Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
PAOK_Antarctica έγραψε:Μου κάνει εντύπωση πάντως που τρέξαν όλοι να ανακοινώσουν Β ομάδα. ΠΑΟΚ, γκέι, ΑΕΚ, ΠΑΟ, Βόλος και εσχάτως ο ρούλης.
Πέρα από ΠΑΟΚ και γκέι δεν βλέπω πως μπορούν οι άλλοι να το υποστηρίξουν.
εχει να γινει του κουτρουλη ο γαμος....
τα ...φιλικα... θα πανε και θα ερχονται...
κατι κομποτοδες κατι ....τελιδες θα παιζουν 2 φορες με γαυρο β και με ρουλι β
λογικά δε θα μείνει ο γκαρσία, άρα οι επόμενη επιλογη που ακούστηκε είναι ο ΓΧ
εγώ θα προτιμούσα τον σνάουτσερ από τον ΓΧ
δεν πιστεύω ότι θα έρθει κάποιος από το εξωτερικό, άρα θα πρέπει να ναι "δικός μας", ώστε να υπάρχει καλή συνεννόηση και μία συνέχεια από την κ-19 στη β΄ ομάδα και μετά στην πρώτη ομάδα
κατά τη γνώμη μου η ιεραρχία για τους παίχτες θα πρέπει να πηγαίνει ως εξής:
α) πρώτη ομάδα
β) δανεικός στο εξωτερικό
γ) δανεικός στη σουπερλιγκ
δ) β' ομάδα
ε) κ-19
Δανεικός στην SL, να κάνει τι; Να πηγαίνει γυμναστήριο στο γυμναστήριο της γειτονιάς, επειδή η ομάδα δεν έχει όργανα;
Να τον προπονεί ο Τσιώλης και ο Τεννές; Να αγωνίζεται στα χώματα και να σκοντάψει σε καμιά πατάτα;
Καλύτερα στη Κ-19 ή τη β' ομάδα, τον έχεις και στην αγκαλιά του ΠΑΟΚ και τον παρακολουθείς. Ποια SuperLeague;;
Σε πρώτη φάση απόφαση των μεγάλων να δημιουργήσουν β ομάδες θα αποδυναμώσει το πρωτάθλημα των Κ19.
Σε δεύτερη φάση η β ομάδα δίνει την δυνατότητα να αυξηθεί ο αριθμός των νέων στους οποίους επενδύει η ομάδα.
Σήμερα η Κ19 έχει δύο αριστερά μπακ ηλικίας 17-19?
Αύριο μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει 4 αριστερά μπακ ηλικίας 17-19.
Αυτό μειώνει την περίπτωση λάθους κατά την επιλογή παικτών γιατί σε αυτές τις ηλικίες η εξέλιξη δεν μπορεί εύκολα να προβληθεί.
Αυτή είναι τουλάχιστον η δική μου οπτική.
Δεν βλέπω κέρδος και κάνω β ομάδα για να παίζει ένας 21-22 που ήταν δανεικός και θα παρέμενε δανεικός μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιο του.
Το πρωτάθλημα της Κ19 θα βοηθήσει να επιταχύνουμε την εξέλιξη των παικτών καθώς όσο περισσότεροι της Κ19 θα ανεβαίνουν να εξελίσσονται στην β ομάδα τόσοι παίκτες αντίστοιχα θα προάγονται από την Κ17 για να καλύψουν τα κενά στην Κ19 και αντίστοιχα θα ανεβαίνουν άλλοι τόσοι από την Κ15 στην Κ17 για την αναπλήρωση και αυτών των κενών. Αν δουλευτεί σωστά επιταχύνεται η εξέλιξη των καλών παικτών από πολύ μικρότερη ηλικία. Αν το δούμε σαν ευκαιρία να γεμίζουμε περισσότερους παίκτες στο ρόστερ θα την χάσουμε αυτήν την επιτάχυνση στην εξέλιξη.
danirifle έγραψε:λογικά δε θα μείνει ο γκαρσία, άρα οι επόμενη επιλογη που ακούστηκε είναι ο ΓΧ
εγώ θα προτιμούσα τον σνάουτσερ από τον ΓΧ
δεν πιστεύω ότι θα έρθει κάποιος από το εξωτερικό, άρα θα πρέπει να ναι "δικός μας", ώστε να υπάρχει καλή συνεννόηση και μία συνέχεια από την κ-19 στη β΄ ομάδα και μετά στην πρώτη ομάδα
κατά τη γνώμη μου η ιεραρχία για τους παίχτες θα πρέπει να πηγαίνει ως εξής:
α) πρώτη ομάδα
β) δανεικός στο εξωτερικό
γ) δανεικός στη σουπερλιγκ
δ) β' ομάδα
ε) κ-19
Αν υπάρχει αυτή η ιεραρχία για ποιο λόγο να την κάνουμε την Β ομάδα ρε συ dani;
Αυτό γίνεται και τώρα.
