Pablo Gabriel García Pérez II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Re: Pablo Gabriel García Pérez II

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Πριν την αγορά διαρκείας να τους περνάνε ένα πέρασμα με το ΠΑΟΚομετρο
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

kataramenos5 έγραψε:Εγω περιμενω να πει αυτα που υποσχεθηκε. Αν δε τα πει κι αυτος δεν υπαρχει ελπιδα. Τελος οι παντελονατοι.
φατσα καρτα βρεθηκε με τον βανια και απο οτι....καταλαβαμε ...δεν ειπε τιποτα..

να τα πει στον αερα ?? αν τα πει στον αερα...για μενα... ισως δεν ειναι αυτο που πιστευουμε οτι ειναι...

επιδη ειναι.... ενας απο εμας... αφου δεν τα ειπε στον ιβαν δεν θα τα πει ποτε και πουθενα...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Eπισης να ξερετε οτι τη συγκεκριμενη παραγραφο απο τα λογια του αλλοι τη διαβαζουν και συγκινουνται, αλλοι τη διαβαζουν και γελανε και οχι γιατι αυτοι δεν εχουν καρδια,συναισθηματισμο,η οτιδηποτε αλλο νομιζετε οτι μονοπωλειτε εσεις που θεωρειτε τον Γκαρσια ιερο προσωπο.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

ariskatiforos έγραψε:
joshua έγραψε:Θα σταματησουν οπαδοι να εχουν τρελα με τον ΠΑΟΚ γιατι εφυγε ο Γκαρσια? Θα το πληρωσει ο Σαββιδης πολυ ακριβα αλλα και ο ΠΑΟΚ επειδη εφυγε ο Γκαρσια? Τι γραφετε ρε παλικαρια? Τα παοκτσακια που γεννηθηκαν επι Σαββιδη και τα συναισθηματα που εχουν βιωσει ουτε που τα φανταζομασταν μεχρι πριν λιγα χρονια...
Υπάρχει ο κίνδυνος να γεμίσουμε ΠΑΟΚτσακια που γίνανε από από ατύχημα
Που η ιδιοσυγκρασία τους ήταν για γαυροι η σκουλίκια κ λόγω τρεντ της εποχης των τίτλων να έγιναν ΠΑΟΚ
Εγώ αυτό βλέπω διαβάζοντας σχόλια στα σοσιαλ μίντια κ ανακατεύομαι
Άρα να μην παιρνουμε τίτλους για να μην αλλοιωθεί το dna του συλλόγου. Μπορει να εισχωρήσει κάποιος με dna γαυρου ή βαζελου που γουστάρουν τίτλους.

Όμως να μην πέσουμε και γ εθνικη, γιατί μπορεί να γουσταρει κανα χανουμι ή κανα σκουλήκι και να μπερδευτεί και να ερθει εδώ.

Να εχουμε χρέη, γιατί έτσι μάθαμε, αλλα οχι τόσα ώστε να πέσουμε.

Αα και την νέα Τούμπα θα την φτιάξουμε εμείς. Ελπίζω ο Ιβαν να μην πάρει κατασκευαστικη και πληρώσει επαγγελματίες. Εμείς θα πηγαίνουμε μετά τις δουλειές μας.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ρε συ κατηφορε, όλα καλά,δικαίωμα σου η υπεράσπιση του Γκαρσία γιατί έτσι νιώθεις,κατανοητό 100% .
Αλλά αυτή η αποδόμηση του Λουτσεσκου με αστεία επιχειρήματα,προς τι;
Είπε ο δημοσιογράφος ότι αν δεν τον απέλυαν θα ήταν ακόμα εκεί,μιλάμε έλιωσα.
Τέλος πάντων,είπα να σταματήσω και δεν το έκανα.
Θα το κάνω τώρα.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

αν απο απο αυτο που γραφω εσυ καταλαβαινεις οτι ειπα να μη παιρνουμε τιτλους τοτε εχεις κανει ενα αυθαιρετο τεραστιο αλμα λογικης
το διατηρουμε το ειναι μας κ ταυτοχρονα να παιρνουμε τιτλους δε σου περασε απο το μυαλο μαλλον
το να σεβομαστε να εχουμε καρδια κ ταυτοχρονα να εμπλουτιζουμε το παλμαρε των τιτλων δηλαδη

