Pablo Gabriel García Pérez II
Re: Pablo Gabriel García Pérez II
Στον ΠΑΟΚ και στην ρεαλ παικτικα δεν εκανε τιποτα. Απο αποψη προσφορας στον ΠΑΟΚ μιλαμε.η προσφορα του ποδοσφαιρικα ηταν πολυ μικρη.πιθανως αν δεν υπηρχε η γροθια και ο συμβολισμος να μην ασχολουνταν και κανεις.εχουν παιξει πολυ καλοι ξενοι στον ΠΑΟΚ.τους οπαδους δεν εκαναν και δεν ηταν
εγω παντως θυμαμαι ενα παικτη να παιρνει το κεντρο μονος του με το ετσι θελω οπως πχ στα ματς με φενερ με τσσκα με τοτεναμ με με βιγιαρεαλ στο τηγανι σ ολα τα μεγαλα ματς ηταν σταση στην αμυνα κ το ασφαλεστερο καταφυγιο της μπαλας στην επιθεσηTaseos έγραψε:Στον ΠΑΟΚ και στην ρεαλ παικτικα δεν εκανε τιποτα. Απο αποψη προσφορας στον ΠΑΟΚ μιλαμε.η προσφορα του ποδοσφαιρικα ηταν πολυ μικρη.πιθανως αν δεν υπηρχε η γροθια και ο συμβολισμος να μην ασχολουνταν και κανεις.εχουν παιξει πολυ καλοι ξενοι στον ΠΑΟΚ.τους οπαδους δεν εκαναν και δεν ηταν
πραγματικα απορω να παρει η ευχη
- alex ntepo
Ανήκω σε αυτούς που λάτρεψαν τον μεγάλο Πάμπλο Γκαρσία για την τεράστια ποδοσφαιρική ποιότητα που κατέθεσε όσα χρόνια αγωνίστηκε με την ασπρόμαυρή φανέλα του ΠΑΟΚ μας, για το αστείρευτο πάθος του, κι όχι για τις υπέρμετρες εξάρσεις του, που σε κάποιες περιπτώσεις έως και με εξόργιζαν, αλλά πάντα στο τέλος του τις συγχωρούσα, γιατί καταλάβαινα ότι στην περίπτωσή του δεν μπορούσες να έχεις το ένα χωρίς το άλλο.
Η απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μην του εμπιστευτεί την ομάδα για τη σεζόν που έρχεται, με στεναχώρησε πάρα πολύ, όπως και όλους εμάς που πιστέψαμε ότι δικαιούται την ευκαιρία να χτίσει την ομάδα από την αρχή όπως τη φαντάζεται. Η πικρία μου γι' αυτό, και για τον τρόπο που έγινε, είναι τόσο μεγάλη που αναρωτιέμαι ειλικρινά, αν εγώ, αν εμείς νιώσαμε έτσι, πόσο άσχημα θα ένιωσε ο ίδιος, πόση πίκρα και απογοήτευση, να απολύεται μετά από μια τέτοια περήφανη κατάκτηση τίτλου. Δυστυχώς, δεν θα μάθουμε ποτέ τι θα μπορούσε να πετύχει, επιλέγοντας τις προσθήκες που θα ήθελε και με την αύξηση του μπάτζετ να μοιάζει δεδομένη. Δυστυχώς, δε θα έχουμε τη χαρά να βρεθούμε στην Τούμπα για να δούμε από κοντά την ομαδάρα μας υπό την καθοδήγηση του Πάμπλο, για να βροντοφωνάξουμε το γνωστό σύνθημα. Θα έχω για πάντα την απορία, πώς θα ήταν μια ομάδα χτισμένη εξαρχής και εξολοκλήρου από τον Πάμπλο. Αφού δεν έγινε τώρα, μου μοιάζει απίθανο να γίνει στο μέλλον, αλλά σ' αυτή τη ζωή ποτέ μην λες ποτέ. Κι όπως είπαν και άλλοι φίλοι, δε λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ
Η απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μην του εμπιστευτεί την ομάδα για τη σεζόν που έρχεται, με στεναχώρησε πάρα πολύ, όπως και όλους εμάς που πιστέψαμε ότι δικαιούται την ευκαιρία να χτίσει την ομάδα από την αρχή όπως τη φαντάζεται. Η πικρία μου γι' αυτό, και για τον τρόπο που έγινε, είναι τόσο μεγάλη που αναρωτιέμαι ειλικρινά, αν εγώ, αν εμείς νιώσαμε έτσι, πόσο άσχημα θα ένιωσε ο ίδιος, πόση πίκρα και απογοήτευση, να απολύεται μετά από μια τέτοια περήφανη κατάκτηση τίτλου. Δυστυχώς, δεν θα μάθουμε ποτέ τι θα μπορούσε να πετύχει, επιλέγοντας τις προσθήκες που θα ήθελε και με την αύξηση του μπάτζετ να μοιάζει δεδομένη. Δυστυχώς, δε θα έχουμε τη χαρά να βρεθούμε στην Τούμπα για να δούμε από κοντά την ομαδάρα μας υπό την καθοδήγηση του Πάμπλο, για να βροντοφωνάξουμε το γνωστό σύνθημα. Θα έχω για πάντα την απορία, πώς θα ήταν μια ομάδα χτισμένη εξαρχής και εξολοκλήρου από τον Πάμπλο. Αφού δεν έγινε τώρα, μου μοιάζει απίθανο να γίνει στο μέλλον, αλλά σ' αυτή τη ζωή ποτέ μην λες ποτέ. Κι όπως είπαν και άλλοι φίλοι, δε λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ
Γιατι να μη γινει; Εφοσον προχωρησει και προπονητικα του ξεκαθαρισε ο μεγαλομετοχος οτι τον θελει στον ΠΑΟΚ.
