Pablo Gabriel García Pérez II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Re: Pablo Gabriel García Pérez II

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Gospi έγραψε:
ariskatiforos έγραψε:
abc_o_ karpouzas έγραψε:πραγματικα ρε τι δεν καταλαβαινετε ...

ο ΠΑΟΚ πηρε καλυτερο προπονητη...

τι σχεση εχει το dna του συλογου με αυτην την κινηση...

θελεις να κτυπησεις τους τιτλους πως γεμιζεις την ...φαρετρα.... δηλ εαν εφερνε τον ...ποιον να πουμε.... τον μπιελσα τι θα λεγαμε

αφου...ακομη.. δεν ειναι ετοιμος... επιδη τον λενε Γκαρσια??

εδω ζητας την επιτυχια αμεσα... απαντηστε γρηγορα χωρις φιλτρα και μαλακιες

η επιτυχια ποσες ειναι οι πιθανοτητες να ερθει με τον παυλαρα και ποσες με τον λουτσ....

να μην παρουμε και καλυτερους παικτες...ΠΑΟΚ ειμαστε θα παιζουμε με αυτους ...καποια στιγμη θα γινουν καλυτεροι....
γιατι να αλλαξουμε τον πασχαλακη
εναι ακριβως αυτο εχω πει εξαρχης οτι προσωπικα μ αυτα που ειδαν τα ματια μου και αντιληφθηκε ο νους μου θαωρω το ταβανι του παμπλο υψηλοτερο
ταυτοχρονα κ με την συναισθηματικη αξια βλεπω διπλο λαθος
τωρα μολις ακουσα τζορμπατζογλου να λεει μη περιμενετ αλλαγες στο γκρουπ θα στηριχτει ο ρουμανος που ξερει με λιγες αλλαγες
το πρωι διαβαζα παμε για παραμονη και πασχαλακη που συμφωνω αλλα και ζιφκοβιτς
παμε για συντηρητικη πεπατημενη με λιγα λογια
ε δε με ψηνει
Σιγα μην δεχθηκε ο Λουτσεσκου να παει συντηρητικά χωρις πολλες αλλαγες...
Αλιμονο αν περιμέναμε τον Τσορμπατζογλου να μας ενημερωσει...
Ο ανθρωπος ειναι μονο για αναμεταδοση ειδησεων. Αναθεμα αν εχει βγαλει μισο αποκλειστικο...
Και δεν το λεω για σένα προσωπικα, αλλα παιρνω αφορμη απο το ποστ σου...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εχει δικαι ο Gospi ρε ...κατηφορε...

δεν υπαρχει λογικη σε αυτο που λες...

αν ειναι να .....παμε για συντηρητικη πεπατημενη με λιγα λογια .... δεν δινεις 1.7 για να φερεις τον λουτσ...

εαν δεν υπαρχει κατι αλλο σε σχεση με τον γκαρσια ...κανεις το ιδιο με τον γκαρσια...

οχι νομιζω οτι ο ιβαν θα ...σπασει ολα τα αυγα.... φετος
θα παει γερα στα γερα για να τα παρει ολα....

βεβαια ολα σχετικα ειναι οπως και οι αποψεις μας
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Όση μπάλα έπαιξε στην Ξάνθη, τόση μπάλα θα παίξει και στην προπονητική φεύγοντας από τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Mην το πας και εσυ στο αλλο ακρο.Το οτι μιλανε καποιοι λες και ο ΠΑΟΚ ιδρυθηκε οταν ηρθε στην ομαδα ο Γκαρσια δεν σημαινει οτι αλλοι πρεπει να τον απαξιωνουν, στη προσπαθεια να αποδομησουν τα επιχειρηματα των πρωτων.
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

GI4NNEN4 έγραψε:Όση μπάλα έπαιξε στην Ξάνθη, τόση μπάλα θα παίξει και στην προπονητική φεύγοντας από τον ΠΑΟΚ.
ΚΩΣΤΑΣ/KOSTAS εσύ;

Μη χαθείς πάντως γιατί ο δικός σου σφυραει κλέφτικα όταν του θυμίζουμε τι έγραφε το 2016-17...

