Αν δεν σου κανει κοπο ριξε μια ματια στο ποστ μου στη σελ 123..icue έγραψε:Δεν ειναι απαντηση αυτη, συγνωμη. Πες μου τι επρεπε να πουν, τι επρεπε να κανουν διαφορετικο απο οτι καναν.
Pablo Gabriel García Pérez II
- Amsterdamer_87
Re: Pablo Gabriel García Pérez II
-
Dimg4
ε ναι, αφου το καναν αυτοι ειναι ο κανονας και πρεπει να το κανουν ολοιicue έγραψε:Εντωμεταξυ παραδιπλα η Γιουβεντους εστειλε τον Πιρλο ενω ειχε παρει κυπελλο για να ξαναφερει προηγουμενο που της ειχε δωσει πρωταθλημα. Μαλλον και αυτοι το καναν γιατι ειναι μπινεδες, οχι επειδη ειδαν πως ο Πιρλο ειναι ακομα ανετοιμος για πρωταθλητισμο.
Δε μιλάμε για απλή κριτική, αλλά για απαξίωση με συνοδεία χαρακτηρισμών.
-
Dimg4
Κραζουμε την συμπεριφορα προς τον Γκαρσια. Ο Λουτσεσκου μια χαρα λυση ειναι. Να ειχαν τα παντελονια να του το λεγαν στα ισα. Για αυτο τους βριζει ο κοσμοςMīngus έγραψε:Το ότι κράζουμε γιατί δεν έφεραν καλύτερο από τον Λουτσέσκου με ξεπερνά.
- Sick Bastard
Ακριβώς.obanebane έγραψε:Δε μιλάμε για απλή κριτική, αλλά για απαξίωση με συνοδεία χαρακτηρισμών.
Είναι άλλο να πεις, ''δεν συμφωνώ ούτε με τον τρόπο της αποπομπής του Γκαρσία, αλλά ούτε και με την ανάγκη αποπομπής του'' κι άλλο πράγμα να λες για πισώπλατες μαχαιριές, προδοσία, γαυροποίηση κτλ. (παραθέτω ότι θυμάμαι να έχω δει γραμμένο).
Στην τελική ξαναμαναρωτάω: Αν μιλάμε για προδοσία, ο προδότης ποιος είναι;
-
Dimg4
Να του πουν οτι οτι κι αν γινει φευγεις τελος της σεζον και οχι να του λενε για μουφα τριετεςicue έγραψε:Πως επρεπε να φυγει; Απο την στιγμη που ειχαν αποφασισει οτι θα φυγει. Ειλικρινα ρωταω. Γιατι απο οτι καταλαβαινω το προβλημα δεν ειναι οτι εφυγε, αλλα πως εφυγε.prist64 έγραψε:αυτο καταλαβες?Mīngus έγραψε:Το ότι κράζουμε γιατί δεν έφεραν καλύτερο από τον Λουτσέσκου με ξεπερνά.
δεν ειναι το ποιος ηρθε
ειναι το πως εφυγε ο Γκαρσια
Δεν υπάρχει καμία απαξίωση ρε Μπάνε ξεκόλλα.obanebane έγραψε:Δε μιλάμε για απλή κριτική, αλλά για απαξίωση με συνοδεία χαρακτηρισμών.
Μην παρασύρεσαι από επιφανειακές αναγνώσεις των άλλων. Πιστεύω ότι θα το δεις πιο ψύχραιμα και θα πάρεις πίσω το χαρακτηρισμό, που ειδικά σαν Νότιος θα έπρεπε να νιώθεις περήφανος για τον πανελλήνιο.
Ειπώθηκε μέχρι κι ότι δεν υποστήριξαν ποτέ τον Ιβάν.
Εντάξει άμα είναι να παίζουμε τις κουμπάρες και τα χρυσόψαρα οκ..
Ξεχάσαμε τα "Ιβάν δώσε το σύνθημα κι εμείς μαζί σου στον πόλεμο". Μάλλον τα ξεχάσαμε γρήγορα.
Οι σύνδεσμοι έδωσαν πρώτοι την ασπίδα στον Ιβάν τότε με το πιστόλι.
Όταν οι ντεμεκ καθωσπρέπει έλεγαν "ναι αλλά έφταιγε που μπήκε μέσα δεν έπρεπε..."
Όπως τώρα με το σαβουάρ βιβγ με τις βρισιές του Γκαρσία.
Ξεχνάμε... Ξεχνάμε εύκολα..
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μιας και μιλάμε για συμπεριφορές, να κοιτάξει λιγάκι και ο Γκαρσία τη δική του γενικότερη συμπεριφορά. Αν υπήρχε δικό μου βίντεο να βρίζω και να χειρονομώ αλλόφρων, θα ντρεπόμουν μη τυχόν το δούνε τα παιδιά μου.