Και για να μην παρεξηγουμαστε.εγω εναν γκαρσια ψημενο προπονητικα τον θελω ατον ΠΑΟΚ.
Και για να μην παρεξηγουμαστε.εγω εναν γκαρσια ψημενο προπονητικα τον θελω ατον ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Δευ 31 Μάιος 2021, 20:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στο Σαράτσογλου που μετά το 80 μας κράτησε μόνος του μάλλον άλλος Γκαρσία ήταν!
Τασεος σε έχουν διορίσει Opinion Police κι αν πει κάποιος ότι ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ τον θεωρεί καλύτερο ξένο ποδοσφαιριστή από το 90 και μετά πρέπει να του την πέσεις?
Εγώ θεωρω παράδειγμα ότι ο Μπισεσβαρ έχει το καλύτερο κούρεμα που έχω δει από τους παίχτες μας εβερ.
Θα έρθεις να με μαλώσεις ότι η χωριστρα του Παντελή καφέ ήταν καλύτερη?
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ θεωρω παράδειγμα ότι ο Μπισεσβαρ έχει το καλύτερο κούρεμα που έχω δει από τους παίχτες μας εβερ.
Τα ραστα του Καφε ειναι ασυγκριτα
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατι στην Τότεναμ ποιος εκανε μαγικα στο κέντρο?GEOL έγραψε:Στο Σαράτσογλου που μετά το 80 μας κράτησε μόνος του μάλλον άλλος Γκαρσία ήταν!
Ειδικα η μπαλια στον Γεωργιαδη ηταν απο αλλη διασταση!
Οχι εκει συμφωνουμε ParoleParolos έγραψε:Τασεος σε έχουν διορίσει Opinion Police κι αν πει κάποιος ότι ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ τον θεωρεί καλύτερο ξένο ποδοσφαιριστή από το 90 και μετά πρέπει να του την πέσεις?
Μακραν του δευτερου κορυφαιος ξενος ποδοσφαιριστης στην ιστορια του ΠΑΟΚ ειναι ο Βιερινια.
Μεγα λαθος. Ο Βιειρινια ειναι μακραν ο καλυτερος Ελληνας παιχτης
Αν ειναι να λεμε βλακειες να το ξερω...Οσο για τον Κουδα αν δεν ειχε υπαρξει και δεν ειχε προσφερει οσα προσφερε πολλοι απο αυτους που γραφουν εδω μεσα δεν θα ηταν καν ΠΑΟΚ σημερα...
-
Ο Γκαρσια ήταν ότι το καλύτερο έχουμε δει σε νοοτροπία και ευφυΐα σε παίχτη τα τελευταία χρόνια. Ποτέ δεν έπεφτε κάτω, δεν γινόταν καραγκιόζης να κάνει θεατρινισμους σαν κάτι σημερινούς παίχτες μας, μαχητής σε όλα του. Στο σήμερα σαν προπονητής δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει. Είμαι ένας από αυτούς που θεωρούν ότι καλώς απομακρυνθηκε. Θεωρώ ότι ο Ιβάν φέτος θα σκάσει φράγκα. Κθα ήθελε κάποιον που να ήξερε κάτι παραπάνω...
Αυτό που μου έχει κάνει αρνητική εντύπωση, είναι η Λάουρα. Τι μαλακισμενες αναρτήσεις είναι αυτές; ; κλωτσιά στον κωλο κ λοιπες παπαριες.
Αυτό που μου έχει κάνει αρνητική εντύπωση, είναι η Λάουρα. Τι μαλακισμενες αναρτήσεις είναι αυτές; ; κλωτσιά στον κωλο κ λοιπες παπαριες.
- Amsterdamer_87
Τα ματς του Γκαρσια αδερφε στον ΠΑΟΚ τα εβλεπες η παρακολουθουσες μονο τα Highlights των αγωνων ???Taseos έγραψε:Στον ΠΑΟΚ και στην ρεαλ παικτικα δεν εκανε τιποτα. Απο αποψη προσφορας στον ΠΑΟΚ μιλαμε.η προσφορα του ποδοσφαιρικα ηταν πολυ μικρη.πιθανως αν δεν υπηρχε η γροθια και ο συμβολισμος να μην ασχολουνταν και κανεις.εχουν παιξει πολυ καλοι ξενοι στον ΠΑΟΚ.τους οπαδους δεν εκαναν και δεν ηταν