Kυριάκος Κυριάκος

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Μηπως να τα στειλει καλυτερα,κι αυτα τα παιδια στην δευτερη ομαδα μεχρι να ολοκληρωθουν κι αυτα και να αυτοβελτιωθουν,οπως ο αλλος ???
Ρε δεν τους εκανε ο Αρνεσεν ρε !!!!ποιος ? ο Αρνεσεν.....
Εχουν ματι ποδοσφαιρικο τα παιδια τωρα !!! και μπορουν να κρινουν !!! πως να το κανουμε...
Άβαταρ μέλους
milhouse777

Δημοσίευση από milhouse777 »

Gospi έγραψε:Εξαιρετικη επιχειρηματολογια...
"δηλαδη θεωρεις τον Ιβαν χαζο?"
"προτεινε εσυ καλυτερους"

Μια φορα καποιος να απαντησει ευθεως αν με βαση αυτα που βλεπει νιωθει ικανοποιημενος απο την δουλεια τους.
Γουσταρετε λοιπον την επικοινωνιακη πολιτικη της ΠΑΕ?
Βρισκετε αρκουντως στελεχωμενη την ΠΑΕ?
Απολαμβανετε το καθιερωμενο μεταγραφικο μπαχαλο με μεταγραφες στο παρα πεντε και με εμφανη την ελλειψη σαφους σχεδιασμού?
Δεν νομιζω πως καποιος εδω μεσα εχει προσωπικα με τον Κυριακο και τον Μακη, αλλα οπως και να το κανουμε η ΠΑΕ σαν λειτουργια δείχνει να χωλαινει και δεν αλλαζει τπτ
Εχουμε και ποιοτικα ελλείμματα σε επιπεδο στελεχων και αριθμητικα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
2 πρωταθλήματα, 4 κύπελλα.PAOK tv, ηλεκτρονικο καταστημα τελειο, προτζεκτ γηπεδο προχωραει, κοινωνικο προσωπο της ομαδας απο ΠΑΟΚ action τελειο, και εμεις μιλαμε ακομα για υπολειτουργια, βαζοντας ως πηχη ποια ομαδα? Την United, την Real... Μπάχαλο μεταξύ μας γιατί οι αρδ δεν βγάζουν ειδήσεις, και εμείς δεν ξέρουμε τις συνφωνιες πριν κλείσουν? Άρα κατι καλό γίνεται.

*Επικοινωνιακη πολιτικη ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ...αυτα μονο στην Ελλαδα...επειδη εχουμε κατι γκανγκστερ που εμαθαν με την προπαγανδα για αντιπαλους...ε οχι να γινουμε σαν και τα μουτρα τους.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσατω.
Οπότε, θελε.

Σημ. Ο Γκαγκατσης είναι απο την εποχή Ζαγοράκη, σημαντικός όμως έγινε ωεπι Σαββίδη.
Ο δε Κυριάκος μέχρι την εποχή Ιβάν, ηταν η τελευταία τρύπα του ζουρνά.
Σημ. Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να κραζω τα ίδια ατομα που κραζει ο Πετρουλακης. Το θεωρώ προσβολή.
Ε καλά θέλω είπα δεν είπα ότι θα γίνει κιόλας. Θα ήταν ενδιαφέρον βέβαια να μας πεις κσι εσύ τι θες.

Γιατί και όταν έφυγε ο Λουτσεσκου εγώ ήθελα να μείνει και το έγραφα. Εσύ αν θυμάμαι καλά τον έβριζες. Τώρα βέβαια ο αρχηγός τον έφερε πίσω.

Στις σημειώσεις σου να απαντήσω λέγοντας ότι ο Κυριάκος είχε ακριβώς τον ίδιο ρόλο με μπατατουδη και γουμενο με αυτόν που είχε με Ιβάν πριν πολιτευτει.