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
paoki4b

Δημοσίευση από paoki4b »

:redcard:
GI4NNEN4 έγραψε:Όση μπάλα έπαιξε στην Ξάνθη, τόση μπάλα θα παίξει και στην προπονητική φεύγοντας από τον ΠΑΟΚ.
Όταν πήγε στην Ξάνθη, υπήρχε ο φραγμός του ηλικιακού ορίου.

Τώρα βρίσκεται μόλις στο ξεκίνημα.

Όσοι τον αγαπάμε για όλα όσα πρόσφερε στον ΠΑΟΚ, του ευχόμαστε από καρδιάς, καλή επιτυχία.

Δεν λέμε αντίο Παυλαρα,
λέμε εις το επανιδείν.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

θα σου απαντησω απατωντας την ερωτηση ποια ειναι ιδιοσυγκρασια του γαυρου που σιγουρα τη γνωριζεις και εσυ
τιτλοι τιτλοι τιτλοι αριθμοι νουμερα και τιποτα αλλο ...
αυτο που δεν ειναι ο ΠΑΟΚ δηλαδη και που ολοι λιγο πολυ κατεχουμε μεχρι στιγμης
εγβ εγινα ΠΑΟΚ 8 χρονων του ονομα μου ειναι αρης ημουν σε μπασκετικο σχολειο με παραδοση στη θεσσαλονικη αρειανιδικο ημουν εγω και αλλοι 4ρις και 20 αρειανοι και δε με εκανε ΠΑΟΚ κανενας συγγενης κ φιλος
οταν ο γκαλης θεριζε στις μικρες ηλικες τοτε την εποχη του ευρομπασκετ, σαν ανησυχος που ημουν μαγευτηκα απο την καλως εννοουμενη αλητεια που στα ματια μου εξεπεμπε ο λαος με τη διαφορετικοτητα του τη μαγκια του και ο ανταρτης μπανε!
οι τιτλοι του ρουλη και ο γκαλης μου ηταν παντελως αδιαφοροι κ αντιπαθητικοι
αυτην την ταυτοτητα λιγες ιδιοσυγκρασιες τη φερουν ο μπανε πχ κ ο γκαρσια
εννοειται παντα με πρωτο κριτηριο την αγωνιστικη συνεισφορα κ το ταλεντο
οταν συνυπαρχουν ειναι ευτυχης συγκυρια
ε οταν βλεπω ο ΠΑΟΚτσης να φτανει να χλευαζει τετοιες προσωπικοτητες ακομα κ μετα απο κατακτηση τιτλου ε τοτε ανησυχω εγω γαι μενα ... κ το γραφω ως μελος εδω
ο καθενας εχει τις αποψεις του αρκει να υπαρχει τεκμηριωση κ οχι προκληςη κ αποκαθηλωση ετσι απλα για τους υποτιθεμενα σιγουρους τιτλους που θα φερει αυτη η αλλαγη
ας ερθουν και τα ξανασυζηταμε σε αλλη βαση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariskatiforos την Δευ 31 Μάιος 2021, 18:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

V-olakiotis έγραψε:
ΚΩΣΤΑΣ/KOSTAS εσύ;

Μη χαθείς πάντως γιατί ο δικός σου σφυραει κλέφτικα όταν του θυμίζουμε τι έγραφε το 2016-17...

Δεν έχω κρυστάλλινη σφαίρα, μια εκτίμηση κάνω. Μπορεί να πέφτει συνέχεια σε άνιωθους προέδρους και να μη μπορέσει να ξετυλίξει το ταλέντο του.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

