Ιβάν Σαββίδης V
Re: Ιβάν Σαββίδης V
Ρε συ παρολε ο Λουτσεσκου τον αντικατεστησε,δεν είναι τυχαίος για τον ΠΑΟΚ ο Λουτσεσκου.
Ξέχασες πως τους χόρευε;
Δεν ήταν και αυτός σημαντικό μέλος της τότε ομάδας;
Δεν σου έβγαλε συναισθήματα ο Λουτσεσκου;
Οκ,έφυγε και νιώσαμε όλοι προδομένοι και εγώ του εσουρα πολλά τότε,για να τον φέρνει πίσω όμως,ίσως και η αποχώρηση του να μην οφείλεται αποκλειστικά στον ίδιο.
Προφανώς είχε την ευθύνη της και η ΠΑΕ.
Ξέχασες πως τους χόρευε;
Δεν ήταν και αυτός σημαντικό μέλος της τότε ομάδας;
Δεν σου έβγαλε συναισθήματα ο Λουτσεσκου;
Οκ,έφυγε και νιώσαμε όλοι προδομένοι και εγώ του εσουρα πολλά τότε,για να τον φέρνει πίσω όμως,ίσως και η αποχώρηση του να μην οφείλεται αποκλειστικά στον ίδιο.
Προφανώς είχε την ευθύνη της και η ΠΑΕ.
Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι παγκοσμίως ο μόνος που κατηγορεί την ιδιοκτησία ότι είναι απροσωποι τεχνοκράτες και παθιασμένοι ανακατωσουρηδες που μπλέκουν στα πόδια των επαγγελματιών υπαλλήλων, ταυτόχρονα.
Μάθανε ότι γαμιόμαστε, πλακώσανε και οι γύφτοι:
«Κατανοούμε τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ που καλείται να διαχειριστεί την άκομψη αποπομπή του προπονητή της, Πάμπλο Γκαρσία.
Η ανάγκη επικοινωνιακής διαχείρισης των εσωτερικών αντιδράσεων που προέκυψαν από τον εμπαιγμό των φιλάθλων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τη μη δημοσιοποίηση της εδώ και καιρό ολοκληρωμένης συμφωνίας με τον κ. Λουτσέσκου δε δίνει το δικαίωμα στη διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης να εμπλέκει τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Η Φόρεστ έχει προπονητή με συμβόλαιο έως το 2022, τον οποίο εμπιστεύεται απόλυτα και καμμιά κουβέντα δεν έγινε ποτέ για άλλον προπονητή».
«Κατανοούμε τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ που καλείται να διαχειριστεί την άκομψη αποπομπή του προπονητή της, Πάμπλο Γκαρσία.
Η ανάγκη επικοινωνιακής διαχείρισης των εσωτερικών αντιδράσεων που προέκυψαν από τον εμπαιγμό των φιλάθλων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τη μη δημοσιοποίηση της εδώ και καιρό ολοκληρωμένης συμφωνίας με τον κ. Λουτσέσκου δε δίνει το δικαίωμα στη διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης να εμπλέκει τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Η Φόρεστ έχει προπονητή με συμβόλαιο έως το 2022, τον οποίο εμπιστεύεται απόλυτα και καμμιά κουβέντα δεν έγινε ποτέ για άλλον προπονητή».
Και δεν απολύθηκε. Ο ΠΑΟΚ του ξεκαθαρίζει οτι θα έχει θέση στην ομάδα για πάντα αλλά προς το παρόν από άλλο πόστο. Και θα του δώσει η ΠΑΕ όλα όσα χρειάζεται για να εξελιχθεί ως προπονητής. Το ίδιο είναι με τον οποιοδήποτε άλλο που πέρασε ως προπονητής από την ομάδα;rainmaker έγραψε:Βεβαίως δε συνεννοούμαστε άμα βάζεις ως κριτήριο ηθικής το ποσό "δικός μας" είναι αυτός που απολυθηκε.
