Ιβάν Σαββίδης V
Re: Ιβάν Σαββίδης V
Δεν δέχομαι από κανέναν και για οποιοδήποτε λόγο να βρίσει τον Σαββίδη, οταν έχουμε ζήσει στο πετσί μας εποχές Παγωνη και Γουμενου. Είναι το λιγότερο ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ.
Κανένας Γκαρσία δεν είναι επάνω από τον Σαββίδη. Κανένας Βιερινια.
Να συγκεντρωθουμε λιγο. Ο Γκαρσία είναι από τους λίγους παίκτες που εκτίμησε την ιδιοσυγκρασια του ΠΑΟΚτση κ έγινε ένας από εμάς, όχι στα λόγια, αλλά με πράξεις. Ο Σαββίδης έσωσε τον ΠΑΟΚ και του άλλαξε όλο το status. Κάποτε χαιρομασταν με τη θέση τοτ ΟΥΕΦΑ και τώρα πια, μπερδεύουμε το πόσες κούπες έχουμε σηκώσει...
Εγώ περιμένω από τον Γκαρσία να δεχτεί τον ρόλο του στον ΠΑΟΚ Β (ελπίζω να μην τον επηρεάσει η Λάουρα) και να έχει μια άριστη συνεργασία με τον Λουτσεσκου.
Αν φύγει πάλι (ελπιζω με καλό τρόπο, δεν δικαιολογεί κάτι άλλο η στάση του Σαββίδη απέναντί του) πιστεύω σε λιγα χρόνια θα ξαναγυρίσει, ώριμος και φτασμενος προπονητής.
Να συγκεντρωθουμε λιγο. Ο Γκαρσία είναι από τους λίγους παίκτες που εκτίμησε την ιδιοσυγκρασια του ΠΑΟΚτση κ έγινε ένας από εμάς, όχι στα λόγια, αλλά με πράξεις. Ο Σαββίδης έσωσε τον ΠΑΟΚ και του άλλαξε όλο το status. Κάποτε χαιρομασταν με τη θέση τοτ ΟΥΕΦΑ και τώρα πια, μπερδεύουμε το πόσες κούπες έχουμε σηκώσει...
Εγώ περιμένω από τον Γκαρσία να δεχτεί τον ρόλο του στον ΠΑΟΚ Β (ελπίζω να μην τον επηρεάσει η Λάουρα) και να έχει μια άριστη συνεργασία με τον Λουτσεσκου.
Αν φύγει πάλι (ελπιζω με καλό τρόπο, δεν δικαιολογεί κάτι άλλο η στάση του Σαββίδη απέναντί του) πιστεύω σε λιγα χρόνια θα ξαναγυρίσει, ώριμος και φτασμενος προπονητής.
Ακριβως.giliopoulos έγραψε:Κλεισε τον ραπτοπουλο σε χαλαει.Aye4 έγραψε: Ρε αδέλφια, να λογικευτούμε.
Από που κι ως που "τεράστια προσωπικότητα" του ΠΑΟΚ ο Γκαρσία. Επειδή έριξε την κουτουλιά στο Καραΐσκάκη? Επειδή είπε "γκαμίσω Μαρινάκη" ? Επειδή φόρεσε μια μπλούζα του Τσε?. Αυτά είναι τα κριτήρια?
Εάν ο Γκαρσία είναι τεράστια προσωπικότητα του ΠΑΟΚ, τότε ο αείμνηστος Παντελάκης τι είναι? Οι παππούδες μας, που έσκαψαν το χώμα για να φτιάξουν τα γήπεδα της ΙΔΕΑΣ σε Συντριβάνι και Τούμπα, τί είναι? Ο Ιβάν Σαββίδης τί είναι?
Συνέλθετε λίγο.... Φτάνει πια..
Αν δεν ξερεις γιατι ο παμπλο ειναι τεραστια προσωπικοτητα για τον ΠΑΟΚ πιθανως να ζεις σε αλλο συμπαν
εχετε σαλταρει μερικοι, ποιοι ακριβως να το βουλωσουν ρε φιλε? Μεροκαματο σας βγαζει και εχετε βγαλει το σκασμο σε οτι κι αν γινει?joshua έγραψε:Όταν το βουλώσουν αυτοί που βάλουν κατά του Σαββιδη με αισχρό τρόπο,θα το βουλώσουμε και εμείς και φυσικά δεν αναφέρομαι στα παιδιά που εκφράζουν απλά τη στενοχώρια τους γιατί νιώθουν ότι αδικήθηκε ένα αγαπημένο τους πρόσωπο.
Ακου εκει οταν το βουλωσουν
Τεράστια προσωπικότητα για τον ΠΑΟΚ να το δεχτούμε. Δε νομίζω να διαφωνεί κάποιος επ' αυτού.
