Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
Re: Fernando Santos
Μετά το τέλος της 3ετίας δεν τον βλέπω να κάθεται έτσι και αλλιώς οπαδέ4Α είτε πάρει πρωτάθλημα είτε όχι.
αν το πάρει gash θα μείνει που θα πάει? το θέμα ειναι ότι πρέπει η ομάδα να ξεπέράσει τον ευτό της για να γίνει κάτι τέτοιο καθός στην ελλάδα είμαστε παίζουν και άλοι παράγοντες για να πάρεισ κούπα και όχι μόνο το αν έχεις καλή ομάδα....
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
υπομονή η [ipomoní] Ο29 : 1.η ιδιότητα εκείνου που μπορεί να περιμένει, χωρίς να βιάζεται, διατηρώντας την ηρεμία του 

εγω θελω να μαθω πως εμεινε τελικα ο κονσεισαο που ηταν να σταματισει.θα τον βλεπουμε βασικο και του χρονου,γιατι εδωσα 2 εκατ.τον μικρο για να τον βλεπω παγκο.
το λεω αυτο γιατι ΄΄εγω παγκο δε καθομαι΄΄(για λιγους)
και επειδη βλεπουμε μπαλα ο σερτζιο ειναι προσωπικοτητα και μπαλαδοφατσα αλλα για 30'ειναι και ετσι δεν θα εκτεθει του χρονου ουτε αυτος ουτε ο σαντος.
το λεω αυτο γιατι ΄΄εγω παγκο δε καθομαι΄΄(για λιγους)
και επειδη βλεπουμε μπαλα ο σερτζιο ειναι προσωπικοτητα και μπαλαδοφατσα αλλα για 30'ειναι και ετσι δεν θα εκτεθει του χρονου ουτε αυτος ουτε ο σαντος.
Αδερφέ DIO71, καταλαβαίνω την ανυπομονησία σου, αλλά περίμενε λίγο. Δεν ξεκίνησαν ακόμη οι αγώνες ούτως, ώστε να μπορούμε να κράξουμε τις επιλογές του Santos, τώρα που έχει γεμάτο ρόστερ.
Αλήθεια, ποιός είπε "εγώ πάγκο δεν κάθομαι";
Ο Santos, ο Conseicao ή οι προπονητές της εξέδρας;
Nikol4s είσαι τεράστιος!

Αλήθεια, ποιός είπε "εγώ πάγκο δεν κάθομαι";
Ο Santos, ο Conseicao ή οι προπονητές της εξέδρας;

Nikol4s είσαι τεράστιος!
μπα φιλε τοτε θα βρουμε κατι αλλο να κραξουμε "δεν βαζει τον ταδε "OPADOS4A έγραψε:τότε φίλε μου θα φύγει απο πάνο του η ρετσινιά ότι δεν μπορει να πάρει μεγαλα ματς και θα αποκτήσει μεγαλίτερης εμπιστοσίνης απο το λαό.....eleos έγραψε:Θα φανεί φίλε μου..
Με το αντίθετο σκεπτικό μπορεί του χρόνου στο 1ο παιχνιδι με ομάδα του ΠΟΚ εκτός έδρας να κερδίσει. Τότε τί θα γίνει?
Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ευκαιρία γι' αυτόν να αποδείξει αν αξίζει ή όχι ακόμα παραπάνω. Ο χρόνος θα δείξει..
"αμυντικογενες παιχνιδι" "ναι αλλα ο αγγελος με την αρσεναλ κλπ"
"παιζει παλι ο κονσεισαο" "κανει αλλαγες στο 89 " "δεν παει τους παικτες στο Αγιο ορος

....αυτα θα λενε και κυπελο να παρουμε η πρωταθλημα......

