Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
- pisakaipoupoula
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Δεξί μπακ λένε κλείσαμε, μάλλον τον Πετρόφ της Κρασνονταρ.
Μετά σίγουρα στόπερ για δίδυμο με τον Ίνγκασον, ένα καθαρό 6άρι τύπου Σιώπη ΚΑΙ ένα 8άρι, μακάρι να διορθωθεί το λάθος με τον Μίσιτς.
Ο καντουρί ζητάει την Άρτα και τα Γιάννενα, δεν θα βρει το συμβόλαιο που θέλει πουθενά αλλού μακάρι να μην είμαστε εμείς οι μακάκες να του το δώσουμε επειδή έχει καλό μάνατζερ
Μετά σίγουρα στόπερ για δίδυμο με τον Ίνγκασον, ένα καθαρό 6άρι τύπου Σιώπη ΚΑΙ ένα 8άρι, μακάρι να διορθωθεί το λάθος με τον Μίσιτς.
Ο καντουρί ζητάει την Άρτα και τα Γιάννενα, δεν θα βρει το συμβόλαιο που θέλει πουθενά αλλού μακάρι να μην είμαστε εμείς οι μακάκες να του το δώσουμε επειδή έχει καλό μάνατζερ
-
makispaspartou
Εσίτι, Μπίσεσβαρ, Τσόλακ, Ζαμπά, Ροντρίγκο, Ζ.Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Λάμπρου, Νινούα, Περέιρα, Ντάγκλας, Σβιντέρσκι, Ελ Καντουρί, Μπράντονιτς, Λύρατζης, Βρακάς, Καγκάβα
Κρμέντσικ, Μπαμπά, Ουάρντα, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Ίνγκασον, Σβαμπ, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Κρέσπο, Βιειρίνια, Βαρέλα, Πασχαλάκης, Μιχάι, Κωνσταντέλιας, Κούτσιας
Οι πρώτοι 16 κατά τη γνώμη μου πρέπει να αποχωρήσουν είτε με πώληση, είτε με δανεισμό, είτε με μη ανανέωση.
Οι δεύτεροι 16 είναι οι παίκτες πάνω στους οποίους θα πρέπει να προστεθεί ποιότητα με μεταγραφές (8-10 το σύνολο) και να χτίσει ο Λουτσέσκου τη νέα ομάδα.
GK Πασχαλάκης
DR Βιειρίνια
DL Μπαμπά
DC Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχάι, Μιχαηλίδης
DMC Τσιγγάρας
ΜC Σβαμπ
ΑΜC Κωνσταντέλιας
ΑΜL Τζόλης, Ουάρντα
AMR Α.Ζίβκοβιτς
FC Κρμέντσικ Κούτσιας
Μεταγραφές
GK, DR, DL, DMC, MC (2), AMC, AMR, FC
Κρμέντσικ, Μπαμπά, Ουάρντα, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Ίνγκασον, Σβαμπ, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Κρέσπο, Βιειρίνια, Βαρέλα, Πασχαλάκης, Μιχάι, Κωνσταντέλιας, Κούτσιας
Οι πρώτοι 16 κατά τη γνώμη μου πρέπει να αποχωρήσουν είτε με πώληση, είτε με δανεισμό, είτε με μη ανανέωση.
Οι δεύτεροι 16 είναι οι παίκτες πάνω στους οποίους θα πρέπει να προστεθεί ποιότητα με μεταγραφές (8-10 το σύνολο) και να χτίσει ο Λουτσέσκου τη νέα ομάδα.
GK Πασχαλάκης
DR Βιειρίνια
DL Μπαμπά
DC Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχάι, Μιχαηλίδης
DMC Τσιγγάρας
ΜC Σβαμπ
ΑΜC Κωνσταντέλιας
ΑΜL Τζόλης, Ουάρντα
AMR Α.Ζίβκοβιτς
FC Κρμέντσικ Κούτσιας
Μεταγραφές
GK, DR, DL, DMC, MC (2), AMC, AMR, FC
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αυτό με τον Πετροφ που το ακούσατε και το αναπαράγεται όλοι;;;
Στα 2 ματς με εμας μου φάνηκε πολύ μέτριος
Στα 2 ματς με εμας μου φάνηκε πολύ μέτριος
Θα έχουμε και την β' ομάδα φέτος, να ληφθεί υπόψιν για το "άδειασμα" του ρόστερ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε μάγκες έχει κανείς εικόνα στα πλέι οφ του Conference τι είδους ομάδες είναι πιθανοί αντίπαλοι για να μπούμε ομίλους;
Δεν νομίζω ότι μια με δύο προσθηκες αρχικά αρκούν.laska4 έγραψε:Εγω προβλεπω μια , το πολυ δυο κινησεις μεχρι την προετοιμασια ...μεχρι ο λουτσος να δει το ροστερ να κρινει τι θα κρατησει , τι θα δωσει , τι θα παρει εχουμε πολυ πραμα ακομα ...
