εχει δικαι ο Gospi ρε ...κατηφορε...Gospi έγραψε:Σιγα μην δεχθηκε ο Λουτσεσκου να παει συντηρητικά χωρις πολλες αλλαγες...ariskatiforos έγραψε:εναι ακριβως αυτο εχω πει εξαρχης οτι προσωπικα μ αυτα που ειδαν τα ματια μου και αντιληφθηκε ο νους μου θαωρω το ταβανι του παμπλο υψηλοτεροabc_o_ karpouzas έγραψε:πραγματικα ρε τι δεν καταλαβαινετε ...
ο ΠΑΟΚ πηρε καλυτερο προπονητη...
τι σχεση εχει το dna του συλογου με αυτην την κινηση...
θελεις να κτυπησεις τους τιτλους πως γεμιζεις την ...φαρετρα.... δηλ εαν εφερνε τον ...ποιον να πουμε.... τον μπιελσα τι θα λεγαμε
αφου...ακομη.. δεν ειναι ετοιμος... επιδη τον λενε Γκαρσια??
εδω ζητας την επιτυχια αμεσα... απαντηστε γρηγορα χωρις φιλτρα και μαλακιες
η επιτυχια ποσες ειναι οι πιθανοτητες να ερθει με τον παυλαρα και ποσες με τον λουτσ....
να μην παρουμε και καλυτερους παικτες...ΠΑΟΚ ειμαστε θα παιζουμε με αυτους ...καποια στιγμη θα γινουν καλυτεροι....
γιατι να αλλαξουμε τον πασχαλακη
ταυτοχρονα κ με την συναισθηματικη αξια βλεπω διπλο λαθος
τωρα μολις ακουσα τζορμπατζογλου να λεει μη περιμενετ αλλαγες στο γκρουπ θα στηριχτει ο ρουμανος που ξερει με λιγες αλλαγες
το πρωι διαβαζα παμε για παραμονη και πασχαλακη που συμφωνω αλλα και ζιφκοβιτς
παμε για συντηρητικη πεπατημενη με λιγα λογια
ε δε με ψηνει
Αλιμονο αν περιμέναμε τον Τσορμπατζογλου να μας ενημερωσει...
Ο ανθρωπος ειναι μονο για αναμεταδοση ειδησεων. Αναθεμα αν εχει βγαλει μισο αποκλειστικο...
Και δεν το λεω για σένα προσωπικα, αλλα παιρνω αφορμη απο το ποστ σου...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
δεν υπαρχει λογικη σε αυτο που λες...
αν ειναι να .....παμε για συντηρητικη πεπατημενη με λιγα λογια .... δεν δινεις 1.7 για να φερεις τον λουτσ...
εαν δεν υπαρχει κατι αλλο σε σχεση με τον γκαρσια ...κανεις το ιδιο με τον γκαρσια...
οχι νομιζω οτι ο ιβαν θα ...σπασει ολα τα αυγα.... φετος
θα παει γερα στα γερα για να τα παρει ολα....
βεβαια ολα σχετικα ειναι οπως και οι αποψεις μας