- DimisK
- Επικοινωνία:
Φανταστείτε να μάθει του χρόνου την ομάδα μας να κερδίζει στα ντέρμπι και να...ξεχάσει τις νίκες με τους μικρότερους!!!
Ε, ρε γλέντια....
Πάντως κι εγώ πιστεύω ότι του χρόνου θα είναι μαζί μας όλη τη χρονιά, αλλά μετά θα φύγει....
Ε, ρε γλέντια....
Πάντως κι εγώ πιστεύω ότι του χρόνου θα είναι μαζί μας όλη τη χρονιά, αλλά μετά θα φύγει....
Τι διακοπές και λακαμίες ρε..
Εδωσε σε όλους πρόγραμμα διατήρησης και φυσικής κατάστασης για να μη γυρίσουν με κοιλιές σαν του Γκασκόιν κι εκεί σχεδιάζει το πλάνο της επόμενης χρονιάς με τους βοηθούς του και πάει να κλείσει κανα δυο μεταγραφές από κει κοντά..
Απίστευτος δουλευταράς λέμεεεεε
Εδωσε σε όλους πρόγραμμα διατήρησης και φυσικής κατάστασης για να μη γυρίσουν με κοιλιές σαν του Γκασκόιν κι εκεί σχεδιάζει το πλάνο της επόμενης χρονιάς με τους βοηθούς του και πάει να κλείσει κανα δυο μεταγραφές από κει κοντά..
Απίστευτος δουλευταράς λέμεεεεε
- DimisK
- Επικοινωνία:
Καλή ξεκούραση Φερνάντο!
Και σκέψου τώρα στις διακοπές σου πως να κερδίζουμε και το ΠΟΚ!!!

Και σκέψου τώρα στις διακοπές σου πως να κερδίζουμε και το ΠΟΚ!!!

- trelopaoki444
Ειμαι απο τους λιγους που απο την αρχη της θητειας του Σαντος ημουν πολυ θετικος. Κυριως γιατι πιστευα και πιστευω οτι το 98% των οπαδων μιας ομαδας (οποια κ αν ειναι αυτη) βλεπουν μπαλα και οχι ποδοσφαιρο. Μεσα σ αυτους ειμαι κ εγω για να μην παρεξηγηθω.
Σε αυτα τα δυο χρονια που εχω δει το Δον στον παγκο της ομαδας μου ειμαι ακομα πιο θετικος πλεον...
Ο ανθρωπος ΔΕΝ πουλαει οπαδιλικι, ΔΕΝ ενθουσιαζεται στις μεγαλες νικες, ΔΕΝ απογοητευεται στις γκελες και γενικα ειναι πιστευω οτι πρεπει για προπονητης σε μια ομαδα που το συναισθημα των οπαδων συνηθως ειναι πανω απο τη λογικη τους. Χρειαζεται ενας τετοιος ανθρωπος για να μη δινει αφορμες στον κοσμο να τρελαινεται και να τον ηρεμει, οσο ειναι αυτο δυνατο.
Απο την αλλη αυτο που βλεπω ειναι οτι ειναι με διαφορα ο πιο οργανωτικος και δουλευταρας προπονητης που εχει περασει απο το ελληνικο πρωταθλημα. Οταν λεμε οργανωτικος και για να καταλαβουμε τι εννοουμε σκεφτειτε οτι εχει κανονισει το 50%-60% των παιχτων που θα αποκτηθουν εδω και 3 μηνες τουλαχιστο. Και δε μιλαω για τις θεσεις που θα παιζουν αλλα για τα συγκεκριμενα προσωπα (πχ Φωτακης, Παπαζογλου κλπ). Καποιοι θα πουν οτι αυτο ειναι θεμα διοικησης αλλα εγω θα διαφωνισω εν μερει. Μην ξεχνατε οτι ο Ζαγορ ηταν αυτος που επεμενε να τον φερει στην Τουμπα και αυτος που τον κρατησε και η γνωμη μου ειναι πως ενας απο τους λογους ηταν οτι ο Σαντος σαν τεχνοκρατης θα τον βοηθουσε και θα του εδινε τις καταλληλες κατευθυνσεις ωστε να αρχισει να διοικει την ΠΑΕ πιο επαγγελματικα και οχι οπως τα προηγουμενα χρονια... Οσον αφορα το δουλευταρας σας παραπεμπω σε αυτη τη δηλωση του : «Για μένα δεν έχει διακοπές, μόνο σκληρή δουλειά ακόμη και όταν οι άλλοι παίρνουν ανάσες για του χρόνου…»
Το παρατσουκλι του ''el mechanico'' νομιζω δε θα μπορουσε παρα να αντικατοπτριζει την πραγματικοτητα. Ο ανθρωπος οπως ολοι οι μηχανικοι ενδιαφερεται για τη στατικοτητα- σταθεροτητα του κτιριου και οχι για την ομορφια οπως οι αρχιτεκτονες... Ηδη μεσα σε δυο χρονια εχει βαλει τα θεμελια για να σηκωσει την πολυκατοικια (δυσκολευτηκε ειναι η αληθεια αλλα καθε σωστος μηχανικος ξερει να τα φερνει βολτα με τις δυσκολιες που αντιμετωπιζει) και απο δω και μπρος θα αρχισει να σηκωνει εναν εναν τους οροφους σε χρονο ρεκορ. Τοσο γρηγορα που ολοι οι ενοικοι των γυρω πολυκατοικιων θα λενε ''μα ποτε τη σηκωσανε κιολας?''
Με ολα αυτα πιστευω πως ηρθε πλεον η ωρα να αρχισουμε να το σκεφτομαστε και να το φωναζουμε στο Ζαγορ (αν και πιστευω πως και ο ιδιος το εχει ηδη κατα νου...
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΟ ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΤΩΡΑ

Σε αυτα τα δυο χρονια που εχω δει το Δον στον παγκο της ομαδας μου ειμαι ακομα πιο θετικος πλεον...
Ο ανθρωπος ΔΕΝ πουλαει οπαδιλικι, ΔΕΝ ενθουσιαζεται στις μεγαλες νικες, ΔΕΝ απογοητευεται στις γκελες και γενικα ειναι πιστευω οτι πρεπει για προπονητης σε μια ομαδα που το συναισθημα των οπαδων συνηθως ειναι πανω απο τη λογικη τους. Χρειαζεται ενας τετοιος ανθρωπος για να μη δινει αφορμες στον κοσμο να τρελαινεται και να τον ηρεμει, οσο ειναι αυτο δυνατο.
Απο την αλλη αυτο που βλεπω ειναι οτι ειναι με διαφορα ο πιο οργανωτικος και δουλευταρας προπονητης που εχει περασει απο το ελληνικο πρωταθλημα. Οταν λεμε οργανωτικος και για να καταλαβουμε τι εννοουμε σκεφτειτε οτι εχει κανονισει το 50%-60% των παιχτων που θα αποκτηθουν εδω και 3 μηνες τουλαχιστο. Και δε μιλαω για τις θεσεις που θα παιζουν αλλα για τα συγκεκριμενα προσωπα (πχ Φωτακης, Παπαζογλου κλπ). Καποιοι θα πουν οτι αυτο ειναι θεμα διοικησης αλλα εγω θα διαφωνισω εν μερει. Μην ξεχνατε οτι ο Ζαγορ ηταν αυτος που επεμενε να τον φερει στην Τουμπα και αυτος που τον κρατησε και η γνωμη μου ειναι πως ενας απο τους λογους ηταν οτι ο Σαντος σαν τεχνοκρατης θα τον βοηθουσε και θα του εδινε τις καταλληλες κατευθυνσεις ωστε να αρχισει να διοικει την ΠΑΕ πιο επαγγελματικα και οχι οπως τα προηγουμενα χρονια... Οσον αφορα το δουλευταρας σας παραπεμπω σε αυτη τη δηλωση του : «Για μένα δεν έχει διακοπές, μόνο σκληρή δουλειά ακόμη και όταν οι άλλοι παίρνουν ανάσες για του χρόνου…»
Το παρατσουκλι του ''el mechanico'' νομιζω δε θα μπορουσε παρα να αντικατοπτριζει την πραγματικοτητα. Ο ανθρωπος οπως ολοι οι μηχανικοι ενδιαφερεται για τη στατικοτητα- σταθεροτητα του κτιριου και οχι για την ομορφια οπως οι αρχιτεκτονες... Ηδη μεσα σε δυο χρονια εχει βαλει τα θεμελια για να σηκωσει την πολυκατοικια (δυσκολευτηκε ειναι η αληθεια αλλα καθε σωστος μηχανικος ξερει να τα φερνει βολτα με τις δυσκολιες που αντιμετωπιζει) και απο δω και μπρος θα αρχισει να σηκωνει εναν εναν τους οροφους σε χρονο ρεκορ. Τοσο γρηγορα που ολοι οι ενοικοι των γυρω πολυκατοικιων θα λενε ''μα ποτε τη σηκωσανε κιολας?''
Με ολα αυτα πιστευω πως ηρθε πλεον η ωρα να αρχισουμε να το σκεφτομαστε και να το φωναζουμε στο Ζαγορ (αν και πιστευω πως και ο ιδιος το εχει ηδη κατα νου...
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΟ ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΤΩΡΑ

Το θέμα του προπονητή είναι αυτό που με γεμίζει με τη μεγαλύτερη αγωνία. Αν φτάσουμε του χρόνου να τελειώνει το πρωτάθλημα και να μην έχει ξεκαθαρίσει το θέμα, θα αγχωθώ και θα στεναχωρηθώ πολύ.
Η φιλοσοφία μου είναι ότι ο προπονητής δεν αλλάζει. Ποτέ. Η άνοδος του ΠΑΟΚ γίνεται όλο και δυσκολότερη και σύντομα θα έρθει μια χρονιά στασιμότητας ή πισωγυρίσματος. Τότε θα κριθεί η υπομονή και η εμπιστοσύνη που μπορούμε να δείξουμε στους διοικούντες.
Η φιλοσοφία μου είναι ότι ο προπονητής δεν αλλάζει. Ποτέ. Η άνοδος του ΠΑΟΚ γίνεται όλο και δυσκολότερη και σύντομα θα έρθει μια χρονιά στασιμότητας ή πισωγυρίσματος. Τότε θα κριθεί η υπομονή και η εμπιστοσύνη που μπορούμε να δείξουμε στους διοικούντες.
- DimisK
- Επικοινωνία:
Ο Γκι Ρου ήταν 20 και πλέον χρόνια προπονητής στην Οσέρ. Ο Σερ Άλεξ ακόμα περισσότερα. Γιατί να μην βλέπαμε και στην Ελλάδα κάτι αντίστοιχο σε κάποια μεγάλη ομάδα; Και δεν μιλάω μόνο για τον ΠΑΟΚ. Είμαι σίγουρος ότι τα κέρδη θα ήταν περισσότερα από όσα μπορεί μια ομάδα να χάσει.
Γιατί κάθε προπονητής να αλλάζει σύστημα σε μια ομάδα; Κάθε ομάδα έχει το δικό της DNA και σε αυτό πρέπει να προσαρμόζονται όλοι. Ακόμα και ο προπονητής...
Γιατί κάθε προπονητής να αλλάζει σύστημα σε μια ομάδα; Κάθε ομάδα έχει το δικό της DNA και σε αυτό πρέπει να προσαρμόζονται όλοι. Ακόμα και ο προπονητής...
Γιατί στην Ελλάδα οι προπονητές είναι διακοσμητικό στοιχείο. Άλλος παίρνει προπονητή για να αλλάξει το κλίμα στα αποδυτήρια, άλλος τον παίρνει γιατί δεν έχει λεφτά για παίχτη, άλλος για να ηρεμήσει τον κόσμο...
Σοβαρότης μηδέν.
Σοβαρότης μηδέν.
Συμφωνώ... Ας έρθει ο Γκουαρντιόλα με το σύστημα του και ας μείνει για πάντα... Ο Σαντος καλός είναι για τριετία...
έλα ρε αδερφέ!
ας έρθει να δούμε τι θα κάνει με το Μπαλάφα, το Μαλεζά και τον Μέσι των φτωχών (Κουτσια)
ο άνθρωπος έχει τον ορίτζιναλ, έχει Ανρί, Ετό, ... τα πάντα όλα ρε...
ας έρθει να δούμε τι θα κάνει με το Μπαλάφα, το Μαλεζά και τον Μέσι των φτωχών (Κουτσια)
ο άνθρωπος έχει τον ορίτζιναλ, έχει Ανρί, Ετό, ... τα πάντα όλα ρε...