Pablo Gabriel García Pérez II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
praman

Re: Pablo Gabriel García Pérez II

Δημοσίευση από praman »

ariskatiforos έγραψε:το ξερουμε διοτι το ειπε ο ιδιος
Στις δηλώσεις που έχει κάνει, αυτές τουλάχιστον που έχω διαβάσει εγώ, αποφεύγει να αναφερθεί σε προσφορές που του έχουν γίνει από άλλες ομάδες.

Εάν εσύ έχεις διαβάσει κάτι παραπάνω, τότε ok.
ariskatiforos έγραψε:φτανει με τη θεοποιηση του ρουμανου
Θα μπορούσε κάλλιστα να σου πει κάποιος και το "φτάνει με τη θεοποίηση του Ουρουγουανού". Δεν βγάζουν άκρη τέτοιες κουβέντες.
ariskatiforos έγραψε:διοτι αν καταλαβα καλα ολοι περνατε ετσι στο ντουκου την αποχωρηση του κακαλατου κυπελλουχου παμπλο επειδη πιστευετε οτι με τον ρουμανο εχουμε στο τσεπακι τις επιτυχιες κ δεν υπαρχει ρισκο
Αφενός, σε κανένα ντούκου δεν περνάει το @ρχιδάτο Κύπελλο του Πάμπλο, και αφετέρου, σαφώς και δεν μπορεί να μας εγγυηθεί κάτι η επιστροφή του Λούτσε. Το εάν είναι η σωστή η λάθος, είναι κάτι υποκειμενικό, και μπορεί να το κρίνει ο καθένας βάσει των δικών του κριτηρίων.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

ariskatiforos έγραψε:...
Φιλε νομιζω οτι εισαι all over the place που λενε κι οι Αγγλοι. Σου ανεφερα πολλα παραδειγματα προπονητων που ειτε δεν ηταν παικτες, ειτε δεν εκαναν σοβαρη καριερα, γιατι εβαλες ως κριτηριο το οτι ο Γκαρσια ειχε πιο πολλες παραστασεις απο τον Λουτσεσκου ως παικτης. Ε δεν εχει σημασια, εχει αποδειχθει αυτο οτι κι αν λεμε, παμε παρακατω. Οι αγωνες που επαιξε στην Ρεαλ δεν λενε κατι. Θεωρειται μια αποτυχημενη μεταγραφη, δεν επιασε στο πολυ υψηλοτερο επιπεδο, κι οτι ιδεες κι αν ακουσε απο προπονητη (Οπου παλι ειχε προπονητες της σειρας, τον Λουξεμπουργκο κι εναν υπηρεσιακο) δεν θα προλαβαιναν να κατασταλλαξουν στο μυαλο του. Για να μην αναφερθω στο ποσο πολυ εχει μεταμορφωθει το αθλημα απο το 2005 ως το 2020. Οι προπονητες που πετυχαινουν ειναι κατα κανονα αυτοι που εχουν μαθει την δουλεια σωστα. Στο πολυ υψηλο επιπεδο, βγαινουν απο 4-5 χωρες με παραδοση, κι ειτε εχουν μαθητευσει διπλα σε κορυφαιους προπονητες ως βοηθοι, συνεργατες, κλπ, ειτε εχουν αποφοιτησει απο σπουδαια σχολη. Στο αμεσως πιο κατω επιπεδο, βλεπουμε κυριως προπονητες απο κορυφαιες ποδοσφαιρικα Ευρωπαϊκες χωρες, που λογω παραστασεων στον χωρο εργασιας τους, φτανουν να εξελιχθουν σε σπουδαιους. Τετοιες παραστασεις εχουν οσοι προπονουν σε Ισπανια, Ιταλια, και Γερμανια, καθως και δευτερευοντως σε Πορτογαλια. Ο Λουτσεσκου δεν ειναι κορυφαιος, αλλα ειναι εμπειρος, εχει μαθει την δουλεια κι απο τον (κορυφαιο) πατερα του, εχει ασχοληθει πολυ, εχει τριφτει με το αθλημα, κι εχει Ιταλικο επιτελειο. Ανηκει στην αμεσως απο κατω κατηγορια, τους ανθρωπους που μπορει να τους ελειπαν τα τοπ προσοντα, αλλα δουλεψαν, ανοιξαν το μυαλο τους, απεκτησαν εμπειρια σταδιακα, και δεχτηκαν να πλαισιωθουν απο ειδικους που αναλαμβανουν συγκεκριμενα κομματια της προπονησης. Δεν γινεται να υπαρξει συγκριση με εναν ανθρωπο που δουλεψε 6 μηνες μονο, δεν εχει παραστασεις, δεν εχει εμπειριες, δεν εχει καν ενα διπλωμα, κλπ κλπ. Καταλαβαινω οτι μερικοι ειστε τοσο ΠΑΟΚ οσο Γκαρσια τελευταια, αλλα δεν κανετε καλο ουτε στον ιδιο τον Γκαρσια με τετοιες συγκρισεις. Για να βελτιωθει θα πρεπει να ακολουθησει αλλο δρομο.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