Στη δεύτερη σημείωση να απαντησω ότι δεν ακολουθώ ούτε ασχολούμαι με σκουπίδια τύπου πετρουλακη ραυτοπουλου και Βασιλόπουλου. Οπότε το αν τους κράζουν ή τους εκθειαζουν με αφήνει παγερά αδιάφορο. Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να διαμορφώνω άποψη από σκουπίδια.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Μια φορα καποιος να απαντησει ευθεως αν με βαση αυτα που βλεπει νιωθει ικανοποιημενος απο την δουλεια τους.
Γουσταρετε λοιπον την επικοινωνιακη πολιτικη της ΠΑΕ? ΟΧΙ
Βρισκετε αρκουντως στελεχωμενη την ΠΑΕ? ΟΧΙ
Απολαμβανετε το καθιερωμενο μεταγραφικο μπαχαλο με μεταγραφες στο παρα πεντε και με εμφανη την ελλειψη σαφους σχεδιασμού? ΟΧΙ
Δεν νομιζω πως καποιος εδω μεσα εχει προσωπικα με τον Κυριακο και τον Μακη, αλλα οπως και να το κανουμε η ΠΑΕ σαν λειτουργια δείχνει να χωλαινει και δεν αλλαζει τπτ ΣΥΜΦΩΝΩ
Εχουμε και ποιοτικα ελλείμματα σε επιπεδο στελεχων και αριθμητικα. ΝΑΙ

ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

buffalobill4 έγραψε:[quote="

Γιατί και όταν έφυγε ο Λουτσεσκου εγώ ήθελα να μείνει και το έγραφα. Εσύ αν θυμάμαι καλά τον έβριζες. Τώρα βέβαια ο αρχηγός τον έφερε πίσω.

Στις σημειώσεις σου να απαντήσω λέγοντας ότι ο Κυριάκος είχε ακριβώς τον ίδιο ρόλο με μπατατουδη και γουμενο με αυτόν που είχε με Ιβάν πριν πολιτευτει..
1. Δεν ισχύει
2. Αναβαθμίστηκε επι Σαββίδη, ιδιαίτερα και τυπικά μετα την επιστροφή.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

milhouse777 έγραψε:

Γουσταρετε λοιπον την επικοινωνιακη πολιτικη της ΠΑΕ?
Βρισκετε αρκουντως στελεχωμενη την ΠΑΕ?
Απολαμβανετε το καθιερωμενο μεταγραφικο μπαχαλο με μεταγραφες στο παρα πεντε και με εμφανη την ελλειψη σαφους σχεδιασμού?
Δεν νομιζω πως καποιος εδω μεσα εχει προσωπικα με τον Κυριακο και τον Μακη, αλλα οπως και να το κανουμε η ΠΑΕ σαν λειτουργια δείχνει να χωλαινει και δεν αλλαζει τπτ
Εχουμε και ποιοτικα ελλείμματα σε επιπεδο στελεχων και αριθμητικα.

2 πρωταθλήματα, 4 κύπελλα.PAOK tv, ηλεκτρονικο καταστημα τελειο, προτζεκτ γηπεδο προχωραει, κοινωνικο προσωπο της ομαδας απο ΠΑΟΚ action τελειο, και εμεις μιλαμε ακομα για υπολειτουργια, βαζοντας ως πηχη ποια ομαδα? Την United, την Real... Μπάχαλο μεταξύ μας γιατί οι αρδ δεν βγάζουν ειδήσεις, και εμείς δεν ξέρουμε τις συνφωνιες πριν κλείσουν? Άρα κατι καλό γίνεται.

*Επικοινωνιακη πολιτικη ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ...αυτα μονο στην Ελλαδα...επειδη εχουμε κατι γκανγκστερ που εμαθαν με την προπαγανδα για αντιπαλους...ε οχι να γινουμε σαν και τα μουτρα τους.

Και οι δυο έχετε δίκιο.

Είναι διαφορετικές οπτικές, σωστά πράγματα τονίζουν και οι δυο.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει απαραιτήτως να εντάξει νέα στελέχη και να έχουμε πιο σταθερή λειτουργία σε όλους τους τομείς.

