Pablo Gabriel García Pérez II
- paok re niamou
Re: Pablo Gabriel García Pérez II
Τι να ηρεμήσεις ?
Εδω δεν μας άφησαν νσ χαρούμε τελικό με τον βόθρο κσι γκολ στο 90'.
Σε κανονική περίπτωση θα είχαμε σηκωμαρες μέχρι τον 15αυγουστο και χουλιαμα καθε μέρα.
Αλλα ειπαμε ΠΑΟΚ ΕΊΣΑΙ
Δεν βγήκε τυχαία αυτό
Εδω δεν μας άφησαν νσ χαρούμε τελικό με τον βόθρο κσι γκολ στο 90'.
Σε κανονική περίπτωση θα είχαμε σηκωμαρες μέχρι τον 15αυγουστο και χουλιαμα καθε μέρα.
Αλλα ειπαμε ΠΑΟΚ ΕΊΣΑΙ
Δεν βγήκε τυχαία αυτό
-
mbison
H αποψη μου ειναιmakispaspartou έγραψε:Θέλω να μου λύσετε δύο απορίες.
1. Γιατί ο Γκαρσία σε κάθε του δήλωση ευχαριστεί την οικογένεια Σαββίδη?
2. Γιατί ο Γκαρσία μέχρι τώρα δεν έχει πάρει δίπλωμα Uefa pro?
1. Ζει σαν ινδιάνος, είναι ολιγαρκής στα υλικά αγαθά. Οπότε το ότι ζει από το ποδοσφαιρο τοσα χρόνια αφου σταματησε τη μπάλα, νιωθει την αναγκη να ευχαριστησει τον εργοδοτη του. Γιατι ισως πιστευε ότι μετα τη μπάλα θα γινόταν ψαρας ή κυνηγός. Ο ΠΑΟΚ του εδωσε την ευκαρία να κάνει αυτό που προτιμά κ λογω χαρακτηρα δεν χανει την ευκαιρια να ευχαριστεί.
2. Υπάρχει δήλωση κάποιου μανατζερ του ότι αργει επειδη προσπαθει να το βγαλει στα ελληνικά.
- Shivaspace
επίσης πέρα απ το ποδοσφαιρικό κομμάτι, ο Πάμπλο προοσπάθησε να ξυπνήσει και να δώσει δύναμη στον κόσμο του ΠΑΟΚ, ξέρετε μας περάσενε από κατι επιτροπές, περνάμε πανδημία.. Η έντασή του, η όλη του συμπεριφορά οι κινήσεις του ήταν τέτοιες αφυπνηστικές και αυτός ο προπονητής αποκαλέστηκε ακόμη και ύπνος..είναι ή δεν είναι μετά ιερό πρόσωπο ?
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Ντροπη να περνανε τετοια μηνυματατσιριγωτης έγραψε:Αυτή τη Λάουρα αρχίζω να τη σιχαίνομαι .....
Θα ήθελες τέτοια υποστηρικτική γυναίκα αλλά ατυχησες???τσιριγωτης έγραψε:Αυτή τη Λάουρα αρχίζω να τη σιχαίνομαι .....
Δεν πειράζει δεν είσαι ο μόνος. Υπομονή.
Ρε σείς μάγκες παρακαλέσαμε ευγενικά να σταματήσουμε όλοι τις αντιπαραθέσεις ...
Η ομάδα έκανε την επιλογή της ... τέλος ... η καυλα πέταξε εντός λίγων ημερών ... τέλος πάλι
Και σείς γράφετε σχόλια μέχρι και για τις γυναίκες ;; Και μάλιστα για τέτοιες γυναίκες μορφές αποδεδειγμένα
Από παοκτσηδες δεν το περίμενε πραγματικά ... εάν δεν νοιωθετε ποσο λάθος είστε κάποιοι τι να πω
Η ομάδα έκανε την επιλογή της ... τέλος ... η καυλα πέταξε εντός λίγων ημερών ... τέλος πάλι
Και σείς γράφετε σχόλια μέχρι και για τις γυναίκες ;; Και μάλιστα για τέτοιες γυναίκες μορφές αποδεδειγμένα
Από παοκτσηδες δεν το περίμενε πραγματικά ... εάν δεν νοιωθετε ποσο λάθος είστε κάποιοι τι να πω
Άρα μερικοί τίτλοι μπορούν να μας αλλάξουν τελικά, έως να μας κάνουν άλλους ανθρώπους.τσιριγωτης έγραψε:Αυτή τη Λάουρα αρχίζω να τη σιχαίνομαι .....

