Πειραιωτης δεν ειχα ευκολο το γεγονος, να ξεσπασω σε συνοπαδους στο καφενειο ή στην καφετερια για τα του οικου μου, παρα μονο να πρεσβευω τον ΠΑΟΚ. Αρα εδω θα τα πω χωρις να με νοιαζει πως θα με κρινετε. Προσωπικα ενω περιμενα πως και πως (για αλλη μια χρονια αλλα ΠΑΟΚ εισαι) την εξελιξη της ομαδας και την αναβαθμιση της ποιοτητας οχι μονο του ροστερ, αλλα και του συλλογου, εχω ηδη ξενερωσει (και μακαρι να βγω λαθος) για ο,τι βλεπω να λειτουργει στο συλλογο. Διαβαζω οτι ο Μισιτς αγοραζεται με 2 εκ., ο ολιβειρα πωλειται με 15εκ., ο πελκας ειναι στο πικ του, ο Λουκας κι ο Ροντριγκεζ ξεχαστηκαν κι εγω επαιζα με Λημνιο ως συνεχεια, ο Ματος σχεδον εκδιωχθηκε, ο Αρχηγος λοιδωρηθηκε (ο Βιερινια ρε φιλε...), ο κιτσιου μου φαινεται καλυτερος απο τους υπαρχοντες, ο Λαμπρου δεν ξερω αν θα μεινει λες και με νοιαζει (ο Λαμπρου...), ο Μχαιλιδης με τον Τσιγγαρα αν θα παρουν ξανα ευκαιρια (λες και δεν προσεφεραν ηδη για πρωτη φορα σε επιπεδο σουπερλιγδα), ο ουαρντα (για μενα τοπ επιπεδο παιχτη) ελειπε γιατι ηταν γυπας, ο ΠαννεληνιοςΣΦΠΑΟΚ ξαφνικα εγινε γραφικος κ χωρις λογο υπαρξης( οπως ολοι οι συνδεσμοι για πολλους συμνφορουμιτες), ο Παμπλο χρησιμοποιηθηκε(ασχετα απο την αποψη μου για το προπονητικο του εργο), ο μισθοφορος προπονητης επεστρεψε (γεγονος, ασχετως απο τις προπονητικες του ικανοτητες) κτλ κτλ
Καλα και τα λεφτα, καλο το παοκτσηδιλικι, καλη κι η καυλα για το συλλογο, αλλα το DNA που ολοι επικαλουμαστε ας ειναι η ασπιδα του συλλογου με οποιο τιμημα. Δεν το λεω γιατι εχω να προτεινω κατι ριζοσπαστικο (εδω θα ειμαστε ειτε με Λουτσε ειτε με Γ.Χ) , αλλα οποιος για μενα, θελει μονο τιτλους η εχει χρηματοοικονομικη αντιληψη για τη λειτουργεια της ομαδας, να του υπενθυμησω οτι ο ΠΑΟΚ ειναι παγκοσμιος για κατι αλλο. Ενα μικρο παραδειγα ειμαι εγω απο την κατακοκκινη κοκκινια. Καλη μας σεζον κι ελπιζω, ασχετως αποτελεσματων, να μην περασω μια χρονια βλεποντας Βαρελα βασικο, Καντουρι εξτρεμ και Πριγιο σεντερφορ. Καποτε τους ερωτευτηκα αλλα πλεον ειναι πρωην.
Ουφ τα πα! ευχαριστω για τον χωρο που μου δοθηκε να πω κι εγω τις σκεψεις μου
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Καταρχήν χίλια μπράβο που κρατάς τη σημαία του ΠΑΟΚ ψηλά. Διάλεξες τον δύσκολο δρόμο αλλά είναι ωραίο το ταξίδι. Όσο δίκιο η άδικο αν έχεις ή διοίκηση μιας ομάδας είναι πολύ πιο σύνθετο πράγμα από αυτά που σκεφτόμαστε και θέλουμε. Μιλάμε για άνθρωπο που βάζει εκατομμύρια κάθε χρόνο και είναι ένα σπάνιο δώρο για τον ΠΑΟΚ. Ο γάβρος μπορεί να βρίσκει εφοπλιστές για πλάκα εδώ είμαστε φτωχομανα. Όταν φτάσει η τελική κρίση δυστυχώς η ευτυχώς εγώ θα είμαι με τον Ιβάν τον άνθρωπο που άλλαξε την ιστορία του συλλόγου.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

soflodoras έγραψε: Ωρες ωρες νιωθω πως δεν μας αξιζει ενας μεγαλος ΠΑΟΚ που εχουμε και μεγαλωνει αλλα πως ειμαστε λαος που του αξιζουν ροστερ με παικτες μεχρι τον Τονι Γκονζαλες, τον Μουν και τον Ραιαν Καπαγιαννιδη
:cry: :cry: :cry:
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