Ο Λουτσυ γνωρίζει για τα κενά και αυτά θα καλυφθούν έγκαιρα ώστε να ενσωματωθούν στην προετοιμασία οι παίκτες.
Και ας μην ξεχνάμε ότι τα προκριματικά ξεκινούν νωρίς και η ομάδα πρέπει να είναι σχεδόν έτοιμη τουλάχιστον για τις βασικές θέσεις...
-
Μπαρκαρούτσος
Rock4 έγραψε:Ρε μάγκες έχει κανείς εικόνα στα πλέι οφ του Conference τι είδους ομάδες είναι πιθανοί αντίπαλοι για να μπούμε ομίλους;
Off-topic!
- evripidis4
Μας χαιρετάει ο Πασχαλάκης;; Ανέβασε story bye bye Salonika...
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Προφανώς όχι. 600 χιλιάρικα + bonusprist64 έγραψε:ακομη κι αν ζητησει τριετες?ΑποστόληςΑ έγραψε:1. Ο Πασχαλάκης γιατί να φύγει; Έχει συμβόλαιο μέχρι 30.06.2022
2. Παρέλειψα στις παραμονές να γράψω και αυτή του Omar El Kaddouri.
και αυξημενες αποδοχες?
- ΑποστόληςΑ
Την άποψή μου γράφω και δεν καταλαβαίνω τον τόνο σου.Γερασίμου έγραψε:Να μείνει ο Καντουρί; Σοβαρά; Προφανώς για να μην πλήττουν στο φυσιοθεραπευτήριο.
Και με τι ύψους συμβόλαιο, σίγουρα όχι πάνω από 300.000 και για ένα μόνο χρόνο.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πριν αρχίσουμε οποιαδήποτε συζήτηση για μεταγραφές και το ποιος πρέπει να μείνει, ποιος να φύγει και ποιος να έρθει ας κοιτάξουμε τι σύστημα σκοπεύει να παίξει ο λουτσος και τι χαρακτηριστικά χρειάζεται.
Αυτό που έπαιζε στην προηγούμενη θητεία του ήταν κλασικό 4 2 3 1 με εξτρέμ. Γιατί το λέω; Σε αυτό το σύστημα πιθανόν ο Τζόλης και ο Αντριγια να μην αποδίδουν γιατί δεν είναι καθαρόαιμα εξτρέμ, ενώ ο ζαμπα είναι. Πιθανών να δυσκολευτεί ο Σβαμπ που δεν είναι ούτε καθαρό αμυντικό χαφ, αλλά ούτε και δεκαρι Σίγουρα είναι εκτός ομάδας ο Καντουρι, άλλωστε ο λουτσος το έβαζε μόνο εξτρέμ. Ίσως λέω ίσως βρει ρόλο ο Καγκάβα ως καθαρό δεκαρι.
Όλα αυτά φυσικά τα ξέρει ο Ρουμάνος όπως ξέρει καλά και τους παίκτες, άλλωστε όπως φάνηκε η συμφωνία είχε κλείσει από καιρό.
Για τον λόγο αυτό θεωρώ ότι μάλλον είναι δύσκολο να αντιληφθούμε τι έχει στο μυαλό του ο Ρουμάνος αλλά νομίζω ότι από τις μεταγραφικές κινήσεις θα αρχίσει να φαίνεται το πλάνο του, εάν φυσικά τον αφήσουν να δουλέψει απερίσπαστος....
Αυτό που έπαιζε στην προηγούμενη θητεία του ήταν κλασικό 4 2 3 1 με εξτρέμ. Γιατί το λέω; Σε αυτό το σύστημα πιθανόν ο Τζόλης και ο Αντριγια να μην αποδίδουν γιατί δεν είναι καθαρόαιμα εξτρέμ, ενώ ο ζαμπα είναι. Πιθανών να δυσκολευτεί ο Σβαμπ που δεν είναι ούτε καθαρό αμυντικό χαφ, αλλά ούτε και δεκαρι Σίγουρα είναι εκτός ομάδας ο Καντουρι, άλλωστε ο λουτσος το έβαζε μόνο εξτρέμ. Ίσως λέω ίσως βρει ρόλο ο Καγκάβα ως καθαρό δεκαρι.
