23. Shinji Kagawa
Re: 23. Shinji Kagawa
αυτό παρατήρησα κι εγώ
αν του δώσει κίνητρο ο ρουμάνος και του πει ότι τον χρειάζεται έτοιμο σε 1 μήνα, ίσως να δούμε καλά πράγματα
μακάρι
αν του δώσει κίνητρο ο ρουμάνος και του πει ότι τον χρειάζεται έτοιμο σε 1 μήνα, ίσως να δούμε καλά πράγματα
μακάρι
- john4serres
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Τάδε έφη Lucesku (PAOK24)
«Περιμένω… απαντήσεις από τον Καγκάβα με τον οποίο έχω μιλήσει και ξέρω ότι με την εμπειρία του θα μπορέσει να μας βοηθήσει. Ήταν λογικό να χρειαζόταν περίοδο προσαρμογής, αλλά ξέρει πλέον τι ζητάω και τι πράγματα περιμένω από εκείνον».
«Περιμένω… απαντήσεις από τον Καγκάβα με τον οποίο έχω μιλήσει και ξέρω ότι με την εμπειρία του θα μπορέσει να μας βοηθήσει. Ήταν λογικό να χρειαζόταν περίοδο προσαρμογής, αλλά ξέρει πλέον τι ζητάω και τι πράγματα περιμένω από εκείνον».
- ΑποστόληςΑ
Δεν με εντυπωσίασε σε κανένα σημείο του αγώνα. Είχε μερικές (μόνο) καλές προσπάθειες και είναι αρκετά αργός,
Καλες επαφες με τη μπαλα,καλες τοποθετησεις,αλλα πολυ πισω αθλητικα σε σχεση με αυτο που θα περιμενε κανεις.Ας ελπισουμε πως απλα ειναι ακομα βαρια τα ποδια.
Χωρίς βοήθεια κυρίως από τους δύο χαφ πίσω του, δεν πρόκειται να αποδόσει ο παίχτης.
κακη φυσικη κατασταση αλλα το ξεραμε απο περσι. Νομιζω χρειαζομαστε κατι αλλο στη θεση του
-
paok düsseldorf
Δεν μπορείς να κρίνεις φυσική κατάσταση σ' αυτό το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας.
Δεν μπορεί να βοηθήσει στο 10 σε ματς που απαιτεί πρεσινγκ μπροστά. Ίσως με τις μικρές στο πρωτάθλημα που θα παίζουν ταμπούρι