Ο Ιβάν το τόνισε από πάρα πολύ νωρίς οτι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι να φτιάξει ο ΠΑΟΚ νέα στελέχη. Αλλά ταυτόχρονα ο Ιβάν είναι που δεν προσλαμβάνει και καινούριους.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Τι είναι αυτά που ξεστομίζεις ρε; Νέους ανθρώπους στην διοίκηση; Τι είσαι, κάνας πολέμιος του Σαββίδη; Ο ΠΑΟΚ απαγορεύεται να διανοηθεί να έχει άλλους πέρα από τη συντροφιά του δαχτυλιδιού.
Άβαταρ μέλους
milhouse777

Μα αυτο συμβαινει ηδη, νεα στελεχη υπαρχουν, αλλα δεν διοικουν. Δεν γινεται καποιον να τον πετας στα βαθεια. Η λογικη πολλων επιχηρηματιων, φαινεται και του Σαββιδη αντιστοιχα, να ειναι η λογικη της σταδιακης εξελιξης και ανελιξης.
Και στην τελικη ρε παιδια, και χωρις ιχνος επιθετικοτητας, δεν μας πεφτει και λογος στον τροπο λειτουργιας της εταιριας, αλλα στο να προοδευει το αγωνιστικο τμημα, κρατωντας σταθερες αξιες του συλλογου.
Δεν γινεται να φτανει καποιος απο εμας στο σημειο, να ζηλευει πολιτικες προβοκατορικες και λογικης νικης με καθε τροπο. Εχουμε κανει αλματα σαν συλλογος σε τροπους λειτουργιας και αγωνιστικους, τοσα χρονια υπομονης απεδωσαν, ας ξανακανουμε για το βημα παραπανω.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Προφανώς και δεν μου πέφτει λόγος στη διοίκηση της παε. Αν μου έπεφτε θα τους είχα σουταρει και τους 3 δεν θα έγραφα εδώ μέσα ότι τους θεωρώ ανεπαγγελτους. Και αντε ο ένας είχε και μια δουλειά πριν. Οι άλλοι 2 με ποια κριτήρια επιλέχθηκαν και βρίσκονται στην παε από μπατατουδη και ζαγορακη αντίστοιχα; Με αξιοκρατικά όπως έγραψε ο φίλος μου ο Λευτερακης πριν κάποιες σελίδες.
Άβαταρ μέλους
milhouse777

buffalobill4 έγραψε:Προφανώς και δεν μου πέφτει λόγος στη διοίκηση της παε. Αν μου έπεφτε θα τους είχα σουταρει και τους 3 δεν θα έγραφα εδώ μέσα ότι τους θεωρώ ανεπαγγελτους. Και αντε ο ένας είχε και μια δουλειά πριν. Οι άλλοι 2 με ποια κριτήρια επιλέχθηκαν και βρίσκονται στην παε από μπατατουδη και ζαγορακη αντίστοιχα; Με αξιοκρατικά όπως έγραψε ο φίλος μου ο Λευτερακης πριν κάποιες σελίδες.
Ειναι γνωστο οτι οταν ειχε αναλαβει ο Σαββιδης ειχε ζητησει τις παραιτησεις ολων, και ξαναεκρινε εκεινος εναν εναν ολους τους υπαλληλους του ΠΑΟΚ. Μαλλον κατι θα ειδε στις συνεντευξεις που τους εκανε και με βαση τα βιογραφικα τους. Αποκλειεται να κραταει στελεχη που δεν δουλευουν κατα γραμμα οπως τους λεει. Εξαλλου εχει δειξει οτι δεν μασαει να διωξει οσους δεν του κανουν, παρα τα χοντρα συμβολαια καποιες φορες.