Το θέμα είναι να ελέγχουμε οι ίδιοι σε επαγγελματικό επίπεδο την πορεία των παιδιών μας.
Και όχι να αναγκαζόμαστε να τα στείλουμε στις Σλοβακίες και στον Κομποτη.
Το δανεικος στο εξωτερικο ειναι σχετικο. Πχ στην Ολλανδια μπορει το καθε καδρονι να φανει παικταρας. Σε σοβαρα πρωταθληματα ειναι δυσκολο εως αδυνατο να παρουν δανεικο απο Ελλαδα. Μια φορα μας εκατσε η φαση με τον Πελκα στην Πορτογαλια.
Δεν θυμαμαι ουτε εναν (εκτος απο Πελκα) που να πηγε εξωτερικο και να γυρισε και να επαιξε μπαλα, μπορει να κανω και λαθος. Και φυσικα οχι γιατι φταιει το εξωτερικο, αλλα γιατι μικρομεσαιες ομαδες απο Βελγιο, Ολλανδια κλπ ειναι να χαμε να λεγαμε.
Επισης πρεπει να κοπουν οι δανεισμοι στο εσωτερικο γενικα. Δεν υπαρχει καποιο νοημα. Μια χαρα ανταγωνιστικο πρωταθλημα ειναι η SL2 για την δουλεια που το θελουμε και διαχειριζομαστε τους παικτες οπως ακριβως θελουμε.
Πουρλιοτόπουλος: «Το πλάνο για τον ΠΑΟΚ Β»
Όλες οι λεπτομέρειες για την δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου
ινπαοκ - Παναγιώτης Κυρικλίδης
Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για τη δημιουργία της Β’ ομάδας του και ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος μίλησε στον «Libero» και την εκπομπή «Full Επίθεση» για το πλάνο του Δικεφάλου αλλά και γενικότερα τις «ασπρόμαυρες» ακαδημίες.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για τη φετινή χρονιά:
«Οι ακαδημίες έχουν επηρεαστεί από την πανδημία. Η Κ19 είναι η μόνη που συνεχίζει με υποχρεώσεις. Τα υπόλοιπα τμήματα έκαναν μόνο προπονήσεις όταν δόθηκε το «οκ».
Για το πόσο πίσω έχουν μείνει τα παιδιά των ακαδημιών από αυτή την κατάσταση:
«Πέρυσι είχαμε δοκιμάσει ένα παιδί από τις ακαδημίες της Παρί και δεν ήταν εύκολο να τον κρίνουμε όταν τον είδαμε εδώ. Όση ατομική προπόνηση και αν κάνεις, όλα κρίνονται με βάση τη μπάλα. Θα είναι δύσκολο να καλύψουμε το έδαφος που χάθηκε…»
Για το πότε θα δούμε νέα φουρνιά παικτών που θα χτυπήσει την πόρτα της πρώτης ομάδας:
«Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε ήδη παιδιά στην πρώτη ομάδα και είμαστε περήφανοι για αυτούς. Πλέον, ελπίζω στην οριστικοποίηση της παρουσίας Β ομάδων στην SL2. θα ο,τι πιο καινοτόμο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια».
Για το που βρίσκεται το θέμα αυτό:
«Θα πρέπει όλοι οι θεσμοί να το συζητήσουμε. Είμαστε όλοι θετικοί. Ο ΠΑΟΚ εδώ και χρόνια έφερνε αυτό το θέμα στην ατζέντα. Η κάλυψη του μεταβατικού σταδίου από το πρωτάθλημα νέων μέχρι την πρώτη ομάδα, έπρεπε να γίνει. Θα πρέπει να μπουν κανόνες για όλες τις ομάδες έτσι ώστε οι ομάδες που θα έχουν Β ομάδα να δουν τους παίκτες τους να ανταγωνίζονται απέναντι σε άνδρες. Θα πρέπει να έχουν και οι υπόλοιπες ομάδες νεαρούς παίκτες, διότι από αυτό θα επωφεληθούν όλοι».
