Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Woodman73

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από Woodman73 »

Έχουμε ξεχάσει ( εκτός και εάν έβλεπα άλλους αγωνες) μέσα στη σεζόν πόσους βαθμούς χάσαμε από του τερματοφύλακες μας? Που λέγαμε "" καλύτερα να βάζαμε ένα σεντόνι για τερμα"" ..
Δεν έχω κάτι με τους τερματοφύλακες μας...Αλλά θα μείνουμε στο Πασχαλακη, που σε κάθε έξοδα, κάνουμε τον σταυρό μας? Και δεν πιάνει σχεδον ποτέ την μπαλα? Μην πω και για τον ζιφκο...
Μηνκοιταμε μόνο τα playoff, Που πήγε καλά ο Πάσχα, και είχε μεγάλη συμβολή στην κατάκτηση του κυπέλλου...
Πόσους βαθμούς μεσα στην σεζόν μας έδωσαν οι τερματοφύλακες μας?
Δεν ξέρω...τι να πω...μακάρι να κάνω λάθος, και να μην ψάχνουμε τερματοφύλακα τον Ιανουάριο... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

O Ουάρντα ειχε κάκιστη σχέση με τον Λουτσέσκου στη προηγούμενη θητεία.

Ο παίκτης θεωρούσε οτι ο προπονητής τον κρέμασε, χωρίς να του δίνει πραγματικά σημαντικές ευκαιρίες.

Και ο προπονητής θεωρεί οτι πάρα πολλά από τα αρνητικά που όλοι γνωρίζουμε για τον Ουάρντα, ισχύουν.

Εμένα αν με ρωτάτε, τον θέλω αναπληρωματικό γιατί είναι game changer και κάνει τα εντελώς απρόβλεπτα, σε ματς που δε ξεκλειδώνουν.

Φαντάζομαι ο Λουτσέσκου θα αισθάνεται ακόμα πιο ισχυρός τώρα, λόγω και της έμπρακτης αναγνώρισης οτι η ομάδα τον θέλει και τον σέβεται στις επιλογές. Οπότε θα επιχειρήσει ξανά να έχει αποδυτήρια σφιχτά, παίκτες με τακτική παιδεία, συντηρητικό παιχνίδι. Άρα ΜΑΛΛΟΝ ο Ουαρντα δεν θα του κάνει.

Θεωρητικά όλα αυτά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Εγω ουαρντα με βασικα ενστικτα αυτοσυντηρησης τον θελω με τα 1000. Ειναι παικταρας.
Αν τον καψει λογω παλαιοτερης αποψης, μαλακια χοντρη θα κανει.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Ωραια άρα πλήρη παράδοση στον λουτσεσκου ..τι ωραια ούτε ο ιδιος ο θεός να ήταν !
Αυτό που έγραψα παραπάνω πετάει ο γάιδαρος πετάει !!Ποσο ΠΑΟΚ
Αρε αυτός ο φερειρα τι ζημιά μας έκανε ...ακόμα δεν την έχουμε αντιληφθεί συνολικά διότι ακόμα ξετυλίγεται ...
φτάσαμε σ αυτή τη πλήρη παράδοση στον λουτσεσκου λες κ είναι ο μάγος του ΟΖ επειδή η ιδιοκτησία ήθελε κάτι ανώτερο από κανιάς κ σακχοφ,ω τι αμαρτία ...
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

rainmaker έγραψε:O Ουάρντα ειχε κάκιστη σχέση με τον Λουτσέσκου στη προηγούμενη θητεία.

Ο παίκτης θεωρούσε οτι ο προπονητής τον κρέμασε, χωρίς να του δίνει πραγματικά σημαντικές ευκαιρίες.

Και ο προπονητής θεωρεί οτι πάρα πολλά από τα αρνητικά που όλοι γνωρίζουμε για τον Ουάρντα, ισχύουν.

Εμένα αν με ρωτάτε, τον θέλω αναπληρωματικό γιατί είναι game changer και κάνει τα εντελώς απρόβλεπτα, σε ματς που δε ξεκλειδώνουν.

Φαντάζομαι ο Λουτσέσκου θα αισθάνεται ακόμα πιο ισχυρός τώρα, λόγω και της έμπρακτης αναγνώρισης οτι η ομάδα τον θέλει και τον σέβεται στις επιλογές. Οπότε θα επιχειρήσει ξανά να έχει αποδυτήρια σφιχτά, παίκτες με τακτική παιδεία, συντηρητικό παιχνίδι. Άρα ΜΑΛΛΟΝ ο Ουαρντα δεν θα του κάνει.