ΥΓ. Η συζητηση εννοειται οτι ειναι καφενειακου επιπεδου, σε κανεναν μας δεν πεφτει λογος. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Η πιο σωστή κίνηση του Σαββίδη ήταν αυτή. Βέβαια αντιδρασανε οι εργαζόμενοι γιατί δεν θα παίρνανε αποζημίωση (πράγμα λογικό) οπότε αυτή η απόφαση ανακλήθηκε.
Άβαταρ μέλους
milhouse777

Στα στελεχη ισχυσε αν δεν κανω λαθος. Οχι σε απλο προσωπικο.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Λοιπόν για εμένα δεν είναι το θέμα να φύγει ο ένας ο αλλος κι ο τρίτος. Για μένα το θέμα είναι να ισχυροποιηθεί η διοίκηση. Να μην κάνουν πάρτυ οι αλλόθρησκοι στην πλάτη του ΠΑΟΚ μας. Να προστατεύονται οι επιτυχίες του αγωνιστικού σκέλους της ομάδας. Δεν είναι όλα άσπρο μαύρο. Υπάρχει και το γκρίζο.

Στον πόλεμο που έχουμε κανείς δεν περισσεύει. Ας κοιτάξει κάποιος τα μεσα με τα οποία θα πολεμήσει. Η Χάρτινη δικάζεται σήμερα για κάτι που ούτε που έχω καταλάβει τι είναι. Εμας θα μας είχαν σταυρώσει. Γιαυτο λέω δεν παει το πράμα έτσι μπροστά.

Κάντε κάτι. Ζητήστε πχ να ενημερωθούμε επίσημα για την υπόθεση Τζηλου. Κάντε έναν χαμό επικοινωνιακό. Όταν περσυ τον χειμώνα κάναμε χαμό είχαν αρχίσει να δυσφορούνε όλοι. Και όχι δεν είμασταν γραφικοί. Τους ενοχλούσε.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

rainmaker έγραψε:.......

Ο ΠΑΟΚ πρέπει απαραιτήτως να εντάξει νέα στελέχη και να έχουμε πιο σταθερή λειτουργία σε όλους τους τομείς.

Ο Ιβάν το τόνισε από πάρα πολύ νωρίς οτι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι να φτιάξει ο ΠΑΟΚ νέα στελέχη. Αλλά ταυτόχρονα ο Ιβάν είναι που δεν προσλαμβάνει και καινούριους.
αν ζητηθει απο καποιον ή ακομη και απο εσενα βροχοποιε να....οριοθετησεις... αυτο το ...σταθερη λειτουργια ...

μπορεις να δωσεις σαφη απαντηση??

τι βλεπεις που δεν γινετε και η λειτουργια δεν ειναι σταθερη...

αν σηκωσουμε ενα ...ντροουν..ολοι θα δουμε οτι το ...δασος μεγαλωνει....

ποιο ειναι το προβλημα δεν μπορω να καταλαβω.... το δασος αν και σταθερα μεγαλωνει δεν εχει ρυμοτομικο σχεδιο??

ποιο κατανοητο θα ηταν να πει καποιος οτι δεν γουσταρω τις φατσες τους παρα αυτο εδω που γινετε

τωρα οποιος δεν καταλαβαινει οτι ολα τα στελεχη απλωνουν τα ποδια τους εως εκει που φτανει το παπλωμα δεν μπορει να γινει κατι αλλο και θα ειμαστε συνεχεια σε μια ατερμωνη συζητηση

ηρθε καποιο φεγγαρι και ο τζακ ... το προβλημα δεν ειναι το στελεχος... το προβλημα ειναι η δομη και η λειτουργια του αθηνοκεντρικου ελληνικου ποδοσφαιρου...

εφυγε ο γαυρος απο το γηπεδο και δεν ανοιξε ρουθουνι...
πηγε η παε στον δικαστη με το φυλο αγωνα και εμφανιστικε παρανομα δευτερη εισηγηση του αρετοπουλου και αντι η δικαστινα να την απορριψει βαση νομου την εκανε δεκτη και οταν οι νομικοι της παε ζητησαν αναβολη...νεα στοιχεια... η δικαστινα τους ειπε ...ειστε εμπειροι παρτε μιση ωρα....

και οι αλλοι ειναι εγκληματικη οργανωση αλλα επιδη περασε ο χρονος παραγραφονται ....

και εσυ μιλας για τα στελεχη και εαν κανουν καλα την δουλεια τους ...

ακουγεστε ολοι
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”