Όλα αυτά φυσικά τα ξέρει ο Ρουμάνος όπως ξέρει καλά και τους παίκτες, άλλωστε όπως φάνηκε η συμφωνία είχε κλείσει από καιρό.
Για τον λόγο αυτό θεωρώ ότι μάλλον είναι δύσκολο να αντιληφθούμε τι έχει στο μυαλό του ο Ρουμάνος αλλά νομίζω ότι από τις μεταγραφικές κινήσεις θα αρχίσει να φαίνεται το πλάνο του, εάν φυσικά τον αφήσουν να δουλέψει απερίσπαστος....
Mitsospaoki4 έγραψε:Φεύγει ο Πάσχα;;
Ναι, πάει διακοπές.
Τσουρεκια μας τα κάνουν με τις επιτηδευμένες ιστοριούλες τους για να ιντριγκάρουν
- Σουριναμέζος
Η φάση των ομίλων του Κονφερενς θα έχει 32 ομάδες, αυτή την στιγμή καμία ομάδα δεν έχει εξασφαλισμένη θέση στους ομίλους όλες θα περάσουν από προκριματικούς. Από τις 32 αυτές θέσεις οι 10 θα πάνε στους αποκλεισμένους από τα πλέι-οφ του Europa και άλλες 5 θα πάνε στο champions path δηλαδή σε ομάδες πρωτθλήτριες χωρών που θα αποκλειστούν από τους προκριματικούς γύρους του champions league.Rock4 έγραψε:Ρε μάγκες έχει κανείς εικόνα στα πλέι οφ του Conference τι είδους ομάδες είναι πιθανοί αντίπαλοι για να μπούμε ομίλους;
Αυτό συνεπάγεται σε 17 κενές θέσεις που θα καλυφθούν από τα play off του conference στα οποία θα συμμετάσχουμε εφόσον πρώτα περάσουμε τον 2ο και τον 3ο προκριματικό στους οποίους θα είμαστε σίγουρα στους ισχυρούς. Στην φάση των play-off δεν είναι σίγουρο ότι θα είμαστε στους ισχυρούς. Οι ισχυρότερες ομάδες που μπορεί να βρεθούν απέναντι μας είναι η Τότεναμ και η Ρόμα. Μετά υπάρχουν αρκέτες ομάδες που σίγουρα δεν είναι αμελητέες όπως η Φέγενοορντ, η Άντερλεχτ, η Ουνιον Βερολίνου, η Ρεν, η Ρούμπιν Καζάν, η Τράμπζονσπορ, η Σότσι, η Γκεντ, η Πάκος Φερέιρα, η Φιτέσε, η Βασιλεία και η Στεάουα. Αυτές που ανέφερα είναι οι δυσκολότεροι πιθανοί αντίπαλοι.
Όπως καταλαβαίνεται η είσοδος στους ομίλους είναι σίγουρα στο χέρι μας αλλά θέλει σοβαρότητα γιατί υπάρχουν παγίδες και τα τελευταία χρόνια έχουμε γνωρίσει αποκλεισμούς και από μικρότερες ομάδες από αυτές που αναφέρθηκαν
Δεν είναι μόνο οι προσθήκες. Είναι και οι αποχωρήσεις και οι ανανεώσεις.
Όλα αυτά θέλουν χρόνο και διαπραγμετεύσεις.
Πρέπει η ομάδα μέχρι 1/7 να έχει κλείσει το 80% του ρόστερ και 1/8 το 90%. Οπότε, ο Ιούνης θέλω να πιστεύω πως θα είναι ο μήνας με τις περισσότερες κινήσεις. Έγκαιρα γιατί έχουμε τα προκριματικά στα οποία δεν χωράει αποτυχία.
- Οι θέσεις που η ομάδα βιάζεται να καλύψει είναι αυτές που δεν έχουμε παίκτες για τα επίσημα ματς.
Αριστερό μπακ δεν έχουμε κανέναν μετά την αποχώρηση του Μπάμπα, ενώ στην επίθεση ο Πολωνός θα είναι στο euro, το ίδιο κι ο Τσέχος που έτσι κι αλλιώς θα αποχωρήσει.
- Επόμενες θέσεις είναι αυτές που έχουμε αποχωρήσεις βασικών παικτών. Θα θέλουμε έναν χαφ(αρο) στη θέση του Καντουρί και ένα αριστερό εξτρέμ στη θέση του Τζόλη αν αποχωρήσει.
