Gospi έγραψε:Μαλλον κανεις οτι δεν καταλαβαινεις.
Διοικητικα στελεχη που να εχουν υπευθυνη τους την οργανωση του αγωνιστικου πες μου.
Κανενας δεν φισβητησε την δουλεια του μαρκετινγκ κλπ.
Η συζητηση μας αφορα μονο στελεχη που εχουν αμεση επαφη με το αγωνιστικό τμημα.
Τωρα το να μου παρουσιαζεις τον Λουτσεσκου και το τιμ του που σημερα ειναι και σε 6 μηνες μπορει να ειναι Αλ Χιλαλ μαλλον κανεις πλακα...
Ξανασκεψου λοιπον τι ρωτησα και κανε μια προσπάθεια να απαντήσεις στην ουσια της ερωτησης με ειλικρινεια και οχι με υπεκφυγές.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειλικρινά ποια στελέχη έχουν άμεση επαφή με το αγωνιστικό τμήμα...??? μόνο ο τεχνικός διευθυντής(όταν υπάρχει) , ο γκαγκατσης και ο υπεύθυνος τύπου. Όλοι οι άλλοι δεν ασχολούνται με το ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ,που μας απασχολει. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι του 1960 και 70 που ο καθένας προωθούσε τα δικά του παιδιά...άλλαξαν αυτά.ουτε είναι ο ΠΑΟΚ του Μπατατούδη και του γουμενου που έπαιρναν τηλέφωνο γνωστούς ,εν ενεργεία δημοσιογράφους(?) , για να ρωτήσουν ποιον να πάρουν προπονητή.
Η ομάδα έχει μια φιλοσοφία που πηγάζει από τον ιδιοκτήτη της και αυτή είναι ότι πάμε τίμια και καθαρά να τους δείξουμε ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ότι είμαστε καλύτεροι. Ούτε δικαστικά, φάνηκε καθώς δεν κυνήγησε συκοφαντίες, ούτε επικοινωνιακά γιατί όσο και αν πολλοί το ονειρευόταν ο Δούκας δεν είναι καραπαπαρας...
Οπότε όπως ρωτάς σου απαντάω...ξανασκεψου από πού ξεκίνησε όλος αυτός ο προβληματισμός με τα στελέχη και την υποτιθέμενη υποστελέχωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ,για να καταλάβεις πως δημιουργούνται όλα αυτά τα ζητήματα από το πουθενά...μπας και τσιμπήσουμε θυμωμένο ακροατή ή τελικά ο Μάκης μας δώσει συνέντευξη ή ο Κυρ Κυρ βγει στο ράδιο να μας δώσει καμία μεταγραφή...
Είχαν κλείσει προπονητή μετά τον αγώνα με ληκια για την κανονική διάρκεια, και δεν το ήξερε κανείς τους.
Κατάλαβες τώρα γιατί για όλους αυτούς τα στελέχη δεν κάνουν?