Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Aye4

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από Aye4 »

joshua έγραψε:
Parolos έγραψε:Ο "επαναστάτης μας". ΟΚ.
Εσείς ποιοι είστε πες μου όμως.

Το είπα και εχτές αν δε μιλάμε με μια σταθερά δεν έχει νόημα η συζητηση. Αν θεωρείς οτι ο Γκαρσια είναι ο οποιοσδηποτε και ισάξιος σαν προσωπικότητα και επιρροή στον ΠΑΟΚ με τον Δώνη ή τον Στανόγιεβιτς τότε μην κάνεις καν συζητηση.
Γιατί έχεις πάρει σβάρνα τους πάντες από χτες?

Δε συμφωνούμε τέλος. Αν εσυ δε βλέπεις διαφορές στα πρόσωπα της ιστοριας του ΠΑΟΚ είναι δικό σου θέμα. Στο κάτω κάτω με τέτοια απλοποίηση που κάνεις κι ο ΠΑΟΚ ένα franchise είναι, μια εταιρεία.
Σεβομαι καθε ονομα και καθε προσωπικοτητα που περασε απο την ομαδα,τρεφω αναλογη εκτιμηση βαση προσφορας ,αλλα πανω απο ολα βαζω την ιδια την ομαδα,το καλο και την ηρεμια της.Οσο για το επαναστατης ΣΑΣ, το ανεφερα γιατι δεν αντεχω την μυθοποιηση προσωπων και μαλιστα λογω χαρακτηριστικων που απεχουν πολυ απο τη πραγματικοτητα.
Με την ιδια ευκολια που ο Γκαρσια βρεθηκε στον ΠΑΟΚ, θα μπορουσε να ειχε βρεθει στον γαυρο ,οπως βρεθηκε στη Ρεαλ και τη Μιλαν και οχι ξερω γω τη Μπιλμπαο και τη Ναπολι.Το κινητρο του ηταν παντα το εγω του και το εγω του προεταξε οταν φυτιλιασε τη πρωτη σεζον του Σαββιδη στην ομαδα, στη κοντρα του με τον Δωνη,το εγω του προεταξε οταν εκανε χειρονομιες και εβριζε μη σεβομενος τον θεσμικο του ρολο στην ομαδα.Το να φορας και μαλιστα εν ετη 2021 μπλουζα του Τσε και να πετας και 2-3 τσιτατα δεν σε κανει επαναστατη.
Τεραστιος παικτης,ισως το καλυτερο αμυντικο χαφ στην ιστορια του ΠΑΟΚ,τεραστια προσωπηκοτητα αλλα κανενα μυθικο στοιχειο σε σχεση με αλλους εξισου τεραστιους παικτες που περασαν και υπηρετησαν το συλογο.
Κανενα μεγαλυτερο δικαιωμα σε σχεση με τον οποιονδηποτε,ποσο μαλλον σε συγκριση με τον Σαββιδη.
Ρε αδέλφια, να λογικευτούμε.
Από που κι ως που "τεράστια προσωπικότητα" του ΠΑΟΚ ο Γκαρσία. Επειδή έριξε την κουτουλιά στο Καραΐσκάκη? Επειδή είπε "γκαμίσω Μαρινάκη" ? Επειδή φόρεσε μια μπλούζα του Τσε?. Αυτά είναι τα κριτήρια?
Εάν ο Γκαρσία είναι τεράστια προσωπικότητα του ΠΑΟΚ, τότε ο αείμνηστος Παντελάκης τι είναι? Οι παππούδες μας, που έσκαψαν το χώμα για να φτιάξουν τα γήπεδα της ΙΔΕΑΣ σε Συντριβάνι και Τούμπα, τί είναι? Ο Ιβάν Σαββίδης τί είναι?
Συνέλθετε λίγο.... Φτάνει πια..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aye4 την Πέμ 27 Μάιος 2021, 13:56, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Αστο φιλε
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Χθες βράδυ με ρωτάει η γυναίκα μου τι ψάχνεις στα χειμωνιάτικα ; Εναν σκούφο που είχα...τι να τον κάνεις μου λέει καλοκαίρι έχουμε, της απαντώ θα τον χρειαστώ, θα πας στο βουνό για ορειβασία; ΟΧΙ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ.

Η ανακοίνωση της επιστροφής του Ραζβαν Λουτσέσκου στην ομάδα μας συνοδεύεται απο άπειρα άρθρα που προσπαθούν να αιτιολογήσουν και να δικαιολογήσουν την απόφαση του Ιβαν Σαββίδη. Η απόφαση γράφουν ότι πάρθηκε με ορθολογικά ποδοσφαιρικά κριτήρια και ότι δεν επικράτησε ο συναισθηματισμός της στιγμής ώστε να παραμείνει ο Πάμπλο Γκαρσία ως προπονητής στον ΠΑΟΚ.

Προσωπικά όλα αυτά έχουν να κάνουν με την επικοινωνία της ομάδας.

Δεν μπαίνω στην διαδικασία να πιστέψω λέξη γιατί θεωρώ ότι ο πρόεδρος δεν διαθέτει ποδοσφαιρικά κριτήρια παρά μόνο οικονομικά, συναισθηματικά και προσωπική επιθυμία τίποτα παραπάνω.

Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο προπονητής μας το μόνο που με νοιάζει είναι να βλέπω ωραία μπάλα και να διεκδικούμε στα ίσια τίτλους, να στεκόμαστε με αξιοπρέπεια στην Ευρώπη και να βγάζουμε όσα πιο πολλά ταλέντα μπορούμε.