abc_o_ karpouzas έγραψε:
Gospi έγραψε:
ariskatiforos έγραψε: εναι ακριβως αυτο εχω πει εξαρχης οτι προσωπικα μ αυτα που ειδαν τα ματια μου και αντιληφθηκε ο νους μου θαωρω το ταβανι του παμπλο υψηλοτερο
ταυτοχρονα κ με την συναισθηματικη αξια βλεπω διπλο λαθος
τωρα μολις ακουσα τζορμπατζογλου να λεει μη περιμενετ αλλαγες στο γκρουπ θα στηριχτει ο ρουμανος που ξερει με λιγες αλλαγες
το πρωι διαβαζα παμε για παραμονη και πασχαλακη που συμφωνω αλλα και ζιφκοβιτς
παμε για συντηρητικη πεπατημενη με λιγα λογια
ε δε με ψηνει
Σιγα μην δεχθηκε ο Λουτσεσκου να παει συντηρητικά χωρις πολλες αλλαγες...
Αλιμονο αν περιμέναμε τον Τσορμπατζογλου να μας ενημερωσει...
Ο ανθρωπος ειναι μονο για αναμεταδοση ειδησεων. Αναθεμα αν εχει βγαλει μισο αποκλειστικο...
Και δεν το λεω για σένα προσωπικα, αλλα παιρνω αφορμη απο το ποστ σου...

εχει δικαι ο Gospi ρε ...κατηφορε...

δεν υπαρχει λογικη σε αυτο που λες...

αν ειναι να .....παμε για συντηρητικη πεπατημενη με λιγα λογια .... δεν δινεις 1.7 για να φερεις τον λουτσ...

εαν δεν υπαρχει κατι αλλο σε σχεση με τον γκαρσια ...κανεις το ιδιο με τον γκαρσια...

οχι νομιζω οτι ο ιβαν θα ...σπασει ολα τα αυγα.... φετος
θα παει γερα στα γερα για να τα παρει ολα....

βεβαια ολα σχετικα ειναι οπως και οι αποψεις μας
Εκτος βεβαια αν παμε να σπασουμε καθε ρεκορ αυτοκτονικων τασεων [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Φεραμε τον Φερειρα εν μεσω ffp με αγορα 2μυρια και συμβολαιο κανα μυριο, μενει να δουμε το φετινο ροστερ με κανα 2 μπαλωματα και τιμ 1,8 μυρια [FACE WITH TEARS OF JOY]

ariskatiforos

PanKan έγραψε:Ρε αδερφέ κατήφορε, αυτό που έβλεπες από τον ΠΑΟΚ πριν ένα μήνα και πίσω σε έψηνε δηλαδή; Παρωπίδες δε χωράνε πουθενά. Η πιο μεγάλη γκαυλα της ζωής μου ήταν εκείνο το νταμπλ και το να βλέπω πιτσιρίκια στα ματς στην Αθήνα να παίρνουν φανέλες και αυτόγραφα από την αρμάδα μας. 40 χρόνων γίναμε και θα μάθουμε τώρα για DNA και λοιπά εικονογραφημενα. Θέλουμε τίτλους και αν ο καλύτερος τρόπος ήταν χωρίς τον Παυλαρα, τότε καλώς έφυγε και ήρθε ο πρώην νυν. Ναι γίναμε ΠΑΟΚ από το λαό, ε και; Αυτό ήταν το 80,εχουμε 2021, η κοινωνία και ο κόσμος είναι σαν να έβλεπες τότε ταινία επιστημονικής φαντασίας.
δε διαφωνω πουθενα μονο στο οτι οπως πολλοι δεν πιστευουν την επιστροφη του καλυτερου φονια πριγιοβιτς που περασε απο τη τουμπα γιατι εχουν αμφιβολιες ετσι και εγω αμφιβαλω οτι η κινηση θα φερει περισσοτερες επιτυχιες
πριν ενα μηνα οχι δ μ εψηνε αν και θεωρω οτι πληγωθηκαμε δυσαναλογα πολυ απο τις κουνελιες του σερβου
στο τελος ομως ειδα πραγματα που δεν ειδα ουτε επι λουτσεσκου με πολυ καλυτερο ροστερ
κ πλει οφ κ κυπελλο
ariskatiforos