:lol:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

:lol:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

soflodoras έγραψε:
Miles έγραψε:Ο Ουάρντα υστερεί σε ατομική ενέργεια - δεν υπάρχει εξτρέμ χωρίς μπούκα και δυστυχώς ο Αιγύπτιος δοκιμάζει μόνο σέντρες έξω από την περιοχή (μιλάω για οργανωμένη αντίπαλη άμυνα). Ως δεκάρι, ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Ναι, ο Ουάρντα δίνει κάποια δευτερεύοντα πράγματα: κατοχή μπάλας μακριά από την περιοχή, κερδισμένα φάουλ, το ένα-δύο με συμπαίκτες, γκολ από καλές θέσεις που παίρνει στην περιοχή, αλλά αυτά δεν φτάνουν για μένα.
Ειναι τρελο αυτο που γινεται με εμας τους ΠΑΟΚτζηδες. Μια σκαρτος ο Πασχαλακης , τωρα ο Ουαρντα. Ο πολυτιμοτερος παικτης της σεζον 17-18 με μια ομαδα οπως ο ατρομητος, ενας απο τους πολυτιμοτερους παικτες στην αναγεννηση του ΠΑΟΚ στο δευτερο γυρο, εθνικη Αιγυπτου, ενας απο τους ποιοτικοτερους παικτες στο πρωταθλημα, δεν εχει ενεργειες και δοκιμαζει μονο σεντρες εξω απο την περιοχη. Διωχτε τους κ αυτους ρε τσακαλια. Ξερετε τον τροπο. Σε καθε αγγιγμα της μπαλας μουρμουρα απο τον «παγκο» της εξεδρας

Ωρες ωρες νιωθω πως δεν μας αξιζει ενας μεγαλος ΠΑΟΚ που εχουμε και μεγαλωνει αλλα πως ειμαστε λαος που του αξιζουν ροστερ με παικτες μεχρι τον Τονι Γκονζαλες, τον Μουν και τον Ραιαν Καπαγιαννιδη
Λιγα λογια για τον φιλαρακι μου τον Ριαν (οχι Ραιαν) Καπαγιαννιδη! :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

nikaia4 έγραψε:Συγγνωμη εκ των προτερων για τις παρακατω σκεψεις-αποψεις που μπορει να ακουστουν ως γκρινια, αλλα εγω ως γεννημα θρεμα Παοκτζης Πειραιωτης δεν ειχα ευκολο το γεγονος, να ξεσπασω σε συνοπαδους στο καφενειο ή στην καφετερια για τα του οικου μου, παρα μονο να πρεσβευω τον ΠΑΟΚ. Αρα εδω θα τα πω χωρις να με νοιαζει πως θα με κρινετε. Προσωπικα ενω περιμενα πως και πως (για αλλη μια χρονια αλλα ΠΑΟΚ εισαι) την εξελιξη της ομαδας και την αναβαθμιση της ποιοτητας οχι μονο του ροστερ, αλλα και του συλλογου, εχω ηδη ξενερωσει (και μακαρι να βγω λαθος) για ο,τι βλεπω να λειτουργει στο συλλογο. Διαβαζω οτι ο Μισιτς αγοραζεται με 2 εκ., ο ολιβειρα πωλειται με 15εκ., ο πελκας ειναι στο πικ του, ο Λουκας κι ο Ροντριγκεζ ξεχαστηκαν κι εγω επαιζα με Λημνιο ως συνεχεια, ο Ματος σχεδον εκδιωχθηκε, ο Αρχηγος λοιδωρηθηκε (ο Βιερινια ρε φιλε...), ο κιτσιου μου φαινεται καλυτερος απο τους υπαρχοντες, ο Λαμπρου δεν ξερω αν θα μεινει λες και με νοιαζει (ο Λαμπρου...), ο Μχαιλιδης με τον Τσιγγαρα αν θα παρουν ξανα ευκαιρια (λες και δεν προσεφεραν ηδη για πρωτη φορα σε επιπεδο σουπερλιγδα), ο ουαρντα (για μενα τοπ επιπεδο παιχτη) ελειπε γιατι ηταν γυπας, ο ΠαννεληνιοςΣΦΠΑΟΚ ξαφνικα εγινε γραφικος κ χωρις λογο υπαρξης( οπως ολοι οι συνδεσμοι για πολλους συμνφορουμιτες), ο Παμπλο χρησιμοποιηθηκε(ασχετα απο την αποψη μου για το προπονητικο του εργο), ο μισθοφορος προπονητης επεστρεψε (γεγονος, ασχετως απο τις προπονητικες του ικανοτητες) κτλ κτλ
Καλα και τα λεφτα, καλο το παοκτσηδιλικι, καλη κι η καυλα για το συλλογο, αλλα το DNA που ολοι επικαλουμαστε ας ειναι η ασπιδα του συλλογου με οποιο τιμημα. Δεν το λεω γιατι εχω να προτεινω κατι ριζοσπαστικο (εδω θα ειμαστε ειτε με Λουτσε ειτε με Γ.Χ) , αλλα οποιος για μενα, θελει μονο τιτλους η εχει χρηματοοικονομικη αντιληψη για τη λειτουργεια της ομαδας, να του υπενθυμησω οτι ο ΠΑΟΚ ειναι παγκοσμιος για κατι αλλο. Ενα μικρο παραδειγα ειμαι εγω απο την κατακοκκινη κοκκινια. Καλη μας σεζον κι ελπιζω, ασχετως αποτελεσματων, να μην περασω μια χρονια βλεποντας Βαρελα βασικο, Καντουρι εξτρεμ και Πριγιο σεντερφορ. Καποτε τους ερωτευτηκα αλλα πλεον ειναι πρωην.
Ουφ τα πα! ευχαριστω για τον χωρο που μου δοθηκε να πω κι εγω τις σκεψεις μου
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
+1926
ΤΗν άποψη ενός Πειραιώτη ΠΑΟΚτζη κ όχι μόνο διότι συμφωνώ αλλά έτσι και αλλιώς, εγώ τη λαμβάνω υπόψη επι δυο
Αγνή καθαρή χωρίς τη πλύση εγκεφάλου που γίνεται στα της πόλης εδώ !
Μπράβο φιλε μου τα έγραψες παρά πολύ σωστά ...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