Θεωρητικά όλα αυτά.
O Ουαρντα μια χαρά θα μπορούσε να κάνει τη δουλειά του Μπισε στην νέα ομάδα του Λουτσεσκου.
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

Δεν θα κάνω παραθέσεις, απλά σε σχέση με όσα έχουν γραφεί λίγο πιο πάνω λέω ξεκάθαρα ΟΧΙ στη γκρίνια
Ο Τεχνικός Δ/ντής είναι συνεργάτης του προπονητή κι όχι Προϊστάμενός του, ενώ οφείλει να κινείται σύμφωνα με τις εισηγήσεις και τα θέλω του κόουτς
Στον ΠΑΟΚ του 2021-2021 ο Λούτσε θα έχει τα κλειδιά του μαγαζιού
Όσο αφορά στον Ουάρντα, η υπόθεση είναι απλή, πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, χωρίς ακόμα ταβάνι απόδοσης, ο οποίος θέλει ιδιαίτερη μεταχείριση, πράγμα που κατάλαβαν και κατάφεραν οι ομάδες που τον δανείστηκαν με αποτέλεσμα να κερδίσουν και αυτές και ο ίδιος
Καλή μας επιτυχία στις μεταγραφές και με το πρωτάθλημα
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Ακούγεται λογικό αυτο με ουαρντα. Απο την άλλη βέβαια, όπως κ εγώ ειχα πολυ κακή γνώμη κ με έβγαλε ασπροπρόσωπο φέτος, μπορει να βγάλει ασπροπρόσωπο κ τον Λουτσεσκου.
Άβαταρ μέλους
Rock4

Δημοσίευση από Rock4 »

Ας περιμένουμε τη συνέντευξη τύπου του Σκούφου...
Η λογική να δοθούν ευκαιρίες στον παλαίμαχο Μπισε και να παραγκωνιστεί ο Ουαρντα είναι πισωγυρισμα...
Ωστόσο ας μιλήσει πρώτα ο προπονητής να δούμε τι έχει στο μυαλό του...
Άβαταρ μέλους
xanapaok

Δημοσίευση από xanapaok »

Ας μη γελιόμαστε ο Ουάρντα που έχουμε δει ως τώρα, δεν είναι ούτε το μισό πόδι του Μπίσε που λατρέψαμε το 2018
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Μολις εμεινε ελευθερος αυτος ο παικταρας
https://www.transfermarkt.com/angel-rod ... eler/51510

Αντε γιωργη ξεκινα
Tony79

Δημοσίευση από Tony79 »

Ποια θέση για εσάς εκτός απ' το φορ θέλει άμεσα κάλυψη;
Miles

Δημοσίευση από Miles »

giliopoulos έγραψε:
Αντε γιωργη ξεκινα
Αυτά μας φάγαν την προηγούμενη φορά... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Μόνο στη σκέψη ότι μπορεί να ξαναδώ με τη φανέλα τον Μπίσεσβαρ με λούζει κρύος ιδρώτας. Θεωρώ δεδομένο πως ήδη έχει ο Λουτσέσκου εικόνα από την τωρινή κατάσταση των παιχτών του. Δεν μπορεί να δοθεί κι άλλη ευκαιρία στον τουρίστα.
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Μην έρθει και κάνα Ευγένιος για ταχυδυναμη στα χαφ...

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

ariskatiforos έγραψε:Ωραια άρα πλήρη παράδοση στον λουτσεσκου ..τι ωραια ούτε ο ιδιος ο θεός να ήταν !
Αυτό που έγραψα παραπάνω πετάει ο γάιδαρος πετάει !!Ποσο ΠΑΟΚ
Αρε αυτός ο φερειρα τι ζημιά μας έκανε ...ακόμα δεν την έχουμε αντιληφθεί συνολικά διότι ακόμα ξετυλίγεται ...
φτάσαμε σ αυτή τη πλήρη παράδοση στον λουτσεσκου λες κ είναι ο μάγος του ΟΖ επειδή η ιδιοκτησία ήθελε κάτι ανώτερο από κανιάς κ σακχοφ,ω τι αμαρτία ...

Ρε φίλε ειλικρινά τι αντίδραση είναι αυτή;

Κατ αρχάς εγώ προσωπική γνώμη και θεωρία έγραψα, οχι κάποια είδηση.

Επίσης ακόμα και μέσα να έπεσα, δεν μίλησε κανείς για πλήρη παράδοση άνευ όρων.

Ηρεμήστε λίγο ρε σεις, μια χαρά ξεκινάει η σεζόν, τι μαυρίλα είναι τούτη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”