Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
Re: Volley: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
Αν ο Καλμαζίδης είναι όσο καλός πιστεύουν κάποιοι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, ίσως έχουμε και προβάδισμα έναντι παναθηναικού, αφου τα ρόστερ δείχνουν ισάξια.
Ο διαγώνιος παίζει να είναι καλύτερος του Ντε Τρις, τουλάχιστον αυτό δείχνουν οι ομάδες που έπαιξε ( σίγουρα δείχνει τρομερά καλύτερος στο μπλοκ, λόγω ύψους και οτι κινείται σαφώς πιο γρήγορα ).
Το μειον του όπως και των λοιπων πλην Μπράουν ξένων, σε αντίθεση πχ με παναθηναικού, είναι ότι έρχονται για πρώτη φορά Ελλάδα.
Οσο για τον Κουμεντάκη που υπάρχουν πολλες επιφυλάξεις, αυτή τη στιγμή είναι βασικός στην εθνική , με αναπληρωματικούς Φράγκο και Ράπτη, οπότε υπομονή να δούμε πως θα ταιριάξει με την υπολοιπη ομάδα.
Εγώ πάντως φέτος το διαρκείας δεν θα το πάρω απο υποχρέωση, θα δουμε σε κάθε περίπτωση ωραία ματς μεταξυ των 4
Ο διαγώνιος παίζει να είναι καλύτερος του Ντε Τρις, τουλάχιστον αυτό δείχνουν οι ομάδες που έπαιξε ( σίγουρα δείχνει τρομερά καλύτερος στο μπλοκ, λόγω ύψους και οτι κινείται σαφώς πιο γρήγορα ).
Το μειον του όπως και των λοιπων πλην Μπράουν ξένων, σε αντίθεση πχ με παναθηναικού, είναι ότι έρχονται για πρώτη φορά Ελλάδα.
Οσο για τον Κουμεντάκη που υπάρχουν πολλες επιφυλάξεις, αυτή τη στιγμή είναι βασικός στην εθνική , με αναπληρωματικούς Φράγκο και Ράπτη, οπότε υπομονή να δούμε πως θα ταιριάξει με την υπολοιπη ομάδα.
Εγώ πάντως φέτος το διαρκείας δεν θα το πάρω απο υποχρέωση, θα δουμε σε κάθε περίπτωση ωραία ματς μεταξυ των 4
Kαι για να καταλάβεις πόσο θρασύδειλος και κουτοπόνηρος είναι, έσβησε την τελευταία πρόταση για τους οπαδούς και πλέον γράφει για 4 κεντρικούς, ώστε να έχει πάλι να γράφει. Για αυτό μη δίνετε υπερβολική σημασία σε αυτούς τους ανθρώπους.Descartes έγραψε:Ιστορικό λάθος, αν συμβεί κάτι τέτοιο. Nα το θυμηθείτε...."θα κάνει τετράδα με τους Αντρέ Μπράουν, Τάσο Γάτση, Γιώργο Πετρέα, εκτός κι αν ο Κατσαρής υπο τις απειλές των οπαδών δεν τηρήσει την συμφωνία με τον Καλαματιανό παίκτη."
2ος διαγώνιος ο Μπούτος που έχει προδιαγραφές και πρέπει να στηριχτεί.
Για πασαδόρος μάλλον κάποιος από τους νέους που τον εξυπηρετεί η Θεσσαλονίκη, γνωρίζοντας ότι θα πάρει ελάχιστο χρόνο. Μακάρι να μη χρειαστεί να συνδράμει εκ νέου ο Θάνος.
Εκτός αν γίνει καμία έκπληξη με υπερφόρτωση στη διαγώνιο με Μήλη που μπορεί να βοηθήσει και ως ακραίος, αλλά νομίζω ότι μάλλον κάτι θα βρήκε στο εξωτερικό για να μην υπογράψει στη Σύρο.
Για πασαδόρος μάλλον κάποιος από τους νέους που τον εξυπηρετεί η Θεσσαλονίκη, γνωρίζοντας ότι θα πάρει ελάχιστο χρόνο. Μακάρι να μη χρειαστεί να συνδράμει εκ νέου ο Θάνος.
Εκτός αν γίνει καμία έκπληξη με υπερφόρτωση στη διαγώνιο με Μήλη που μπορεί να βοηθήσει και ως ακραίος, αλλά νομίζω ότι μάλλον κάτι θα βρήκε στο εξωτερικό για να μην υπογράψει στη Σύρο.
-
- Μπαρκαρούτσος
Παρακαλάνε τους ΣΦ να ηρεμήσουν και να μη κάνουν το Παλατάκι καλοκαιρινό.
-
Δεν ξέρω αν το λες αποκλειστικά σαν αστείο ή μεταξύ σοβαρού και αστείου. Πάντως ελπίζω η καθυστέρηση να μην οφείλεται σε δεύτερες σκέψεις υπό το φόβο των ανακοινώσεων... κομβικός παίκτης για το ρόστερ της νέας χρονιάς που δεν πρέπει να χαθεί.
- Μπαρκαρούτσος
Χαβαλέ κάνω.. Είναι δυστοπικό σενάριο και μακάρι να μην ισχύει!!
Αν ισχύει, είμαστε για τις ντομάτες, λαός και διοίκηση.
Αν ισχύει, είμαστε για τις ντομάτες, λαός και διοίκηση.
- Σουριναμέζος
-
- Mr Ξερόλας 2019
Τι κανονι ειν τουτος ρε,μου θυμισε τον Γκομεζ στα σερβις του.
28 χρονων μακαρι να μπορουσαμε να τον φερουμε.
Ποσο κοστιζει.
Πάνω από 1Μ/έτος... Μακράν ο καλύτερος παίκτης τα τελευταία χρόνια.
- Μπαρκαρούτσος
Διαρκείας πότε περίπου κυκλοφορούν Λεβέντες ?
Φέτος ΠΡΕΠΕΙ να πάρουμε οπωσδήποτε !!!
Φέτος ΠΡΕΠΕΙ να πάρουμε οπωσδήποτε !!!
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Σαν να λέμε θέλουμε ένα κανόνι φορ και βάζει κάποιος τον ιμπραημοβιτς στο γιουτουμπι.