Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
-
Μπαρκαρούτσος
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Για TΔ κανα νέο έχουμε;
Πέρα από τις μεταγραφές υπάρχουν και ανανεώσεις συμβολαίων.
Μετά έχουμε το θέμα του προπονητή και του τεχνικού επιτελείου στον ΠΑΟΚ β' και τους παίκτες που θα αποτελέσουν τον κορμό...
Πέρα από τις μεταγραφές υπάρχουν και ανανεώσεις συμβολαίων.
Μετά έχουμε το θέμα του προπονητή και του τεχνικού επιτελείου στον ΠΑΟΚ β' και τους παίκτες που θα αποτελέσουν τον κορμό...
Τρελα στο λαο του ΠΑΟΚ?obanebane έγραψε:Πάλι θα αρχίσεις να βαράς ρε;
Ξέρεις οι Μαυροβούνιοι είναι λίγο άγριοι,σημαδιακοι ή όχι.
Να το κάνω 19:25,μήπως ανεβάσεις αδρεναλίνη;
Ετσι οπως ειδα τα νουμερα του, αν βγει το ονομα του προς τα εξω , κανα οχταωρο μελιτος θα εχει μεχρι να ερθει.Μετα ξυλο.
Καλησπέρα, τελικά έχει κλείσει ότι θα υπάρξουν ομάδες Β; Ποιες ομάδες εκτός του ΠΑΟΚ θα κάνουν; Έχω μαύρα μεσάνυχτα επί του θέματος.Rock4 έγραψε:Για TΔ κανα νέο έχουμε;
Aπο την SL είχαν δικαίωμα να δηλώσουν οι τέσσερις πρώτοι της βαθμολογίας και δήλωσαν όλοι.
- soflodoras
Εγω θα επιμεινω. Φετος ειναι χρονια κλειδι για το διπολο ΠΑΟΚ vs γαυρου. Μια η χαλαρωση του ffp, μια πως απο φέτος ο πρωτος στο τσουλου , ο δευτερος στα ταρταρα, ειναι ξεκαθαρο πως ο Σαββιδης θελει να κανει ολ ιν με στοχο τη δημιουργια μιας ομαδας που σταθερα θα παιρνει το πρωταθλημα, ξεκινωντας απο φετος. Και θα ειναι η μοναδικη μας ευκαιρια να ξοδεψουμε πιο πολλα.
Οποτε η αργοπορια στην ανακοινωση τδ και μετα παικτων θεωρω πως εχει να κανει με τη σταχτη στα ματια της ΕΟ. Οπως με το κυπελο που ηρθαν λες και θα επαιζαν με τον Πλατανια. Πιστευω πως εχουν κλεισει ηδη τδ και καποιοι παικτες , αλλα δε θα ανακοινωθει κατι πριν την εναρξη της προετοιμασιας. Και αυτη ειναι η σωστη τακτικη.
Οποτε η αργοπορια στην ανακοινωση τδ και μετα παικτων θεωρω πως εχει να κανει με τη σταχτη στα ματια της ΕΟ. Οπως με το κυπελο που ηρθαν λες και θα επαιζαν με τον Πλατανια. Πιστευω πως εχουν κλεισει ηδη τδ και καποιοι παικτες , αλλα δε θα ανακοινωθει κατι πριν την εναρξη της προετοιμασιας. Και αυτη ειναι η σωστη τακτικη.
Αν του ζητήθηκε η άποψη θεωρώ πως είτε αρνητική, είτε θετική θα ληφθεί υπόψη.
Ωραίος ο soflodoras. Και εγώ έτσι πιστεύω. Οι στόχοι για τις θέσεις κλειδιά που έχουμε κενά έχουν ήδη κλείσει. Το θέμα είναι τι θα παίξει ο Ρουμάνος. Θα πάει στο 4-3-2-1 / 4-3-3 ή θα κρατήσει το 3-4-3 / 3-5-2 ; Θα φανεί από το τι ακραία Μπακ έχουμε κλείσει γιατί εκεί υπάρχει όντως μεγάλο κενό. Όσων αφορά τη στρατηγική συμφωνώ πως η κόντρα με τον γαύρο θα κορυφωθεί την επόμενη τριετία και το διπολο δεν θα σπάσει για τα επόμενα χρόνια.soflodoras έγραψε:Εγω θα επιμεινω. Φετος ειναι χρονια κλειδι για το διπολο ΠΑΟΚ vs γαυρου. Μια η χαλαρωση του ffp, μια πως απο φέτος ο πρωτος στο τσουλου , ο δευτερος στα ταρταρα, ειναι ξεκαθαρο πως ο Σαββιδης θελει να κανει ολ ιν με στοχο τη δημιουργια μιας ομαδας που σταθερα θα παιρνει το πρωταθλημα, ξεκινωντας απο φετος. Και θα ειναι η μοναδικη μας ευκαιρια να ξοδεψουμε πιο πολλα.
Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
Ωραια τα λέτε αλλα η μεχρι τωρα πορεια μας, εχει δειξει πως οταν δεν ακουγεται κατι τςτοια εποχη. δεν ειναι επειδη εχουμε στεγανα, αλλα επειδη εχουμε αργησει...
Μακαρι φετος να αλλαξει αυτο
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μακαρι φετος να αλλαξει αυτο
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- episimos73
Δυστυχώς συμφωνώ.
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- soflodoras
Και εγω συμφωνω, αλλα οπως κ να εχει , αυτη επιβαλλεται να ειναι η επικοινωνιακη μας πολιτικηepisimos73 έγραψε:Δυστυχώς συμφωνώ.
ΠΑΟΚ , γαύρος, χάρτινη δήλωσαν και είναι οκRock4 έγραψε:Aπο την SL είχαν δικαίωμα να δηλώσουν οι τέσσερις πρώτοι της βαθμολογίας και δήλωσαν όλοι.
οαρης δηλωσε την τελευταία στιγμή αλλά εξετάζεται εάν εκπληρει προϋποθέσεις. σε περίπτωση που δεν γίνει δεκτή σειρά παίρνει ο βαζελος. Οι 4 της σούπερ λιγκ θα παίξουν σούπερ λιγκ 2. Εάν προκριθεί οαρης, ο βαζελος μάλλον θα παίξει σε παρακατω κατηγορία όπως και ο Βόλος που επίσης δήλωσε. Αυτά λένε οι δικές μου πληροφορίες