η τσελσι καποτε πηρε το πιο απροσδοκητο τσ λ κοντρα στη μπαγερν με απειρο πρωτοεμφανιζομενο προπονητη... η παπαγαλια δε κανει καλο κ δε θα μπω σε περαιτεερω αναλυση ...δεν υπαρχουν κανονες κ συνταγες επιτυχιας στο ποδοσφαιρο..
οσον αφορα την αποθεωση,Ποια αποθεωση?εγώ βλέπω μια εμμονικη προσπαθεια απαξιωσης κ αποκαθηλωσης ενος τεραστιου κεφαλαιου της ομαδασ αγωνιστικα κ έξω αγωνιστικά που είναι 13 χρονια μαζι μας για χάρη ενός μισθοφορου περαστικου
Ελπιζω να μην αποδειχθεί ο Χιμένεθ του ΠΑΟΚ ο πρωην της ξανθης γιατί το ενστικτο μου αυτό λέει
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

ariskatiforos έγραψε:δεν αρκει ειπα οτι δινει καλυτερη αφετηρια δηλαδη ποσο πιο 50ρακια να το κανουμε
το ξερουμε διοτι το ειπε ο ιδιος
αν πιστευετε οτι ο ρουμανος θα ερχοταν σ εμας επειδη μας αγαπαει ενω θα ειχε σοβαρη προταση απο σοβαρο πρωταθλημα κ ομαδα καταληγω στο οτι τζαμπα συζηταμε
καναμε θεο εναν μισθοφορο που τη χρονια του κλεμμενου επρεπε να το ειχε κλειδωσει αν αυτου φτασαμαε σ ενα αθλιο παιχνιδι που ημουν μεσα , με την αεκ υστερα απο 90 λεπτα αθλιας εμφανισης χωρις υποψια ευκαιριας , να φτασουμε στο 90 να κρεμομαστε απο τα απιδια του καθε κομινη σε ματς τιτλου τελικο στην εδρα αου με κοσμο
μετα εφαγε κ τη φαπα απο τον αστερα..στο πρωταθλημα δε πηρε διπλο οακα με αεκ δεν νικησε ποτε τον ρουλη στη τουμπα κ στο χαριλαου τον εσωσε ο αγιος πασχαλακης κ ο αγιος πριγιοβιτσ
Επισησ ας μην εμπαινε το σουτ απο τα αστερια του βιερινια η ασ μην εβγαζε ο πασχαλακης τα αδιανοητα στο καραισκακη κ δεν εβαζαν αυτοι το πιο γελοιο αυτογκολ κ θα ειμασταν χλωμοι στη πρωτη χρονια του μαρτινσ
φτανει με τη θεοποιηση του ρουμανου
εγω θα του δωσω πιστωση προσωπικα μια σεζον αν δε παρει τιποτα θα ειναι αποτυχημενος
διοτι αν καταλαβα καλα ολοι περνατε ετσι στο ντουκου την αποχωρηση του κακαλατου κυπελλουχου παμπλο επειδη πιστευετε οτι με τον ρουμανο εχουμε στο τσεπακι τις επιτυχιες κ δεν υπαρχει ρισκο
Χωνεις εσυ, σαν αριςκατιφορος, 100 μαρουλια ζεστα ζεστα, ολα αυτα τα χρονια, και τον μαρτη μηνα, παιζεις αθλια μπαλα με τον παμπλο, σε καθεται η ευκαιρια με τον λουτσο...

ΤΗΝ ΑΡΠΑΖΕΙΣ, ΝΑΙ Η ΟΧΙ;
ariskatiforos

την αρπαζω απο τον μαρτιο η αλλιως κ με την εξελιξη που ειχε η χρονιια δεν την αρπαζω καθολου
σιγουρα δε θα αλλαζα τον παμπλο μετα απο αυτα που μου εδειξε
αγωνιστικα κ μονο εγω ειδα υψηλοτερο ταβανι κ θεωρω το επιτευγμα του παμπλο με τις συνθηκες που ανελαβε το ροστερ κ ολα τρομακτικο
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Tolaros έγραψε:
gika έγραψε: To ότι έστειλες τον παικταρά Π. Γκαρσία να κλείσει την καριέρα του στην Ξάνθη είναι άλλη μια μαύρη ιστορία για την ομάδα. Σαν να διώχνεις τώρα τον Αντρέ και να τον στέλνεις στον Παναιτωλικό.
Σταματήστε ρε τις βλακείες, τι ψέματα λες μωρέ και διαμορφώνεις κι άποψη?
Ποιος έδιωξε μωρέ τον Γκαρσία, άντε τι άλλη μπαρούφα θα διαβάσουμε.
Του προτείναμε πόστο δεν ήθελε, του είπαμε να κάτσει όσο θέλει, πάλι δεν ήθελε, ήθελε να παίζει.
Ε δεν ξέραμε να βάζουμε τον Γκαρσία που δεν μπορούσε πλέον βασικό με το ζόρι για να μη λερώσουμε την ιστορία του ΠΑΟΚ. Μόνος του ζήτησε να πάει μπας και παίζει, ούτε εκεί έπαιζε και σταμάτησε.
Άντε έχουμε σαλέψει δε μιλάμε , γίνατε εσείς κριτές της ιστορίας και της ηθικής του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΑΟΚ
Ευτυχώς υπάρχει ελπίδα, γιατί κ εμείς που δεν είμασταν κατά της παραμονής Πάμπλο στο τέλος κοντεύουμε να σαλέψουμε
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

ariskatiforos έγραψε:Ο Ρουμάνος που μας φόρτωσε τη φυρα τον ζιφκο ,υπεύθυνο για πολλά από τα δεινά που τράβηξε αγωνιστικά η ομάδα τη τελευταία διετία με τις κουνελιες του καθώς το έλλειμα οξυδέρκειας στην ομάδα του έδωσε το δικαίωμα να τις κάνει ξανά κ ξανά βγάζοντας τη ψυχή μας μέχρι επιτέλους να το καταλάβει κ ο τελευταίος
Ο Ρουμάνος υπολείπεται ποδοσφαιρικά κ είναι μια τρίχα από τα αχαμνά του παμπλο που έπαιξε μπάλα στο υψηλότερο επίπεδο έχοντας συμπαίκτες τέρατα στο ποδοσφαιρικό στερέωμα
Ο Ρουμάνος απέκτησε οντότητα στον ΠΑΟΚ καθώς πριν ήταν ένα τίποτα που βολόδερνε σε ομαδούλες
Ο Ρουμάνος έκανε ότι έκανε βασιζόμενος σε ακριβοπληρωμένο ρόστερ κ δεν άφησε παρακαταθήκη ούτε ένα παίκτη από τις ακαδημίες
Είμαι πολύ στεναχωρημένος κυρίως γιατί θεωρώ ότι κάνουμε λάθος επιλογή καθαρά αγωνιστικΑ
Σ άλλη περίπτωση θα ήμουν ικανοποιημένος με την επιστροφή
Τώρα όμως θεωρώ ότι θα βγούμε ζημιωμένοι
Οι προφανείς λύσεις κ οι απλοϊκοί συλλογισμοί ως απαντηςεις ,όπως ότι φέρνουμε τον ρουμανο για να μειώσουμε το ρίσκο συνήθως ε αποδεικνύονται λάθος
Προσωπικά θεωρώ αφήνοντας έξω όλα τ αλλά περί αδικίας κλπ κλπ ότι ο παμπλο ήταν η ενδεδειγμένη λύση για να προχωρήσουμε ορθά κ αποτελεσματικά στο μέλλον της αυτάρκειας κ της επιτυχίας κ της σταθερότητας
Δεν θα χε πολύ ενδιαφέρον να πάει να προπονήσει ο Πάμπλο κάποια ομάδα στην Αραβία ακόμα και την Αλ Αιν -αν τον πάρει- έτσι για να βγάλουμε και κάποια συμπεράσματα? Καθαρά αγωνιστικά δεν είπες? Καθαρά αγωνιστικά λοιπόν.
Δεν υποτιμώ το που μπορεί να φτάσει ο Πάμπλο προπονητικά αν και είναι πιθανό λόγω ταμπεραμέντου να μην ξεπεράσει ποτέ την μετριότητα, εμείς είδαμε κάποια δείγματα στην αρχή αρχή και στο πολύ τέλος, σε όλο το ενδιάμεσο οι περισσότεροι θέλαμε να φύγει μια ώρα αρχίτερα -προπονητικά-, αλλά γιατί πρέπει να είναι μόνο σ εμάς τα προπονητικά του ένσημα? Γιατί δεν πάει κάπου αλλού να δείξει όλα αυτά τα υπέροχα που λες? Για εξήγησέ μου
Καλά το να τον συγκρίνεις με τον Ρουμάνο είναι λίγο αστείο θεωρώ ότι έγραφες εν βρασμώ
ariskatiforos

