Kυριάκος Κυριάκος

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Δημοσίευση από Mīngus »

Ναι και υπό τον φόβο μην τυχόν και, όχι απλά τους κρατά αλλά τους αναθέτει και τα κουμάντα.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, τον επηρεάζουν κι όλας και θολώνουν την κρίση του.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

abc_o_ karpouzas έγραψε: ποιος θα παει ρε να εκβιασει το..... χ .... βουνο και την αλλη μερα δεν θα τον βρουνε τσιμεντωμενο
τι θα ακουσουμε αλλο .....

πωωωω ρε πουστη μου
Πραγματικά τί άλλο θα διαβάσουμε ρε πουστη μου.

Η προσπάθεια σου να υποστηρίξεις κάθε ποστ που εμπεριέχει το όνομα Ιβάν, ακόμη κι αν λέμε κάτι υπέρ του, σε κάνει να ξεστομιζεις ότι να ναι χωρίς να βουτάς τη γλώσσα στο μυαλό.

Αυτές οι πρακτικές καρπουζα περί τσιμεντωμενους είναι τακτικές της εγκληματικής οργάνωσης κι όχι του Ιβάν.

Σε πείραξαν τα πολλά καρπούζια.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Ποιά είναι ακριβώς η δουλειά του Κυριάκου στην ΠΑΕ, μπορεί κάποιος να μου πεί, γιατί έχω μπερδευτεί...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

abc_o_ karpouzas έγραψε:τι μαλακιες ειναι αυτες που καθεστε και γραφετε ρε .... πουλια... και δινεται και συγχαρητηρια ο ενας στον αλλον...

ποιος ειναι αυτος ο οποιος θα .... ξερει ... καποια μυστικα ενος ανθρωπου που απο αυτον ζουνε 10δες χιλιαδες ψυχες και θα τον εκβιασει....

πατε ρε σε κανενα ...τρελογιατρο ...να σας δει και σταματηστε τις ταινιες του χολιγουτ

ποιος θα παει ρε να εκβιασει το..... χ .... βουνο και την αλλη μερα δεν θα τον βρουνε τσιμεντωμενο

τι θα ακουσουμε αλλο .....ο κυρ κυρ και ο μακης εκβιαζουν τον ιβαν...

πωωωω ρε πουστη μου
πουλι εισαι και φαινεσαι. Και εκτος πραγματικοτητας πουλι...
Εδω μιλας εσυ για τσιμεντωματα, λες και ζουμε στο 1930...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

ενω εσεις που πιστευετε οτι καποιος μπορει να εκβιασει καποιον τοσο ευκολα ζητε στο σημερα...

πουλια με περικεφαλαια ειστε

αν δεν ειστε σε θεση να καταλαβετε την.... υπερβολη ... στον λογο μου τσαμπα μιλαμε ο ενας με τον αλλον
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Παρ 28 Μάιος 2021, 12:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Parolos έγραψε:.......

Η προσπάθεια σου να υποστηρίξεις κάθε ποστ που εμπεριέχει το όνομα Ιβάν, ακόμη κι αν λέμε κάτι υπέρ του, σε κάνει να ξεστομιζεις ότι να ναι χωρίς να βουτάς τη γλώσσα στο μυαλό.

Αυτές οι πρακτικές καρπουζα περί τσιμεντωμενους είναι τακτικές της εγκληματικής οργάνωσης κι όχι του Ιβάν.

Σε πείραξαν τα πολλά καρπούζια.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

κανεναν ιβαν δεν υποστηριζω....

επιδη δεν εχεις φαει παγωμενο καρπουζι ειμαι σε θεση να καταλαβω τους προβληματισμους σου
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Επιστημονα μου εσυ...
κατ αρχας κανενας δεν μιλησε για εκβιασμο. Εσυ το φανταστηκες.
Το να μην θελεις να δημιουργησεις εχθρους δεν συνεπαγεται οτι καποιος εκβιαζει ευθεως.
Ολα ζυγιζονται και αξιολογουνται. Γινεται καταγραφη κοστους ωφελειας και παιρνονται οι αποφασεις.
Ο Ιβαν μπορει να προτιμαει να εχει 5 μετρια εως ανικανα στελεχη και να εχει αλλες ωφελειες που δεν μπορουμε να τις ξερουμε εμεις.
Κανενας δεν μιλησε για εκβιασμο.
Την επομενη φορα που θα δυσκολευτεις να πιασεις το νοημα, πες μου να στο σπασω σε ψιλα να το κατανοησεις.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ήρεμα με τους αλληλοχαρακτηρισμούς.