- Μετά οι θέσεις που παρότι έχουμε παίκτες, θέλουμε ποιοτική αναβάθμιση. Τερματοφύλακας, δεξί μπακ και 10άρ.
- Μετά ένα ακόμα αριστερό μπακ για να καλυφθεί και το βάθος στην πλευρά, και ίσως έναν ακόμα επιθετικό αν ο Σβιντέρσκι δεν ανανεώσει.
Με αυτά και με αυτά θα έχουμε φτάσει Αύγουστο. Εκεί πρέπει να μπουν οι τελευταίες πινελιές. Ένα ακόμα ποιοτικό χαφ, ίσως στόπερ αν κρίνει ο προπονητής πως Βαρέλα/Κρέσπο δεν είναι οι ίδιοι ή πως Μιχάι/Μιχαιλίδης δεν είναι στο επίπεδο που θέλει, και πιθανώς ένα εξτρέμ για περισσότερο βάθος.
Σύνολο:
8-9 μεταγραφές, και 1-3 τελικές πινελιές.
Και μέσα σε όλα αυτά έχεις ήδη ένα μεγάλο ρόστερ που πρέπει να μειωθεί με αποχωρήσεις και δανεισμούς, ενώ μπορεί να σκάσει καμιά πρόταση εκεί που δεν το περιμένεις (Ζίφκοβιτς, Ντούγκλας, Μιχαηλίδης).
Οι ανανεώσεις μπορούν να περιμένουν, με εξαίρεση τον Ζίφκο. Ιδανικά θα ήθελα να ανανεώσει πριν αρχίσει η μεταγραφική περίοδους ώστε να μην υπάρξει και πρόταση.
Όλα αυτά θέλουν χρόνο και διαπραγμετεύσεις.
Πρέπει η ομάδα μέχρι 1/7 να έχει κλείσει το 80% του ρόστερ και 1/8 το 90%. Οπότε, ο Ιούνης θέλω να πιστεύω πως θα είναι ο μήνας με τις περισσότερες κινήσεις. Έγκαιρα γιατί έχουμε τα προκριματικά στα οποία δεν χωράει αποτυχία.
- Οι θέσεις που η ομάδα βιάζεται να καλύψει είναι αυτές που δεν έχουμε παίκτες για τα επίσημα ματς.
Αριστερό μπακ δεν έχουμε κανέναν μετά την αποχώρηση του Μπάμπα, ενώ στην επίθεση ο Πολωνός θα είναι στο euro, το ίδιο κι ο Τσέχος που έτσι κι αλλιώς θα αποχωρήσει.
- Επόμενες θέσεις είναι αυτές που έχουμε αποχωρήσεις βασικών παικτών. Θα θέλουμε έναν χαφ(αρο) στη θέση του Καντουρί και ένα αριστερό εξτρέμ στη θέση του Τζόλη αν αποχωρήσει.
- Μετά οι θέσεις που παρότι έχουμε παίκτες, θέλουμε ποιοτική αναβάθμιση. Τερματοφύλακας, δεξί μπακ και 10άρ.
- Μετά ένα ακόμα αριστερό μπακ για να καλυφθεί και το βάθος στην πλευρά, και ίσως έναν ακόμα επιθετικό αν ο Σβιντέρσκι δεν ανανεώσει.
Με αυτά και με αυτά θα έχουμε φτάσει Αύγουστο. Εκεί πρέπει να μπουν οι τελευταίες πινελιές. Ένα ακόμα ποιοτικό χαφ, ίσως στόπερ αν κρίνει ο προπονητής πως Βαρέλα/Κρέσπο δεν είναι οι ίδιοι ή πως Μιχάι/Μιχαιλίδης δεν είναι στο επίπεδο που θέλει, και πιθανώς ένα εξτρέμ για περισσότερο βάθος.
Σύνολο:
8-9 μεταγραφές, και 1-3 τελικές πινελιές.
Και μέσα σε όλα αυτά έχεις ήδη ένα μεγάλο ρόστερ που πρέπει να μειωθεί με αποχωρήσεις και δανεισμούς, ενώ μπορεί να σκάσει καμιά πρόταση εκεί που δεν το περιμένεις (Ζίφκοβιτς, Ντούγκλας, Μιχαηλίδης).
Οι ανανεώσεις μπορούν να περιμένουν, με εξαίρεση τον Ζίφκο. Ιδανικά θα ήθελα να ανανεώσει πριν αρχίσει η μεταγραφική περίοδους ώστε να μην υπάρξει και πρόταση.