gika έγραψε:JohnDag έγραψε:Gika, αυτούς τους 4-5 που συνεχίζουν 4 μέρες μετά την ανακοίνωση της απόφασης το τροπάρι του "αδικημένου" Γκαρσία πως τους χαρακτηριζεις; θα ήθελα πολύ να μάθω την άποψη σου για αυτό.
Πρώτον δεν είναι 4-5. Απόδειξη η ανακοίνωση του Πανελλήνιου.
Δεύτερον όπως εξήγησα και πριν και δεν θέλω να επαναμβάνομαι, η συμπεριφορά προς τον Γκαρσία, ξεπερνάει και τον Γκαρσία και τον Λουτσέσκου. Ο τρόπος είναι το πρόβλημα, όχι το πρόσωπο. Πιο επικίνδυνους θεωρώ αυτούς που για έναν τίτλο παραπάνω είναι πρόθυμοι να πουλήσουν τα πάντα παρά αυτούς που λες ότι γρινιάζουν ακόμα 4 ημέρες αργότερα.
Από εκεί και πέρα εγώ δεν βλέπω καν γκίνια. Αντιρρήσεις βλέπω στον τρόπο που η ΠΑΕ χειρίστηκε την υπόθεση. Γιατί πρέπει όλοι να συμφωνούν δηλαδή; Κι αν δεν συζητηθεί αυτό, αυτές τις μέρες, τι θα συζητηθεί;
Ωραία, να συζητηθεί λοιπόν αφού επιμενετε.
Αλλα αφού μιλάμε για ηθική και δικαιοσύνη η συζήτηση πρέπει να γίνει από την σωστή της βάση και από την αρχή.
Ότι πχ παρότι ο Παμπλο σε έκανε μπουρδελο την ομαδα επι Δωνη και έβαλε τον εαυτό του πάνω από την ομάδα ο Ιβαν δεν του κράτησε κακία και τον επανέφερε στην ομάδα όταν τελειώσε την καριέρα του. Είχε καμία υποχρέωση να το κάνει; Ή μήπως έπαιξε ρόλο η αγάπη του κόσμου την οποία ο Παμπλο κεφαλοποιησε;
Ή ότι πχ από την ώρα που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα επι Ζαγοράκη μέχρι σήμερα αμείβεται συνεχώς επι 13 χρόνια από τον ΠΑΟΚ. Και για αυτό φρόντισε ο Ιβαν, κανένας άλλος.
Με ποια κριτήρια έγινε η επιλογή να δουλέψει ο Πάμπλο στις ακαδημίες του συλλόγου για τόσα χρόνια; είχε εμπειρία με μικρούς; είχε τα απαιτούμενα πτυχία;
Η σχέση Ιβαν-Παμπλο υπάρχει σχεδόν από την εποχή που ανέλαβε ο Ιβαν τον ΠΑΟΚ. Και είναι και προσωπική και είναι και επαγγελματική.
Αν, λοιπόν, θέλουμε να είμαστε σωστοί πέρα από την αδικία που θεωρούμε ότι έγινε τώρα αναφέρουμε και όλα αυτά που προσφερε ο Ιβαν στον Παμπλο τα τελευταία 10 χρόνια χωρίς να έχει την παραμικρή υποχρέωση.
Εμείς που είμαστε υπερασπιστές του δικαίου και της ηθικής.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk