Pablo Gabriel García Pérez II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Re: Pablo Gabriel García Pérez II

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

icue έγραψε:Δεν ειναι απαντηση αυτη, συγνωμη. Πες μου τι επρεπε να πουν, τι επρεπε να κανουν διαφορετικο απο οτι καναν.
Αν δεν σου κανει κοπο ριξε μια ματια στο ποστ μου στη σελ 123..
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

icue έγραψε:Εντωμεταξυ παραδιπλα η Γιουβεντους εστειλε τον Πιρλο ενω ειχε παρει κυπελλο για να ξαναφερει προηγουμενο που της ειχε δωσει πρωταθλημα. Μαλλον και αυτοι το καναν γιατι ειναι μπινεδες, οχι επειδη ειδαν πως ο Πιρλο ειναι ακομα ανετοιμος για πρωταθλητισμο.
ε ναι, αφου το καναν αυτοι ειναι ο κανονας και πρεπει να το κανουν ολοι
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δε μιλάμε για απλή κριτική, αλλά για απαξίωση με συνοδεία χαρακτηρισμών.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Mīngus έγραψε:Το ότι κράζουμε γιατί δεν έφεραν καλύτερο από τον Λουτσέσκου με ξεπερνά.
Κραζουμε την συμπεριφορα προς τον Γκαρσια. Ο Λουτσεσκου μια χαρα λυση ειναι. Να ειχαν τα παντελονια να του το λεγαν στα ισα. Για αυτο τους βριζει ο κοσμος
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

obanebane έγραψε:Δε μιλάμε για απλή κριτική, αλλά για απαξίωση με συνοδεία χαρακτηρισμών.
Ακριβώς.
Είναι άλλο να πεις, ''δεν συμφωνώ ούτε με τον τρόπο της αποπομπής του Γκαρσία, αλλά ούτε και με την ανάγκη αποπομπής του'' κι άλλο πράγμα να λες για πισώπλατες μαχαιριές, προδοσία, γαυροποίηση κτλ. (παραθέτω ότι θυμάμαι να έχω δει γραμμένο).
Στην τελική ξαναμαναρωτάω: Αν μιλάμε για προδοσία, ο προδότης ποιος είναι;
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

icue έγραψε:
prist64 έγραψε:
Mīngus έγραψε:Το ότι κράζουμε γιατί δεν έφεραν καλύτερο από τον Λουτσέσκου με ξεπερνά.
αυτο καταλαβες?

δεν ειναι το ποιος ηρθε
ειναι το πως εφυγε ο Γκαρσια
Πως επρεπε να φυγει; Απο την στιγμη που ειχαν αποφασισει οτι θα φυγει. Ειλικρινα ρωταω. Γιατι απο οτι καταλαβαινω το προβλημα δεν ειναι οτι εφυγε, αλλα πως εφυγε.
Να του πουν οτι οτι κι αν γινει φευγεις τελος της σεζον και οχι να του λενε για μουφα τριετες
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

obanebane έγραψε:Δε μιλάμε για απλή κριτική, αλλά για απαξίωση με συνοδεία χαρακτηρισμών.
Δεν υπάρχει καμία απαξίωση ρε Μπάνε ξεκόλλα.
Μην παρασύρεσαι από επιφανειακές αναγνώσεις των άλλων. Πιστεύω ότι θα το δεις πιο ψύχραιμα και θα πάρεις πίσω το χαρακτηρισμό, που ειδικά σαν Νότιος θα έπρεπε να νιώθεις περήφανος για τον πανελλήνιο.
Ειπώθηκε μέχρι κι ότι δεν υποστήριξαν ποτέ τον Ιβάν.
Εντάξει άμα είναι να παίζουμε τις κουμπάρες και τα χρυσόψαρα οκ..

Ξεχάσαμε τα "Ιβάν δώσε το σύνθημα κι εμείς μαζί σου στον πόλεμο". Μάλλον τα ξεχάσαμε γρήγορα.

Οι σύνδεσμοι έδωσαν πρώτοι την ασπίδα στον Ιβάν τότε με το πιστόλι.
Όταν οι ντεμεκ καθωσπρέπει έλεγαν "ναι αλλά έφταιγε που μπήκε μέσα δεν έπρεπε..."
Όπως τώρα με το σαβουάρ βιβγ με τις βρισιές του Γκαρσία.
Ξεχνάμε... Ξεχνάμε εύκολα..

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Μιας και μιλάμε για συμπεριφορές, να κοιτάξει λιγάκι και ο Γκαρσία τη δική του γενικότερη συμπεριφορά. Αν υπήρχε δικό μου βίντεο να βρίζω και να χειρονομώ αλλόφρων, θα ντρεπόμουν μη τυχόν το δούνε τα παιδιά μου.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εγώ κρίνω αυτή την ανακοίνωση και τη θεωρώ απαράδεκτη.
Δεν έγραψα ποτέ ότι δεν έχουν βγάλει υποστηρικτικές ανακοινώσεις,όπως και ανακοινώσεις με σωστή κριτική.
Αυτό το 10 χρόνια παρουσία σου ολισθαινουμε κτλ κτλ ,μου έκατσε πολύ άσχημα.
Όπως και τα υπονοούμενα για πορτοφολα Λουτσεσκου,τραγικά όλα.
Για μένα η χειρότερη ανακοίνωση που έχω διαβάσει ποτέ από σύνδεσμο του ΠΑΟΚ.
Δεν είναι τυχαίο που την έκαναν σημαία όλα τα σάιτ του χοντρού,ΣΗΜΑΙΑ.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

GI4NNEN4 έγραψε:Μιας και μιλάμε για συμπεριφορές, να κοιτάξει λιγάκι και ο Γκαρσία τη δική του γενικότερη συμπεριφορά. Αν υπήρχε δικό μου βίντεο να βρίζω και να χειρονομώ αλλόφρων, θα ντρεπόμουν μη τυχόν το δούνε τα παιδιά μου.
Εγω παλι με τα δικα μου βριζουμε τους γαυρους και τον εσκομπαρ παρεα και γουσταρουμε :D
Και δεν ντρεπομαι καθολου :lol:
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Amsterdamer_87 έγραψε:
GI4NNEN4 έγραψε:Μιας και μιλάμε για συμπεριφορές, να κοιτάξει λιγάκι και ο Γκαρσία τη δική του γενικότερη συμπεριφορά. Αν υπήρχε δικό μου βίντεο να βρίζω και να χειρονομώ αλλόφρων, θα ντρεπόμουν μη τυχόν το δούνε τα παιδιά μου.
Εγω παλι με τα δικα μου βριζουμε τους γαυρους και τον εσκομπαρ παρεα και γουσταρουμε :D
Βρε στο σπίτι σας καντε τους και βουντού! Θα βγαίνατε όμως να το κάνετε σε δημόσιο χώρο;
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

αυτο καταλαβες?

δεν ειναι το ποιος ηρθε
ειναι το πως εφυγε ο Γκαρσια[/quote]

Πως επρεπε να φυγει; Απο την στιγμη που ειχαν αποφασισει οτι θα φυγει. Ειλικρινα ρωταω. Γιατι απο οτι καταλαβαινω το προβλημα δεν ειναι οτι εφυγε, αλλα πως εφυγε.[/quote]

Να του πουν οτι οτι κι αν γινει φευγεις τελος της σεζον και οχι να του λενε για μουφα τριετες[/quote]

Μην τρελαίνεσαι ρε Dim έτσι πρέπει να λειτουργεί μια εταιρεία τι να κάνουμε;
Ξέρεις αν το ήξερε ο Γκαρσία ότι θα φύγει από το Μάρτιο κιόλας;
Και έλπιζε μετά από τα τελευταία αποτελέσματα ότι θα αλλάξουν γνώμη;
Έτσι δεν έγινε και με τον τελευταίο χρόνο του σαν παίχτης.
Ήθελε να παίζει δεν ήθελε να φύγει κλπ.
Η λύση που του προσέφερε τότε ο Σαββίδης δεν τον βοήθησε;
Δεν μπορούσε να του πει άντε στην ευχή του Θεού αγόρι μου;
Δεν τον στήριξε ο Σαββίδης στην καριέρα του;
Τώρα τι έγινε και θέλει να τον μειώσει;
Να τον βοηθήσει θέλει πάλι..
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Sick Bastard έγραψε:
Ακριβώς.
Είναι άλλο να πεις, ''δεν συμφωνώ ούτε με τον τρόπο της αποπομπής του Γκαρσία, αλλά ούτε και με την ανάγκη αποπομπής του'' κι άλλο πράγμα να λες για πισώπλατες μαχαιριές, προδοσία, γαυροποίηση κτλ. (παραθέτω ότι θυμάμαι να έχω δει γραμμένο).
Στην τελική ξαναμαναρωτάω: Αν μιλάμε για προδοσία, ο προδότης ποιος είναι;
Τον τίτλο του προδότη τον έφερε φαρδύ πλάτη στο κεφάλι του ο λουτσεσκου. Όλα τα επίσημα κανάλια ΜΜΕ στήριζαν με λύσσα αυτή την εκδοχή. Ο Ρουμάνος που μας παράτησε για τα λεφτά. Έρχεται λοιπόν τώρα ο Ιβάν κι αποφασίζει να πορευτεί με έναν άνθρωπο που τον έφτυσε κανονικά. Ή μήπως τελικά δεν ήταν ακριβώς έτσι; Ο λουτσεσκου σε συνέντευξεις του που παρουσιάστηκαν κι εδώ στο ΠΑΟΚ μανία αναφέρθηκε σε "εσωτερικά
προσωπα " όπως κι ο Γκαρσία όπως κι ο Ίβιτς όταν έφυγε.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

GI4NNEN4 έγραψε:
Amsterdamer_87 έγραψε:
Βρε στο σπίτι σας καντε τους και βουντού! Θα βγαίνατε όμως να το κάνετε σε δημόσιο χώρο;
Σιγα μην το κανουμε στο σπιτι..
Δημοσια το κανουμε φιλε...
Ειδικα στο παρκο πεφτει πολυ γελιο λεμε.. :)
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

GI4NNEN4 έγραψε:
Amsterdamer_87 έγραψε:
Εγω παλι με τα δικα μου βριζουμε τους γαυρους και τον εσκομπαρ παρεα και γουσταρουμε
Δηλαδή στην Τούμπα μας τόσα χρόνια τι κάνουμε;;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”