Amsterdamer_87 έγραψε:vs40 έγραψε: Ας στηρίξουμε τον Ρουμάνο σε μια μεταβατική χρονιά, δίχως τρελές απαιτήσεις.
Δεν δικαιουται καμμια μεταβατικη χρονια φιλε..με 7 παιχτες ενισχυση αμεση που ζητησε.!!!
Δικαιωμα σ αυτο ειχε ο προκατοχος του..
Ερχεται για να φερει αμεσα αυτο που αφησε στη μεση...
το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 21-22 αμεσα ΤΙΠΟΤΑ Λιγοτερο
Είσαι παράλογος. Το ότι ζήττησε 7 παίκτες ποιος σου το είπε;
Αν ζήτησε, ο Ιβάν θα τους αγοράσει, όταν δεν κράτησε τον Σάκχωφ τότε; Ή μήπως θα ζητήσει ο Ρουμάνος παίκτες του 8/10 και θα του φέρουν του 6/10; Και 30 μεταγραφές να σου κάνει, αν είναι σαρδέλες, καμία αγωνιστική βελτίωση δε θα δεις.
Βλέπω ξενέρωμα από εσένα/προκατάληψη. Πες μου 7 ποδοσφαιριστές που αν πάρει ο ΠΑΟΚ μπορεί να οφείλει να πάρει πρωτάθλημα με ΝΔ κυβέρνηση + ομάδες δορυφόρους. Εγώ βλέπω ένα πολύ αδύναμο ρόστερ, γερασμένο, που τελείωσε 26 βαθμούς πίσω από το γαύρο, δίχως τιμωρίες και με VAR. Πώς μπορεί να μειωθεί τόσο χαμένο έδαφος σε νοοτροπία (συμβιβασμό με την γκέλα ή το βόλεμα από θεσμούς σαν το κύπελλο που έχει λίγα ματς) αλλά και αγωνιστική ποιότητα; Περιμένω να μου αναφέρεις 7 ποδοσφαιριστές και να κάνεις μετά σύγκριση με το ρόστερ του γαύρου.
Ο ΠΑΟΚ σήμερα δεν έχει ούτε καν σύστημα. Η ομάδα που παρέλαβε από τον Ίβιτς ήταν δεμένη, ήξερε τι έπαιζε και είχε τερματίσει μόλις 6 πόντους πίσω από το γαύρο με σφαγές (και στα μεταξύ μας ντέρμπι).Εκείνος ο ΠΑΟΚ δεν είχε ανάγκη πολλές προσθήκες. Όταν λες 7 μεταγραφές, από μόνος σου παραδέχεσαι, αν γνωρίζεις το αντικείμενο, ότι πας σε μεταβατική χρονιά ώστε την επόμενη να έχεις δέσει σε όλα (μεντάλιτι, αγωνιστική χημεία κλπ) και με 3 ποιοτικές προσθήκες να πάρεις το πρωτάθλημα.
Ο ΠΑΟΚ σήμερα έχει ελάχιστες σταθερές. Ακόμη και ο Ίνγκασον, που είναι τραυματίας, δεν ήταν τόσο σταθερός σε απόδοση όσο τότε οι Βαρέλα- Κρέσπο. Ο Βιεϊρίνια είναι 37, αριστερό μπακ δεν έχουμε. Ο Σβαμπ, θα πάρει ένα χρόνο στην καμπούρα του, σε θέση που θέλει τρεξίματα/αντοχές (ήταν 30 ετών, πλέον θα είναι 31). Ομοίως ο Καντουρί. Ο Μουργκ παίκτης της πλάκας και ο Λάμπρου για το Βόλο το πολύ. Δεκάρι και φορ δεν υπάρχει βασικό. Ο Τζόλης και ο Ζίβκοβιτς θα μείνουν ή θα πουληθούν; Ο ΠΑΟΚ δεν έχει
καθόλου σταθερές και ο Λουτσέσκου θα ξεκινήσει από λευκό καμβά. Νομίζω ότι του αξίζει να πάρει το χρόνο του, και δεν είχες ποτέ σου προπονητή που σου έφερε αήττητο νταμπλ - δηλαδή έχει ήδη αποδείξει την αξία του.