Αλλα "ιερό πρόσωπο του συλλόγου" ένας άνθρωπος που μεταξύ όλων των άλλων έχει πληρωθεί και με κάποια μύρια για τις υπηρεσίες του (και καλά έκανε προφανώς).
Ξέρετε τι σημαίνει "ιερός" που τα έχετε γμσει τη μάνα όλα;
Αντε γιατί δεν μιλάμε, δεν μιλάμε αλλά φιρι φιρι το πάτε...
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλλα "ιερό πρόσωπο του συλλόγου" ένας άνθρωπος που μεταξύ όλων των άλλων έχει πληρωθεί και με κάποια μύρια για τις υπηρεσίες του (και καλά έκανε προφανώς).
Ξέρετε τι σημαίνει "ιερός" που τα έχετε γμσει τη μάνα όλα;
Αντε γιατί δεν μιλάμε, δεν μιλάμε αλλά φιρι φιρι το πάτε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Πέμ 27 Μάιος 2021, 18:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αδέρφέ κατ'αρχάς μου αρέσει πολύ που αντιπαρατέθηκες με επιχειρήματα και όχι κραυγές και αφορισμούς . Δεν διεκδικώ το αλάθητο ούτε πιστεύω πως η άποψη μου είναι η μοναδική . Σεβαστή η άποψη σου , στην συγκεκριμένη όμως στιγμή θεωρώ ότι αφού η απόφαση του Ιβαν είναι αυτή πρέπει να την στηρίξουμε να την σεβαστούμε και κυρίως να μην διχαστούμε και χωριστούμε σε " Γκαρσιακούς " και " Λουτσικούς " . Ήμουν απο τους " φανατικούς " του Άγγελου αλλά όταν πλέον κατάλαβα ότι το όνομα του διχάζει σταμάτησα να παίρνω μέρος σε αντιπαραθέσεις για τον Άγγελο γιατί αυτό δεν ήταν για το καλό του ΠΑΟΚ . Είμαι 49 ετών έχω ζήσει το πρωτάθλημα του 84-85 καί ότι ακολούθησε στον οργανισμό του ΠΑΟΚ τα καλά τά άσχηματα πάντα , δεν έχω κοινή γραμμή με κανένα δεν καλύπτω κανέναν . Η εμπερία μου σαν οπαδός ου " λέει " ότι ο Ιβάν έκανε καλά , αλλά αυτό είναι προσωπική μεσα απο την καρδιά μου άποψη . Δεν μου την επέβαλε κάποιος όυτε παίρνω γραμμή απο πουθενά . Εύχομαι να μην κάνω λάθος , όπως εθχομαι ο Παυλάρας να μείνει στον ΠΑΟΚ ( παρόλο που εσύ θεωρείς ότι αυτό είναι επικοινωνιακό της ΠΑΕ )και όταν έρθει η ώρα να αναλάβει ξανά την ομάδα . Γεροί να είμαστε και θα πανηγυρίζω και εγώ μαζί σου έαν έρθει εκείνη η ώρα .georgedoulk2008 έγραψε:Καλημέρα. Παίρνω ως αφορμή το ποστ του φίλου για να σχολιάσω πολλές απο τις αιτιάσεις που ακούγονται. Δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σου αδερφέ το ξεκαθαρίζω, απλά στο ποστ σου βρήκα τις περισσότερες απο αυτές τις αιτιάσεις μαζεμένες.
Μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι όλοι οι Μοντς εδώ μέσα αλλά και όλοι οι οργανωμένοι που γνωρίζω έχουν κοινή γραμμή να προστατεύσουν τον Ιβαν και τον Λουτσέσκου. Ούτε ένας δεν διαφωνεί με την επιλογή να φαγωθεί ο Γκαρσία. Τρομερή σύμπτωση!Anestis4a έγραψε:Καλημέρα αδέρφια , η υπερβολή , ο υπέρμετρος συναισθηματισμός , και η προσωπολατρία μας χαρακτηρίζουν σαν οργανισμό και σαν λαό. Αυτό ισχύει. Αλλά όχι μόνο στην περίπτωση του Γκαρσία. Το ίδιο ακριβώς κάνουν και οι υπέρμαχοι του Λουτσέσκου. Ακόμα χειρότερα ισχύουν στην περίπτωση του Ιβαν που έχει αποκτήσει στάτους Ιερής Αγελάδας.
Όλοι στεναχωρηθήκαμε που ο Pablo δεν μας έπεισε ( νομίζω κανέναν ) ότι είναι έτοιμος για τον ΠΑΟΚ που κάνει πρωταθλητισμό και σταχεύει να μπεί στην ελίτ της ευρώπης ( σύμφωνα με της δηλώσεις του Ιβάν ).
Όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Σε επτά μήνες πέτυχε τους στόχους που του θέσανε, ενώ η πλειοψηφία πίστευε ότι είναι αδύνατο να κερδίσουμε το γαυρο ειδικά στον Τελικό. Άρα τί έπρεπε να κάνει για να μας πείσει οτι είναι ικανός; Να καταπίνει σπαθιά;
Προφανώς και ο Pablo αποτελεί έναν παίκτη σύμβολο και έναν απο εμάς , αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να τον βάλουμε πάνω απο την ομάδα και το καλό της . Πέρα απο παίκτης σύμβολο και ΠΑΟΚΙ έδειξε και κάποια στοιχεία που δεν είναι αυτά που πρέπει να έχει ο προπονητής του ΠΑΟΚ στην δεδομένη στιγμή . Απειρία , αργές αντιδράσεις , κάποιες φορές έδειχε εντελώς χαμένος στον πάγκο , και κυρίως αναφορές στο θυμικό του ΠΑΟΚτση .
Το γνωρίζαμε όλοι και πρώτα η Διοίκηση οτι ο Γκαρσία είναι άπειρος και δεν έχει κάνει πρώτος προπονητής. Οπότε όλα αυτά είναι αναμενόμενα. Παρόλα αυτά κατάφερε να πάρει Τίτλο και να κερδίσει τους ποδοσφαιριστές του και τα αποδυτήρια. Πάντως σίγουρα δεν έβαλε το συμφέρον του πάνω απο το καλό της ομάδας, αλλιώς δεν θα αναλάμβανε σε μιά καμμένη χρονιά, αλλά θα περίμενε το καλοκαίρι μετά την αποτυχία του Αμπέλ και όποιου ερχόταν ως υπηρεσιακός.
Εμένα προσωπικά δεν μου άρεσαν οι συνεχείς δηλώσεις ποσταρίσματα της Λάουρας , ούτε οι τοποθετήσεις του τύπου " θα πάρω πολλούς μαζί μου " . Όλοι οι προπονητές έχουν προβλήματα με τις διοικήσεις , με τους ΤΔ , τις αυλές κλπ αλλά δεν αντιδρούν όλοι έτσι .
Το επικοινωνιακό κομμάτι του καθενός είναι ζήτημα αισθητικής. Το θα πάρω πολλούς μαζί μου ήταν αποτέλεσμα της αδικίας που ένιωσε όταν έμαθε ότι ο Γκαγκάτσης και ο Κυρ Κυρ είχαν ήδη κλείσει τον Λουτσέσκου πριν τον Τελικό. Ο Λουτσέσκου πάντως όταν διαφώνησε με την Διοίκηση σηκώθηκε και έφυγε δυο μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας και πήρε μαζί του μέχρι και τον Σβούρα.
Η γνώμη είναι οτι ο Pablo δεν έτοιμος αυτήν την στιγμή σε κανένα επίπεδο ( προπονητικό , ψυχικό ) να είναι προπονητής στο ΠΑΟΚ , και καλώς αντικαταστάθηκε .
Αυτό δεν μειώνει την προσφορά του , δεν το κάνει λιγότερο παίκτη σύμβολο ούτε τον απαξιώνει την στιγμή μάλιστα που ο Ιβαν του αφήνει ανοιχτή την πόρτα για οποιοδήποτε άλλο πόστο.
Αυτό επιτέλους σταματήστε το. Είναι χαζό και ανήθικο. Το ταΐζουν τα παπαγαλάκια τζουκμποξ με εντολή της ΠΑΕ για να δικαιολογήσουν την πουστι@ της ΠΑΕ και να μην τσαλακώσουν το ιματζ του Ιβαν. Τί θα πεί "όποιο πόστο θέλει;" Δηλαδή πές οτι ο Γκαρσία θέλει να γυρίσει στην Κ19, θα πάει στον Μαλεζά και θα του πεί "Στέλιο φύγε;"
Το ότι αποτελεί σύμβολο και σημείο αναφοράς δεν σημαίνει οτι θα πρέπει να είναι και προπονητής . Εξάλου υπάρχουν και τεχνικά προβλήματα όπως η έλλειψη πτυχίου .
Η καραμέλα του πτυχίου πρέπει κάποια στιγμή να λιώσει. Αν είναι το πτυχίο να σε κάνει προπονητή θα έπρεπε ο Παράσχος και ο Αμπελ να είχαν καταφέρει περισσότερα στον ΠΑΟΚ απο τον Πάμπλο. Άσε που οι εξετάσεις για το Δίπλωμα έχουν οριστεί Σεπτέμβρη οπότε μέχρι να ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα θα το έχει.