Στον επόμενο χαρακτηρισμό, σβου.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Δεν υπαρχει αλληλοχαρακτηρισμος. Υπαρχει εξ αρχης χαρακτηρισμος. Απλα επιστραφηκε.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Mīngus έγραψε:Ναι και υπό τον φόβο μην τυχόν και, όχι απλά τους κρατά αλλά τους αναθέτει και τα κουμάντα.
Προσωπικά πιστεύω πως η ανεπάρκεια των στελεχών και η ανάγκη αλλαγών, φαίνεται στα ακόλουθα:

1) 2017-18: έχεις 2 αγώνες εντός έδρας που σου δίνουν τίτλο. Ο ένας δεν παίζεται ποτέ, και στον άλλον σε κλέβουν με ό,τι ακολουθεί.
Πρόληψη: 0
Αντίληψη κατάστασης και κινδύνων: 0
Αντίδραση: 0

2) 2019-20: αλλάζει η κυβέρνηση, αλλάζει η εεα, μιλάνε επί 3 μήνες για πολυιδιοκτησία και εσύ το απαξιώνεις. Ακολουθεί το στήσιμο του αιώνα που σε ρίχνει από την 1η θέση, και όλα τα υπόλοιπα ωραία πράγματα.

Όλα τα άλλα λάθη δεν είναι αρκετά σοβαρά. Λάθη γίνονται από όλους, ειδικά στο ποδόσφαιρο. Αλλά αυτά είναι τεράστια για να τα δικαιολογήσεις. Στοιχίζουν στην ομάδα εκατομμύρια, πιθανούς τίτλους και εντυπώσεις. Να μην μιλήσουμε για το πως βιώσαμε ως οπαδοί αυτές τις περιόδους. Για μένα εκεί τελειώνει η κουβέντα περί καταλληλότητας κάποιων ατόμων.

Αλλά το προσπερνάμε, και λέμε πως οι αντίπαλοι φταίνε επειδή είναι μεσ'την βρωμιά (που είναι), χωρίς καμία διάθεση αυτοκριτικής. Χωρίς να αναφέρεται η πρόληψη ή η συναίσθηση της ευθύνης και των κινδύνων.

Μετά έρχεται η επικοινωνία που είναι τραγική, πλήττωντας την εικόνα του συλλόγου, του προέδρου αλλά και των ίδιων των στελεχών. Κανονικό αυτογκόλ.
Έχω την εντύπωση πως όσοι εργάζονται στην παε κοιτάνε πρώτα απ'όλα να ακούσουν το μπράβο από τον Ιβάν, και έρχεται σε δεύτερη μοίρα (αν το υπολογίζουν καθόλου) το τι θα πει ο κόσμος της ομάδας. Που αν το πας με καθαρά εταιρική προσέγγιση, δεν αγνοείς τα θέλω του "πελάτη".

Και τέλος, έρχεται το κομμάτι της πλήρους αποποίησης ευθυνών, που συντηρείται βέβαια από εμάς. Κάθε λάθος των στελεχών -> φταίει ο Ιβάν που τους κρατάει / φταίει ο Ιβάν που αποφασίζει. Κάθε μελανό σημείο -> όμως πήραμε τίτλους με αυτούς. Κάθε φάουλ που κάνουν -> έχουν καλές προθέσεις.
Δεν έχω απάντηση στο παραπάνω. Δεν ξέρω γιατί τους κρατάει ο Ιβάν. Μπορεί να μην υπάρχουν καλύτεροι. Μπορεί να θέλει μόνο ΠΑΟΚια στη διοίκηση (που είναι και ο μάκης και ο κυρκυρ). Μπορεί να τους πάει σαν χαρακτήρες. Μπορεί να τους έχει συνηθίσει. Μπορεί να τους κρίνει διαφορετικά από εμάς.

Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι η φθορά του Ιβάν. Θεωρώ πως δεν προστατεύεται ούτε το πρόσωπό του, ούτε η επένδυσή του.
Και τα γράφω τώρα, γιατί πάλι ο Ιβάν έφαγε τα σκ@τ@ για τον Πάμπλο. Που στην τελική αυτός αποφάσισε να πορευτεί με τον Λουτσέσκου, αλλά επικοινωνιακά, μία καθαρά ποδοσφαιρική και υπέρ του ΠΑΟΚ επιλογή, βαφτίστηκε προδοσία, πουστι@ και δεν ξέρω κι εγώ τι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Napoli4 την Παρ 28 Μάιος 2021, 12:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
icue

Δημοσίευση από icue »

Με αυτη τη λογικη δεν θα επρεπε ποτε κανεις να διωχνει κανεναν. Για αυτο κιολας δεν υπαρχει λογικη σε αυτο.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Napoli4 έγραψε:
Mīngus έγραψε:Ναι και υπό τον φόβο μην τυχόν και, όχι απλά τους κρατά αλλά τους αναθέτει και τα κουμάντα.
Προσωπικά πιστεύω πως η ανεπάρκεια των στελεχών και η ανάγκη αλλαγών, φαίνεται στα ακόλουθα:

1) 2017-18: έχεις 2 αγώνες εντός έδρας που σου δίνουν τίτλο. Ο ένας δεν παίζεται ποτέ, και στον άλλον σε κλέβουν με ό,τι ακολουθεί.

2) 2019-20: αλλάζει η κυβέρνηση, αλλάζει η εεα, μιλάνε επί 3 μήνες για πολυιδιοκτησία και εσύ το απαξιώνεις. Ακολουθεί το στήσιμο του αιώνα που σε ρίχνει από την 1η θέση, και όλα τα υπόλοιπα ωραία πράγματα.

Όλα τα άλλα λάθη δεν είναι αρκετά σοβαρά. Λάθη γίνονται από όλους, ειδικά στο ποδόσφαιρο. Αλλά αυτά είναι τεράστια για να τα δικαιολογήσεις. Στοιχίζουν στην ομάδα εκατομμύρια, πιθανούς τίτλους και εντυπώσεις. Να μην μιλήσουμε για το πως βιώσαμε ως οπαδοί αυτές τις περιόδους. Για μένα εκεί τελειώνει η κουβέντα περί καταλληλότητας κάποιων ατόμων.

Αλλά το προσπερνάμε, και λέμε πως οι αντίπαλοι φταίνε επειδή είναι μεσ'την βρωμιά (που είναι), χωρίς καμία διάθεση αυτοκριτικής. Χωρίς να αναφέρεται η πρόληψη ή η συναίσθηση της ευθύνης και των κινδύνων.

Μετά έρχεται η επικοινωνία που είναι τραγική, πλήττωντας την εικόνα του συλλόγου, του προέδρου αλλά και των ίδιων των στελεχών. Κανονικό αυτογκόλ.
Έχω την εντύπωση πως όσοι εργάζονται στην παε κοιτάνε πρώτα απ'όλα να ακούσουν το μπράβο από τον Ιβάν, και έρχεται σε δεύτερη μοίρα (αν το υπολογίζουν καθόλου) το τι θα πει ο κόσμος της ομάδας. Που αν το πας με καθαρά εταιρική προσέγγιση, δεν αγνοείς τα θέλω του "πελάτη".

Και τέλος, έρχεται το κομμάτι της πλήρους αποποίησης ευθυνών, που συντηρείται βέβαια από εμάς. Κάθε λάθος των στελεχών -> φταίει ο Ιβάν που τους κρατάει / φταίει ο Ιβάν που αποφασίζει. Κάθε μελανό σημείο -> όμως πήραμε τίτλους με αυτούς. Κάθε φάουλ που κάνουν -> έχουν καλές προθέσεις.
Δεν έχω απάντηση στο παραπάνω. Δεν ξέρω γιατί τους κρατάει ο Ιβάν. Μπορεί να μην υπάρχουν καλύτεροι. Μπορεί να θέλει μόνο ΠΑΟΚια στη διοίκηση (που είναι και ο μάκης και ο κυρκυρ). Μπορεί να τους πάει σαν χαρακτήρες. Μπορεί να τους έχει συνηθίσει. Μπορεί να τους κρίνει διαφορετικά από εμάς.

Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι η φθορά του Ιβάν. Θεωρώ πως δεν προστατεύεται ούτε το πρόσωπό του, ούτε η επένδυσή του.
Και τα γράφω τώρα, γιατί πάλι ο Ιβάν έφαγε τα σκ@τ@ για τον Πάμπλο. Που στην τελική αυτός αποφάσισε να πορευτεί με τον Λουτσέσκου, αλλά επικοινωνιακά, μία καθαρά ποδοσφαιρική και υπέρ του ΠΑΟΚ επιλογή, βαφτίστηκε προδοσία, πουστι@ και δεν ξέρω κι εγώ τι.

Επειδή δεν ήμουν στεριά..
Όταν έγινε το σκηνικό με τα δελτία, τη πλήρωσε κανείς; Υπήρχε ανάληψη ευθύνης, έστω;
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Gospi έγραψε:......... Κρατωντας τους κρατας και τα στοματα κλειστα.
Αν τους διωξεις και τους βρεις την επομενη μερα υπαλληλους του χοντρου να του δινουν λεπτομεριες για τα παντα?
Δεν λεω οτι αυτο ισχυει εν προκειμενω. Κανω μια απλη υποθεση εργασιας.

εχεις δικαιο ...αυτο δεν ειναι ..... εκβιασμος ... ειναι η υπαπαντη του χριστου...

τα στοματα τα κρατας και με καποια...ρητρα... αν εχεις ακουστα εκει που ζεις

ευτυχως που λες και οτι ... ισως ... και να μην ισχυει και κανεις απλες υποθεσεις ...

σαν τις υποθεσεις του κοντοδικηγορου ενα πραγμα
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ήρεμα με τους αλληλοχαρακτηρισμούς.

Στον επόμενο χαρακτηρισμό, σβου.

μισο λεπτο ρε ...καπετανιε....

εδω μεσα .... ειμαστε ...ικανοι το ανεκδοτο με τον γρυλο να το ..... αποχαρακτηρισουμε .....

να ακουμε δηλ. οτι περναει απο του καθενος το μυαλο αφυλτραριστο και επιδη ....ειμαστε ενα οπαδικο φορουμ...
να τα τρωμε ολα χωρις αντιλογο??
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Jairo έγραψε:Ποιά είναι ακριβώς η δουλειά του Κυριάκου στην ΠΑΕ, μπορεί κάποιος να μου πεί, γιατί έχω μπερδευτεί...
A αντιπροεδρος.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”