Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
-
Re: TransferManiac
"Η Ομόνοια συνεχίζει τις μεταγραφικές της κινήσεις από την Ελληνική αγορά και επόμενος στόχος είναι ο Νίκος Αραμπατζής του ΠΑΟΚ"
ναι αλλά τσιρίλο με μπιζέρα μαζί κάνουν καλό ταίρι ανάλογα με το ματς στον κοντρέρας...άσε που το στυλ του θα βοηθήσει και τον μαλεζά γιατί μοιάζουν
k παιζει κ δεξι μπακ ο μπρουνο.οποτε χρειαστηκε στην αεκ το κανε πολυ καλα..εμενα απο την θητεια του εκει ως στοπερ μου αφησε πολυ καλη εικονα.πιο καλος απο τον μαλεζα σιγουρα.απο τον ζοαο δεν ξερω αφου δεν τον εχω δει αλλα εχω ακουσει πολυ καλα σχολια

Καλά θα το ξαναπώ.Είμαι λάτρης του Καμπιονάτο.Ο Τσιρίλλο ψηφίστηκε ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ αμυντικός του πρωταθλήματος φέτος και φυσικά στη χειρότερη 11άδα.
Είναι 10 κλάσεις κατώτερος του Αντράντε που αν ερχόταν μπορεί και να ήταν καλύτερος του Κοντρέρας.Σίγουρα θα πεθυμήσουμε τον Μάρκος Αντόνιο.Α....παίρνει και τις κάρτες του μια χαρά....

Είναι 10 κλάσεις κατώτερος του Αντράντε που αν ερχόταν μπορεί και να ήταν καλύτερος του Κοντρέρας.Σίγουρα θα πεθυμήσουμε τον Μάρκος Αντόνιο.Α....παίρνει και τις κάρτες του μια χαρά....

τον εχεις δει τον αντραντε φωτη???ειναι δηλ. τοσο καλος???
ειναι σιγουρο οτι χαλασε η μεταγραφη του???αν ναι ξερουμε λογο??

ειναι σιγουρο οτι χαλασε η μεταγραφη του???αν ναι ξερουμε λογο??

-