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ομολογώ πάντως ότι τα είχα ξεχάσει εκείνα τα σκηνικά.
Ξαναζούμε την ίδια ιστορία, δεν πειράζει, προς γνώση και συμμόρφωση.
Όποιος θέλει ας τα ρίξει μια ματιά τα γεγονότα Ιουλίου Αυγούστου 2014 με το πρωινό καφεδάκι, υπάρχουν πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις.
Όλα τριγύρω αλλαζουνε, κι όλα τα ίδια μένουν.
Ξαναζούμε την ίδια ιστορία, δεν πειράζει, προς γνώση και συμμόρφωση.
Όποιος θέλει ας τα ρίξει μια ματιά τα γεγονότα Ιουλίου Αυγούστου 2014 με το πρωινό καφεδάκι, υπάρχουν πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις.
Όλα τριγύρω αλλαζουνε, κι όλα τα ίδια μένουν.
- Sick Bastard
Έτσι νομίζεις μικρέ κι ανόητε cellophan.cellophan έγραψε:Φοβερά πράγματα βλέπω. 2-3 μέρες μετά. Άντε να απαντήσει ο άνθρωπος τι θα κάνει, αν θα πάρει το μπλε (80%) ή το κόκκινο χάπι (20%) δηλαδή, για να δούμε και εμείς οι υπόλοιποι πότε θα ηρεμήσουμε από αυτά που ακούμε.
Θα ηρεμήσουμε λέει.
Αν πάρει το μπλε θα έχουμε ''τι έγινε μάγκες, τώρα που πήρε το μπλε χαπι είναι καλός/κακός ο Γκαρσία (και κατά συνέπεια ο Ιβάν;)
Αν πάρει το κόκκινο θα έχουμε' ''τι έγινε μάγκες, τώρα που πήρε το κόκκινο χαπι είναι καλός/κακός ο Γκαρσία (και κατά συνέπεια ο Ιβάν;)

Προκύπτει ενδιαφέρον της ισπανικής Καρταχένα (Σεκούντα Ντιβιζιόν) για τον Π. Γκαρσία! Αν πας Παυλάρα μου, ο ΠΟΡΚΥ-5 σου εύχεται τα καλύτερα..!! Κι όπως είδα κι αυτοί ασπρόμαυρα φοράνε...
-
τσιριγωτης
Parolos έγραψε:Άρα μερικοί τίτλοι μπορούν να μας αλλάξουν τελικά, έως να μας κάνουν άλλους ανθρώπους.τσιριγωτης έγραψε:Αυτή τη Λάουρα αρχίζω να τη σιχαίνομαι .....
Καμία μα καμία σχέση τότε με Τώρα..εάν τα θυμάσαι τα γεγονότα. Εν τω μεταξύ για την Λάουρα είπα τον Γκαρσία τον καραγουσταρω. Δεν ήξερα όμως ότι πρέπει μαζί με αυτόν να γουστάρω την γυναίκα του, τον θείο του, τον αδερφό του, ή κ γω δεν ξέρω ποιον άλλο
-
ariskatiforos
Ο Ρουμάνος που μας φόρτωσε τη φυρα τον ζιφκο ,υπεύθυνο για πολλά από τα δεινά που τράβηξε αγωνιστικά η ομάδα τη τελευταία διετία με τις κουνελιες του καθώς το έλλειμα οξυδέρκειας στην ομάδα του έδωσε το δικαίωμα να τις κάνει ξανά κ ξανά βγάζοντας τη ψυχή μας μέχρι επιτέλους να το καταλάβει κ ο τελευταίος
Ο Ρουμάνος υπολείπεται ποδοσφαιρικά κ είναι μια τρίχα από τα αχαμνά του παμπλο που έπαιξε μπάλα στο υψηλότερο επίπεδο έχοντας συμπαίκτες τέρατα στο ποδοσφαιρικό στερέωμα
Ο Ρουμάνος απέκτησε οντότητα στον ΠΑΟΚ καθώς πριν ήταν ένα τίποτα που βολόδερνε σε ομαδούλες
Ο Ρουμάνος έκανε ότι έκανε βασιζόμενος σε ακριβοπληρωμένο ρόστερ κ δεν άφησε παρακαταθήκη ούτε ένα παίκτη από τις ακαδημίες
Είμαι πολύ στεναχωρημένος κυρίως γιατί θεωρώ ότι κάνουμε λάθος επιλογή καθαρά αγωνιστικΑ