Για το πλάνο του πρωταθλήματος:
«Αναμένεται να πάμε σε Βόρειο και Νότιο όμιλο στη SL2, με Β ομάδες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Οι Β ομάδες δεν έχουν δικαίωμα ανόδου στη SL1. Μπορούν όμως να υποβιβαστούν. Οι ομάδες Β έχουν ηλικιακό όριο. Θα έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν τους παίκτες κάτω των 23, αλλά και 5 ανεξαρτήτου ηλικίας. Θα έχει το δικαίωμα ο ΠΑΟΚ να στείλει παίκτη του στη Β΄ομάδα, ανεξαρτήτου ηλικίας, αν το θέλει, για να πάρει λεπτά συμμετοχής. Αντίστοιχα, μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει παίκτη από τον ΠΑΟΚ Β’ και να τον χρησιμοποιήσει στη SL1. Οι υπόλοιπες ομάδες SL1 μπορούν να βάλουν την Β ομάδα τους στην τρίτη κατηγορία. Ως ΠΑΟΚ, θέλουμε να πάμε σε δυο ομίλους της SL2 για να μεγαλώσει η δεξαμενή ομάδων που θα είναι σε αυτή την κατηγορία και θα παλεύουν για την SL1. Υπάρχουν πρωταθλήματα στην Ευρώπη που λειτουργούν με αυτό τον τρόπο και θα πρέπει να δούμε το ποιο μοντέλο μπορούμε να εφαρμόσουμε, με κανόνες που θα τηρούνται. Θα μπουν κανόνες για τις ηλικίες των παικτών όλων των ομάδων, αλλά και για τους ξένους. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα. Ο Πέλκας και ο Χατζηστραβός είχαν αργή σωματική ανάπτυξη. Αυτά τα παιδιά, υπήρχαν στιγμές που δεν είχαν θέση στη μεγάλη ομάδα αλλά και δεν «χωρούσαν» στη Κ19. Δίναμε παιδιά σε άλλες ομάδες που από τον Ιανουάριο και μετά δεν τα χρησιμοποιούσαν διότι δεν ξέρανε αν θα τα έχουν την επόμενη χρονιά, οπότε προτιμούσαν τα δικά τους παιδιά».
Για την έδρα της ομάδας:
«Θα αναζητήσουμε την καλύτερη δυνατή λύση. Είναι μονόδρομος το να βρούμε ένα γήπεδο εντός πόλης. Δεν μπορούμε να παίξουμε ούτε στη Μεσημβρία ούτε στην Σουρωτή».
Για τη διάθεση του Ολυμπιακού να αγοράσει τον Φωστήρα και να τον μετατρέψει σε Ολυμπιακό Β:
«Και εμείς είχαμε μια τέτοια σκέψη, με τον Αιγινιακό ή με τον Αγροτικό Αστέρα. Δεν ξέρω τι ακριβώς σκέφτεται ο Ολυμπιακός σε αυτό, για το αν δηλαδή θα αγοράσει ένα ΑΦΜ ή θα κάνει ένα νέο».
Έδρα δυτικα πρέπει ναναι
Γαιτανιδης Χατζηστραβος περειρα
Νινουα Τσαούσης Κουτσιας λαμπρου γιαξης όλοι θαχουν αγωνιστικό ρυθμό χωρίς να βολοδερνουν, ειδικά από Κουτσια περιμένω όργια.
Δεθαχαν εξαφανιστεί ποτέ δεληγιανιδης ποζογλου κ πόσοι άλλοι θα υπήρχαν πάντα για εναλλακτικές
Κ τέλος το ρημάδι τον Κλάους θέλω να τον δω με ασπρόμαυρα πάλι.λιγο μυαλό ναχε δε Α ψαχναμε φορ για κάνα δύο χρόνια ακόμα.
Ο ΠΑΟΚ Β θαναι κ μεταακαδημια πρέπει να αξιοποιηθούν εκεί κ κ19 Βιεϊρίνια Λινο ματος Μουσλίμοβιτς Κρεσπο Βαρελα Μαλεζάς , πρέπει το μάτι όλων να γυαλίζει και στο τέλος θα γουσταρουμε όσο κ με την κανονική ομάδα
ΥΓ θα γελάει κ το παρδαλό κατσίκι με τον γαύρο που θα δίνει πάλι δανεικούς σε παραρτήματα αντί να τους κρατάει β ομάδα, ας καταργηθεί η δυνατότητα δανεικών στο ίδιο πρωτάθλημα