2. Νίκος Αραμπατζής
Re: Νίκος Αραμπατζής
το είπε ο βασιλόπουλος αδερφέ... (τον οποίο εμπιστεύομαι περισσότερο από τους άλλους)
Ακόμη μία μεταγραφή από ελληνική ομάδα είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει η Ομόνοια. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της κυπριακής ιστοσελίδας «kerkida.net», το «τριφύλλι» βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Νίκου Αραμπατζή από τον ΠΑΟΚ!
Για την ακρίβεια, το εν λόγω ρεπορτάζ- βασιζόμενο σε πηγές που επικαλούνται οι Κύπριοι- αναφέρει πως ο 25χρονος αμυντικός είναι έτοιμος να «κλείσει» στην ομάδα της Μεγαλονήσου. Το ποσό που δαπανήθηκε, αφού ο Έλληνας άσος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2012, και η χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου του δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά.
http://www.sport-fm.gr/article/179497
Για την ακρίβεια, το εν λόγω ρεπορτάζ- βασιζόμενο σε πηγές που επικαλούνται οι Κύπριοι- αναφέρει πως ο 25χρονος αμυντικός είναι έτοιμος να «κλείσει» στην ομάδα της Μεγαλονήσου. Το ποσό που δαπανήθηκε, αφού ο Έλληνας άσος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2012, και η χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου του δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά.
http://www.sport-fm.gr/article/179497
Αν πάει δανεικός (το πιο λογικό...) μένει να μάθουμε τι μέρους του συμβολαίου θα καλυπτούνε και αν θα δώσουνε και κάποιο ποσό (μικρό λογικά) για τον δανεισμό....
-
Λογικά εάν πάει δανείκος η Ομόνια θα πληρώσει το συμβολαιό του για την ερχόμενη χρονιά.Δηλαδή η ΠΑΕ θα εχει 300000 για αγορα αλλου παίχτη.Τόσο είναι το συμβολαιό του
κ η πλακα ειναι οτι ο μιρο παιρνει λιγοτερα!!να μπει μια ρητρα γυρω στις 900 χιλ ειναι καλα.αν βγαλει ματια τον πουλας τοσο αλλιως αν τον θελουν απλα πεφτεις γυρω στις 500.εγω δεν τον πιστευω καθολου τον παιχτη κ ειδικα σαν μπακ!!σαν χαφ ισως αν κ παλι αν...

Εύχομαι να πάει ως δανεικός.
Άμα φτάσει την απόδοση του όπως πριν το τραυματισμό του έχει θέση στο roster τις ομάδας κατά τι γνώμη μου.
Άμα φτάσει την απόδοση του όπως πριν το τραυματισμό του έχει θέση στο roster τις ομάδας κατά τι γνώμη μου.
Εγω δεν τον πιστευω καθολου τον παιχτη. Αρκετες ευκαιριες δοθηκαν και πιστευω μας εδειξε ακριβως αυτο που ειναι.
Πέρυσι οι πράσινοι της Ελλάδας μας γέμισαν τα ταμεία..
Φέτος είναι η χρονιά των πράσινων της Κύπρου (που φαίνεται ότι τα έχουν..) να κάνουν μερικές καταθέσεις στο λογαριασμό μας.
Φέτος είναι η χρονιά των πράσινων της Κύπρου (που φαίνεται ότι τα έχουν..) να κάνουν μερικές καταθέσεις στο λογαριασμό μας.
Mακαρι να το κανει, γιατι θελουμε και Ελληνες στην ομαδα, αν φυσικα ειναι ικανοι.eleos έγραψε:Ε, αν σε διαψευσει, τοου χρόνου θα γυρίσει![]()
.
Πιστευω οτι ο Σειταριδης μπορει να καλυψει το κενο που αφηνει ο Νικολας!