Δεύτερον. Εγώ είμαι ΠΑΟΚ από το 1971. Θρύλους τού ΠΑΟΚ γνώρισα κι άλλους. Κι αυτοί που ήταν πριν από εμένα, γνώρισαν ακόμη περισσότερους. Αυτή η τρέλα με τον Γκαρσία έχει αρχίσει να μου την δίνει στα νεύρα. Υπήρξαν κι άλλοι που έδωσαν πολλά στον ΠΑΟΚ αλλά εσείς οι ίδιοι τους αγνοείτε εντελώς. Τα ονόματα όχι ένα (αν νομίζετε οτι εννοώ μόνο τον Κούδα) αλλά ΠΟΛΛΑ. Κι από αυτούς αρκετοί ήταν πάντα πιστοί στρατιώτες και δεν δημιούργησαν ποτέ ούτε πρόβλημα ούτε φάγωμα στον ΠΑΟΚ.
Θυμάμαι τον Σταύρο Σαράφη, τον Σαράφη ρε, ξέρετε τι θα πει Σαράφης για τον ΠΑΟΚ που θα μου πείτε για Γκαρσία;
Τον Σταύρο Σαράφη που τον χρησιμοποιούσε που και πού η ΠΑΕ ως υπηρεσιακό προπονητή όταν απέλυε κάποιον και κάθε φορά έφερνε κάποιον άλλο προπονητή και ξέρετε τι έλεγε ο κυρ Σταύρος κάθε φορά;
"Εγώ είμαι απλός στρατιώτης τού ΠΑΟΚ, όταν χρειαστώ πάλι εδώ θα είμαι".
Τόσα χρόνια στο φόρουμ και ήμουν χαμηλών τόνων αλλά θέλετε μερικοί ένα ταρακούνημα και όσο για τον Πάμπλο αν δεν γουστάρει στον ΠΑΟΚ ας τραβήξει στο καλό να μην μαλώνουμε κι εμείς κάθε 6 μήνες για χάρη του
Τον Σταύρο Σαράφη που τον χρησιμοποιούσε που και πού η ΠΑΕ ως υπηρεσιακό προπονητή όταν απέλυε κάποιον και κάθε φορά έφερνε κάποιον άλλο προπονητή και ξέρετε τι έλεγε ο κυρ Σταύρος κάθε φορά;
"Εγώ είμαι απλός στρατιώτης τού ΠΑΟΚ, όταν χρειαστώ πάλι εδώ θα είμαι".
Τόσα χρόνια στο φόρουμ και ήμουν χαμηλών τόνων αλλά θέλετε μερικοί ένα ταρακούνημα και όσο για τον Πάμπλο αν δεν γουστάρει στον ΠΑΟΚ ας τραβήξει στο καλό να μην μαλώνουμε κι εμείς κάθε 6 μήνες για χάρη του
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rexaris την Πέμ 27 Μάιος 2021, 03:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Σαράφης ήταν παρών στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ μετά το τέλος του τελικού.
Τον είδα σε video της ΠΑΕ.
- Pastor_of_Muppets
Τα ίδια συναισθηματικά είχαμε στο παρελθόν και για τον Άγγελο και γιουρούσι και τους φάγαμε...
Μάγκες, αν θέλετε τέτοια μπάλα καλύτερα παρακολουθήστε τοπικό, όχι επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Και στην τελική, αν είχε φέρει ο Ιβάν μετά τη φυγή του Αμπέλ έναν οποιοδήποτε άλλο προπονητή αντί του Γκαρσία, ώστε να μην υπάρχει συναισθηματικός παράγοντας, 99% μπούλο θα έλεγαν όλοι κι ας έπαιρνε κύπελλο...
Ευτυχώς υπάρχει ο Ιβάν να παίρνει αυτές τις δύσκολες αποφάσεις που θέλουν λογική, όχι συναίσθημα.
Εγώ θυμάμαι από τη μία τον Ραζβάν να τους λέει κατάμουτρα cowards μετά το ρολό στον θεατρίνο.
Κι από την άλλη "τη γκαμήσω Μαρινάκη"...
Πετύχει ή όχι, συναισθηματικά σωστή ή όχι, ο Ιβάν πήρε τη σωστότερη απόφαση.
Κι επειδή είναι δική του, ΣΤΗΡΙΞΗ μέχρι τέλους!
