Ρε αδέλφια, να λογικευτούμε.joshua έγραψε:Σεβομαι καθε ονομα και καθε προσωπικοτητα που περασε απο την ομαδα,τρεφω αναλογη εκτιμηση βαση προσφορας ,αλλα πανω απο ολα βαζω την ιδια την ομαδα,το καλο και την ηρεμια της.Οσο για το επαναστατης ΣΑΣ, το ανεφερα γιατι δεν αντεχω την μυθοποιηση προσωπων και μαλιστα λογω χαρακτηριστικων που απεχουν πολυ απο τη πραγματικοτητα.Parolos έγραψε:Ο "επαναστάτης μας". ΟΚ.
Εσείς ποιοι είστε πες μου όμως.
Το είπα και εχτές αν δε μιλάμε με μια σταθερά δεν έχει νόημα η συζητηση. Αν θεωρείς οτι ο Γκαρσια είναι ο οποιοσδηποτε και ισάξιος σαν προσωπικότητα και επιρροή στον ΠΑΟΚ με τον Δώνη ή τον Στανόγιεβιτς τότε μην κάνεις καν συζητηση.
Γιατί έχεις πάρει σβάρνα τους πάντες από χτες?
Δε συμφωνούμε τέλος. Αν εσυ δε βλέπεις διαφορές στα πρόσωπα της ιστοριας του ΠΑΟΚ είναι δικό σου θέμα. Στο κάτω κάτω με τέτοια απλοποίηση που κάνεις κι ο ΠΑΟΚ ένα franchise είναι, μια εταιρεία.
Με την ιδια ευκολια που ο Γκαρσια βρεθηκε στον ΠΑΟΚ, θα μπορουσε να ειχε βρεθει στον γαυρο ,οπως βρεθηκε στη Ρεαλ και τη Μιλαν και οχι ξερω γω τη Μπιλμπαο και τη Ναπολι.Το κινητρο του ηταν παντα το εγω του και το εγω του προεταξε οταν φυτιλιασε τη πρωτη σεζον του Σαββιδη στην ομαδα, στη κοντρα του με τον Δωνη,το εγω του προεταξε οταν εκανε χειρονομιες και εβριζε μη σεβομενος τον θεσμικο του ρολο στην ομαδα.Το να φορας και μαλιστα εν ετη 2021 μπλουζα του Τσε και να πετας και 2-3 τσιτατα δεν σε κανει επαναστατη.
Τεραστιος παικτης,ισως το καλυτερο αμυντικο χαφ στην ιστορια του ΠΑΟΚ,τεραστια προσωπηκοτητα αλλα κανενα μυθικο στοιχειο σε σχεση με αλλους εξισου τεραστιους παικτες που περασαν και υπηρετησαν το συλογο.
Κανενα μεγαλυτερο δικαιωμα σε σχεση με τον οποιονδηποτε,ποσο μαλλον σε συγκριση με τον Σαββιδη.
Από που κι ως που "τεράστια προσωπικότητα" του ΠΑΟΚ ο Γκαρσία. Επειδή έριξε την κουτουλιά στο Καραΐσκάκη? Επειδή είπε "γκαμίσω Μαρινάκη" ? Επειδή φόρεσε μια μπλούζα του Τσε?. Αυτά είναι τα κριτήρια?
Εάν ο Γκαρσία είναι τεράστια προσωπικότητα του ΠΑΟΚ, τότε ο αείμνηστος Παντελάκης τι είναι? Οι παππούδες μας, που έσκαψαν το χώμα για να φτιάξουν τα γήπεδα της ΙΔΕΑΣ σε Συντριβάνι και Τούμπα, τί είναι? Ο Ιβάν Σαββίδης τί είναι?
Συνέλθετε λίγο.... Φτάνει πια..