kounavi έγραψε:Κιτσιου
ΧΥΝΝΝ
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

john4serres έγραψε:
kounavi έγραψε:Κιτσιου
ΧΥΝΝΝ
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Έτσι έχουν τα πράγματα. Κάποιοι θα απαξιώνουν, κάποιοι άλλοι θα στέκουν αισιόδοξοι. Αργότερα κάποιοι θα διαλέξουν ένα στρατόπεδο, μια άλλη μερίδα το ίδιο φανατικοί στο αντίθετο στρατόπεδο και οι εναπομείναντες θα σιωπούν παρακολουθώντας το ξέσκισμα μεταξύ των δύο φανατικών "ομάδων".
Όλοι πιστεύουμε ότι ο Λούτσε είναι αλεπού. Έφυγε όπως έφυγε. Επέστρεψε. Υπέγραψε, ζητώντας εγγυήσεις. Τις πήρε. Θα παίξει το χαρτί του όσο το δυνατόν καλύτερα. Ξέρει ποιους πρέπει να κρατήσει στην ομάδα για να έχει τα αποδυτήρια του καθαρά και ήσυχα. Ξέρει ποιοι πρέπει να έρθουν για να του ανεβάσουν την ομάδα επίπεδο. Θα έρθουν. Λίγοι και καλοί. Ο τδ έρχεται για να συνεργαστεί μαζί του και όχι για να είναι υπό ή από....
Σε μια υγιή ομάδα, οργανισμό ακόμη και οι μέτριοι δείχνουν καλύτεροι. Αν αποφασίσει ότι μπορεί ο Μπίσε να τον βοηθήσει θα τον βοηθήσει. Το ίδιο και με τον Αιγύπτιο. Έχετε λησμονήσει τον Ιάπωνα. Δεν είναι βετεράνος. Γνωρίζει μπάλα τόση όση όλοι μαζί οι μεσοεπιθετικοί της ομάδας μας. Μπήκε στα γήπεδα μετά από ένα μεγάλο χρόνο απραξίας. Δουλεύει και θα δουλέψει στην προετοιμασία.
Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Υπομονή και σύνεση για άλλη μια φορά.
Ακόμη κι αν δεν συμφωνεί κάποιος σε όλες τις τοποθετήσεις του φίλου μας από τη Νίκαια δεν μπορεί να μην αποδεχτεί το ύφος του λόγου του. Το οπαδικό μας φόρουμ, η παρέα μας έχει διαμάντια.... Απλά η γκρίνια και η μιζέρια αφοπλίζει το λαμπρό μολύβι, το πλήκτρο, τον λόγο φίλων που χαίρεσαι να τους διαβάζεις.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

15_50 έγραψε:
ABOLEYTOI έγραψε:
TheCursed έγραψε: αυτοι που ειναι 30 σαν εμενα και πανω ΠΟΤΕ αυτοι που πανε τριτη λυκειου το λες και φυσιολογικο.
αξίζει να ξαναδιαβαστούν αυτά
Ορμώμενος κυρίως από αυτό που έγραψε ο Cursed, έχω να τονίσω το εξής:

Από την αγωνιστική περίοδο 2008-09, έχουν περάσει 13 ολόκληρα χρόνια. Αυτό σημαίνει πως οι σημερινοί 18δες, τότε ήταν μόλις 5 ετών.

