Pablo Gabriel García Pérez II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
ΚΩΣΤΑΣ2019

Re: Pablo Gabriel García Pérez II

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Dimg4 έγραψε:[quote="

Εσυ ακομα ενα μηνα μετα δεν τολμας να απαντησεις για κατι φημες απο την κιτρινη γειτονια. Που απορουμε ολοι πως μαθαινεις inside info λες και εισαι αριανος. Θα πεις ή τριπλα και παλι?
[/quote]

Εντυπωσιαζομαι με το ερώτημά σου.
Αφωνος.
kos

Δημοσίευση από kos »

obanebane έγραψε:
kos έγραψε:
obanebane έγραψε:
Και τι να κάνουμε δηλαδή να αγνοήσουμε τον καλύτερο στην ιστορία μας ,βάσει αποτελεσμάτων, υπό τον φόβο να φύγει πάλι κάποια στιγμή;
Η ιστορία έγραψε,το μέλλον είναι που έχει σημασία τώρα.
Καθαρά προπονητικά, εσύ που έδινες μπάτζετ πρωταθλητισμού;
Ρε μαλακες θα τρελαθώ δηλαδή,χαλαρώστε.
Κάνεις κάτι ερωτήσεις...
Εσύ που θα το έδινες?
Σε αυτόν που το θέτει ως προαπαιτούμενο για να αναλάβει ή σε αυτόν που έχει αποδείξει ότι μπορεί και χωρίς αυτό?
Εγώ στον δεύτερο.

Μπορεί χωρίς αυτό να κάνει τι ;
Να τερματίσει 25 βαθμούς πίσω από τον πρώτο;
Χωρίς να εννοώ ότι ήταν αποτυχία.
Με αυτό το ροστερ,ήσουν για δεύτερος ούτε για πρώτος ούτε για τρίτος όμως,το κατάφερε.
Το κύπελλο είναι ένα παιχνίδι και με τη Σίτι να παίζαμε πάλι είχαμε πιθανότητες.
35 βαθμούς πίσω από τον πρώτο.
Οι άντρες είναι για τα δύσκολα.
Φέρε Καγκάβα μπαμπα Γενάρη μήνα στον Ρουμάνο και μιλάμε.
Άσχετα αν ο μπαμπα βγήκε παικταρας προτιμήθηκε του Φεράρι γιατί ήταν πιο φτηνός. Και πες μου εσύ για 25 βαθμούς και ρόστερ για δεύτερη η τρίτη θέση.
Αυτόν τον ΠΑΟΚ έκανε κυπελλούχο ο Γκαρσία.
Τον ΠΑΟΚ που έψαχνε παίκτη που δεν θα πληρώσει.
Δώσε απεριόριστο μπάτζετ στον Ρουμάνο. Όταν θα σε αρμεξει μέχρι να φύγει στείλε τον λογαριασμό στις στελεχαρες σου
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

gk.box16 έγραψε:Εσείς όλοι οι φαν του Γκαρσία να μας ενημερώνετε για τις προτάσεις που θα έχει από ομάδες που θα τον εμπιστευτούν.
Μπα σε καλο σου.γελασαμε.
Αυτο καταλαβες.οι φαν του γκαρσια..
Renegade το βλεπεις οτι το προβλημα δεν ειναι σχετικο με τον ΠΑΟΚ?Ειναι αυτο που ειπες απο την αναποδη αυτο?
Ειναι ο διχασμος οταν δεν κινεισαι βασει συγκεκριμενων αρχων.
Κ για να προλαβω τους αυτοματους.Δεν εννοω οτι ο ιβαν δεν εχει αρχες.
Επισης σταματηστε να κρυβεστε πισω απο τον ιβαν για τη λεξη πουστια.
Ο ιβαν βαζει τα λεφτα του κ ετσι εκρινε ετσι εκανε.
Δεν πληρωνει για να αλλαξουμε τις αποψεις μας κ αυτα που μαθαμε ομως.
Λες κ σε οτι κανει ο ιβαν συμφωνειτε.τα ιδια κ τα ιδια.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Parolos έγραψε:Το θέμα είναι ότι ο Ιβάν έφερε το Λουτσε για να βγάλουν το σκασμό κάτι σαν εσένα ρε συ Κώστα, που δε θα σταματουσατε να κράζετε και να πρηζετε μπάλες ούτε αν σήκωνε το διηπειρωτικό αήττητος ο Γκαρσία.