επισης σε συνεχεια τις κουβεντας περι τιτλων πιστευω οτι ο τελευταιος εκανε πολλαααα νεα ΠΑΟΚτσακια!ολα τα ανησυχα πνευματα εγιναν ΠΑΟΚ διοτι ολοι οι συμβολισμοι με τη πορεια του λαου στην ομονοια κ τους πανηγυρισμους του παμπλο ηταν στο τερμα φωτιζομενοι ! θα μου αρκουσε να παιρνουμε τετοιους και να ειμαστε δευτερη δυναμη η τριτη δυναμη σε οπαδικη βαση στην ελλαδα κ οχι πρωτη αλλα να διατηρουμε ενσωματωμενο αυτο του λαου που μας εκανε ΠΑΟΚ τοτε
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

prist64 έγραψε:επειδη σκεφεται με την καρδια......μαλλον δεν θα τα πει

αν και θα ηθελα επιτελους
καποιος απο μεσα να πει αυτα που ξερει ολη η πιατσα

Tόσους έχουμε εδώ που τα ξέρουν..

ΑποστόληςΑ έγραψε:ινπαοκ

Πειθαρχική δίωξη άσκησε στον Πάμπλο Γκαρσία ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, για τη συμπεριφορά του Ουρουγουανού μετά τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

[youtube]QvQkVgXTdMQ[/youtube]
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

GI4NNEN4 έγραψε:
V-olakiotis έγραψε:
ΚΩΣΤΑΣ/KOSTAS εσύ;

Δεν έχω κρυστάλλινη σφαίρα, μια εκτίμηση κάνω. Μπορεί να πέφτει συνέχεια σε άνιωθους προέδρους και να μη μπορέσει να ξετυλίξει το ταλέντο του.
Μέχρι στιγμής το 'χει ξετυλίξει και με αήττητα πρωταθλήματα Κ19 και με κύπελλο απέναντι στον πρωκταθλητή γαύρο, εκεί που κάποιοι μίλαγαν για τέσσαρες και γιατί σήκωσε θέμα μια εβδομάδα πριν τον τελικό.

Σε ένα σαφώς ευνοϊκό περιβάλλον για αυτόν, αλλά έχει δείξει έργο. Και αν πέσει σε Άνιωθους προέδρους μέρα τον ΠΑΟΚ, το έργο φαίνεται μη στενοχωριέσαι...

Όσο για το επιχείρημα σου ότι δεν ανέφερε στο κανάλι της Ουρουγουάης το όνομα του Σαββίδη, αστείο τουλάχιστον.

Ποιος ξέρει τον Σαββίδη στις δύο οχθες του Ρίο ντε λα Πλάτα για να αναφέρει ονομαστικά τον πρόεδρο που τον απέλυσε;

ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Για οσους θελουν να ακουν την αληθεια. Ο Γκαρσια πρεπει να μιλησει ξεκαθαρα. Με μισολογα
δεν ξεκαθαριζεις 13 χρονια ιστορια σαν για μενα ο σημαντικοτερος ανθρωπος που περασε
απο τον ποδοσφαιρικο ΠΑΟΚ. Εχεις την υποχρεωση σου στον εαυτο σου (γιατι εισαι ντομπρος)
και στον λαο του ΠΑΟΚ να μιλησεις. Αλλιως στο καλο αλλα θα φυγεις και συ σαν ενας αλλος
Αναστασιαδης γραφικος που δε μιλουσε ποτε για το καλο του ΠΑΟΚ. Το καλο του ΠΑΟΚ
ειναι να μαθαινει ο κοσμος ολη την αληθεια τωρα, γιατι αλλιως θα συνανταει το ψεμα παντα.

Αν ψαχνει να βρει καρδια να παει καπου που ισως μπορεσει να τη βρει(πχ Οσασουνα ή Ουρουγουαη).
Αλλιως στα 45 του και μετα απο το πουλημα που εφαγε δε χρειαζεται να αναλωνεται αλλο στο ποδοσφαιρο.
Εχει αρκετα λεφτα για να σταματησει και να γινει οτι θελει. Αυτα με ολη μου την αγαπη στον Παμπλο απο
ανθρωπο σε ανθρωπο γιατι διαφορετικα θα αναλωσει τη ζωη του ψαχνοντας για κατι που δεν υπαρχει.
Εχει νομιζω την καρδια, το μυαλο και την ψυχη και σιγουρα την προσωπικοτητα να κανει και
διαφορετικα πραγματα στη ζωη του που να τον γεμιζουν και να προσφερει απο οτι το ποδοσφαιρο.

