Pablo Gabriel García Pérez II
Re: Pablo Gabriel García Pérez II
Σου είπα ρε κεφτε να μην ασχοληθείς ποτέ πάλι μαζί μου;
Πώς πρέπει να στο πω δηλαδή για να το καταλάβεις;
Τραγικο. Εισαι και μοντ. Φαν του Παμπλο ειμαι αλλα και της ηθικης. Εσυ αν δεχεσαι τα παντα ειναι προβλημα σου.Μαυρο Χιονι έγραψε:Φαν του στρατηγου Πάμπλο να υποθέσω;
Θυμάσαι το άρθρο του κολκα εκείνο το ξαφνικό?PAOK_Antarctica έγραψε:Ήθελε να σταματήσει την γκρίνια, γι'αυτό προχώρησε σε αυτή τη διόλου διχαστική κίνηση.Parolos έγραψε:Το θέμα είναι ότι ο Ιβάν έφερε το Λουτσε για να βγάλουν το σκασμό κάτι σαν εσένα ρε συ Κώστα, που δε θα σταματουσατε να κράζετε και να πρηζετε μπάλες ούτε αν σήκωνε το διηπειρωτικό αήττητος ο Γκαρσία.
6 μήνες ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ , πήραμε κύπελλο και πάλι ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ!
Έφερε Λουτσε σούπερσταρ και καλά έκανε για να έχει ησυχία το ινσταγκραμ του Γιώργου που τρέχατε και κλαιγατε όλη μέρα.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ε τότε έκλεισε ο Λουτσε πιθανόν.
Και η γκρίνια ήταν ατελείωτη.
Αλλά είναι αυτό που είπε ο georgedoolk, τέτοιες συμπεριφορές διαχρονικά τις πληρώνουμε, οπότε ήρθε το κύπελλο και έφερε τα πάνω κάτω, και βρεθήκαμε στο σήμερα. Και ο Ιβάν κάπως εκτεθημενος ηθικά, το ξέρει κι ο ίδιος σίγουρα, 100%.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποιος ασχολειται μαζι σου ρε? Κεφτες εγω? Και η ασυλια συνεχιζεται, οτι ναναιobanebane έγραψε:Σου είπα ρε κεφτε να μην ασχοληθείς ποτέ πάλι μαζί μου;
"Ιστορική μέρα για τον ΠΑΟΚ, με τον Ιβάν Σαββίδη να επιλέγει τον Ράζβαν Λουτσέσκου για τον πάγκο της ομάδας την επόμενη τριετία. Μία απόφαση, που αν δεν υπήρχε το «άδειασμα» του Πάμπλο Γκαρσία, θα ήταν αποδεκτή 100%."
PAOK24. Που να ξερουν κι αυτοι
PAOK24. Που να ξερουν κι αυτοι
Εγώ έγραψα για τη Σίτι άρα για εμένα έγραψες ότι με πόνεσε ο Γκαρσία.
Θέλεις και άλλα;
Άντε κάνε μου τη χάρη.
Θέλεις και άλλα;
Άντε κάνε μου τη χάρη.
σοβαρα,εγραψες οτι με την Σιτυ θα ειχαμε ελπιδες?obanebane έγραψε:Εγώ έγραψα για τη Σίτι άρα για εμένα έγραψες ότι με πόνεσε ο Γκαρσία.
Θέλεις και άλλα;
Άντε κάνε μου τη χάρη.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
τα γραφόμενα σου κάποιον μου θυμίζουν... Να το κοιτάξειςDimg4 έγραψε:Τραγικο. Εισαι και μοντ. Φαν του Παμπλο ειμαι αλλα και της ηθικης. Εσυ αν δεχεσαι τα παντα ειναι προβλημα σου.Μαυρο Χιονι έγραψε:Φαν του στρατηγου Πάμπλο να υποθέσω;
prist64 έγραψε:σοβαρα,εγραψες οτι με την Σιτυ θα ειχαμε ελπιδες?obanebane έγραψε:Εγώ έγραψα για τη Σίτι άρα για εμένα έγραψες ότι με πόνεσε ο Γκαρσία.
Θέλεις και άλλα;
Άντε κάνε μου τη χάρη.
Ναι,ποδόσφαιρο είναι και το 5% ελπίδα είναι.
Σε ένα τελικό όλα μπορούν να συμβούν,διαφωνείς;
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Και γώ ΠΑΟΚ γεννήθηκα και ΠΑΟΚ παιδιά γέννησα, αλλά δεν ήξερα ότι υπάρχει «όριο».CCCP έγραψε:Aυτοι εδω μεσα που δειχνουν οτι ειναι Γκαρσια και οχι ΠΑΟΚ ειναι και αυτοι που εχουν βγαλει τα παοκομετρα παλι να μας πουνε ποιος ειναι ΠΑΟΚ. Γελανε και οι πετρες.
Α και επειδη βαρεθηκα να ακουω γιατι γινατε ΠΑΟΚ, μερικοι απο μας γεννηθηκαμε ΠΑΟΚ δε γιναμε, οποτε ποσως μας ενδιαφερει γιατι γινατε ΠΑΟΚ και αν γουσταρετε τιτλους. Και αμα δε γουσταρετε αλλο να ξεγινετε.
Ειπαμε να δωσουμε ενα αλφα περιθωριο και λογο συναισθηματισμου να εκφραστει ο καθενας αλλα υπαρχει και οριο.
Για πες να μάθω, μέχρι που επιτρέπεται να έχουμε διαφορετική άποψη από την ΠΑΕ;
Να διαφωνούμε με τον Ιβαν γίνεται ή αν βάλει πέντε μυρια παραπάνω οφείλουμε να το βουλώνουμε από default?
Τεσπα κατά την άνοιξη που θα ψάχνουμε υπηρεσιακό προπονητη θα την ξανακάνουμε αυτή τη κουβέντα από άλλη βάση.
- abc_o_ karpouzas
abc_o_ karpouzas έγραψε:εχουμε λοιπον ... ΠΑΟΚ ειμαστε.........
........
ο παυλαρας χρειαζεται εμπειρια .... θα τον ηθελα για προπονητη στην ομαδα ΠΑΟΚ β΄
η σουπερ λιγκ 2 ειναι οτι πρεπει για εναν νεον προπονητη
γατακια
μετα τον Δανιήλ ειμαστε και εμεις εδω στην ερωτικη επταλοφο 100 χρονια μπροστα
ελπιζω ο παυλαρας να παρει την σωστη αποφαση και να μεινει εδω να εκπαιδευτει και σε 2-3 χρονια οταν θα εχει ....γανωθει.... στην β΄εθνικη να παρει την ομαδα
ο βανιας θα του την δωσει με κλειστα ματια
αλλα και ενα αποφασισεις κατι αλλο ....δικια σου ειναι η ζωη.... ο ΠΑΟΚ θα ειναι παντα εδω για σενα
εισαι ενας απο εμας και στην τελικη.....no Garsia no party
prist64 έγραψε:σοβαρα,εγραψες οτι με την Σιτυ θα ειχαμε ελπιδες?obanebane έγραψε:Εγώ έγραψα για τη Σίτι άρα για εμένα έγραψες ότι με πόνεσε ο Γκαρσία.
Θέλεις και άλλα;
Άντε κάνε μου τη χάρη.