Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
theo G4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από theo G4 »

Γκαρτάσι black_star_ninja το κόβω εδώ , μην πάει στο προσωπικό .

Το παλέψαμε το προσπαθήσαμε , ναι δεν το καταφέραμε αλλά έχουν μερίδιο ( μεγάλο ) και άλλοι .

Αλλιώς θα μιλούσαμε αν είχε τρακάρει στο δοκάρι και αλλιώς όταν του το έστειλε ο Θεός ή ο Διάβολος
το κάρμα η τύχη .

Ο Ουαγκέ θα είχε δίκαιο αν ζητούσε περίμενε πράγματα από εμάς , αλλά αισθάνονταν καλύτερα ασφαλέστερα
στην παλιά του ομάδα. Ο Misic όχι και είχε δίκιο !
joss

Δημοσίευση από joss »

Καλό μεσημέρι παιδιά, επιτέλους το τοπικ που μισούμε να αγαπάμε.
Ο προβληματισμός - δίκαιος - αρκετών από εμάς έχει να κάνει με τον τραγικό μεταγραφικό σχεδιασμό των τελευταίων σεζόν.
Από εκεί και πέρα θα αν τα πράγματα αλλάξουν προς το καλύτερο σε αυτό το σκέλος, θεωρώ πως οι προσθήκες ή οι επιστροφές δεν θα έχουν και δεν θα πρέπει να έχουν σχέση με Πριγιοβιτς , Μπισεσβαρ, ενώ έχω ενστάσεις για Ελ Καντουρι και κάποιον εκ των Κρεσπο, Βαρελα των οποίων η ποδοσφαιρική αξία και προσφορά δεν αμφισβητείται επ ουδενι, αλλά νομίζω πως ο κύκλος ολοκληρώνεται εδώ.
Χωρίς να γνωρίζω τι σχεδιάζεται με πωλήσεις ξέρω ότι στη νέα ομάδα για τη δική μου ( πάω για πρωτάθλημα ) λογική, θέση 11 αδας εχουν οι:
Πασχαλακης, Ινγκασον, Μπαμπα, Αουγκουστο, Ζιφκοβιτς Α, Τζόλης, Κρμεντσικ, Σβιντερσκι με ποιοτικά συμπληρώματα έναν εκ των Κρεσπο, Βαρελά και τους Μιχαι, Μιχαηλίδη, Τσιγγαρα, Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Ουαρντα , Μουργκ και ερωτηματικά τους Καγκαβα και Καντουρι.
Υπολογίζω λοιπόν 5 - 6 μεταγραφές από το πάνω ράφι
ήτοι τερματοφύλακας, δεξί μπακ, σέντερ μπακ παικταράς, ένα τουλάχιστον διαστημικό χαφ ( όλα τα λεφτά εκεί) και ανάλογα με το σύστημα , δύο για τον ασβέστη.
Όλα βέβαια ρευστά ειναι και μπορεί με τις αποχωρήσεις να αλλάξουν ακόμη περισσότερα, ελπίζω όλα σε καλό timing.
Υγ. Δείτε παρακαλώ όταν έγραφα για την καυλα μου στο κέντρο σε προηγούμενες περιόδους το market value που ήταν και που είναι τώρα. Παίκτη που αν τον είχαμε με Κρασνονταρ τώρα θα είχαμε γράψει ( κι ας υπερβάλλω ) την πρώτη συμμετοχή σε ομίλους CHL.
https://www.transfermarkt.com/schnellsu ... dro+Aquino
Tony79

Δημοσίευση από Tony79 »

Είναι η πρώτη φορά τα τελευταία 7 χρόνια που δεν θα είμαι συνέχεια πανω απ' το κινητό για τις μεταγραφές,θα είμαι ψύχραιμος ώστε να κρίνω τον Δεκέμβριο την επιτυχία τους .Η περίπτωση κρεσπο πρέπει να είναι οδηγός για όλους μας
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Aquino. 7.000.000 η χρηματιστηριακή του αξία και με συμβόλαιο που λήγει το 2024. Πολύ καλή αλλά και εξαιρετικά ακριβή περίπτωση. Βέβαια για να δημιουργήσουμε βάση πρέπει σίγουρα να σπρώξουμε χρήμα σε ένα τουλάχιστον χάφαρο. Έπονται δεξιός μπακ, εξτρέμ, φορ και σέντερ μπακ (ίσως αυτή η θέση να έχει κάποια προτεραιότητα μετά τον χαφ, δεδομένης της απουσίας του Ίγκι μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου).
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Γρήγορα ( καλά ) χαφ χαφ .
Tony79