Οσο αφορα τον Σαββιδη που τον πουλησε για δευτερη φορα, πουλωντας και τραυματιζοντας
και την καρδια και την ψυχη του ΠΑΟΚ με αυτην του την πραξη. Ελπιζω αλλα δεν το πιστευω οτι εστω και
τωρα θα καταλαβει την αξια της ποιοτητας και της προσφορας των ανθρωπων. Μιλαω οχι μονο
για τον τροπο που φερθηκε στον Γκαρσια, αλλα και σε πολλους συνεργατες του επιτυχημενους.
Η λιστα ειναι ατελειωτη(Στεφενς, Μπολονι, Μιχελς, Αρνεσεν,Λουτσεσκου, κλπ.) φυγαν λογω "αποτυχιας"
και "διαφωνιων" .

Για οσους επιμενουν ακομη για την περιπτωση Γκαρσια ή και Λουτσεσκου
και φυσικα ξεχνανε, να τους θυμισω οτι ο Σαββιδης υποτιθεται οτι πουληθηκε απο τον Λουτσεσκου
και ο ΠΑΟΚ εμεινε στα κρυα του λουτρου. Με την επαναπροσληψη του ομως δυο μολις χρονια μετα,
αποδεικνυει μονος του οτι αυτος απομακρυνε με τον τροπο του τον Λουτσεσκου(οπως λεγαμε καποιοι τοτε)
γιατι δεν ηθελε να ακουσει τον προπονητη των δυο νταμπλ! Ηθελε να μας φερει τον Στοχ,
τον Χατσεριδη, δεν ηθελε τη χαφαρα και την εξτρεμαρα που ζητησε ο Λουτσεσκου και αλλα τοσα.
Οταν ο Λουτσεσκου πηρε το δευτερο νταμπλ κρατωντας την ομαδα μονος του και
με νυχια και με δοντια κοντρα σε ολους πιστεψε οτι τα αυτονοητα που κερδισε με το σπαθι του,
τη μαγκια του και με την αξια του θα γινοταν. Ο Σαββιδης ομως τον πουλησε και αυτον θελοντας να κανει το δικο του. Ο Λουτσεσκου ομως τσινισε και πολυ καλα εκανε και εφυγε. Γιατι η αχαριστια του Σαββιδη
μετα απο τετοιες επιτυχιες ηταν μεγαλη. Τωρα μας παρουσιαζουν οτι ο Σαββιδης
σκεφτεται με το μυαλο και για αυτο εφερε πισω τον Λουτσεσκου αν και τον πουλησε.
Ομως ο Σαββιδης με τον εγωισμο που τον διακατεχει ποτε δε θα εκανε κατι τετοιο.
Αυτον τον αναγκασε να φυγει τοτε και αυτος τον ξαναπαιρνει τωρα.

Αυτα τα λιγα για οσους θελουν να ακουν αληθειες χωρις να προβατοποιουνται
σε μια ή σε αλλη αποψη που προωθεται απο φερεφωνα και παπαγαλακια.

Εν κατακλειδι Γκαρσια αν θες να πεις την αληθεια πες την, αλλιως σωπασε.
Και συ Ιβαν για το καλο του ΠΑΟΚ παρε για παραδειγμα σου τους Γιαννακοπουλους
στο μπασκετ που μπορει να ειναι περισσοτερο εμιρηδες στο μυαλο και απο σενα,
αλλα χτισανε την αυτοκρατορια τους οταν δωσανε τα κλειδια στον Ομπραντοβιτς
και του ειπανε παρε οποιον παιχτη θες. Μπορει ετσι να δοξαζονται και οι απο κατω
πολυ, αλλα η δικια σου δοξα θα τριπλασιαστει!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σταματησα να διαβαζω στο ''ο σημαντικοτερος ανθρωπος που περασε απο τον ποδοσφαιρικο ΠΑΟΚ''...Λιγο σεβασμο σε 100 χρονια Ιστοριας...
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Για όνομα του Θεού, συνέλθετε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”