6 μήνες ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ , πήραμε κύπελλο και πάλι ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ!

Έφερε Λουτσε σούπερσταρ και καλά έκανε για να έχει ησυχία το ινσταγκραμ του Γιώργου που τρέχατε και κλαιγατε όλη μέρα.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λάθος αποδέκτη διαλεξες.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

η μαλακια της υποθεσης ειναι οτι σε ενα τοπικ γραφετε για τρια διαφορετικα προσωπα
και για τα πεπραγμενα τους

η μεγαλυτερη μαλακια ειναι οτι ο καθενας χρησιμοποιει οτι τον βολευει και παραβλεπει
σημαντικα θεματα που ειναι συνεχεια της αλυσιδας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος prist64 την Τετ 26 Μάιος 2021, 23:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

Γιατί αναφέρετε σαν αρνητικό ότι η παρουσία λουτσεσκου θα είναι εγγύηση ότι το μπάτζετ θα ανέβει? Αυτό δεν θέλουμε? Δεν θα έπρεπε να μας χαροποιεί ότι ο λουτσε δεν θα ανεχτεί σαρδέλες?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Kos,έχουμε εντελώς διαφορετική οπτική.
Ο Πάμπλο είναι ο Πάμπλο και ο Λουτσεσκου όμως τα έβαλε με όλους για τον ΠΑΟΚ,με κόστος την εγχώρια καριέρα του.
Έδωσε και την ψυχή του για την ομάδα.
Ακούω τις ενστάσεις σου,ο χρόνος θα δείξει και η Ιστορία.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

ένα βασικό πρόβλημα είναι η σειρά των γεγονότων. Εάν η συμφωνία με τον Ράσβαν είχε κλειστεί πριν από τον τελικό τότε αυτό είναι δεν ξέρω και γω πως να το περιγράψω..δηλαδή ο άλλος δίνει ότι έχει και δεν έχει για να φτάσει να πάρει το κύπελλο απέναντι στο γαύρο, μαζί και η ομάδα και δεν θα πρέπει να κριθεί με βάση αυτό ? Απ την άλλη ο Ράσβαν πως δέχθηκε να συμφωνήσει, δεν ήξερε τι θα δημιουργηθεί ? ας έλεγε θα μιλήσουμε μετά τις 22 ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑ

η απουσία ίσως του Ιβάν να είναι καθοριστική για την απόφασή του αυτή. Πιστεύω είναι αρκετά δύσκολο να καταλάβει την ατμόσφαιρα που επικράτησε, εάν ήταν κοντά στην ομάδα είναι πιθανό ν αποφάσιζε αλλιώς έστω και την τελευταία στιγμή. ε άμα του είχαν προετοιμάσει και συμφωνία ένας λόγος παραπάνω να πάρει απόφαση προς την κατευθυνση αυτή. και δεν μπόρεσε να νιωσει ακριβώς την τρελα της κατάκτησης και ισως δεν ηθελε να σπάσει κλεισμένη συμφωνία, κοινώς επηρεάστηκε αρκετά στην τελική του απόφαση προφανώς από τη διοίκηση.

η μοναδική μας επιλογή ο Luce.. αναγγέλθηκε σαν το Μεσσία ως να μας λυτρώσει απ το κακό που μας βρήκε...ρε παιδιά εμείς το πήραμε το κύπελλο και το τελευταίο καιρό πλην boloni τους ριμάξαμε όλους

κι εσύ Πάμπλο μείνε στον ΠΑΟΚ, από άλλο πόστο, βγάλε κι άλλους παιχταράδες και δούλεψε οτι σκέψεις έχεις, εμείς είμαστε μαζί σου του γράφουν όλοι μικροί μεγάλοι τι να λέμε .. και να ρχεσαι στο γήπεδο, ησουνα στον αγωνιστικό χώρο δίπλα, τώρα αφου δε γίνεται αλλιως καθώς θα παίζαμε με παίχτη παραπάνω, δες το παιχνίδι λίγο απο μεγαλύτερη απόσταση θα παρατηρείς τώρα πολύ περισσότερα πράγματα και οταν ερθει ο καιρός, ν αναλάβεις ξανά

λεβανντάρσε καράχο λεβανταρσε ΠΑΟΚΑΡΑ :opaokara:
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Aυτοι εδω μεσα που δειχνουν οτι ειναι Γκαρσια και οχι ΠΑΟΚ ειναι και αυτοι που εχουν βγαλει τα παοκομετρα παλι να μας πουνε ποιος ειναι ΠΑΟΚ. Γελανε και οι πετρες.