Σήμερα Λουτσέσκου αύριο Γκαρσία μεθαύριο κάποιος άλλος....

ΠΑΟΚ πάνω απο όλους !!!

υ.γ : Η ομάδα μας φέτος βρίσκεται σε πιο δύσκολο σταυροδρόμι καθώς αρκετοί παίκτες μας έχουν μεγαλώσει 34φεύγα , έχουμε πολλά κενά στο ρόστερ μας όπως μπακ, στοπερ, χαφ ,εξτρεμ, σέντερ φορ.
Όποιος και να ήταν προπονητής θα είχε μια ωρολογιακή βόμβα στα χέρια του, ο Ιβαν αποφάσισε να την δώσει στον Λουτσέσκου.
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

Παιδια, γραφτηκαν ΟΛΕΣ οι αποψεις. Μιλαμε εμεις, απο την μερια του οπαδου, αλλα εαν ειμασταν εμεις ο μεγαλοεπενδυτης, και βαζαμε 30+ εκατομυρια, πιστευω ενα 85%+ θα σκεφτομασταν διαφορετικα...
ΟΛΟΙ ομως ειμαστε ΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ=ΠΑΟΚ :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Woodman73 την Πέμ 27 Μάιος 2021, 14:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Dimg4 έγραψε:Αστο φιλε
Ραζβάν Λουτσέσκου:
Της πουτανας όταν ήρθε,
της πουτανας όταν έφυγε,
της πουτανας όταν επέστρεψε.
Ποιος Γκαρσία τώρα .....
Λουτσος ο ορισμός του ΠΑΟΚ...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Τελος απο μενα. Οτι ειπαμε ειπαμε, επομενη μερα ολοι μαζι για το καλο του ΠΑΟΚ.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Ο ΠΑΟΚ είναι υπεράνω προσώπων όπως και να λέγονται.
Στηρίζουμε τον κάθε προπονητή, τους παίκτες μας, τον Πρόεδρο που έχει ξοδέψει χρήμα, χρόνο και ψυχή και μας έκανε περήφανους, όλους όσους κινούνται μέσα στην ομάδα.
Καλόπιστη κριτική ναι, όχι "κοσμητικά επίθετα".
Και εδώ μέσα δεν υπάρχουν ΠΑΟΚόμετρα, όλοι αγαπάμε την ομάδα και όλοι την θέλουμε ψηλά.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Dimg4 έγραψε:Τελος απο μενα. Οτι ειπαμε ειπαμε, επομενη μερα ολοι μαζι για το καλο του ΠΑΟΚ.
Τους το χάλασες τώρα.
Θα έπρεπε να παρακαλάς να χάσει η ομάδα όπως έκαναν αυτοί μάλλον επί Γκαρσία.

Α και δεν ταιριάζουν τα χνωτα,
Α και να μην έρχεσαι στο γήπεδο,
Α και πήγαινε κάνε άλλη ομάδα,
Α και δε σέβεσαι τον Παντελάκη.

Δε ξέρω αν κάτι μου ξέφυγε απ' τη σούμα.

ΥΓ: Πριν έρθει κανας πάλι από τις υπογραφές δήλωσα ότι στηρίζω Λουτσε και διαχώρισα το κομματι περί Γκαρσία. Σιγά μην τα διαβάζει και κανείς.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Ενώ τα "εσείς είστε πελάτες και όχι ΠΑΟΚ"
και "εσείς δεν ξέρετε τι είναι ΠΑΟΚ"
και "αν αυτό είναι ΠΑΟΚ να το χαίρεστε",
είναι καλύτερα
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ναι αυτά ακριβώς είπα ότι πεις.

Εσύ γιατί μυγιαζεσαι? Είπες κάτι απ' τα παραπάνω?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Πέμ 27 Μάιος 2021, 14:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Parolos έγραψε:Ναι αυτά ακριβώς είπα ότι πεις.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν είπα ότι τα είπες εσύ, είπα ότι γράφτηκαν.
Και αν είναι να χωριστούμε ντε και καλά σε δυο πλευρές, η μία πλευρά έβγαλε τα ΠΑΟΚόμετρα.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Ποιος μωρέ παρακαλούσε να χάσει ο Γκαρσία, τι βλακειες γράφεις?
Και πριν διάβασα πίκρανε λέει ο Τσέχος κόσμο με το γκολ, πάτε καλά ρε?
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Κανένας λόγος δεν υπάρχει για διαχωρισμό, ενότητα μόνο και γι αυτό όπως είπα έφερε ο Ιβάν τον Λουτσεσκου. Αυτό πιστεύω ακράδαντα. Για ενότητα.

Το ότι κάποιοι χαλαστηκαμε από το πώς αδειαστηκε ο Γκαρσία δεν ήταν λόγος να επέμβει η "αντίθετη" πλευρά. Θα μπορούσε να προσπεραστει.

Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Tolaros έγραψε:Ποιος μωρέ παρακαλούσε να χάσει ο Γκαρσία, τι βλακειες γράφεις?
Και πριν διάβασα πίκρανε λέει ο Τσέχος κόσμο με το γκολ, πάτε καλά ρε?
Ειπώθηκε το αντίθετο 5-6 φορές (ότι κάποιοι θέλουν να χάσει ο ΠΑΟΚ με Λουτσε) και το έγραψα ως αντίθεση. Μην προτρεχεις.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”