καθολου εν βρασμω
θεωρω οτι ο ρουμανος αν αναλαμαβνε καπακι μετα τον ζωγραφο με το υπαρχον ροστερ θα τον τρεχαμεμε τις κλωτσιες στο τελος της χρονιας
εγω δε στεναχωριεμαι για τον παμπλο στεναχωριεμαι διοτι θεωρω αυτο που γινεται πισωγυρισμα σ ενα αβεβαιο παρελθον ενω το τελειωμα της χρονιας σκιαγραφησε ενα πολυ γλυκο μελλον πολυ ΠΑΟΚ
με προπονητη σαρκα εκ σαρκας με παικτες μερικους απο το ασπρομαυρο μποστανι κ με ασπρομαυρη καρδια
ενα μελλον καυλα με αληθινη προοπτικη αυταρκειας
ο παμπλιο με στηριξη στο μπατζετ κ μεταγραφες θεωρω οχι αβασιμα οτι θα μας εκανε να τριβουμε τα ματια μας
οσον αφορα την ερωτηση βεβαια θα παρακολουθουμε την εξελιξη του παμπλο δεν ειπε κανεις το αντιθετο
εμενα ο ΠΑΟΚ ομως με νοιαζει κ θεωρω λαθος την επιλογη του ιβαν κ παραταιρη
κ εννοειται οως δε θα περιμενω στη γωνια την αποτυχια της ομαδας ,το αντιθετο
κατι τετοια τα κανουν αλλοι που ξεφτιλοζαν ανελεητα με αχαριστια τον πασχαλακη στο νημα του μεχρι ν αρχισουν τις κωλοτουμπες
μακαρι να κανουμε μεγαλες επιτυχιες κ ουτε με νοιαζει αν βγω λαθος
απλα το ενστικτο κ η λογικη μου λεει οτι κανουμε λαθος
το ηξερα για ρουμανο μηνες πριν
το πρωτο μου μηνυμα ηταν υπομονη ολα για καλο γινονται προχτες που εγινε επισημη η επιστροφη δεν εχω εμπαθεια καμια απλα αναλυοντας στο μυαλο μου τα δεδομενα τελικως κατεληξα οτι ειναι λαθος το πισωγυρισμα
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Οκ σε παρεξήγησα, νομίζω μπορούμε να συνεννοηθούμε.
Ναι κ εμένα με παραξένεψαν πολλές επιλογές του, όπως λες η έμφασή του στο να μείνουν Κάνιας Σάχοφ ή έστω ένας απ τους δύο αλλά ούτε εγώ ούτε εσύ δεν είμαστε προπονητές, κάτι παραπάνω θα ξέρει ο άνθρωπος. Άλλωστε σε δύο χρόνια μας έφερε ΔΥΟ ντάμπλ και το ένα αήττητο!
Αν ήσουν Σαββίδης και έλεγες θέλω το πρωτάθλημα κατά βάθος το ξέρεις κ ας μην το παραδέχεσαι ότι δεν υπάρχει καταλληλότερη επιλογή από αυτόν ή κάποιον σαν τον Σάντος. Έξυπνοι άνθρωποι σαν κ αυτόν θα βρούνε λύσεις αργά ή γρήγορα, τώρα από εμάς μόνο υπομονή θέλει.
Για τον Γκαρσία ναι να παρακολουθούμε την εξέλιξη του αλλά όσο δεν έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ ελάχιστα με νοιάζει τι κάνει και τι δεν κάνει, ΠΑΟΚ είμαστε όχι Γκαρσία ΕΠΕ
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Συνεχίζει να μου φαίνεται αδιανόητο το γεγονός ότι μόλις μια εβδομάδα μετά από έναν από τους πιο μάγκικους, τους πιο αντρίκιους, τους πιο ΠΑΟΚ τίτλους που θυμάμαι, με αντίπαλο τον πουστόγαυρο μέσα στη χαβούζα, μόλις μια εβδομάδα μετά την ταπείνωση αυτού του καρκινώματος που ακούει στο όνομα "θρήνος", ο προπονητής της ομάδας που τα πέτυχε όλα αυτά, και συνάμα μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσωπικότητα στην ιστορία του ΠΑΟΚ, αντί να δρέπει τις δάφνες της επιτυχίας του, αντί να κάνει ολιγοήμερες διακοπές, σκεπτόμενος με ηρεμία το πώς θα χτίσει την υπερομάδα που φαντάζεται, για να σαρώσει σε όλα τα επίπεδα την επόμενη χρονιά, όχι μόνο έχει απολυθεί με τρόπο που όλοι συμφωνούμε ότι ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ για οποιονδήποτε, πόσο μάλλον για μια σημαία της ομάδας, αλλά έχει κυριολεκτιΚά ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ από παντού. ΚΑΜΙΑ αναφορά στον Γκαρσία πουθενά, ζει, πέθανε, μένει, φεύγει, ΚΑΝΕΝΑ ρεπορτάζ, κανένας τίτλος εφημερίδας, τίποτα. Σιγή ασυρμάτου.
Μια εβδομάδα μετά, και στα @@ μας κι εμάς τι έγινε και τι θα γίνει με τον άνθρωπο που τόσο στις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, όσο και στους πανηγυρισμούς εντός και εκτός γηπέδου, όσο και στις εκδηλώσεις λατρείας προς το πρόσωπο του, αλλά και στους πανηγυρισμούς όλων των ποδοσφαιριστών, που από συνονθύλευμα ατάκτων και σκορπιοχώρι, μεταμορφώθηκαν σε ενιαίο και συμπαγές σύνολο, σε ΟΜΑΔΑ, αλλά και σε τόσες άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν, μας έδειξε στο βλέμμα του το τι θα πει ΠΑΟΚ.
Ευχαριστούμε πολύ για τις υπηρεσίες σας κύριε Γκαρσία μας, τον μπούλο τώρα.
Ε να που ζήσαμε να το δούμε κι αυτό.
ariskatiforos