Μάγκες, αν θέλετε τέτοια μπάλα καλύτερα παρακολουθήστε τοπικό, όχι επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Και στην τελική, αν είχε φέρει ο Ιβάν μετά τη φυγή του Αμπέλ έναν οποιοδήποτε άλλο προπονητή αντί του Γκαρσία, ώστε να μην υπάρχει συναισθηματικός παράγοντας, 99% μπούλο θα έλεγαν όλοι κι ας έπαιρνε κύπελλο...
Ευτυχώς υπάρχει ο Ιβάν να παίρνει αυτές τις δύσκολες αποφάσεις που θέλουν λογική, όχι συναίσθημα.
Εγώ θυμάμαι από τη μία τον Ραζβάν να τους λέει κατάμουτρα cowards μετά το ρολό στον θεατρίνο.
Κι από την άλλη "τη γκαμήσω Μαρινάκη"...
Πετύχει ή όχι, συναισθηματικά σωστή ή όχι, ο Ιβάν πήρε τη σωστότερη απόφαση.
Κι επειδή είναι δική του, ΣΤΗΡΙΞΗ μέχρι τέλους!
Ναι δεν είπα εγώ οτι είναι μακαρίτης ο άνθρωπος χτύπα ξύλοobanebane έγραψε:Ο Σαράφης ήταν παρών στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ μετά το τέλος του τελικού.

Αν ο Ιβάν ήταν στις επιχειρήσεις του συναισθηματικος και ευαίσθητος το πιο πιθανό θα ήταν να μην είχε 1,5 δις και να έγραφε μαζί μας στο ΠΑΟΚ μανία με διαρκειας στην Θ4. Όσο και να είναι άκομψη κίνηση είναι κίνηση μεγάλου ηγέτη. Η επιτυχία ποτέ δεν είναι δεδομένη ειδικά στις ειδικές συνθήκες της Ελλάδας. Ο άνθρωπος πιστεύω κάνει all in και πραγματικά αν ο Γκαρσία δικαιωματικά πρέπει να μνημονεύεται μια ο τεράστιος Ιβάν άλλαξε όλη την ιστορία του ΠΑΟΚ.
Πέστα ρε Μπάνε διότι το γυρίζουμε πλέον στα ανέκδοτα...obanebane έγραψε:Parolos έγραψε:Έρχεται αύριο ο Μπιλ Γκέιτς και στάζει στον Ιβάν μισό δις και παίρνει την ομάδα.
Άρα θα πρέπει να πούμε στον πουτσο μας άιντε θύματα προσωπολατρες του Ιβάν.. σιγά να πούμε.. η ομάδα προχωράει μπροστά. Ποιος Ιβάν και μαλκιες..
Πάμε ρε Μπιλαρε τεμετερον φορτζα κλπ..
Σωστά?
Αυτό είμαστε πλέον δηλαδή?
Δηλαδή αν έρθει ο Μπιλης και σε 4-5 χρόνια παίζεις τελικό chl,θα λες έξω οι Αμερικανοί, ΠΑΟΚ και ξερό ψωμί, φέρτε πίσω τον Κολομπουρδα και τον Πάμπλο προπονητή;
Κάνει και ρίμα αυτό που έγραψα.
-
giliopoulos έγραψε:Το ανηθικο ειναι οτι σε ενα τεραστιο κεφαλαιο για τον συλλογο οπως ο ανθρωπος παμπλο γκαρσια συμπεριφερεσαι ετσι.rainmaker έγραψε:Άρα φλας το ανήθικο του πράγματος κρίνεται από το πόσο εκτιμαμε εμείς τον Γκαρσία;
Δηλαδή αν ήταν ο Δώνης με αντίστοιχη πορεία η στάση της ΠΑΕ θα ήταν ηθικη
Του κανεις συμβολαιο μεχρι το 23 και ενω πετυχαινει και με το παραπανω τους στοχους της σεζον με μετριοτατο ροστερ, τον απολυεις.
Αρα γιατι του εκανες 3ετες εξαρχης?? Εκτος κ αν περιμενες να παρεις το πρωταθλημα με τον μουργκ και τον τσιγγαρα
Ναι, έχεις δίκιο. Αυτό που περιγράφεις είναι ένα πρόβλημα.