Εγώ κρίνω αυτή την ανακοίνωση και τη θεωρώ απαράδεκτη.
Δεν έγραψα ποτέ ότι δεν έχουν βγάλει υποστηρικτικές ανακοινώσεις,όπως και ανακοινώσεις με σωστή κριτική.
Αυτό το 10 χρόνια παρουσία σου ολισθαινουμε κτλ κτλ ,μου έκατσε πολύ άσχημα.
Όπως και τα υπονοούμενα για πορτοφολα Λουτσεσκου,τραγικά όλα.
Για μένα η χειρότερη ανακοίνωση που έχω διαβάσει ποτέ από σύνδεσμο του ΠΑΟΚ.
Δεν είναι τυχαίο που την έκαναν σημαία όλα τα σάιτ του χοντρού,ΣΗΜΑΙΑ.
Δεν έγραψα ποτέ ότι δεν έχουν βγάλει υποστηρικτικές ανακοινώσεις,όπως και ανακοινώσεις με σωστή κριτική.
Αυτό το 10 χρόνια παρουσία σου ολισθαινουμε κτλ κτλ ,μου έκατσε πολύ άσχημα.
Όπως και τα υπονοούμενα για πορτοφολα Λουτσεσκου,τραγικά όλα.
Για μένα η χειρότερη ανακοίνωση που έχω διαβάσει ποτέ από σύνδεσμο του ΠΑΟΚ.
Δεν είναι τυχαίο που την έκαναν σημαία όλα τα σάιτ του χοντρού,ΣΗΜΑΙΑ.
- Amsterdamer_87
Εγω παλι με τα δικα μου βριζουμε τους γαυρους και τον εσκομπαρ παρεα και γουσταρουμεGI4NNEN4 έγραψε:Μιας και μιλάμε για συμπεριφορές, να κοιτάξει λιγάκι και ο Γκαρσία τη δική του γενικότερη συμπεριφορά. Αν υπήρχε δικό μου βίντεο να βρίζω και να χειρονομώ αλλόφρων, θα ντρεπόμουν μη τυχόν το δούνε τα παιδιά μου.
Και δεν ντρεπομαι καθολου
Βρε στο σπίτι σας καντε τους και βουντού! Θα βγαίνατε όμως να το κάνετε σε δημόσιο χώρο;Amsterdamer_87 έγραψε:Εγω παλι με τα δικα μου βριζουμε τους γαυρους και τον εσκομπαρ παρεα και γουσταρουμεGI4NNEN4 έγραψε:Μιας και μιλάμε για συμπεριφορές, να κοιτάξει λιγάκι και ο Γκαρσία τη δική του γενικότερη συμπεριφορά. Αν υπήρχε δικό μου βίντεο να βρίζω και να χειρονομώ αλλόφρων, θα ντρεπόμουν μη τυχόν το δούνε τα παιδιά μου.![]()
αυτο καταλαβες?
δεν ειναι το ποιος ηρθε
ειναι το πως εφυγε ο Γκαρσια[/quote]
Πως επρεπε να φυγει; Απο την στιγμη που ειχαν αποφασισει οτι θα φυγει. Ειλικρινα ρωταω. Γιατι απο οτι καταλαβαινω το προβλημα δεν ειναι οτι εφυγε, αλλα πως εφυγε.[/quote]
Να του πουν οτι οτι κι αν γινει φευγεις τελος της σεζον και οχι να του λενε για μουφα τριετες[/quote]
Μην τρελαίνεσαι ρε Dim έτσι πρέπει να λειτουργεί μια εταιρεία τι να κάνουμε;
Ξέρεις αν το ήξερε ο Γκαρσία ότι θα φύγει από το Μάρτιο κιόλας;
Και έλπιζε μετά από τα τελευταία αποτελέσματα ότι θα αλλάξουν γνώμη;
Έτσι δεν έγινε και με τον τελευταίο χρόνο του σαν παίχτης.
Ήθελε να παίζει δεν ήθελε να φύγει κλπ.
Η λύση που του προσέφερε τότε ο Σαββίδης δεν τον βοήθησε;
Δεν μπορούσε να του πει άντε στην ευχή του Θεού αγόρι μου;
Δεν τον στήριξε ο Σαββίδης στην καριέρα του;
Τώρα τι έγινε και θέλει να τον μειώσει;
Να τον βοηθήσει θέλει πάλι..