Θα τη παρακολουθώ κ λόγω ΠΑΟΚ γιατί ποτε δε ξερεις κ από περιέργεια....ξέρω καλά τι είμαστε κ τι δεν είμαστε το εξήγησα ξεκάθαρα πιστεύω ...σίγουρα δεν είμαστε όμως κ μιρτσεα ραζβαν ΠΑΕ έτσι ;γιατί έχω αρχίζει να μπερδεύομαι περί το ποιος τελικά είναι πρόσωπολατρης...
Κατά τα αλλά +1926 στον από πάνω αδερφό
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

rainmaker έγραψε:Αυτό είναι εντελώς άσχετο

Υποτίθεται η γκρίνια που προέκυψε δεν σχετίζεται με πρόσληψη ραζβαν
Η γκρινια εχει 3 αναγνωσεις αναλογα με το εκάστοτε μελος που την εκφραζει.
1.Αυτοι που βλεπουν λαθος την απομάκρυνση Γκαρσια γιατι τον θεωρουν ικανο για το επομενο βημα και καλυτερο του Λουτσε.
2. Αυτοι που στραβωσαν με τον τροπο που απομακρυνθηκε ο Γκαρσια και το χρονικο σημειο που εγινε αυτο, παρολο που θεωρουν καλυτερη λυση τον Λουτσεσκου.
3. Αυτοι που στραβωσαν με τον τροπο απομακρυνσης του Γκαρσια και στον οποιο τροπο βλεπουν να αντικατοπτριζεται η εν γενει προβληματικη λειτουργια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Εγω προσωπικά ειμαι στην τριτη κατηγορια.
Δεν με νοιαζει αν ο Λουτσεσκου ή ο Γκαρσια ειναι καλυτερος.
Με ενοχλησε ο τροπος και φυσικα με ενοχλει που διαπιστωνω πως η ΠΑΕ υπολειτουργει σε ολους τους τομεις του αγωνιστικου και αυτο εχεις και ως αποτελεσμα να διαχειριζονται τοσο λαθος ακομη και λεπτα ζητηματα οπως αυτο της απομακρυνσης του Γκαρσια.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