δε προσπαθω να αποδομησω κανεναν λεω αυτο που πιστευω
και βασιζομαι σε πληροφοριες οπως πχ αυτες του δημοσιογραφου που παρακολουθει αραβικο
ε λοιπον αυτος μιλαει για απολυση φαινεται εκει δεν εκτιμηθηκε κ τοσο αλλιως γιατι να τον απολυσουν
επισης απο τα συμφραζομενα για τον πριγιοβιιτς ειναι φανερο πιστευω οτι τοποθετει τον βαθμο δυσκολιας εκει κατωτερα ...
πιστευω πως εχω ειρμο κ δε κανω αλματα λογικης
αν βρω το πρωτο μου μηνυμα μολις εμαθα στα σιγουρα οτι εκλεισε ο ρουμανος θα καταλαβει κ ο τελευταιος οτι δεν εχω καμια εμπαθεια απλα σκεπτιομενος κ διαισθητικα τελικα κατεληξα οτι καναμε μεγαλο λαθος
υγεια να εχουμε θα τα σχολιαζουμε
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

εγω πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι ολοι εσεις που στεναχωρηθηκατε τοσο πολυ με την αποχωρηση του γκαρσια μιλατε τοσο ασχημα και απαξιωτικα για τον λουτσεσκου?
κανετε λες και ο ρουμανος φταιει με καποιο τροπο και περιμενετε στην γωνια το πρωτο στραβο αποτελεσμα για να αρχισετε τον πολεμο...
ο πιο πετυχημενος προπονητης στην ιστορια του ΠΑΟΚ αξιζει τον σεβασμο μας και φυσικα πιστωση χρονου ωστε να επαναφερει την ομαδα στις επιτυχιες
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

πραγματικα ρε τι δεν καταλαβαινετε ...

ο ΠΑΟΚ πηρε καλυτερο προπονητη...

τι σχεση εχει το dna του συλογου με αυτην την κινηση...

θελεις να κτυπησεις τους τιτλους πως γεμιζεις την ...φαρετρα.... δηλ εαν εφερνε τον ...ποιον να πουμε.... τον μπιελσα τι θα λεγαμε

αφου...ακομη.. δεν ειναι ετοιμος... επιδη τον λενε Γκαρσια??

εδω ζητας την επιτυχια αμεσα... απαντηστε γρηγορα χωρις φιλτρα και μαλακιες

η επιτυχια ποσες ειναι οι πιθανοτητες να ερθει με τον παυλαρα και ποσες με τον λουτσ....

να μην παρουμε και καλυτερους παικτες...ΠΑΟΚ ειμαστε θα παιζουμε με αυτους ...καποια στιγμη θα γινουν καλυτεροι....
γιατι να αλλαξουμε τον πασχαλακη
ariskatiforos

PAOK_Antarctica έγραψε:Πριν την αγορά διαρκείας να τους περνάνε ένα πέρασμα με το ΠΑΟΚομετρο
για ποτε ερχεται ο εκφυλισμος χαμπαρι δε παιρνεις ...ειτε ως ατομο ανθρωπος ειτε σαν οργανισμος..
ποσο ευκολα φτανει κανεις να κοιταει υτον εαυτο τπυ στον καθρεφτη κ να μην τον αναγνωριζει ...
ariskatiforos

abc_o_ karpouzas έγραψε:πραγματικα ρε τι δεν καταλαβαινετε ...

θελεις να κτυπησεις τους τιτλους πως γεμιζεις την ...φαρετρα.... δηλ εαν εφερνε τον ...ποιον να πουμε.... τον μπιελσα τι θα λεγαμε

η επιτυχια ποσες ειναι οι πιθανοτητες να ερθει με τον παυλαρα και ποσες με τον λουτσ....

να μην παρουμε και καλυτερους παικτες...ΠΑΟΚ ειμαστε θα παιζουμε με αυτους ...καποια στιγμη θα γινουν καλυτεροι....
εναι ακριβως αυτο εχω πει εξαρχης οτι προσωπικα μ αυτα που ειδαν τα ματια μου και αντιληφθηκε ο νους μου θαωρω το ταβανι του παμπλο υψηλοτερο
ταυτοχρονα κ με την συναισθηματικη αξια βλεπω διπλο λαθος
τωρα μολις ακουσα τζορμπατζογλου να λεει μη περιμενετ αλλαγες στο γκρουπ θα στηριχτει ο ρουμανος που ξερει με λιγες αλλαγες
το πρωι διαβαζα παμε για παραμονη και πασχαλακη που συμφωνω αλλα και ζιφκοβιτς
παμε για συντηρητικη πεπατημενη με λιγα λογια
ε δε με ψηνει
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Τι εννοείς με το ΠΑΟΚτσακια με ιδιοσυγκρασια γαυρου. Αυτο μαλλον δεν το καταλαβα.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

ariskatiforos έγραψε:
abc_o_ karpouzas έγραψε:πραγματικα ρε τι δεν καταλαβαινετε ...