δεν ειναι το ποιος ηρθε
ειναι το πως εφυγε ο Γκαρσια[/quote]
Πως επρεπε να φυγει; Απο την στιγμη που ειχαν αποφασισει οτι θα φυγει. Ειλικρινα ρωταω. Γιατι απο οτι καταλαβαινω το προβλημα δεν ειναι οτι εφυγε, αλλα πως εφυγε.[/quote]
Να του πουν οτι οτι κι αν γινει φευγεις τελος της σεζον και οχι να του λενε για μουφα τριετες[/quote]
Μην τρελαίνεσαι ρε Dim έτσι πρέπει να λειτουργεί μια εταιρεία τι να κάνουμε;
Ξέρεις αν το ήξερε ο Γκαρσία ότι θα φύγει από το Μάρτιο κιόλας;
Και έλπιζε μετά από τα τελευταία αποτελέσματα ότι θα αλλάξουν γνώμη;
Έτσι δεν έγινε και με τον τελευταίο χρόνο του σαν παίχτης.
Ήθελε να παίζει δεν ήθελε να φύγει κλπ.
Η λύση που του προσέφερε τότε ο Σαββίδης δεν τον βοήθησε;
Δεν μπορούσε να του πει άντε στην ευχή του Θεού αγόρι μου;
Δεν τον στήριξε ο Σαββίδης στην καριέρα του;
Τώρα τι έγινε και θέλει να τον μειώσει;
Να τον βοηθήσει θέλει πάλι..
Τον τίτλο του προδότη τον έφερε φαρδύ πλάτη στο κεφάλι του ο λουτσεσκου. Όλα τα επίσημα κανάλια ΜΜΕ στήριζαν με λύσσα αυτή την εκδοχή. Ο Ρουμάνος που μας παράτησε για τα λεφτά. Έρχεται λοιπόν τώρα ο Ιβάν κι αποφασίζει να πορευτεί με έναν άνθρωπο που τον έφτυσε κανονικά. Ή μήπως τελικά δεν ήταν ακριβώς έτσι; Ο λουτσεσκου σε συνέντευξεις του που παρουσιάστηκαν κι εδώ στο ΠΑΟΚ μανία αναφέρθηκε σε "εσωτερικάSick Bastard έγραψε:Ακριβώς.obanebane έγραψε:Δε μιλάμε για απλή κριτική, αλλά για απαξίωση με συνοδεία χαρακτηρισμών.
Είναι άλλο να πεις, ''δεν συμφωνώ ούτε με τον τρόπο της αποπομπής του Γκαρσία, αλλά ούτε και με την ανάγκη αποπομπής του'' κι άλλο πράγμα να λες για πισώπλατες μαχαιριές, προδοσία, γαυροποίηση κτλ. (παραθέτω ότι θυμάμαι να έχω δει γραμμένο).
Στην τελική ξαναμαναρωτάω: Αν μιλάμε για προδοσία, ο προδότης ποιος είναι;
προσωπα " όπως κι ο Γκαρσία όπως κι ο Ίβιτς όταν έφυγε.
- Amsterdamer_87
Σιγα μην το κανουμε στο σπιτι..GI4NNEN4 έγραψε:Βρε στο σπίτι σας καντε τους και βουντού! Θα βγαίνατε όμως να το κάνετε σε δημόσιο χώρο;Amsterdamer_87 έγραψε:Εγω παλι με τα δικα μου βριζουμε τους γαυρους και τον εσκομπαρ παρεα και γουσταρουμεGI4NNEN4 έγραψε:Μιας και μιλάμε για συμπεριφορές, να κοιτάξει λιγάκι και ο Γκαρσία τη δική του γενικότερη συμπεριφορά. Αν υπήρχε δικό μου βίντεο να βρίζω και να χειρονομώ αλλόφρων, θα ντρεπόμουν μη τυχόν το δούνε τα παιδιά μου.![]()
Δημοσια το κανουμε φιλε...
Ειδικα στο παρκο πεφτει πολυ γελιο λεμε..
Δηλαδή στην Τούμπα μας τόσα χρόνια τι κάνουμε;;GI4NNEN4 έγραψε:Βρε στο σπίτι σας καντε τους και βουντού! Θα βγαίνατε όμως να το κάνετε σε δημόσιο χώρο;Amsterdamer_87 έγραψε:Εγω παλι με τα δικα μου βριζουμε τους γαυρους και τον εσκομπαρ παρεα και γουσταρουμεGI4NNEN4 έγραψε:Μιας και μιλάμε για συμπεριφορές, να κοιτάξει λιγάκι και ο Γκαρσία τη δική του γενικότερη συμπεριφορά. Αν υπήρχε δικό μου βίντεο να βρίζω και να χειρονομώ αλλόφρων, θα ντρεπόμουν μη τυχόν το δούνε τα παιδιά μου.