Σ άλλη περίπτωση θα ήμουν ικανοποιημένος με την επιστροφή
Τώρα όμως θεωρώ ότι θα βγούμε ζημιωμένοι
Οι προφανείς λύσεις κ οι απλοϊκοί συλλογισμοί ως απαντηςεις ,όπως ότι φέρνουμε τον ρουμανο για να μειώσουμε το ρίσκο συνήθως ε αποδεικνύονται λάθος
Προσωπικά θεωρώ αφήνοντας έξω όλα τ αλλά περί αδικίας κλπ κλπ ότι ο παμπλο ήταν η ενδεδειγμένη λύση για να προχωρήσουμε ορθά κ αποτελεσματικά στο μέλλον της αυτάρκειας κ της επιτυχίας κ της σταθερότητας
Ο Ρουμάνος υπολείπεται ποδοσφαιρικά κ είναι μια τρίχα από τα αχαμνά του παμπλο που έπαιξε μπάλα στο υψηλότερο επίπεδο έχοντας συμπαίκτες τέρατα στο ποδοσφαιρικό στερέωμα
Ο Ρουμάνος απέκτησε οντότητα στον ΠΑΟΚ καθώς πριν ήταν ένα τίποτα που βολόδερνε σε ομαδούλες
Ο Ρουμάνος έκανε ότι έκανε βασιζόμενος σε ακριβοπληρωμένο ρόστερ κ δεν άφησε παρακαταθήκη ούτε ένα παίκτη από τις ακαδημίες
Είμαι πολύ στεναχωρημένος κυρίως γιατί θεωρώ ότι κάνουμε λάθος επιλογή καθαρά αγωνιστικΑ
Σ άλλη περίπτωση θα ήμουν ικανοποιημένος με την επιστροφή
Τώρα όμως θεωρώ ότι θα βγούμε ζημιωμένοι
Οι προφανείς λύσεις κ οι απλοϊκοί συλλογισμοί ως απαντηςεις ,όπως ότι φέρνουμε τον ρουμανο για να μειώσουμε το ρίσκο συνήθως ε αποδεικνύονται λάθος
Προσωπικά θεωρώ αφήνοντας έξω όλα τ αλλά περί αδικίας κλπ κλπ ότι ο παμπλο ήταν η ενδεδειγμένη λύση για να προχωρήσουμε ορθά κ αποτελεσματικά στο μέλλον της αυτάρκειας κ της επιτυχίας κ της σταθερότητας
Συγγνώμη αλλά αυτά δεν είναι επιχειρήματα. Έ Λ Ε Ο C με τον ανορθολογισμό.ariskatiforos έγραψε: Ο Ρουμάνος υπολείπεται ποδοσφαιρικά κ είναι μια τρίχα από τα αχαμνά του παμπλο που έπαιξε μπάλα στο υψηλότερο επίπεδο έχοντας συμπαίκτες τέρατα στο ποδοσφαιρικό στερέωμα
Το πού και με ποιους έπαιξε μπάλα κάποιος, έχει μηδενική αξία ως προς τις προπονητικές του ικανότητες.
Ο Λουτσέσκου στο βιογραφικό του ως προπονητής πριν τον ΠΑΟΚ έχει φτάσει στους 8 του τοτε Κυπέλλου Ουέφα.
Κανείς, σίγουρα όχι εγώ πάντως, δεν υποστηρίζει να μην γίνεται κριτική στον Λουτσέσκου, να γίνεται σε μια λογική βάση όμως.
Δε ξέρεις πόσο γουσταρα όταν τα διάβασα όλα σήμερα με Τσιριγώτη 2014.τσιριγωτης έγραψε:Parolos έγραψε:Άρα μερικοί τίτλοι μπορούν να μας αλλάξουν τελικά, έως να μας κάνουν άλλους ανθρώπους.τσιριγωτης έγραψε:Αυτή τη Λάουρα αρχίζω να τη σιχαίνομαι .....
Καμία μα καμία σχέση τότε με Τώρα..εάν τα θυμάσαι τα γεγονότα. Εν τω μεταξύ για την Λάουρα είπα τον Γκαρσία τον καραγουσταρω. Δεν ήξερα όμως ότι πρέπει μαζί με αυτόν να γουστάρω την γυναίκα του, τον θείο του, τον αδερφό του, ή κ γω δεν ξέρω ποιον άλλο
Πιστεύω ότι ακόμη μιλάω με το ίδιο άτομο, και απλά δέχομαι ότι οι καιροί αλλαξανε.