εναι ακριβως αυτο εχω πει εξαρχης οτι προσωπικα μ αυτα που ειδαν τα ματια μου και αντιληφθηκε ο νους μου θαωρω το ταβανι του παμπλο υψηλοτερο
ταυτοχρονα κ με την συναισθηματικη αξια βλεπω διπλο λαθος
τωρα μολις ακουσα τζορμπατζογλου να λεει μη περιμενετ αλλαγες στο γκρουπ θα στηριχτει ο ρουμανος που ξερει με λιγες αλλαγες
το πρωι διαβαζα παμε για παραμονη και πασχαλακη που συμφωνω αλλα και ζιφκοβιτς
παμε για συντηρητικη πεπατημενη με λιγα λογια
ε δε με ψηνει
Σιγα μην δεχθηκε ο Λουτσεσκου να παει συντηρητικά χωρις πολλες αλλαγες...
Αλιμονο αν περιμέναμε τον Τσορμπατζογλου να μας ενημερωσει...
Ο ανθρωπος ειναι μονο για αναμεταδοση ειδησεων. Αναθεμα αν εχει βγαλει μισο αποκλειστικο...
Και δεν το λεω για σένα προσωπικα, αλλα παιρνω αφορμη απο το ποστ σου...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Εγώ λέω αφού ήδη είπε ο Γκαρσια ότι δεν παραμένει στην ομάδα να το κλειδώσετε καλύτερα ...

Να ησυχάσουμε καλύτερα όλοι ... αυτός να συνεχίσει όπου νομίζει την επαγγελματική του σταδιοδρομία και η ομάδα μας για την οποία μόνο ενδιαφερόμαστε την δικη της ...
Άβαταρ μέλους
PanKan

Δημοσίευση από PanKan »

Ρε αδερφέ κατήφορε, αυτό που έβλεπες από τον ΠΑΟΚ πριν ένα μήνα και πίσω σε έψηνε δηλαδή; Παρωπίδες δε χωράνε πουθενά. Η πιο μεγάλη γκαυλα της ζωής μου ήταν εκείνο το νταμπλ και το να βλέπω πιτσιρίκια στα ματς στην Αθήνα να παίρνουν φανέλες και αυτόγραφα από την αρμάδα μας. 40 χρόνων γίναμε και θα μάθουμε τώρα για DNA και λοιπά εικονογραφημενα. Θέλουμε τίτλους και αν ο καλύτερος τρόπος ήταν χωρίς τον Παυλαρα, τότε καλώς έφυγε και ήρθε ο πρώην νυν. Ναι γίναμε ΠΑΟΚ από το λαό, ε και; Αυτό ήταν το 80,εχουμε 2021, η κοινωνία και ο κόσμος είναι σαν να έβλεπες τότε ταινία επιστημονικής φαντασίας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PanKan την Δευ 31 Μάιος 2021, 18:30, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

ariskatiforos έγραψε:
PAOK_Antarctica έγραψε:Πριν την αγορά διαρκείας να τους περνάνε ένα πέρασμα με το ΠΑΟΚομετρο
για ποτε ερχεται ο εκφυλισμος χαμπαρι δε παιρνεις ...ειτε ως ατομο ανθρωπος ειτε σαν οργανισμος..
ποσο ευκολα φτανει κανεις να κοιταει υτον εαυτο τπυ στον καθρεφτη κ να μην τον αναγνωριζει ...
Αυτά που λες προϋποθέτουν πως εσύ είσαι σωστός ΠΑΟΚτσης και οι άλλοι λάθος ΠΑΟΚτσηδες.
Πως ο ΠΑΟΚ είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο και αντικειμενικό, κάτι που εσύ το ξέρεις και οι άλλοι όχι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”