απο μια διαφορετικη οπτικη, ο Γκαρσια δεν ηταν εμπορικος καθολου, ελεγε συνεχεια για δουλεια δουλεια χωρις ποδοσφαιρικες σαλτσες.. στο τελος ειπε μαλιστα πως μιλαει στην καμερα της νοβα μονο γιατι πρεπει.. ο δε ρεπορτερ του καναλιου στον αγωνιστικο χωρο μετα τη ληξη των παιχνιδιων, απο αγωνα σε αγωνα εμοιαζε ολο και πιο τρακαρισμενος, ολο και πιο τρομοκρατημενος..
Λετε να εβαλε και η νοβα το χερακι της ωστε να φτασουμε στην απομακρυνση; με την εννοια οτι τοσα χρηματα σας δινουμε και ο προπονητης σας δε θελει ουτε δηλωσεις να κανει;..η αληθεια ειναι οτι ο Γκαρσια παρα ηταν ινδιανος στο φαρ ουεστ του ελλ. ποδοσφαιφου.
Ο Λουτσε απ την αλλη ξερει καλυτερα να παιζει τους δημοσιογραφους, ειναι κατα καποιο τροπο πιο εμπορικος και ας τα χωνει οταν πρεπει.

αυτο ομως που δεν καταλαβαινω καθολου ειναι για πιο λογο την αποφαση για τον προπονητη να την παρει ο Ιβαν. Αλλη ειναι η δουλεια του Ιβαν και οχι να παιρνει τετοιες αποφασεις καθως φαινεται οτι απο μπαλα δεν σκαμπαζει.. αυτες οι αποφασεις θα πρεπει να λαμβανονται απο ατομα που γνωριζουν απο ποδοσφαιρο, αλλα ολ αυτα εγιναν χωρις να υπαρχει τεχνικος διευθυντης..
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Καμία μα καμία σχέση τότε με Τώρα..εάν τα θυμάσαι τα γεγονότα. Εν τω μεταξύ για την Λάουρα είπα τον Γκαρσία τον καραγουσταρω. Δεν ήξερα όμως ότι πρέπει μαζί με αυτόν να γουστάρω την γυναίκα του, τον θείο του, τον αδερφό του, ή κ γω δεν ξέρω ποιον άλλο[/quote]Δε ξέρεις πόσο γουσταρα όταν τα διάβασα όλα σήμερα με Τσιριγώτη 2014.
Πιστεύω ότι ακόμη μιλάω με το ίδιο άτομο, και απλά δέχομαι ότι οι καιροί αλλαξανε.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote]

Ακριβώς με το ιδιο άτομο μιλας φίλε.
Κ τον μπανε γούσταρα με τρέλα ως παίχτη, αλλά ως προπονητής δεν μου έκανε. Όσο για τον Πάμπλο εάν είχε γίνει μαλακια δεν θα το έλεγε; ;γιατί σωπαινει; ;
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Εγω φοβαμαι την ωρα που θα ερθει η πρωτη ισοπαλια. Οσοι βλεπουν με μισο ματι τον Λουτσο θα ξεσπαθωσουν και τα φαγωθουμε χειροτερα μεταξυ μας. Για το μονο που ειναι σιγουρος ειναι πως δεν τα ξερουμε ολα ωστε να σταυρωσουμε τον ενα και να θεοποιησουμε τον αλλον. Δεν ξερουμε για τι εφυγε ο Λουτσος και δεν ξερουμε τι ειχε συζητησει ο Παυλαρας. Και μενα με χαλασε το αδειασμα του "δικου μας" Παυλαρα που δεν ειχε την ευκαιρια που ειχαν ολοι πριν απο αυτον στμπεριλαμβανομενου του "προπονητη της Ξανθης" που ειχε την ευκαιρια του να γινει ο καλυτερος προπονητης μας ολων των εποχων. Σιγουρα δεν εχει την υποχρεωση ο Ιβαν να μας πει γιατι εφυγε ο Ιβιτς (μακραν ο πιο σωστος προπονητης μας κατα τη γνωμη μου) ή αν εφταιγε ο Γιωργης ή τα πετροδολαρα το 19. Δεν ξερουμε ακομα το τι ηξερε ο Παυλαρας και αν του ειχαν υποσχεθει κατι. Ευχη μου ειναι να μην χαθει για την ομαδα ωστε να εχει την ευκαιρια του στο κοντινο μελλον. Ελπιδα μου ειναι ο Ιβαν να προστατεψει την ομαδα εξω απο το γηπεδο γιατι ουτε ο Κλοπ δεν μας σωνει αν συνεχιστει το ιδιο μοτιβο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”