Για να είμαι όμως ειλικρινής, θέλω να πω ότι εμένα ΔΕΝ μου άρεσε το ξέσπασμα του Γκαρσία, με τα βρισίδια, το βράδυ του τελικού. Κάτι τέτοιο μικραίνει την ομάδα. Δεν θέλω ο ΠΑΟΚ να προσδιορίζεται κυρίως σαν αντιολυμπιακός, αλλά σαν ομάδα που μπορεί να πετύχει σημαντικά πράγματα. Σαν ομάδα που με διαφορετικό ήθος μπορεί να πετύχει σημαντικά πράγματα. Ήθελα να μιλούσε με θετικό τρόπο γι αυτά και όχι με βρισίδια.
Ρε παιδιά πέρα από οσα έγιναν στον τελικό, αν σας έλεγαν Γκαρσία ή Λουτσεσκου πριν 20 μέρες τι θα λέγατε;;;
ΟΚ να επηρεαστούμε συναισθηματικά επειδή το σηκωσαμε σε μια δύσκολη χρονιά, αλλά εδώ μιλάμε για επιστροφή από τους - 26 στο πρωτάθλημα. Είσαι δεύτερος και κυπελλούχος, αλλά είσαι στους - 26 και ας μην ηταν αυτή η πραγματική διαφορά των ομάδων.
ΟΚ να επηρεαστούμε συναισθηματικά επειδή το σηκωσαμε σε μια δύσκολη χρονιά, αλλά εδώ μιλάμε για επιστροφή από τους - 26 στο πρωτάθλημα. Είσαι δεύτερος και κυπελλούχος, αλλά είσαι στους - 26 και ας μην ηταν αυτή η πραγματική διαφορά των ομάδων.
-
Όποιος θέλει παιδιά! Τα δεδομένα είναι αυτά!! Κάνουμε τώρα την τρίχα, τριχιά. Αν δεν γουστάρετε, μην ασχολείστε κιόλας. Καλύτερα. Μην τσακωθούμε και για τα εισιτήρια όταν με το καλό γυρίσουμε γήπεδο με περιορισμένο αριθμό φιλάθλων. Αντε γιατί βαρέθηκα. Την κριτική καλά την κάνουμε από σπίτι μας τόσες ώρες. Όποιος νιώθει περισσότερο Γκαρσία από ΠΑΟΚ, ας τον ακολουθεί στα επόμενα του βήματα.
-
Δεν έχει νόημα να προσπαθήσει κάποιος να παραθέσει κι άλλα επιχειρήματα για να πει το αυτονόητο, ότι δηλαδή ο ιδιοκτήτης-(μοναδικός) επενδυτής έχει κάθε δικαίωμα να αποφασίσει με συγκεκριμένα κριτήρια ποιόν θα εμπιστευτεί περισσότερο για προπονητή. Και δεν έχει νόημα να το κάνει προς κάποιους που έτσι κι αλλιώς πάντα θα βρουν κάτι στραβό για να μιζεριάσουν.
Εγώ ήξερα ότι ο Γκαρσία είναι ένας στρατιώτης ταγμένος στην ιδέα του ΠΑΟΚ, ενώ κάποιοι λίγο πολύ μας λένε ότι είναι η ίδια η ιδέα του ΠΑΟΚ μας. Λοιπόν οι στρατιώτες υπηρετούν την ιδέα όποτε τους ζητηθεί. Ενα εκατομμύριο στρατιώτες είναι ταγμένοι στην ιδέα του ΠΑΟΚ μας στην ελλάδα και διπλάσιοι στο εξωτερικό.
Μην τα μπερδεύουμε.
Ο ΠΑΟΚ υπερβαίνει και Γκαρσία και τον καθένα από όλους εμάς ως απλούς στρατιώτες.
Για αυτό είναι πάνω από όλους και πάνω από όλα.
Και συνεχίζει χάρη στον Ιβάν να κατακτά τίτλους σχεδόν κάθε χρόνο την τελευταία πενταετία.