Για να δούμε με ποιον ΠΑΟΚ "ανδρώθηκαν" αυτά τα παιδιά και σε τι μπορεί να προσδοκούν για το αύριό του, πρέπει να αναλύσουμε αυτά τα τελευταία 13 χρόνια.

Σε αυτά λοιπόν τα 13 χρόνια, οι βαθμοί που μάζεψαν καθένας από τους 5 (κατά γενική ομολογία) μεγάλους της χώρας (μόνο κανονική περίοδος), ήταν οι παρακάτω:

ΟΣΦΠ-> 964
ΠΑΟΚ-> 789
ΠΑΟ -> 712
ΑΕΚ -> 584
Άρης -> 372

Η θέσεις που κατέλαβαν η κάθε μία ξεχωριστά (όχι πάντα στον βαθμολογικό πίνακα αλλά κυρίως μεταξύ τους) σε αυτά τα 13 πρωταθλήματα, ήταν οι παρακάτω:

ΟΣΦΠ-> 1ος (10) - 2ος (2) - 3ος (1) - 4ος (0) - 5ος (0)
ΠΑΟΚ-> 1ος (1) - 2ος (6) - 3ος (4) - 4ος (2) - 5ος (0)
ΠΑΟ -> 1ος (1) - 2ος (4) - 3ος (4) - 4ος (3) - 5ος (1)
ΑΕΚ -> 1ος (1) - 2ος (0) - 3ος (5) - 4ος (4) - 5ος (1)
Άρης -> 1ος (0) - 2ος (1) - 3ος (0) - 4ος (3) - 5ος (5)

Επίσης, οι τίτλοι που έχουν κατακτήσει, σε αυτά τα τελευταία 13 χρόνια (πρωταθλήματα και κύπελλα), είναι οι παρακάτω:

ΟΣΦΠ-> Πρωταθλήματα (10) και Κύπελλα (5). Σύνολο (15)
ΠΑΟΚ-> Πρωταθλήματα (1) και Κύπελλα (4). Σύνολο (5)
ΠΑΟ -> Πρωταθλήματα (1) και Κύπελλα (2). Σύνολο (3)
ΑΕΚ -> Πρωταθλήματα (1) και Κύπελλα (2). Σύνολο (3)
Άρης -> Πρωταθλήματα (0) και Κύπελλα (0). Σύνολο (0)

Τέλος, οι τίτλοι ντροπής (κυριολεκτικά και όχι μεταφορικά γιατί εκεί ο ΟΣΦΠ δεν έχει ανταγωνισμό) σε αυτά τα 13 χρόνια, έχουν ως εξής:

ΟΣΦΠ-> 0
ΠΑΟΚ-> 0
ΠΑΟ -> 0
ΑΕΚ -> 2 (έναν στην Γ' εθνική και έναν στην Β' εθνική)
Άρης -> 4 (δύο στην Γ' εθνική και δύο στην Β' εθνική).

Φτάνουμε λοιπόν, στο τι προσδοκίες έχουν οι σημερινοί 18δες για το αύριο του ΠΑΟΚ.

Οι προσδοκίες λοιπόν, είναι οι ίδιες με αυτές που είχαμε εμείς πριν από 20, 30, 40 ή 50 χρόνια, θέλουν απλά και μόνο, να δουν τον ΠΑΟΚ να μεγαλώνει.

Εμείς τότε βλέπαμε ότι θα πρέπει η ομάδα να ξεπεράσει 6 εμπόδια:
1) Διοικητικό
2) Οικονομικό
3) Κυβέρνηση
4) Νταϊφά, Σαλιαρέλη, Κοσκωτά, Κόκκαλη
5) Βαρδινογιάννη
6) Καρρά, Μελισσανίδη

ενώ αυτοί βλέπουν ότι πρέπει να ξεπεράσει 2 εμπόδια που είναι τα εξής 1 :
Μαρινάκη-Κυβέρνηση.

Εύχομαι και ελπίζω, να μη χρειαστεί να φάνε την μισή και παραπάνω ζωή τους απλά και μόνο βλέποντας τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί, αλλά να συνεχίσουν να ζουν και να μεγαλώνουν, βλέποντας παράλληλα και τον ΠΑΟΚ να γιγαντώνεται.
Σορρυ αλλά αυτά τι σχέση έχουν με τις μεταγραφές;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Παλληκάρια λίγο χαλαρά με τα οφτοπικ!!

Μην αρχίζουμε πάλι στραβά!!

Είπαμε λίγο να ξεφεύγουμε αλλά εδώ βλέπω αναλύσεις για ένα κάρο άσχετα πράγματα!!

Κρατηθείτε οντοπικ!!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Eκλεισε ο Πριγιο...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”