Kυριάκος Κυριάκος

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Δημοσίευση από paok re niamou »

Στελέχη που δεν μπορουν ουτε περίπτερο στις Kirmes να κρατήσουν, ασκουν διοίκηση σε ομαδα με πολλές ιδιαίτερο τητες κσι τζίρους μυρίων.
Τα πληρωμένα άρθρα στα sdna σας μάραναν.
Θα μπορουσσν ολα να είναι πολυ πιο εύκολα με πιο λεπτους και προσεκτικους χειρισμούς.
Αλλα η αχρηστιλα σας ούτε ενα αρχιδατο κύπελλο με το σίχαμα δεν μας αφησε να χαρούμε
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Ολά αυτά τα στελέχη είναι στελέχη του Σαββίδη.
Προφανώς τον θεωρεις ανίκανο να διοικήσει, από την στιγμή που δεν αντιλαμβάνεται την ελλειματικοτητα των στελεχών του.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Οκ ωραίο κόλπο και νέα καραμέλα.

Όποιος λέει κάτι απαντάμε ένα "Άρα θέλεις να φύγει ο Σαββίδης και τον θεωρείς ανίκανο".

Το υπερατου.

Συζήτηση νηπιαγωγείου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Σάβ 29 Μάιος 2021, 00:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Ευκολοπιστο τον θεωρώ συν τις όποιες ιδιαιτεροτητες του χαρακτήρα του.
Εσυ θεωρείς οτι ατομα διαφορετικού κοινωνικού μορφωτικου και οικονομικού επιπέδου σφαλουν χαρακτηριζοντας τα μόνιμα στελέχη της ΠΑΕ ?
Ή εχουν όλοι αυτοι κομπλεξ προσωπικά με τους διοικούντες?
Ο Ιβάν θεωρώ δίνει καταυθυντηριες γραμμές και αυτοί εκτελούν. Μέχρι να εκτελέσουν όμως, στην περίπτωση με την αλλαγή προπονητή, το γαμησαν και ψόφησε......
ΚΩΣΤΑΣ2019

Parolos έγραψε:Οκ ωραίο κόλπο και νέα καραμέλα.

Όποιος λέει κάτι απαντάμε ένα "Άρα θέλεις να φύγει ο Σαββίδης και τον θεωρείς ανίκανο".

Το υπερατου.

Συζήτηση νηπιαγωγείου.
Νηπιαγωγείου είναι η λογική να θεωρεις ότι είναι αφελής ένας ικανότατος πετυχημένος επιχειρηματίας.
Επίσης λογική καφενείου η "κάνε με πρωθυπουργό μια μέρα και θα τα τακτοποίηση όλα"
ΚΩΣΤΑΣ2019

paok re niamou έγραψε:Ευκολοπιστο τον θεωρώ συν τις όποιες ιδιαιτεροτητες του χαρακτήρα του.
Εσυ θεωρείς οτι ατομα διαφορετικού κοινωνικού μορφωτικου και οικονομικού επιπέδου σφαλουν χαρακτηριζοντας τα μόνιμα στελέχη της ΠΑΕ ?
Ή εχουν όλοι αυτοι κομπλεξ προσωπικά με τους διοικούντες?
Ο Ιβάν θεωρώ δίνει καταυθυντηριες γραμμές και αυτοί εκτελούν. Μέχρι να εκτελέσουν όμως, στην περίπτωση με την αλλαγή προπονητή, το γαμησαν και ψόφησε......
Και ο Σαββίδης στο τέλος της ημέρας κρίνει αν σωστα ακολούθησαν τις κατευθύνσεις .
Η μακροημέρευση τους δείχνει ότι τους αξιολογεί ότι σωστά εκτελούν τις οδηγίες του.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Κωστα εσυ τι πιστευεις? Οτι ειναι ικανοι? Η καλυτερα οτι λειτουργει σωστα η ΠΑΕ? Αυτο ρε φιλε απαντησε και ασε τα του Ιβαν.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

paok re niamou έγραψε:Στελέχη που δεν μπορουν ουτε περίπτερο στις Kirmes να κρατήσουν, ασκουν διοίκηση σε ομαδα με πολλές ιδιαίτερο τητες κσι τζίρους μυρίων.
Τα πληρωμένα άρθρα στα sdna σας μάραναν.
Θα μπορουσσν ολα να είναι πολυ πιο εύκολα με πιο λεπτους και προσεκτικους χειρισμούς.
Αλλα η αχρηστιλα σας ούτε ενα αρχιδατο κύπελλο με το σίχαμα δεν μας αφησε να χαρούμε
Ποια στελεχη προτεινεις;
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Φίλε Κώστα 2019 αν οποίος δεν θέλει κυρ κυρ δούκα και γκαγκατση υιό σημαίνει ότι αυτομάτως δεν θέλει Ιβάν, αντιστοιχως οποίος τους θέλει σημαίνει ότι είναι οκ με πρόεδρο μπατατουδη γουμενο κλπ με τους οποίους επίσης διοικούσαν αυτοί;
ΚΩΣΤΑΣ2019

Totem_pk έγραψε:Κωστα εσυ τι πιστευεις? Οτι ειναι ικανοι? Η καλυτερα οτι λειτουργει σωστα η ΠΑΕ? Αυτο ρε φιλε απαντησε και ασε τα του Ιβαν.
Δεν είναι θέμα τι πιστεύω εγώ.
Το θέμα είναι αν έχω την δυνατότητα για να κρινω.
Από την στιγμη που δεν είμαι γνώστης των οδηγιών Σαββίδη, δεν έχω τα δεδομένα για να κρίνω και δεν έχει και καμιά σημασία.
Σημασία έχει η κρίση του Σαββίδη, που εκ του αποτελέσματος (μακροημέρευση);είναι θετική.
Για την συνολική λειτουργία διοίκησης, δηλ και Σαββίδη, επίσης δεν είμαι γνώστης όλων των δεδομένων βάσει των οποίων αποφασίζουν.
Βλέπω μόνο το αποτέλεσμα, δηλ οικονομική υγεία, 2 νταμπλ και 4 κύπελλα. Αρα επιτυχίες.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εξαιρετικη επιχειρηματολογια...
"δηλαδη θεωρεις τον Ιβαν χαζο?"
"προτεινε εσυ καλυτερους"