Α και επειδη βαρεθηκα να ακουω γιατι γινατε ΠΑΟΚ, μερικοι απο μας γεννηθηκαμε ΠΑΟΚ δε γιναμε, οποτε ποσως μας ενδιαφερει γιατι γινατε ΠΑΟΚ και αν γουσταρετε τιτλους. Και αμα δε γουσταρετε αλλο να ξεγινετε.

Ειπαμε να δωσουμε ενα αλφα περιθωριο και λογο συναισθηματισμου να εκφραστει ο καθενας αλλα υπαρχει και οριο.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Parolos έγραψε:Το θέμα είναι ότι ο Ιβάν έφερε το Λουτσε για να βγάλουν το σκασμό κάτι σαν εσένα ρε συ Κώστα, που δε θα σταματουσατε να κράζετε και να πρηζετε μπάλες ούτε αν σήκωνε το διηπειρωτικό αήττητος ο Γκαρσία.

6 μήνες ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ , πήραμε κύπελλο και πάλι ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ!

Έφερε Λουτσε σούπερσταρ και καλά έκανε για να έχει ησυχία το ινσταγκραμ του Γιώργου που τρέχατε και κλαιγατε όλη μέρα.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ήθελε να σταματήσει την γκρίνια, γι'αυτό προχώρησε σε αυτή τη διόλου διχαστική κίνηση.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Νεο level! Και με τη Σιτυ να παιζαμε ειχαμε ελπιδες. Α ρε Γκαρσια ποσο πονεσες μερικους
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Dimg4 έγραψε:
ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Πουστικη κινηση σαν παε. Αυτες τις πονηρες τακτικες του να λες λογια που δεν ειπα να τα κανεις στη γειτονια σου.
Πουστικη κινηση της παε ηταν, δε με νοιαζει ποιος δε γουσταρε τον Παμπλο. Πετυχε και τον εδιωξαν.
Οταν μας παρατησει ο ρουμανος για την επομενη αραβικη προταση μην κλαιτε παλι
Δεν υπάρχει καμιά απόφαση ΠΑΕ, είναι απόφαση Σαββίδη.
Μη χτυπας το σαμάρι, γιατί δεν τολμάς να μιλησεις για τον πραγματικό υπεύθυνο της απόφασης.
Επιχειρήματα νηπιαγωγείου.
Εσυ ακομα ενα μηνα μετα δεν τολμας να απαντησεις για κατι φημες απο την κιτρινη γειτονια. Που απορουμε ολοι πως μαθαινεις inside info λες και εισαι αριανος. Θα πεις ή τριπλα και παλι?
Εγω δε φοβαμαι να πω τη γνωμη μου, δεν ειμαι yesman. Οταν νιωσω οτι φταιει ο Σαββιδης και εκανε λαθος θα το πω. Δεν ειμαι κανας υπαλληλος για να υπακουω. Οπως τον στηριζω με ολη μου την ψυχη, θα πω και τη γνωμη μου αν νιωσω οτι εκανε μαλακια.
Και στην περιπτωση Γκαρσια εκανε μαλακια.
Ξεκόλλα ρε! Άντε να πούμε!

Βάλε το παοκομετρο μέσα, δεν βαρέθηκες;
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Dimg4 έγραψε:Νεο level! Και με τη Σιτυ να παιζαμε ειχαμε ελπιδες. Α ρε Γκαρσια ποσο πονεσες μερικους

ξεκολα ρε ...

δεν ειναι ακομη ετοιμος ...ανοιξε τα ματια σου
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Τι εγινε? Ειδες ντιμ κ ορμηξες να μπαναρεις οπως συνηθιζεις? ελευθερια λογου εχουμε, δε θα σε ρωτησω για τη γνωμη μου. Σου εχω πει την αποψη μου για σενα.
Εσεις αν γουσταρατε το αδικο αδειασμα δικαιωμα σας. Δε θα επιβαλλεις την γνωμη σου σε μενα
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Φαν του στρατηγου Πάμπλο να υποθέσω;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”