Εγώ ήξερα ότι ο Γκαρσία είναι ένας στρατιώτης ταγμένος στην ιδέα του ΠΑΟΚ, ενώ κάποιοι λίγο πολύ μας λένε ότι είναι η ίδια η ιδέα του ΠΑΟΚ μας. Λοιπόν οι στρατιώτες υπηρετούν την ιδέα όποτε τους ζητηθεί. Ενα εκατομμύριο στρατιώτες είναι ταγμένοι στην ιδέα του ΠΑΟΚ μας στην ελλάδα και διπλάσιοι στο εξωτερικό.
Μην τα μπερδεύουμε.
Ο ΠΑΟΚ υπερβαίνει και Γκαρσία και τον καθένα από όλους εμάς ως απλούς στρατιώτες.
Για αυτό είναι πάνω από όλους και πάνω από όλα.
Και συνεχίζει χάρη στον Ιβάν να κατακτά τίτλους σχεδόν κάθε χρόνο την τελευταία πενταετία.
Καλημέρα αδέρφια , η υπερβολή , ο υπέρμετρος συναισθηματισμός , και η προσωπολατρία μας χαρακτηρίζουν σαν οργανισμό και σαν λαό . Όλοι στεναχωρηθήκαμε που ο Pablo δεν μας έπεισε ( νομίζω κανέναν ) ότι είναι έτοιμος για τον ΠΑΟΚ που κάνει πρωταθλητισμό και σταχεύει να μπεί στην ελίτ της ευρώπης ( σύμφωνα με της δηλώσεις του Ιβάν ) . Προφανώς και ο Pablo αποτελεί έναν παίκτη σύμβολο και έναν απο εμάς , αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να τον βάλουμε πάνω απο την ομάδα και το καλό της . Πέρα απο παίκτης σύμβολο και ΠΑΟΚΙ έδειξε και κάποια στοιχεία που δεν είναι αυτά που πρέπει να έχει ο προπονητής του ΠΑΟΚ στην δεδομένη στιγμή . Απειρία , αργές αντιδράσεις , κάποιες φορές έδειχε εντελώς χαμένος στον πάγκο , και κυρίως αναφορές στο θυμικό του ΠΑΟΚτση . Εμένα προσωπικά δεν μου άρεσαν οι συνεχείς δηλώσεις ποσταρίσματα της Λάουρας , ούτε οι τοποθετήσεις του τύπου " θα πάρω πολλούς μαζί μου " . Όλοι οι προπονητές έχουν προβλήματα με τις διοικήσεις , με τους ΤΔ , τις αυλές κλπ αλλά δεν αντιδρούν όλοι έτσι . Η γνώμη είναι οτι ο Pablo δεν έτοιμος αυτήν την στιγμή σε κανένα επίπεδο ( προπονητικό , ψυχικό ) να είναι προπονητής στο ΠΑΟΚ , και καλώς αντικαταστάθηκε .
Αυτό δεν μειώνει την προσφορά του , δεν το κάνει λιγότερο παίκτη σύμβολο ούτε τον απαξιώνει την στιγμή μάλιστα που ο Ιβαν του αφήνει ανοιχτή την πόρτα για οποιοδήποτε άλλο πόστο. Το ότι αποτελεί σύμβολο και σημείο αναφοράς δεν σημαίνει οτι θα πρέπει να είναι και προπονητής . Εξάλου υπάρχουν και τεχνικά προβλήματα όπως η έλλειψη πτυχίου .
Ο ΠΑΟΚ πάνω απο όλους και απο όλα . Συντασόμαστε πίσω απο την ομάδα και στηρίζουμε την προσπάθειά της
ΠΑΟΚ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ
Αυτό δεν μειώνει την προσφορά του , δεν το κάνει λιγότερο παίκτη σύμβολο ούτε τον απαξιώνει την στιγμή μάλιστα που ο Ιβαν του αφήνει ανοιχτή την πόρτα για οποιοδήποτε άλλο πόστο. Το ότι αποτελεί σύμβολο και σημείο αναφοράς δεν σημαίνει οτι θα πρέπει να είναι και προπονητής . Εξάλου υπάρχουν και τεχνικά προβλήματα όπως η έλλειψη πτυχίου .
Ο ΠΑΟΚ πάνω απο όλους και απο όλα . Συντασόμαστε πίσω απο την ομάδα και στηρίζουμε την προσπάθειά της
ΠΑΟΚ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