Μια φορα καποιος να απαντησει ευθεως αν με βαση αυτα που βλεπει νιωθει ικανοποιημενος απο την δουλεια τους.
Γουσταρετε λοιπον την επικοινωνιακη πολιτικη της ΠΑΕ?
Βρισκετε αρκουντως στελεχωμενη την ΠΑΕ?
Απολαμβανετε το καθιερωμενο μεταγραφικο μπαχαλο με μεταγραφες στο παρα πεντε και με εμφανη την ελλειψη σαφους σχεδιασμού?
Δεν νομιζω πως καποιος εδω μεσα εχει προσωπικα με τον Κυριακο και τον Μακη, αλλα οπως και να το κανουμε η ΠΑΕ σαν λειτουργια δείχνει να χωλαινει και δεν αλλαζει τπτ
Εχουμε και ποιοτικα ελλείμματα σε επιπεδο στελεχων και αριθμητικα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΚΩΣΤΑΣ2019

buffalobill4 έγραψε:Φίλε Κώστα 2019 αν οποίος δεν θέλει κυρ κυρ δούκα και γκαγκατση υιό σημαίνει ότι αυτομάτως δεν θέλει Ιβάν, αντιστοιχως οποίος τους θέλει σημαίνει ότι είναι οκ με πρόεδρο μπατατουδη γουμενο κλπ με τους οποίους επίσης διοικούσαν αυτοί;
Εγραψα κάπου οτι δεν θέλει Ιβάν??
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:
Totem_pk έγραψε:Κωστα εσυ τι πιστευεις? Οτι ειναι ικανοι? Η καλυτερα οτι λειτουργει σωστα η ΠΑΕ? Αυτο ρε φιλε απαντησε και ασε τα του Ιβαν.
Δεν είναι θέμα τι πιστεύω εγώ.
Το θέμα είναι αν έχω την δυνατότητα για να κρινω.
Από την στιγμη που δεν είμαι γνώστης των οδηγιών Σαββίδη, δεν έχω τα δεδομένα για να κρίνω και δεν έχει και καμιά σημασία.
Σημασία έχει η κρίση του Σαββίδη, που εκ του αποτελέσματος (μακροημέρευση);είναι θετική.
Για την συνολική λειτουργία διοίκησης, δηλ και Σαββίδη, επίσης δεν είμαι γνώστης όλων των δεδομένων βάσει των οποίων αποφασίζουν.
Βλέπω μόνο το αποτέλεσμα, δηλ οικονομική υγεία, 2 νταμπλ και 4 κύπελλα. Αρα επιτυχίες.
Η οικονομικη υγεια ειναι το ffp μαλλον και η τρυπα των 30 μυριων π ειχαμε περσι και τρεχαμε να κλεισουμε...
Πρεπει να ειμαστε η μονη ομαδα που δεν ασχοληθηκε ποτε σοβαρα να καταγραψει τα πιθανα ωφελη απο τις ευρωπαικες διοργανωσεις, και καταφερε στις πιο επιτυχημενες χρονιες της, εντος των τειχων, να μεινει εκτος ευρωπης, να πεσει χαμηλα στο ρανκινγκ και να απωλεσει ενα σκασμο κερδη...
Τα σωστα στελεχη και τα καταλληλα δεν ειναι αυτα π φερνουν επιτυχιες με συνεχη χρηματοδοτηση και διαχειριση κοντα 180 μυριων, αλλα αυτα που διασφαλιζουν πως μεσα απο την διαχειριση τετοιων χρηματων θα διασφαλισουν τα εσοδα και την ευρυθμη λειτουργια ώστε η ομαδα να μπορει να σταθεροποιησει την αποδοση της και να αποφυγει θεματα με ffp κλπ.
Οποιον και να βαλεις σε μια ΠΑΕ με μπατζετ 80 μυρια θα σου φερει επιτυχιες.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Σάβ 29 Μάιος 2021, 07:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Φίλε Κώστα 2019 αν οποίος δεν θέλει κυρ κυρ δούκα και γκαγκατση υιό σημαίνει ότι αυτομάτως δεν θέλει Ιβάν, αντιστοιχως οποίος τους θέλει σημαίνει ότι είναι οκ με πρόεδρο μπατατουδη γουμενο κλπ με τους οποίους επίσης διοικούσαν αυτοί;
Εγραψα κάπου οτι δεν θέλει Ιβάν??
Όταν γράφεις 20 φορές ότι χτυπάμε το σαμάρι γιατί δεν μπορούμε να χτυπήσουμε τον γάιδαρο τι εννοείς; και σου γράφω ότι δεν ισχύει γιατί προσωπικά θέλω τον Ιβάν χωρίς τους ανεπαγγελτους της παε.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσατω.
Οπότε, θελε.

Σημ. Ο Γκαγκατσης είναι απο την εποχή Ζαγοράκη, σημαντικός όμως έγινε ωεπι Σαββίδη.
Ο δε Κυριάκος μέχρι την εποχή Ιβάν, ηταν η τελευταία τρύπα του ζουρνά.
Σημ. Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να κραζω τα ίδια ατομα που κραζει ο Πετρουλακης. Το θεωρώ προσβολή.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”