Δημοσίευση από Tony79 »

Αν κρίνεις τις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους μας πάντως θα νομίζεις ότι ο ΠΑΟΚ έχει αλλεργία στους ταχυδυναμικους χαφ . :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Εγώ γιατί βλέπω μόνο 2 εξτρεμ, 2 μπακ, 1 χαφ και ενας επιθετικός θα έρθουν, που αν κλείσουμε Μπαμπα και τον Κρμέντσικ/Πρίγιοβιτς μένουν άλλοι 4.
Το χειρότερο είναι, που είναι ο τεχνικός διευθυντής? :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Μέχρι αύριο θα έχει ανακοινωθεί λέγαν
Για να δούμε
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Καλά πιστεύετε ότι μετά από τόσα χρόνια φέτος άλλαξε η τακτική σε μεταγραφές ανακοινώσεις κτλ και ότι στην προετοιμασία θα είναι τουλάχιστον το 80% του νέου ρόστερ;;;;Έχουμε ψωμάκι ακόμα....Να έρθει ο προπονητής να αξιολογήσει το ρόστερ να έχουμε αποδεσμεύσεις-πωλησεις....Έχει δουλειτσα μέχρι να δούμε ανακοινώσεις για μεταγραφές...Προς το παρόν διακοπαρουν όλοι και το Μαράκι είναι στο Πόρτο Καρράς....Υπομονή μέχρι τον Αύγουστο θα έλεγα....
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

black_star_ninja έγραψε:
speedy.g έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:H dynamo αγοράζει τον Μισιτς
Πάει και αυτός..

Δεν μένουν και πολλά μπαμ ιτς πλέον. ;)
Και ο μισιτς δεν νομίζω ότι έχει μεγάλη αγάπη για τον Λου
Δε νομιζω να εχει τρελη αγαπη για τον ΠΑΟΚ.. Δε νομιζω να ειμασταν πολυ ενταξει απεναντι του..
Για ποιο λόγο;;

Επειδή ζητήσαμε να κόψουν λίγο τα λεφτά αγοράς;;

Τεράστιο ρίσκο θα έπαιρνες δίνοντας 2 εκ για έναν παίκτη που ακόμα δεν ξέρουμε αν θα παίξει σε καλό επίπεδο.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Να μην αγχώνεστε. Φέτος το καλοκαίρι όλα θα γίνουν εγκαίρως και τουλάχιστον 3 παίκτες από τους νεοαποκτηθέντες θα είναι παρόντες στην προετοιμασία της ομάδας μας. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

tolis01 έγραψε: έχει ωραίες φίλες πάντως ;) 8-)
κ φοράζει 41άρι two tone Datejust
τιναφτο; ζαντολαστιχο;
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Το εξηγησα πριν και στον Τεο. Ο παικτης δηλωσε οτι δεν καταλαβε γιατι δε συνεχισε σε μας. Η Σπορτινγκ σιγουρα θα ζητησει λεφτα και απο Ντιναμο. Εφοσον ο παικτης κλεισει εκει, προφανως δεν ψαξαμε ολες τις εναλλακτικες ή δεν ειμασταν διατεθημενοι να δωσουμε τα χρηματα αυτα. Δεκτη παιδια η αντιρρηση. Μπορει να ειμαι λαθος εγω.
Τεο κανενα θεμα δεν εχω μαζι σου. Διαφωνουμε. Σεβομαι αυτα που εγραψες απολυτα. Παιζει να το βλεπω λαθος εγω.
sourmenetes έγραψε:Για ποιο λόγο;;

Επειδή ζητήσαμε να κόψουν λίγο τα λεφτά αγοράς;;

Τεράστιο ρίσκο θα έπαιρνες δίνοντας 2 εκ για έναν παίκτη που ακόμα δεν ξέρουμε αν θα παίξει σε καλό επίπεδο.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Γερασίμου έγραψε:Να μην αγχώνεστε. Φέτος το καλοκαίρι όλα θα γίνουν εγκαίρως και τουλάχιστον 3 παίκτες από τους νεοαποκτηθέντες θα είναι παρόντες στην προετοιμασία της ομάδας μας. :nairepaok:
Αισθηση ή πληροφορια?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
paoki4b

Δημοσίευση από paoki4b »

Καινούριο τριετές στον Πασχαλάκη, λέει ο Πετρωτός.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”