Ο ΠΑΟΚ πάνω απο όλους και απο όλα . Συντασόμαστε πίσω απο την ομάδα και στηρίζουμε την προσπάθειά της
ΠΑΟΚ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ
ΠΑΟΚ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ
- Sick Bastard
Dimg4 έγραψε:εχετε σαλταρει μερικοι, ποιοι ακριβως να το βουλωσουν ρε φιλε? Μεροκαματο σας βγαζει και εχετε βγαλει το σκασμο σε οτι κι αν γινει?joshua έγραψε:Όταν το βουλώσουν αυτοί που βάλουν κατά του Σαββιδη με αισχρό τρόπο,θα το βουλώσουμε και εμείς και φυσικά δεν αναφέρομαι στα παιδιά που εκφράζουν απλά τη στενοχώρια τους γιατί νιώθουν ότι αδικήθηκε ένα αγαπημένο τους πρόσωπο.
Εγινες και εσυ λογιστης εξαιτιας του Λουτσεσκου ?
Καταλαβες τι ειπα ή εισαι σκαλωμενος στην ανακοινωση?joshua έγραψε:Dimg4 έγραψε:εχετε σαλταρει μερικοι, ποιοι ακριβως να το βουλωσουν ρε φιλε? Μεροκαματο σας βγαζει και εχετε βγαλει το σκασμο σε οτι κι αν γινει?joshua έγραψε:Όταν το βουλώσουν αυτοί που βάλουν κατά του Σαββιδη με αισχρό τρόπο,θα το βουλώσουμε και εμείς και φυσικά δεν αναφέρομαι στα παιδιά που εκφράζουν απλά τη στενοχώρια τους γιατί νιώθουν ότι αδικήθηκε ένα αγαπημένο τους πρόσωπο.
Εγινες και εσυ λογιστης εξαιτιας του Λουτσεσκου ?
Η ανακοίνωση του Πανελληνιου.Sick Bastard έγραψε:Λολ, ποιος τον είπε, ''ιερό πρόσωπο του συλλόγου'' ;
Κόντεψε να με πέσει το κινητό από το χέρι όταν το διάβασα.
Ναι μου αρεσε η ουσια. Εσενα σου αρεσε η συμπεριφορα απεναντι στον Γκαρσια?joshua έγραψε:Ειδα οτι σου αρεσε...
Και επειδη η μαζα εχει ενστικτο και ο μεσος ΠΑΟΚτσης δεν θα γινει ποτε γαυρος για να πεταει ανθρωπους κεφαλαια, μπες λιγο στα σοσιαλ της παε να παρεις σφυγμο.
- sourmenetes
- Moderator
Η συμπεριφορά δεν ήταν η σωστή σαν κίνηση μπορεί να είναι σωστή σαν ουσία!
Ξέρω ότι ο Ιβάν πόνεσε κάνοντας αυτο και το ξέρει πολύ καλά!
Ξέρω όμως ότι για να κάνει κάτι τέτοιο, όσο και να λέμε για το ότι "τον φάγανε", έχει μεγάλη συμβολή και ο Ιβάν!
Ολοι πονάμε για το ότι δεν το θέλαμε έτσι αλλά θεωρώ ότι δε γίνεται με σκοπό να φύγει ο Γκαρσία από τη μέση!
Ο Ιβάν δεν ξεχνάει και δεν είναι
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ξέρω ότι ο Ιβάν πόνεσε κάνοντας αυτο και το ξέρει πολύ καλά!
Ξέρω όμως ότι για να κάνει κάτι τέτοιο, όσο και να λέμε για το ότι "τον φάγανε", έχει μεγάλη συμβολή και ο Ιβάν!
Ολοι πονάμε για το ότι δεν το θέλαμε έτσι αλλά θεωρώ ότι δε γίνεται με σκοπό να φύγει ο Γκαρσία από τη μέση!
Ο Ιβάν δεν ξεχνάει και δεν είναι
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ουτε ζεστη,ουτε κρυο.Σιγουρα δεν βρισκω κανενα λογο για τις υπερβολες που γραφονται με αποκορυφωμα την σημερινη ανακοινωση.Ο Γκαρσια και ευνοημενος ειναι που χωρις καν να εχει πτυχιο προπονητικης του δοθηκε η ευκαιρια ,οπως και ο ιδιος δηλωσε ,να βρεθει στο τιμονι μιας ομαδας αρκετων εκατομμυριων και πλεον και με τη δικη του συνεισφορα φευγει ως τροπαιουχος και σιγουρα κερδισμενος απο την εμπειρια.Ο Σαββιδης του εδωσε την ομαδα,ο Σαββιδης του την πηρε.
-
- Mr Ξερόλας 2019
klainmein έγραψε:Δεν δέχομαι από κανέναν και για οποιοδήποτε λόγο να βρίσει τον Σαββίδη, οταν έχουμε ζήσει στο πετσί μας εποχές Παγωνη και Γουμενου. Είναι το λιγότερο ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ.